Відмовлено Rp біографія ///// Ружитского Олександра

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
14 Кві 2023
Дописи
41
Реакції
8
Бали
13
[1]Ружитский Олександр відомий актор телеканалу Країна у.2.1
Народився в 1990 році 23листопада в 5 років пішов в дит садочок завів собі друга на ім'я Олександр но називали его шура тай стали найкращими друзями одно дня шура спитав а ким ти хочеш стати кили виростеш
Та так хочу стати актором а ти
И я хочу
Оце круто пидемо разом акторами ставати
Добре и знай я тебе николи не кину
[2] 1998рік Сашко и шура пишли до школи і там Сашку дали кличку Ружик .Одного дня до них приїхав театральний кружок Ружик сразу пішов бо мріяв піти на актора
А шура переїхав друге місто Ружику стало сумно коли його найкращій друг переїхав в друге місто
[3]Сашко пішов в закінчив школу
Одного дня Сашко ішов з потреби тай. Побачив як набрали на чоловіка тай заступився за чоловіка а його звали Микола і придложив сашку роль на телеканалі тет і Сашко був згоден
На ступного дня Сашко приіха на кіно студию и побачив свого дру Шуру та і знялися рязом в серелеали одного разу в Одесі а потим в Країна У 2.1
[4] 2021 рік Ружик знявся з самим президентом України після зйомок поїхав до Америки заробити грошей
[5]. Почалась війна Сашко Як впізнав що в Україні війна с русньой він моментально поїхав до України що захищати свою країну пройшов рік а Сашко встих врятувати пожулу жінку тбагато дитей вночи була сильна перестрілка и біля них впав. Сняряду Сашка з'явилась кантузія цього відправили додому після лікарні він став волонтером та допомагав військовим та тваринам і дітям.

Останнє редагування модератором:

Дмитрo Залізняк

Адміністратор | | Північна Україна💜
Адміністратор
Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
1,263
Реакції
388
Бали
223
Відмовлено
Потрібно мінімум 4000 символів без пропусків

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі