Схвалено RP біографія лідера // Акакій Гатс

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Акакій Гатс

Новий гравець
Реєстрування
30 Вер 2025
Дописи
15
Реакції
1
Бали
6
I. Основна інформація Повне ім’я: Гатс Акакій Іванович
Дата народження: 19.11.2000
Місце народження: м. Київ, Україна
Стать: чоловіча
Національність: українець
Місце проживання: м. Київ
Зріст / вага: 180 см / 95 кг
Статура: спортивна
Сімейний стан: неодружений
Очі: сині
Волосся: темне, коротке
Відмітні знаки: • татуювання на лівій нозі — Бог Смерті (Наруто) • частково відірване вухо (наслідок конфлікту у юності)
Батьки: • мати — Гатс Інна Володимирівна • батько — Гатс Валерій Іванович (власники невеликого продуктового магазину) Хобі: спорт, музика, самоосвіта, силові тренування, історія становлення характеру людини.

изображение_2025-12-07_052211448.png

II. Дитинство (2000–2010)

Дитячі роки Акакія були далекими від безтурботності. Він виріс у робочій сім’ї, де кожен член родини був частиною загальної справи. Батьки керували невеликим магазином біля дому. З п’яти років хлопець знав, що таке важкі коробки, закупи, робота з клієнтами, черги та недоспані ночі. Батьки любили його по-своєму — не словами, а роботою. Вони не мали часу опікуватися ним щохвилини, через що хлопець часто залишався сам з собою. Саме тоді в нього сформувалася звичка спостерігати за людьми, слухати більше, ніж говорити, і робити висновки. Дитинство навчило його двох речей:

1. життя не подарунок, його треба заробити;
2. люди різні, і довіряти треба з розумом.

1765084982203.png

III. Юність та становлення характеру (10-17) Підлітковий вік став періодом зовнішніх і внутрішніх битв. Школа була не просто навчальним закладом — це була арена, де формується характер.

1. Конфлікти та перші уроки Акакій не раз потрапляв у конфлікти. Захищав слабших, але не терпів неповаги. Через це мав і друзів, і ворогів. Саме в цей час з’явився шрам на вусі — бійка, у якій він став на захист однокласника. Він не був “проблемним” — він був справедливим, але в цьому світі справедливих не завжди розуміють.

2. У спорті він знайшов вихід агресії та внутрішньої сили. Біг, бокс, силові навантаження — усе це допомогло йому вибудувати власну дисципліну. Спорт дав йому: • витривалість, • самоконтроль, • вміння не здаватися.

3. Музика стала для нього тихим прихистком. Вона врівноважувала те, що творив спорт, і допомагала розуміти себе.

1765085019000.png

IV. Роки університету (17–22) Акакій вступив до університету, де поєднував навчання, роботу і спорт. Життя вимагало самостійності — і він її здобув.

У 2017 році, одразу після закінчення школи, я переїхав до Києва та вступив до одного з провідних столичних університетів на спеціальність «Право»

Навчання для мене стало важливим етапом — нове місто, нові можливості та повна віддача майбутній професії.
Перші роки були присвячені базовим дисциплінам: теорія держави і права, конституційне право, кримінальне право, українське та міжнародне законодавство.
Я активно брав участь у семінарах, дискусіях та студентських тренінгах, що допомагало розвивати аналітичне мислення та вміння працювати з нормативними актами.
У 2019–2020 роках проходив практику в юридичній клініці при університеті, де отримав перший досвід роботи з реальними кейсами: складання запитів, консультування, аналіз документів.
У 2021 році успішно захистив бакалаврську роботу та продовжив навчання у магістратурі з поглибленням у сферу кримінального права та процесу. Під час магістерських студій зосередився на досудовому розслідуванні, судовій практиці та аналітичній роботі. Навчання закінчив у 2022 році.
Отримана освіта стала міцною основою для подальшої професійної діяльності та розвитку моєї кар’єри.

1765085050095.png

VI. Сучасний етап життя (22–нині)
Після завершення магістратури у 2022 році я залишився жити та працювати в Києві.
Столиця стала містом, де я зміг застосувати свої знання на практиці, розширити професійні контакти та побудувати новий етап свого життя.
Зараз я працюю у сфері державної служби.
Робота вимагає дисципліни, відповідальності та вміння оперативно приймати рішення — саме те, до чого я готувався роками навчання та практики. У повсякденній діяльності займаюся:
• аналізом документів та справ
• роботою з громадянами та службовою документацією
• участю в перевірках, розслідуваннях чи нарадах
• дотриманням службових процедур і законодавства.
Поза роботою веду спокійний та впорядкований спосіб життя. Приділяю увагу фізичній формі — регулярно відвідую спортзал, займаюся бігом і підтримую дисципліну, яку виробив ще під час навчання. Також продовжую самоосвіту: проходжу курси, читаю спеціалізовану літературу та слідкую за змінами у законодавстві. Станом на сьогодні моя мета — професійно розвиватися, підвищувати кваліфікацію та досягти керівної посади, щоб впливати на якість роботи установи та робити свій внесок у розвиток системи.

VII. Підсумок
Мій життєвий шлях — це поєднання наполегливості, дисципліни та прагнення до професійного зростання.
Від перших років навчання у Києві до сьогоднішнього етапу роботи та самореалізації, я завжди рухався вперед, ставлячи перед собою чіткі цілі та доводячи справи до кінця.
Набуті знання, досвід та відповідальність сформували мене як людину, здатну діяти впевнено, приймати складні рішення та брати на себе ініціативу. Я продовжую розвиватися, вдосконалювати свої навички та рухатися до нових вершин — як у професії, так і в особистому житті. Сьогодні я стою на міцному фундаменті власної праці та залишаюся готовим до будь-яких викликів, які поставить переді мною майбутнє.

Гатс Акакій Іванович це людина яка пройшла шлях від важкого дитинства до сильного дорослого чоловіка.
Його історія це історія витривалості, характеру та постійного самовдосконалення.
Він не шукає легких шляхів, він створює їх сам.

Останнє редагування:

Анна Соколовська

ГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
2 Бер 2024
Дописи
1,230
Реакції
1,092
Бали
253
Вітаю, шановний гравець.

Ознайомтесь як правильно оформляти свою біографію - БІОГРАФІЯ

У вас є 24 години для оформлення і допису біографії.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі