Схвалено RP-біографія

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
3 Чер 2024
Дописи
125
Реакції
69
Бали
73
Ім'я персонажа: Дана Юрчишина Константинівна
Вік: 20 роки
Місце народження: Дніпро, Україна

-Дитинство та сім’я:

Дана Бертум народилась в не заможній сім’ї. Її мати - працювала на багатьох роботах що б забезпечити Дані счастливе дитинство, а батько покинув родину ще за пів року до її народження. Вплив родини позначився на житті Дани, з самого дитинства: була чемною та охайною як її мати, залюбки бралась до любої праці, полюбляла дивитися бойові фільми.
Хоч і на перший погляд сім'я Дани здавалась хорошою, у сім'ї завжди був певний моральний тиск. Мати завжди казала що якщо я не буду вчитись на відмінно не зможу нікуди поступити. На допомогу мені завжди йшла бабуся, вони сварилися з матір'ю та весь натиск спадав. У результаті Дана зростала з трішки пошатаною психікою та завжди собі говорила "я ніколи не буду як моя матір".

-Юність і навчання:

З юних років Дана багато та гарно вчилась. У школі вона мала деякі проблеми з навчанням, проте швидко зрозуміла, що без базових знань та навичок буде важко навіть на базарі торгувати. Дана взялась за навчання та почала плідно працювати.
Після закінчення школи вона вступила до Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ (ДДУВС) на факультет підготовки фахівців для органів досудового розслідування національної поліції України. Там вона здобула навички скурпульозності, доведеня справ до кінця, уважності. Проте викладачі завжди дуже хвалили Дану за її старання та в деяких ситуаціях відвагу.

-Кар’єра:

Після закінчення університету Дана почала працювати по своїй спеціальності, але швидко зрозуміла, що навчання та справжне життя далеко відрізняються від купи начитаних лекцій викладачів. За короткий час вона досягла успіхів на роботі та стала замісницею начальника підрозділа.
З кропотливою працією у Дани почали з'явитись свої зв’язки які в певній життевій ситуації дуже допомогли їй. З годом її покликали працювати в Службу безпеки України міста Дніпро, де вона з часом вже зайняла керівничу посаду підрозділа "ДБР".

-Особисте життя:

До Дани завжди залицялись хлопці, але вона вважала що ще не прийшла та людина котра зможе йти разом з нею по життю до кінця.
Перебуваючи в Службі безпеки України, Дана зустріла гарного хлопця- Олександра Юрчишина. З часом Олександр Юрчишин зробив Дані пропозицію, та вона погодилась. Вони одружилися та Дана взяла собі прізвище чоловіка, та стала Дана Юрчишина Константинівна, раніше Дана Бертум Константинівна. Файне було весілля, відгуляли усім складом Служби безпеки України.

-Сьогодення:

На сьогодні Дана Юрчишина Константинівна – це 20-річна молода файна дівчина, яка встигла в такі юні роки досягти великих посад та зтикнутись з різними найскладнішими життевими обставинами. Її ім’я стало відоме для усіх в Дніпропетровській області та трішки в Київській області.

Її приклад може знадобиться багатьом, як від неповної сім'ї з дитинства та психологічному натиску матері, можливо досягти навіть не мріяних висот в подальшому житті, як вона каже "Потрібна ціль, а барікади з' являться як тільки ти почнеш досягати її".

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі