Відмовлено RP біографія

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Фернандо Алонсо

гонщик F1 🏎
Реєстрування
2 Січ 2024
Дописи
73
Реакції
23
Бали
23

🌱 Дитинство​

Мене звати Фернандо Алонсо Діас, і, хоча моє прізвище звучить не зовсім по-українськи, я народився 29 липня 1981 року в місті Івано-Франківськ. Моє дитинство пройшло серед старих радянських будинків, вузьких дворів, запаху бензину й масла з гаражів. Батько працював на шахтах у Західній Україні та паралельно ремонтував техніку у гаражному кооперативі. Він любив машини й одного разу змайстрував карт для моєї сестри. Але кататися їй було нецікаво. Тоді він посадив мене, ще малого, за кермо. І я відразу зрозумів: це моє.Перші мої «тренування» були зовсім не схожі на ті, що мали хлопці на Заході. Наш карт складався з того, що батько знайшов у гаражах: двигун від бензопили, колеса від старого мопеда. Та для мене це була справжня гоночна машина. Я ганяв по асфальтованих дворах Франківська, а коли було тихо — виїжджав на закинуті дороги біля міста.Мама сварилася: «Фернандо, книжки вчи!», але я думав тільки про повороти, гальмування й старт. Я бачив, як інші діти грають у футбол чи сидять у комп’ютерних клубах, а я вечорами з батьком крутив гайки в гаражі.​

🔥 Підлітковий вік​

У підлітковому віці я вже серйозно займався картингом. У Франківську тоді не було сучасних трас, але були місцеві змагання. Я вигравав їх раз за разом, і про мене почали говорити. Батько возив мене у Львів, а потім і далі — Київ, Одесу. Там уже були сильніші суперники, але я все одно показував результат.У 14 років я вперше виїхав за кордон на змагання — до Польщі. Для мене це було ніби інший світ: там у хлопців були нові карти, команди, механіки. А я з батьком, трейлером на базі старого «Жигуля» і картом, який ми збирали з того, що було під руками. Але я розумів: якщо хочу далі, то мушу вигравати навіть проти тих, у кого більше грошей.У школі мені було складно. Вчителі казали, що я відстаю, що думаю тільки про гонки. І вони мали рацію. Бо коли однолітки мріяли вступити в університет, я вже думав, як пробитися у світ великого автоспорту.У 17 років я вперше сів у справжню гоночну машину — болід нижчої серії. Це було не в Україні: мене запросили на тест у Чехію. Враження були неймовірні: звук мотора, прискорення, відчуття, що ти зливаєшся з машиною. Саме тоді я сказав собі: мій шлях веде до Формули-1.​

🏆 Вершина кар’єри​

Потрапити у Formula 1 з Івано-Франківська здавалося фантастикою. Але крок за кроком я йшов до цього. У 2001 році я дебютував за маленьку команду «Minardi». Усі думали: «Хто цей хлопець з України, та ще й з такого міста, як Франківськ?» Але навіть на повільному боліді я намагався видати максимум.Справжній прорив стався в «Renault». 2005 року я став чемпіоном світу. Я досі пам’ятаю той момент: стою на подіумі, а гімн України звучить на увесь світ. Це був не просто мій тріумф — це був доказ, що навіть з маленького міста в Прикарпатті можна дійти до вершини. У 2006-му я підтвердив титул, ставши дворазовим чемпіоном.Але кар’єра не завжди була легкою. Перехід у «McLaren» приніс багато конфліктів. «Ferrari» дало шанс стати легендою Скудерії, але титул вислизав щоразу у найважливіший момент. Багато хто запитував: «Чи не шкодуєш, що народився не в Німеччині чи Англії, де спорт розвинений краще?» Ні. Я завжди відповідав, що моє коріння у Франківську зробило мене сильнішим, навчили боротися навіть тоді, коли проти тебе цілий світ.

🚕Теперішні дні:

Я закинув F1 через аварію, мені встановили протез замість ноги, а у Formula 1 було б майже не можливо продовжувати з протезом, тому зараз я живу повсякденним життям працюючи таксистом, але всеодно часто дивлюсь F1​

Олексій Зоренко

Поважний гравець
Реєстрування
22 Гру 2024
Дописи
276
Реакції
183
Бали
103

Вітаю, ваша біографія відмовлена

1. Біографія має сягати обсягу не менш ніж 4000 символів(не враховуючи пробіли/пропуски).

У вас 2922 Без пробілів

31. Заборонено вказувати місто народження, яких немає в грі.

"я народився 29 липня 1981 року в місті Івано-Франківськ" - такого немає у грі

26. Біографія дозволено писати тільки від 3 лиця.

До прикладу від 1-го лиця: "Мене звати Михайло Сопко, я народився й виріс у Києві" "Ми з друзями ганяли м’яча у дворі"
До прикладу від 3-го лиця: "Михайло Сопко народився й виріс у Києві" "Михайло з друзями ганяли м'яча у дворі"​

6.Якщо біографія була відхилена, то інтервал перед написанням іншої буде становити 24 години з моменту відхилення.

Правила написання РП Біографії

Також нагадаю, що у нас є Консультація з модерацією. Яка може вам допомогти написати РП біографію! ;)

:ukrainegta:

З повагою - Зоренко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі