Відмовлено RP біографія

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
28 Жов 2025
Дописи
14
Реакції
6
Бали
58
Моя любов до фракції та служби загалом почалася ще в той момент, коли я був звичайним рекрутом у лавах Збройних Сил України. Тоді я прийшов без великих звань, без досвіду, але з чітким розумінням, що хочу служити державі та бути корисним у складний для країни час. Перші місяці були найважчими: фізичні навантаження, дисципліна, відповідальність за кожне рішення й кожен крок. Саме там я навчився працювати в команді, поважати старших за званням і нести відповідальність не лише за себе, а й за товаришів поруч.

Служба в ЗСУ загартувала мій характер. Я зрозумів, що справжня сила — це не лише фізична витривалість, а й холодний розум, самоконтроль і вміння діяти за наказом навіть у найскладніших ситуаціях. Саме в цей період у мене сформувалася повага до статуту, порядку та чіткої ієрархії, без яких жодна силова структура не може нормально функціонувати.

Згодом мій шлях привів мене до Державної кримінально-виконавчої служби. Перехід був усвідомленим рішенням, адже я бачив у ДКВС можливість реалізувати свій досвід у новому напрямку — підтриманні порядку, контролі та безпеці в установах виконання покарань. Починав я тут із посади сержанта. Це був новий виклик: інша специфіка служби, інший тип відповідальності та інший контингент людей. Але завдяки армійській підготовці я швидко адаптувався.

Сумлінне виконання обов’язків, дисципліна та принциповість дозволили мені поступово просуватися службовими сходами. З часом я отримав звання старшого сержанта, а пізніше — старшини. На кожному етапі я не лише виконував накази, а й намагався бути прикладом для молодших співробітників, передаючи їм свій досвід та навички. Для мене важливо було не просто носити звання, а відповідати йому своїми діями.

На теперішній момент я обіймаю звання прапорщика. Це результат багаторічної служби, наполегливої праці та вірності фракції. Я добре розумію відповідальність, яка лежить на мені, і завжди намагаюся діяти в межах закону та статуту, підтримуючи авторитет служби та порядок у підрозділі.

Окрім основної служби, у мене є й хобі, яке допомагає відволіктися та відчути свободу дороги. Я люблю їздити на фурах. Свого часу мені довелося працювати на Mercedes Actros — це справді файна фура, потужна, надійна та комфортна. Дорога навчила мене терпінню, уважності та відповідальності, адже за кермом важкої техніки немає права на помилку. Зараз я їжджу на Scania, і можу сказати, що це зовсім інший рівень відчуттів, але любов до дороги залишається незмінною.

Усе моє життя — це поєднання служби, дисципліни та свободи вибору. Я пишаюся своїм шляхом, з повагою ставлюся до фракції, в якій служу, і не збираюся зупинятися на досягнутому.

Андрій Гром

ГС Неоф 05 | S.M 07
Куратор лідерів
Реєстрування
26 Чер 2024
Дописи
1,355
Реакції
490
Бали
578
Відмовлено.

1. Біографія має сягати обсягу не менш ніж 4000 символів(не враховуючи пробіли/пропуски).
4. Біографія в обов'язковому форматіповинна мати відокремлені підзаголовки кожної частини біографії.
6.Якщо біографія була відхилена, то інтервал перед написанням іншої буде становити 24 години з моменту відхилення.
16. Якщо характер, риси, страхи персонажа не описано детально/зовсім не описано, то модерація в праві відхилити біографію.
25. Заборонено писати біографію від 1 лиця.
26. Біографія дозволено писати тільки від 3 лиця.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі