Схвалено RP BIO | Андрій Тетерук

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Тетерук

Новий гравець
Реєстрування
9 Кві 2026
Дописи
4
Реакції
2
Бали
6
Прізвище Ім’я По-батькові (ПІБ): Тетерук Андрій Володимирович
Стать: Чоловіча
Мати - Світлана
Батько -Володимир
Зріст та вага: 1.89 82КГ
Дата народження: 26.06.2000
Вік:24
Місце народження: Вінниця
Національність: Україна
Місце проживання: Одеса
Захоплення: Музика
Сімейний стан: Добре
Статура: Добра
Колір очей: Карії

Зачіска: Каре
Відмітні знаки: Шрам На руці

I. Народження.

Пізня ніч. Надворі дуже темно, зірки світять дуже яскраво і освітлюють кожен куточок вулиці. Під ногами шелестять опале листя, цього року воно випало рано.

Вова! Дивись, там падає зірка! - із захопленням вигукнула моя мама.
Так кохана, це чудово ми можемо загадати бажання, давай на рахунок три, тільки рахуємо про себе. – сказав батько.
Мої батьки дорахували до трьох і загадали одне й теж бажання, про це я вже дізнався пізніше, але зараз не про це.
Мої батьки були дуже закохані в один одного, полюблялили часто гуляти нічним Дніпром і мріяти про майбутнє.

Так і сталося цієї ночі, вони знову гуляли одним із парків Дніпра, їли солодку вату з цілодобового магазину так як на вулиці була глибока ніч і продавці солодкої вати пішли спати. Мама говорила, що в той момент саме я попросив у неї цієї смакоти. Дійшовши до містка закоханих де всі мовили свої замки тим самим показували що їхні почуття щирі та взаємні, мої батьки побачили падаючу зірку та загадали бажання: Щоб я народився здоровим і надалі був здоровий та щасливий, мав багато друзів, був творчою людиною та мав лідерські якості.
І був чоловіком! – вигукнув мій батько.
Через 30 хвилин у моєї мами почалися перейми. Я почув їхнє бажання і зрозумів що вони мене люблять і дуже чекають і я вирішив з'явитися на світ - Так мені розповідали коли я вже виріс. Мої батьки не встигли дійти до метро, як усе почалося, батько злякався більше матері і не знав що робити, моя мама сама собі викликала швидку, батько допоміг їй сісти на лавку і вони вже чекали швидку. П'ятий пологовий будинок був недалеко від метро, тому швидку допомогу не довелося довго чекати і вже через 20 хвилин моя мама була в пологовому залі. Пологи йшли не довго, близько 3-4х годин, весь цей час батько не знаходив собі місця, тому випив майже всю пачку заспокійливого, яка була у медсестри.
І ось коли вийшла мед. сестра і сказала: Батьку, у вас богатир, 4,600! - сказала мед. сестра. Мій батько підстрибнув від щастя і обійняв весь медперсонал, який був на поверсі. Так я і народився, назвали мене Андрій на честь мого пра-діда Андрія який був військовим і воював у другій світовій війні.

HTjrG.png

II. Дитинство

Себе я пам'ятаю з років 3-4х, та особливо нічого цікавого до цього віку зі мною не відбувалося, я ріс як усі, вчився повзати, ходити і говорити, запам'ятовувати кольори і дуже любив малювати. На початку серпня батьки мене відправили до дитячого садочку, мені там дуже подобалося, ми гуляли з хлопцями на вулиці та разом ховалися від виховательки під час тихої години, ну а що ми вже великі – нам спати не треба. Але це тривало недовго, через два місяці хтось захворів на вітрянку і наш сад закрили на карантин. Мої батьки дуже багато працювали, вічно зайняті і мотаються туди сюди, тато у мене бізнесмен часто літає за кордоном а мама лікар стоматолог теж постійно на роботі, тому під час карантину в дитячому садку батько вирішив залишити мене з його мамою - моєю бабусею. Вона жила в селі "Башмачка" неподалік Ферми бавовни, там було дуже класно, я частенько спостерігав за фермерами а потім бігав купатися в озері біля заводу. У дитинстві мені важко було всидіти на місці і моя бідна бабуся завжди не встигала за мною, але мені все одно з нею було весело. Ми з нею грали в настільні ігри, дивилися разом мультики, ходили купатися на озеро та годувати її домашніх звірів. Там у бабусі я познайомився з одним зі своїх найкращих друзів, з яким ми дружимо досі, його звали Влад. Влад теж був непосидий як і я, але на жаль ми могли грати тільки тоді коли я приїжджав до бабусі так як я жив у місті, а він разом із батьками жив у селі, через два будинки від моєї бабусі. На зимових канікулах я не зміг приїхати до бабусі, бо захворів на ангіну і потрапив до лікарні і всі зимові свята провалявся в палаті, без мультиків та веселощів. Я з нетерпінням чекав на літні канікули, щоб знову поїхати до бабусі і покликати на озеро Влада. Вже на початку червня я дістав батьків з проханням відвести мене до бабусі, вони були постійно зайняті і їм не вистачало часу, щоб приділити мені час на перегляд невеликого мультфільму, в місті гуляти самому на вулиці я не міг так як мої батьки дуже переживали за мене, а часу на прогулянку вони теж не мали. Так вони вирішили щоліта та зиму відправляти мене до бабусі щоб я грав зі своїм другом та навчався самостійності.
Коли я прибув цього літа до Влада я був дуже здивований тому що він був не вдома як завжди, не на фермі та не озері. я запитав де ж він. Його батьки відвели мене на кінну ферму яка переїхала з передмістя Запоріжжя сюди через велику пожежу минулого року. Ще більше я здивувався тому, що Влад так добре катається на конях і він з квітня цього року займався кінним спортом, він замовив за мене "Словечко" у тренера і мене покатали на одному молодому жеребці, який у майбутньому став моїм.
Мені це все так сподобалося, що я вмовив батьків віддати мене туди на все літо, я там займався і вже до кінця серпня сам їздив і іноді виходило стрибати через бар'єр. Настала осінь, як же бути з моїми заннятями я був спантеличений цим питанням, але блага у мого батька були гроші та він найняв мені водія котрий щовівторка та четвера возив мене у село на кінну ферму.

III. Початкова школа.

У перший клас я пішов у сім років, до цього моменту я вже трохи читав, писав і рахував, підійшовши до школи мені там дуже сподобалося, я ходив туди з великим задоволенням, вчителі бачили як я добре вчився і полюбили мене за це. Також я не забував про свій кінний спорт, тренер мене постійно хвалив я був практично найкращим у групі. У першому та другому класі особливо нічого цікаво зі мною не відбувалося, тому я пропущу ці два роки у своїй біографії. Коли я перейшов у третій клас, кількість моїх тренувань збільшилася - ми готувалися до змагань.
Мені довелося відкласти свої заняття кінним спортом, нам на домашній телефон дзвонив мій тренер і намагався мене підтримати, але мені було не до цього я постійно дивився в порожнечу та ревів у подушку. Через якийсь час я почав знову ходити до школи, прийшовши до школи я побачив що сильно відстав від інших хлопців за цей місяць всі мої однокласники вже знали таблицю множення та й з інших предметів я теж багато пропустив. Мені найняли репетитора і часу на тренування у мене вже не вистачало потім і зовсім зник інтерес.

1666916106259.png

IV. Середня школа.

Після четвертого класу мої батьки перевели мене до іншої школи, бо ми переїхали в інший район. Там я познайомився з новими друзями, ми часто зависали в один одного в гостях і робили разом уроки, потім грали на вулиці в хованки або козаки розбійники і ходили в магазин купувати чіпси з колою, в той момент це було дуже популярно і практично всі їли чіпси пили газовану воду. Я тоді теж дуже підсів на цю всю гидоту і став усі гроші, які мені давали батьки на шкільні обіди витрачати саме на чіпси та газовану воду, це тривало не довго, бо вже через півроку щоденного вживання цієї гидоти у мене з'явився гастрит. Спочатку все починалося від періодичних болів у шлунку, пізніше переросло в постійні болі, але поки що допомагали чаї на травах, які мене навчила робити бабуся, як би все не боліло, я продовжував їсти чіпси і пити газованку. Коли біль перестав йти мені довелося звернутися до батьків вони відвели мене до лікарні і там мені зробили обстеження, лікарі сказали, що мені потрібно лікування, але поперше потрібно здати ще трохи аналізів і ковтнути зонд. Коли настав день цієї гидкої та неприємної процедури мені було дуже страшно і я тисячу разів пошкодував що їв всю цю шкідливу їжу безмірно, я брикався і крутився на ліжку мене медсестри тримали силою, бо ця процедура була обов'язковою. Спочатку все починалося від періодичних болів у шлунку, пізніше переросло в постійні болі, але поки що допомагали чаї на травах, які мене навчила робити бабуся, як би все не боліло, я продовжував їсти чіпси і пити газовану воду. Коли біль перестав йти мені довелося звернутися до батьків вони відвели мене до лікарні і там мені зробили обстеження, лікарі сказали, що мені потрібно лікування, але перш потрібно здати ще трохи аналізів і ковтнути зонд. Коли настав день цієї гидкою та неприємної процедури мені було дуже страшно і я тисячу разів пошкодував що їв всю цю шкідливу їжу безмірно, я брикався і крутився на ліжку мене медсестри тримали силою, бо ця процедура була обов'язковою.
На три тижні мене лікарі запроторили до лікарні лікувати гастрит, мені там було дуже нудно до мене практично не приходили батьки знову через цю роботу. Після гастриту у мене сильно ослаб імунітет і я хворів мало не від кожного протягу, тому всю середню школу я пролежав або в лікарні із запаленням легенів або ще якоюсь гидотою або вдома з застудою. Через це я багато пропускав і в основному не засвоював матеріал взагалі. Тому й скотився у навчанні до самих низів.

V. Старша школа.

Нарешті, десятий клас, ще три роки і я вільний. Раніше я писав, що я непосида, за цей час я повністю змінився, у мене з'явилася мета в житті - я хотів стати поліцейським, тому вчитися я став набагато старанніше, після уроків став ходити в шкільний спортзал займатися і почав їсти виключно здорову їжу. Загалом перетворився я на самого ботана.
Але дідько, не виходило у мене з одним предметом це була фізика, я розумів що в принципі вона мені і не потрібна в майбутній професії і здавати мені її не доведеться, але на загальний бал мого атестата ця оцінка сильно вплинула б, мама сказала що не варто так переживати і якщо не виходить то краще зосередитися на основних предметах, які стануть мені в нагоді для вступу. Я так і зробив, всі ці кілька років я вчився, качався, вчився і знову качався, в класі мене ніхто не задирав, що я добре вчуся, бо отримати таких хороших люлей ніхто не хотів.

HTjrG.png

VI. Інститут та перший хабар.

Шкільні іспити я склав на відмінно, вступні до Поліцейської академії теж. Вчитися на подіцейського мені дуже подобалося, а я така людина якщо мені щось подобатися, то я в цьому стаю кращим так і сталося, всі викладачі ставили мене в приклад навіть старшокурсникам. Так як я досить швидко засвоював матеріал і практично не витрачав час на повторення, я вирішив влаштуватися на роботу, тому що освіти у мене не було мене взяли звичайним кур'єром у службу доставки продуктів, ця професія була досить популярна і затребувана на той момент, оскільки почалася епідемія Коронавірусу і по всьому світі оголосили карантин, всі жителі настільки боялися підхопити цю болячку, що навіть за продуктами в магазин не ходили. За ці 4 місяці строго карантину я заробив досить багато і вирішив з'їхати від батьків і винайняти собі квартиру неподалік академії, з цього моменту я почав жити один. Моя робота ніяк не впливала на моє навчання тому я також був найкращим на курсі і був улюбленцем викладачів, але було одне велике "АЛЕ" і це "АЛЕ" була Фізика, я йшов на червоний диплом а ця фізика мені все псувала і викладач цієї фізики мені попався боляче вульгарний майже прямо говорив про хабар у розмірі 5000 тисяч гривень. Робити особливо мені не було чого, я подзвонив батькам описав їм всю ситуацію і вони мені дали грошей на хабар викладачеві з фізики, це був мій перший хабар, в момент коли я заходив до кабінету, починав розмову і передавав конверт я не відчував сорому, і мені було якось все одно, я не побачив у цьому нічого страшного.
Минув час і я давай хабарі, щоб мені закрили предмети, бо закинув навчання і влаштувався на другу роботу, але давав уже зі своїх грошей і не просив про це батьків
Завдяки цим хабарам інститут я закінчив із червоним дипломом.

HTjrG.png

VII. Доросле життя.

Після академії, я пішов працювати в Національну поліцію м. Дніпра, показував себе я дуже добре, поки я там працював повністю змінилося керівництво прийшов новий генерал, який поставив собі інших заступників, старий генерал вийшов на пенсію, я досі продовжую з ним спілкуватися він не просто був хорошим керівником так ще й чудовою людиною. Новий генерал також був дуже добрим і чуйним до свого персоналу, тому коли йому потрібно було йти зі своєї посади після закінчення терміну всі просили його залишитися, він так і зробив, а ось заступники його сильно підвели і пішли тому він терміново шукав нових, я взагалі не хотів на цю посаду і думав що це мені не світить але за щасливим збігом обставин генерал вибрав саме мене у вигляді довіреної особи, всі в мене не вірили, але я довів що я добрий полковник і з

VIII. Наші часи.

Після довгоі служби в поліцїї в мене притопалась жага до погонь і мені захотілося рятувати жаття людям іншим способом.
На вихідних я підробляв помічником пожежника і їздив на легкі виклики, знімав котів з дерев, витягував людей з люків.
Та одного дня не вистачало працівників в ДСНС і мене взяли складний виклик, горіла та сама ферма в якій я займався кінним спортом і навіть не роздумуючи стрибнув і спец. вбрання і ми помчалися на виклик.
Після цього випадку я знайшов себе і зрозумів що мені потрібно, скажемо так мені стало все ясно і я задумався про посаду керівника ДСНС.
А що? Досвід в мене є, бажання також є, що ще потрібно?

Останнє редагування:

Тимур Ланькo

ГС Держ | Чорноморський Край
Куратор лідерів
Реєстрування
11 Вер 2023
Дописи
1,393
Реакції
1,627
Бали
253
Вітаю!
Схвалено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі