Схвалено RP Biography | Ілюшка Духов

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ілюшка Лаурен ♡

Чорноморський край
Активний гравець
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
668
Реакції
1,136
Бали
153
Ім'я: Ілюшка Духов
Дата народження: невідомо, але точно в один із днів, коли світ вирішив, що без нього буде нудно.
Місце народження: Бориспіль

Цікава інформація
Ілюшка Духов — той самий хлопець, про якого бабці шепочуть на лавочках, а вороги не сплять ночами. Володіє шармом, якого вистачить на ціле місто, і хитрістю, яку успадкував від прадіда-контрабандиста. Ніхто не знає, звідки він взявся, але всі точно знають: якщо Ілюшка з’явився — чекай пригод.

Дитинство
Ілюшка Духов - народився 18 лютого 2000 року в багатій сім'ї. Тато служив у Збройних силах, а мама працювала в садочку. Батьки кожний день були зайняті, тата я бачив 3 раза на рік, а маму тільки по вечорам. Також в мене ще був старший брат, йому 18 років, навчається на другому курсі. Ілюшка розпочав ходити в 9 місяців, але звісно трішки допомагала мама.

Підліткове життя

Після легендарного дитинства Ілюшка, звісно, не збирався ставати "нормальним". Його підліткові роки стали справжнім випробуванням — для вчителів, батьків, сусідів і навіть для самого часу, бо він примудрявся бути в трьох місцях одночасно.

У школі він вчився “як захоче”. З математики міг написати контрольну на двійку, бо нудно, а потім на олімпіаді зірвати всім шаблони, вирішивши задачу, над якою вчителі ламали голови. А з історії він знав усі найцікавіші скандали, змови та закулісні плітки, які ніде в підручниках не писали. Щоправда, у щоденнику це не відображалось — там було багато "викликано батьків".

У цьому віці Ілюшка завів таємний гурток — “ Бандити Духови'' Насправді духови були файними хлопчиками з усіх, просто Ілюшка любив іронію. Вони досліджували закинуті будівлі, лазили по дахах, будували укриття в лісі й одного разу навіть викрали… шкільний дзвоник, щоб зробити “недільний понеділок”.

Та попри весь свій розгардіяш, Ілюшка мав велику душу. Він допомагав старим, але так, щоб ніхто не бачив — бо “пафос — не його стиль”. Одного разу він навіть повернув загубленого песика директорки, але зробив це через підставну особу, щоб не потрапити в “почесні учні”.

Саме в підлітковому віці Ілюшка почав відчувати щось… більше. Ніби за його спиною завжди щось стоїть. Ніби він бачить сни, які потім збуваються. Він почав ставити запитання: “Хто я насправді?” і “Чому на тій карті з дитинства був його ініціал?”

У нього з’явилася мрія — вирватися з села, не для того, щоб забути, а щоб відкрити світ. Але перш ніж піти — треба було виконати одну місію. Бо щось давнє прокидалося в темному лісі за школою… І Ілюшка відчував: це не випадковість.

Доросле життя

Минали роки, але Ілюшка Духов не змінився — він просто виріс. Його очі досі світилися тією самою вогняною цікавістю, тільки тепер за ними ховались знання, досвід… і кілька секретів, які краще не згадувати вголос.

Після школи він зник. Ніхто не знав куди. Казали, що поїхав вчитись за кордон. Інші — що приєднався до якихось шукачів стародавніх артефактів. Дехто навіть стверджував, що бачив його на знімку з супутника, десь у джунглях Амазонки з мачете і картой в руках.

Насправді ж, Ілюшка вирушив у подорож, щоб розкрити правду — про себе, про ту дивну карту з дитинства і про світ, який виявився значно ширшим, ніж йому здавалося. Він побував у містах, де ніхто не говорить вголос після заходу сонця. Знайшов монастир на вершині гори, де старий монах розповів йому, що його родовід тягнеться від давнього Оракула, і що Ілюшка — не просто бешкетник із міста, а носій певної "іскри", яку хтось давно шукає.

Тепер, у дорослому віці, Ілюшка живе на межі двох світів. Удень він може бути баристою в кав’ярні на закинутому вокзалі, музикантом на вуличному фестивалі чи навіть консультантом у антикварній лавці. А вночі — дослідник, мисливець на тіней, або просто той, хто вчасно приходить туди, де треба врятувати когось важливого.

Кар'єра в Верховну Раду України

Після пригод і мандрів по світу, Ілюшка Хансер повернувся в Україну з чіткою ідеєю: "Час змінювати життя, а не тільки людей." Спочатку його сприймали як чергового романтика з хорошими словами, але після того, як він:

• викрив фальшиву тендерну схему в маленькому містечку;
  • організував перший публічний форум вуличної демократії (де рішення приймались народом через смартфони);
  • та ще й об'єднав підприємців, студентів і навіть частину чиновників — його ім’я почали говорити серйозно.

На виборах до Верховної Ради він ішов з гаслом:
"Ні — дивану, так — дії. Якщо ми не напишемо нову історію — її напишуть за нас."

І... виграв. Не тому що мав гроші чи телебачення, а тому що його реально знали. Ілюшка був у селах, містах, на фронті, в школах, у лікарнях. Він не обіцяв всім рай, але казав: "Я буду поряд. І слухати. І діяти."

Ціль, яку Ілюшка бажає досягти:

Зробити політику людською. Не шоу, не бізнес, а сервіс. Не ділити, а єднати. І головне — дати новому поколінню шанс не боятися влади, а ставати нею.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі