Схвалено RP Biography | Максим Прохорук

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Прохорук

02 | Західна Україна
Реєстрування
2 Сер 2022
Дописи
31
Реакції
6
Бали
23
фотка паспорт.png

Ім'я Прізвище: Максим Прохорук
Дата народження: 20.06.2005
Вік: 19
Батьки: Андрій Прохорук, Анастасія Прохорук
Місце народження: м. Дніпро
Місце проживання: м. Дніпро, вул. Магістральна, буд. 87, кв. 6 (Західна Україна)
Освіта: Вища (Спеціальність 081 Право)
Заклади навчання: ДНЗ № 15, ЗОШ № 25 м. Дніпро, Дніпровський державний університет внутнішніх справ.
Сімейний статус: Одружений на Вероніці Прохорук.

Глава І "ДИТИНСТВО"
20.06.2005 народився в місті Дніпро в сім'ї Прохорук. Був єдиною дитиною в сім'ї та зростав в любові та добробуті. Батьки старались робити все для мого життя. Все було найкраще. До 2 років проживав з бабусею, у зв'язку з тим, що мама працювала в міліції, а тато пішов на службу в армію. Після 2 років, у 2008 році батьки віддали мене у ДНЗ №15, де я зустрів перших друзів, мене навчали бути ввічливим та самостійним. У садочку я навчався до 2011 року, після чого перейшов у 1 клас загальноосвітньої школи №25 у місті Дніпро, де навчався до 2022 року. У школі я був зразковим учнем. завжди допомогав вчителям, захищав дівчат, не бешкетував, мав безліч подяк, грамот та інших заохочувальних листів за відмінне навчання та активність у житті школи. Однак таке відбувалось до 9 класу...

Глава ІІ "Юність"
У 2019 році я перейшов у 9 клас, де і почав знайомитись більше з зовнішнім світом. Почав більше гуляти на вулиці та знайомитись з різними людьми мого віку, та проводити спільно час, однак я не знав чим саме це для мене завершиться. Ці люди були в вуличних хуліганських угрупуваннях, з ними я вперше спробував алкоголь, сигарети. Ми проводили час завжди на одному районі, адже в інші райони самому було заходити небезпечно. Пробували здійснювати дрібні крадіжки та акти вандалізму, що супроводжувались особливою зухвалістю та винятковим цинізмом. Здебільшого наші хуліганські дії були спрямовані на пенсіонерів та таких самих підлітків, як ми. Мені здавалось це крутим та веселим, адже дівчата почали звертати на мене увагу, однак до одного моменту... В 2021 році мене намагались притягнути до кримінальної відповідальності за розбійний напад вчинений групою осіб, однак справа не дійшла до суду через відсутність доказів. Після чого батьки змусили мене перервати будь які зв'язки з вже колишніми знайомими та по завершенню школи відправили навчатись до Дніпровського державного університету внутрішніх справ, який я закінчив з відзнакою та державними нагородами достроково. У 2022 році я завершив 11 класів, та подав документи до ДДУВС, однак почалась війна, я одразу ж після досягнення мною повноліття визвався добровольцем в зведений загін курсантів спеціалізованих ВУЗів МВС. У 2023 році отримав поранення, а саме осколкове поранення обох нижніх кінцівок, що унеможливлювало мою подальшу службу в зоні ведення бойових дій, а тому звільнився з допуском до тилових підрозділів національної поліції, достроково отримавши диплом за спеціальністю 081 Право. Нагороджений орденом за мужність третього ступеня, також нагородною зброєю Glock-17 та достроковим званням Майор поліції. У 2023 році після звільнення прийшов на службу в Головне Управління Національної поліції у Дніпропетровській області на посаду старшого слідчого головного слідчого управління, де за рік, отримав звання Підполковник поліції та зайняв посаду Начальника головного слідчого управління, яким є по сьогодні....Даліі буде.

Микола Ткач

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
2,036
Реакції
635
Бали
238
Вітаю
Схвалено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі