Відмовлено RP-Biography | Олаф Рівьєра

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олаф Рівьєра

Ігровий Помічник | Чорноморський Край
Ігровий Помічник
Реєстрування
16 Кві 2026
Дописи
12
Реакції
5
Бали
48

1783089828599.png

Я, Олаф Рів'єра, народився у місті Київ. З дитинства мене виховували у сім'ї, де головними цінностями були чесність, дисципліна, взаємодопомога та повага до держави. Саме батьки прищепили мені відповідальність за власні рішення та бажання приносити користь суспільству.

Після досягнення повноліття я почав самостійне життя. Спочатку працював у цивільній сфері, займався підприємницькою діяльністю, вивчав законодавство України та поступово набирався життєвого досвіду. Саме тоді я зрозумів, що хочу пов'язати своє життя з державною службою.

Першим серйозним кроком стала служба у Службі безпеки України. Протягом служби я постійно вдосконалював свої навички, навчався роботі з процесуальними документами, кримінальними провадженнями та внутрішньою документацією. Брав участь у проведенні оперативних заходів, займався підготовкою службових наказів, протоколів, матеріалів досудового розслідування та внутрішніх інструкцій.
1783089880490.png

Працюючи у СБУ, я особливу увагу приділяв розвитку особового складу. Самостійно створював навчальні матеріали, відеолекції, методичні рекомендації та проводив навчання співробітників щодо правильного оформлення документів, проведення затримань, відкриття кримінальних проваджень, патрулювання та інших службових процесів. Це дозволило мені отримати великий досвід керівної роботи та роботи з персоналом.

Згодом я прийняв рішення залишити службу у СБУ, щоб розпочати новий етап своєї кар'єри.

Наступним місцем служби стало Міністерство охорони здоров'я України. Тут я швидко освоїв службові обов'язки фармацевта, почав вести власний журнал медичних декларацій, оформлювати офіційні медичні документи та працювати з громадянами. Для кожного пацієнта відповідально проводив обстеження, оформлював декларації, вів облік медичних карток та суворо дотримувався внутрішніх нормативів МОЗ.

За час роботи в Міністерстві охорони здоров'я я зрозумів, наскільки важливою є якісна організація роботи медичного персоналу. Саме тому почав активно працювати над створенням нових методичних матеріалів, систематизацією документації та підготовкою пропозицій щодо покращення роботи всієї організації.
1783089891951.png

Поза службою я займаюся розвитком власного інформаційного проєкту RIVIERA. Його основна мета — допомагати новим гравцям швидше освоюватися у державних структурах, пояснювати правила серверу, знайомити з Role Play процесами та створювати якісний україномовний контент для спільноти Ukraine GTA через TikTok, YouTube Shorts та Discord.

Моїми головними принципами залишаються чесність, дисципліна, відповідальність, справедливість та повага до кожної людини. Я переконаний, що будь-який керівник повинен не лише вимагати результат, а й власним прикладом демонструвати професіоналізм, підтримувати своїх співробітників і постійно працювати над розвитком організації.

Саме тому сьогодні я прагну продовжити свій шлях у Міністерстві охорони здоров'я вже на керівній посаді, щоб застосувати отриманий досвід управління, роботи з документацією, навчання персоналу та організації внутрішніх процесів для розвитку фракції та створення сильного, згуртованого колективу.

Тимур Ланькo

ГС Держ | Чорноморський Край
Куратор лідерів
Реєстрування
11 Вер 2023
Дописи
1,707
Реакції
1,696
Бали
253
Вітаю!
Відмовлено!
Причина: Click

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі