Відмовлено RP Biography: Олександр Морковка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Морковка

Новий гравець
Реєстрування
8 Лип 2023
Дописи
11
Реакції
3
Бали
6
Прізвище, ім’я та по батькові (ПІБ): Олександр Морковка Ігорович

Стать: Чоловіча
Мати: Олена
Батько: Ігор
Зріст і вага: 180 см / 80 кг
Дата народження: 15.04.2004
Вік: 19 років
Місце народження: м. Дніпро
Національність: Українець
Місце проживання: м. Дніпро
Захоплення: Футбол, катання на велосипеді
Сімейний стан: У пошуку другої половинки
Статура: Спортивна
Колір очей: Блакитний
Зачіска: Коротка
Відмітні знаки: Немає

---

Дитинство

Я народився в місті Дніпро. Батьки були неймовірно щасливі, коли побачили мене. Мій батько працював на Кодацькому кар'єрі, а мати – лікарем-терапевтом. Ми часто проводили час разом, і я мав щасливе дитинство. Коли мені виповнилося 6 років, батько організував подорож до Лондона, і це було неймовірно.

---

Молодший шкільний вік

Коли мені було 8 років, мене віддали до англійської школи. Спочатку було складно через мовний бар'єр, але з часом я освоївся. Однак, математика давалася важко. Батько працював на будівництві, а мама займалася домогосподарством. На жаль, батько загинув на роботі, що стало великим ударом для нашої родини.

---

Підліткове життя

Після смерті батька мама влаштувалася на роботу в продуктовий магазин. Я закінчив школу і пішов служити у Військово-морський флот. Після повернення я зміг знайти роботу в СБУ, де мене підвищили до звання технічного агента.

---

Сучасний стан

Моя мама тепер живе в селі Адамівка, а я залишився в місті, купив квартиру та працюю в Національній поліції України (НПУ). Зараз я обіймаю звання старшого лейтенанта.

---

Життя загалом

Моє життя було сповнене викликів, але я став самостійним і досягнув значних кар'єрних успіхів. Сподіваюсь, що невдов
зі зможу створити сім'ю і жити в затишку та теплі.

Соня Кенді

КА | Західна Україна♡
Куратор Адміністрації
Реєстрування
4 Січ 2024
Дописи
804
Реакції
571
Бали
153
Вітаю
1. Біографія має сягати обсягу не менш ніж 3000 символів(без пропусків).
Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі