Розглянуто RP/NonRP шахрайство

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Оводнев Нікіта

Новий гравець
Реєстрування
20 Січ 2026
Дописи
1
Реакції
1
Бали
3
1. Ваш нікнейм: Нікіта Оводнев
2. Нікнейм порушника: Даня Босий
3. Суть скарги: Я продавав квартиру гравцю і зробив RP договір він мені в IC чат написав ну а в Офтоп чат написав так я йому продав квартиру а він не скинув гроші і це є Порушення Правил UG 11.8. "RP/NonRP шахрайство" - Заборонено будь-як обманювати гравців, здійснювати спроби ловлі на неуважності, приховування подробиць або особливостей ігрового майна (є винятки, також обліковий запис може бути додатково обнулено при першому порушенні за рішенням головного адміністратора). | Бан 14 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом, при повторному порушенні Повне обнулення акаунту (Баланс/картки/житло/бізнеси/автомобілі) + Бан 30 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом а також 5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів

Тайм коди: 0:23- написав RP договір
0:53 - продав квартиру, видно що гравець погодився
1:45 - гравець написав: " тп ти *********************************** я сказав ну нерахується я думав я вофтопі сказав" - тим самим проявилася образа гравців
4:02 - відмовився скидувати гроші на карту
5:20 - мені сказали що я обісрався
4. Доказ порушення (скриншот/відео): тиць
5. Дата порушення: 20.01.2026

Андрій Смітт

Ст.Адміністратор | Центральна Україна [01]
Старший Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2023
Дописи
1,710
Реакції
559
Бали
253
Вітаю, шановний гравець!
Оглянувши вашу скаргу, виношу вердикт!
Гравець 97724 Отримає покарання: /pban 60
11.8. "RP/NonRP шахрайство" - Заборонено будь-як обманювати гравців, здійснювати спроби ловлі на неуважності, приховування подробиць або особливостей ігрового майна (є винятки, також обліковий запис може бути додатково обнулено при першому порушенні за рішенням головного адміністратора). | Бан 14 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом, при повторному порушенні Повне обнулення акаунту (Баланс/картки/житло/бізнеси/автомобілі) + Бан 30 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі