Розглянуто S.M 06

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Бенов

Файний тіп, козачок!
Реєстрування
17 Жов 2022
Дописи
435
Реакції
568
Бали
113
1. Discord сервер(-и): 01
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): JuniperBot (Ймовірно Нікіта Лізейник або ж інший модератор)
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: [Голова ВРУ] Андрій Бенов
4. Суть звернення:
Вітаю, шановні гравці та шановний ЗКТП чи КТП.

О 22:15 особа під ніком "Matvey" почав надсилати в чат прапори кндр (країни яка прямо воює проти України на боці рф, випадки ліквідації бійців кндр вже є на території Курщини та Сумщини) також особа почала писала ім'я та прізвище лідера кндр кім чен ина, після чого я тегнув модерацію та написав "На це очі теж закрито" після чого С.М Ямаго Тейлор написав "Що тут не так?" після чого я написав про те що людина скидає прапор ворожої країни, і протягом всього часу на модери мене ігнорували (але пан Лізейник сидів до речі в "Питаннях до тех.підтримки" і цього чомусь не бачив), після чого модери дають людині мут за прапор ворожої країни, не бан а мут це стає вже смішно, після чого я назвав модерацію діскорду бездарями і одразу ж я отримую мут а та особа отримує бан, цікаво лише те що модерація це ігнорила а С.М навіть не знав в чому справа. Також слово "бездарь" не є неадекватним лаянням 1.1 Неадекватне лаяння у будь-якому каналі, провокативні Emoji, фото, військові коди ["200",“300”,"500","600"]

Також прошу перевірити покарання яке мені видали до цього так як якщо судити по логіці С.М це повідомлення не порушувало нічого

Тому прошу:

Вжити заходів стосовно модерів діскорду та провести їм дуже сувору бесіду а також винним видати покарання
Також зробити переатестацію для всіх модерів діскорду на 01 (також можливо і СМ).
Зняти моє покарання та покарати того хто мені видав його

5. Докази (скріншоти/відео): тик
6. Дата видачі покарання: 12.07.2025

Останнє редагування:

Соломія Крушельницька

Керівник технічної підтримки
Керівник Тех.Підтримки
Реєстрування
5 Жов 2023
Дописи
309
Реакції
170
Бали
103
Вітаю.

Приносимо вибачення за тривалий розгляд Вашої скарги — ситуація потребувала уточнень. З модерацією серверу 01 будуть проведені заходи щодо належного реагування на порушення та своєчасного втручання у подібні ситуації.

Сеньйор 06 серверу на початковому етапі не бачив у діях гравця суттєвих порушень, окрім флуду прапорів Німеччини та кндр, які на тот момент не несли сенсового навантаження. Після додаткових пояснень гравців стало зрозуміло, що дії порушника мали провокаційний характер і підтримку, і гравець був заблокований Сеньйором 06 серверу.

Дякуємо за те, що допомогли виявити порушення — це сприяє покращенню роботи.

Щодо виданого Вам муту: звернення до модерації з використанням зневажливих висловлювань, зокрема фрази «бездарі», розцінюється як неприпустима форма комунікації відповідно до правил.

Розуміємо Ваші обурення, спричинене тим, що модерація 01 серверу не відреагувала на ситуацію належним чином одразу. Ваші слова на тот момент були на емоціях у відповідь на сповільнене реагування модераторів, однак навіть у таких випадках порушення правил спілкування — залишається порушенням.

Тому покарання було застосовано обґрунтовано і на момент розгляду теми, дане покарання у Вас припинило свою дію.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі