Розглянуто SaintDevils R-1647

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Лія Міллер

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
6 Лип 2025
Дописи
160
Реакції
391
Бали
68
1. Ваш нікнейм: 100546
2. Нікнейм порушника: 83044, 43582, 63410
3. Назва клану порушника: SaintDevils, warwind
4. Суть скарги:
Перебуваючи на ЦР, я здійснювала торгівлю та певний час знаходилась в AFK. Почувши розмови біля свого персонажу, повернулась до ПК, почула взаємодію з моїм персонажем та побачила дії з боку гравців, які грубо порушують правила проєкту.

З їхньої сторони було зафіксовано:

6.33.3. Заборонено відігрувати будь-яке RP з гравцем, який перебуває в “AFK”. | Деморган 30-60 хвилин, при наступному покаранні Варн

6.46. Заборонено використовувати анімацію з метою приниження гідності людини. | Деморган 45 хвилин, при наступному порушенні Варн

5.10. “Неповажне ставлення до гравців” - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів

6.19.1. “NonRP аксесуар” - Заборонено NonRP розміщувати / використовувати аксесуари. | Деморган 15-30 хвилин

6.34. Заборонено позбавляти можливості пересування гравця, насильно утримувати для ООС образ, цькування, погроз та залякувань. |Мут 30-120 хвилин / Деморган 30-120 хвилин / Бан до 5 днів

Тайм коди всіх порушень надам нижче під скаргою!

Окремо хочу наголосити, що дії цих осіб мали явно принизливий характер. Формально це виглядало як “ігрова взаємодія”, однак по суті — це була демонстративна спроба знецінити мене як гравця. Подібна поведінка є неприпустимою, особливо враховуючи, що мій персонаж перебував в AFK та не міг жодним чином реагувати.

З моєї сторони жодної провокації не було. Я не вступала в конфлікт, не відповідала агресією та не ініціювала взаємодію. Проте зазначені гравці систематично провокують мене при кожній зустрічі, що вже має ознаки цілеспрямованого переслідування.

У зв’язку з цим вбачаю також порушення:

6.29. “Провокація гравців” - Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум тощо. | Мут 30-90 хвилин / Деморган 30-90 хвилин / Бан до 5 днів

Крім того, ці гравці неодноразово фігурують у порушеннях правил проєкту. Їхні ніки регулярно з’являються серед покараних, що свідчить про систематичне ігнорування внутрішніх норм сервера.

Тому прошу адміністрацію також звернути увагу на:

6.35. Заборонено зловживати порушеннями правил сервера, на розсуд головної адміністрації. | Варн / Бан від 14 днів

Прошу розглянути ситуацію комплексно та надати їй об’єктивну оцінку. Подібна поведінка не лише порушує правила, а й створює атмосферу навмисного приниження та постійного тиску під час гри.

Розраховую на справедливе рішення адміністрації відповідно до встановлених норм проєкту.

Додатково надаю тайм-коди до відеофіксації:

1 Відео
0:30–1:52 — взаємодія з AFK-гравцем, відігрування неадекватного RP, демонстративна поведінка принизливого характеру з боку гравця 83044.

0:45–1:52 — до дій приєднується гравець 63410, який здійснює аналогічні порушення та повністю підпадає під зазначені вище пункти правил.

2:07 — продовження неадекватної поведінки з боку 63410.

2:26 — аналогічне продовження дій від 83044.

3:38 — використання NonRP аксесуару гравцем 45582, а також подальше його застосування з очевидною метою принизити мене як гравця.

3:45 — мене позбавляють можливості пересування з метою подальшого використання аксесуару у принизливому контексті. Продовження ситуації зафіксовано в наступному відео.

2 Відео

0:12–0:34 — образи в бік гравця, який допоміг мені звільнитись, з боку 83044. Також гравець 43582 використовує аксесуари щодо інших гравців.

1:13–1:45 — обговорення гравцями ситуації у зневажливій формі, з описом своїх дій як “обработали”, що свідчить про усвідомлений характер приниження.

2:30–2:35 — гравець (Марко Харбор) допускає висловлювання інтимного характеру в бік дорослої дівчини, що виходить за межі допустимої ігрової поведінки.

2:40–3:00 — використання анімації з метою приниження з боку 83044.

3:27 — повторне використання аксесуарів гравцем 43582.

3:29 — образливі висловлювання в чаті від 83044.

4:27–4:40 — після тривалого ігнорування з мого боку, гравець 83044 переходить до висловлювань у voice-чаті з принизливим підтекстом. Ситуація тривала близько 10–15 хвилин, що свідчить не про випадкову емоцію, а про цілеспрямовану поведінку.( Також прошу вибачення за поведінку свого ігрового чоловіка під кінець, але нормальна адекватна людина тривалий час не зможе терпіти образи в бік своїх знайомих)

Вважаю, що наведені тайм-коди чітко демонструють системність дій, їх усвідомлений характер та відсутність будь-якої провокації з мого боку. Прошу адміністрацію надати об’єктивну оцінку кожному зафіксованому моменту відповідно до правил проєкту та суворо покарати гравців!

5. Доказ порушення (скриншот/відео): 1 відео 2 відео

6. Дата порушення: 24.02.2026

Дмитрo Залізняк

Адміністратор | | Північна Україна💜
Адміністратор
Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
1,263
Реакції
388
Бали
223
Вітаю, переглянувши Вашу скаргу можу винести наступний вердикт:
Відео №1:
Гравець Марко Харбор #63410 - отримує покарання згідно пункту правил UKRAINE GTA 6.33.3. Заборонено відігрувати будь-яке RP з гравцем, який перебуває в “AFK”. | Деморган 30-60 хвилин, при наступному покаранні Варн + 6.46. Заборонено використовувати анімацію з метою приниження гідності людини. | Деморган 45 хвилин, при наступному порушенні Варн + 5.10. “Неповажне ставлення до гравців” - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів +
Гравець Семен Вахович #83044 - отримує покарання згідно пункту правил UKRAINE GTA 6.33.3. Заборонено відігрувати будь-яке RP з гравцем, який перебуває в “AFK”. | Деморган 30-60 хвилин, при наступному покаранні Варн + 6.46. Заборонено використовувати анімацію з метою приниження гідності людини. | Деморган 45 хвилин, при наступному порушенні Варн +
Гравець Андрюха Вовк #43582 - отримує покарання згідно пункту правил UKRAINE GTA 6.19.1. “NonRP аксесуар” - Заборонено NonRP розміщувати / використовувати аксесуари. | Деморган 15-30 хвилин + 5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів
Відео №2
Гравець Марко Харбор #63410 - отримує покарання згідно пункту правил UKRAINE GTA 6.34. Заборонено позбавляти можливості пересування гравця, насильно утримувати для ООС образ, цькування, погроз та залякувань. |Мут 30-120 хвилин / Деморган 30-120 хвилин / Бан до 5 днів + 5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів
Гравець Семен Вахович #83044 - отримує покарання згідно пункту правил UKRAINE GTA 6.34. Заборонено позбавляти можливості пересування гравця, насильно утримувати для ООС образ, цькування, погроз та залякувань. |Мут 30-120 хвилин / Деморган 30-120 хвилин / Бан до 5 днів + 6.19. "NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху. | Деморган 15-60 хвилин + 6.46. Заборонено використовувати анімацію з метою приниження гідності людини. | Деморган 45 хвилин, при наступному порушенні Варн(х2)
Гравець Андрюха Вовк #43582 - отримує покарання згідно пункту правил UKRAINE GTA 6.34. Заборонено позбавляти можливості пересування гравця, насильно утримувати для ООС образ, цькування, погроз та залякувань. |Мут 30-120 хвилин / Деморган 30-120 хвилин / Бан до 5 днів
Гравець Ревасик Блатной #80407 - отримує покарання згідно пункту правил UKRAINE GTA 5.3. "Caps" - CapsLock - Написання тексту у верхньому реєстрі, до уваги береться також одне слово, крім абревіатур та назв. | Мут до 30 хвилин + 5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин
Сюдячи з історії покарань гравця Семен Вахович #83044 та спираючись на те що гравець порушив, Він отримає покарання у вигляді 20 днів блокування.
Сюдячи з історії покарань гравця Марко Харбор #63410 та спираючись на те що гравець порушив, Він отримає покарання у вигляді 20 днів блокування.
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі