Розглянуто sergoooo444cp / порушення якихось правил

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

barinaggtt

Новий гравець
Реєстрування
25 Лют 2025
Дописи
2
Реакції
3
Бали
3
1. sergoooo444cp
2. Анфіса Баріна
3. Хоть би додумались пояснити за що мене забанили. Я маю лазити як дурочка по цих ваших форумах щоб дізнатись за що ж мене заблокували у грі? Скільки граю на проектах ще такого цирку ніде не бачила, забанили бо їм захотілось, не пояснили, а ти лазь тут і дізнавайся. Не знаю це халатність даного адміна чи у вас всі так роблять з гравцями але це справді цирк. Чекаю на пояснення за що бан. Ноут стояв афк, тут бачу - бан. Це нормально у вас тут?
IMG_2678.JPG

4. фото
5. 25.02.2025

Реєстрування
15 Лют 2023
Дописи
310
Реакції
351
Бали
68
2.12. Забороняється продаж, передача, обмін ігрових / віртуальних товарів на реальні гроші / не ігрові предмети, продаж акаунтів, а також здійснення цих дій як на сервері, так і поза сервером. | Перманентний бан / Чорний список UKRAINE GTA

barinaggtt

Новий гравець
Реєстрування
25 Лют 2025
Дописи
2
Реакції
3
Бали
3
Прикольно.
2.12. Забороняється продаж, передача, обмін ігрових / віртуальних товарів на реальні гроші / не ігрові предмети, продаж акаунтів, а також здійснення цих дій як на сервері, так і поза сервером. | Перманентний бан / Чорний список UKRAINE GTA
Прикольно. Я за вас дуже рада. Я тут при чім? Ви собі шукайте хто продає але мене розбаньте, бо це цирк

Павло Дідусь

Східна Україна
Реєстрування
23 Кві 2023
Дописи
157
Реакції
66
Бали
71
Очікуйте на відьповідь від адміністрації! Тему зачинено від флуду!

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.

Вас було заблоковано на серверах за продаж ігрової валюти.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі