В очікуванні SKAY I Матвій Лейс

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Винтерикс Краймз♡

Поважний гравець
Реєстрування
20 Гру 2025
Дописи
103
Реакції
222
Бали
48
1. Ваш нікнейм: Килиан Краймз
2. Нікнейм порушника: Матвій Лейс
3. Назва клану порушника: SKAY
4. Суть скарги: Игрок специально делает жб где вставляет не фулл откат, а 30 секунд и делает откат такой что б на откате было видно нарушение другой стороны без нарушений от его, тем самым игрок обманывает администрацию не фулл откатом сделаны под себя что б только другая сторона получила наказание. Прошу наказать игрока за обман администрации.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): Тык Тык
6. Дата порушення: 07.06.2026

Матвій Лейс

Кошовий отаман
Реєстрування
11 Тра 2025
Дописи
112
Реакції
46
Бали
33
Вітаю так як скарга на мене хочу відповісти. Дивіться якщо я вожу в оман адміністрацюю то надайте повний відео доказ де я забіг на територію а потім з неї. Також на 1 відео видно де я просто стояв на місці і гравец "Роберт Стоун" вбиває зі снайперської гвинтівки а на дургому відео видно що я бігав по заправці та очікував своїх сокланівців та клан "BARINOV" починає стріляти по мені добивши гравем "Алекс Мачін"

Винтерикс Краймз♡

Поважний гравець
Реєстрування
20 Гру 2025
Дописи
103
Реакції
222
Бали
48
Вітаю так як скарга на мене хочу відповісти. Дивіться якщо я вожу в оман адміністрацюю то надайте повний відео доказ де я забіг на територію а потім з неї. Також на 1 відео видно де я просто стояв на місці і гравец "Роберт Стоун" вбиває зі снайперської гвинтівки а на дургому відео видно що я бігав по заправці та очікував своїх сокланівців та клан "BARINOV" починає стріляти по мені добивши гравем "Алекс Мачін"
Так друг ты подаеш жб на клан и ты должен давать фулл откат)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі