Розглянуто SKAY / ODINS // MDM + PG + FN in GZ + DM in GZ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сергій Калісто

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
7 Бер 2023
Дописи
420
Реакції
433
Бали
123
1. Ваш нікнейм: Сергій Калісто
2. Нікнейм порушника: Янг Скаев 182857, Діма Одінс 209267
3. Назва клану порушника: SKAY / ODINS
4. Суть скарги: MDM + PG + FD in GZ + DM in GZ ( Я вогонь не відкривав тому що було б FD in GZ )
5. Доказ порушення (скриншот/відео):

Останнє редагування:

Дмитро Лудоман

Кошовий отаман
Реєстрування
10 Січ 2025
Дописи
19
Реакції
47
Бали
16
Щоб не створювати ще одну тему, так як скарга стосується мене додам сюди для розгляду.

У нас була перестрілка з ворогуючим кланом, ви вдвох ззаду підлітаєте та починаєте нас затримувати під градом куль.

Прошу також повного відео відкату, як ви вискочили з чужого, не службового авто.

У вас шановні (99067 та 205373) ПДО 2.28; 2.32.( у вигляді 6.13. PG(Ви лізете до людей зі зброєю в руках з якої ведеться вогонь при цьому у вас тільки тайзер)), або ж у вас 2.24. співпраця з ОЗУ, так як ви можна сказати разом з ворожим нам кланом під"їхали та після того як вони почали по нам стріляти ви почали нас затримувати. Також додам, що особисто я вогонь по працівникам НПУ не відкривав не зважаючи на їх дії.

Відео доказ з мого боку

Останнє редагування:

Артем Мейсoн

ГС Неоф | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
3,355
Реакції
1,119
Бали
253
Вітаю шановний гравець!
Знову відбувається перестрілка між кланами і ви втручаєтесь туди, гравці не могли зорієнтуватись по кому стріляти, так як відбувалась перестрілка, масових порушень зі сторони гравців немає. Кланам, які воюють дозволено тулити на СТО або АЗС
Гравець 99076 отримає покарання за Порушення правил UKRAINE GTA:
6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15-60 хвилин
6.19. "NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху. | Деморган 15-60 хвилин
Гравець 205373 отримає покарання за Порушення правил UKRAINE GTA:
6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15-60 хвилин
6.19. "NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху. | Деморган 15-60 хвилин
Гарної гри на UKRAINE GTA

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі