Зачинено #SmokingRoom | Як ви дізналися про UKRAINE GTA

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
24 Тра 2023
Дописи
160
Реакції
50
Бали
31
Суть теми розказати як або від кого ви дізналися про цей неймовірний проект UKRAINE GTA
Та розказати свої перші враження.

Останнє редагування:
Реєстрування
24 Тра 2023
Дописи
160
Реакції
50
Бали
31
Я дізнався від такого доволі популярного блогера GAMEONIK
А саме відео ролик як його зупинили на блок пості та вручили повістку ? (його тоді забрали в армію і на тому ролик закінчився)
Після того я скачав цю гру пройшов квестову лінію вступив в ЗСУ ( не з першого разу). Та далі почалась нова історія з новими друзями.

Едуард Кочудан♡

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
5 Лис 2022
Дописи
383
Реакції
414
Бали
68
Я дізнався про проект від відомого блогера, але який вже не знімає про даний проект, YevchenKO. Це було більше, ніж рік назад. Тоді проект можна було скачати лише через торент. Це мені не підходило. Приблизно через 1/2 року мені вдалось завантажити гру. Це були найкращі часи. І так, тепер я граю UKRAINE GTA більше як 1/2 року і отримую від цього задоволення.

Роман Заєць ❄️

Добре, що п'ятниця сьогодні, а не завтра, як вчора
Реєстрування
8 Лип 2022
Дописи
586
Реакції
285
Бали
83
Адреса
Вінниця
Побачив промо-ролик в ютубі, ще до відкриття проекту. І як тільки він вийшов, одразу скачав)

Микита Трузев

Активний
Реєстрування
15 Чер 2023
Дописи
28
Реакції
2
Бали
11
Я грав в танки, і тут друг каже: го ти до мене приєднаешся, пограємо разом? Я поцікавився, що це таке і з чим це їдять. Він пояснив, після чого я скачав цей проєкт. Спочатку я нічого майже не розумів, але за весь цей час котрий я грав, я став шарити за юкрейн, в ЗСУ нічого не розумів, бо я тільки скачав гру, і думав шо вони роблять. Дякую цьому проекту, рекомендую

Марті Фрідман

| Подільський край | [06]
Реєстрування
13 Бер 2023
Дописи
281
Реакції
229
Бали
88
Я дізнався про Ukraine GTA в 2022 році, на ютубі від блогера Yevhcenko. Це було в літку. Я раніше нічого не розумів в Ukraine GTA наприклад:
Як вступити в фракцію? і т.д. Далі я покинув цей проєкт та повернувся у весні 2023 року у квітні. В травні вступив у свою першу фракцію на 03 сервері. Та потім перейшов на 04 сервер. І так все почалося.

Богдан Неколенко

Полковник ЗСУ на пенції | Центральний сервер
Реєстрування
19 Гру 2022
Дописи
33
Реакції
89
Бали
88
Я дівзнався від тік-току та через євченок і також ютуб офіційного юкрейн гта,
Зараз я буду покидати пост L-ДСНС та я задоволений що став грати десь у серпні 2022 року,
Стільки забавних та недуже багів які доповнювали всю красу та шаноблива і вічлива адміністрація яка без всяких доказів могла справедливо винести вирок(зараз з цім набагато гірше), також пам'ятаю чудову зиму з Генералом ЗСУ- Паша Дурнев (Колиній ГА та ЗГА Центральної України) також в мене є приємні спогади про СБУ.Х де ми пили горілку та їли ковбасу з кращими побратимами.
Очікуємо на 2.0.

З повагою до проекту: Богдан Неколенко.

Останнє редагування:

Вова Тюбикович

04 Північна Україна ♡
Активний гравець
Реєстрування
7 Гру 2022
Дописи
864
Реакції
4,358
Бали
113
Реєстрування
27 Гру 2022
Дописи
42
Реакції
6
Бали
11
Як тільки запустили проект я зразу запустив стрім і зайшов, айді на 1 сервері 1800)
Але Іван (колишній медіа мереджер) вирішив що я не підходжу до спів праці

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі