Розглянуто Special for GA | Для ГА | Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Богдан Косяк

Кошовий отаман
Реєстрування
23 Лис 2024
Дописи
173
Реакції
81
Бали
31
1. Нікнейм адміністратора:

Олександр Несторович

2. Особистий нікнейм:

Богдан Косяк

3. Суть скарги:

Вітаю Шановна адміністрація!

Отримав покарання за обман адміністрації, хотів би пояснити ситуацію що б було зрозуміло що до чого.
Я подав скаргу на гравця в клані тому що я стояв спілкувався з подругою, а він взяв і просто так мене вбив.
У даного гравця немає доказів на мою провокацію, а у мене є там де він мене вбив. Після того як він мене вбив просто так я подав одразу скаргу і чітко написав "DM" , а адміністратор Тимофій Авенчук розглянув як "TK" хоча я на той момент фізично в клані не був, але функціонально напис над ніком був, про те що треба перезаходити що б надпис пропав про це я не знав і до того ж коли мене видаляли з клану іншого то тоді надпис пропав у туж саму мить, тому це або якийсь баг був або ще щось не відоме мені. Я в дс поспілкувався з тим адміністратором сказав йому що то був "DM" , але він свою думку не змінив ну ми і розішлись з діскорду .
Я не мав наміру вводити в оману адміністрацію, я сам граю не так давно і всю гру провів у госс-ці, а той клан був моїм першим досвідом. (Black - work) Тому я ніяк не міг знати що треба перезаходити що б пропав надпис, а нікнейм у мене вимкнений завжди. У мене ноутбук і маленький 14 - дюймовий монітор. Тому я вимикаю нікнейм у "О - Налаштування - Показувати нікнейм. Чи якось так точно не пам'ятаю останнє слово. Може там Вимкнути нікнейм чи шось такого типу."

Тому я не міг бачити що там до чого, а на відео є він ( нікнейм ). Скоріш за все я ввімкнув його потім і просто не звертав уваги... Коли заважає я вимикаю коли треба шось там глянути то вмикаю нікнейм.

Слід зазначити, що ознака належності до клану є програмною, Я як гравець не можу її проставити власноруч, у всякому випадку - мені невідомий спосіб проставлення даної ознаки. При попередніх виключеннях з кланів ознака зникала автоматично одразу після видалення з клану та без перезаходу. Перезахід роблю у зв'язку з технічними особливостями ігрового гаджету (ноутбуку, що б кеш-пам'ять очищуввалась) , не маючи на меті скидання "зайвої" інформації. Крім того, в інстукціях до гри користувачів не сказано про необхідність перезаходу для очищення ознаки належності до клану. Беручи до уваги вищезазначене, наполягаю, що не мав намірів введення в оману інших гравців, тим більше адміністрацію серверу. Наперед приношу вибачення адміністрації серверу щодо ситуації, яка виникла не з моєї вини, прошу надати роз'яснення щодо порядку необхідних дій гравця при видаленні з клану. Прошу обмежити час перебування в бані до 05:58 28.05.2025 чи може до 30.05.2025. Маю наголосити, що втручання в дії гравця Олександр Дундуцький 116359 мною не проводилися, як результат отримав не об'єктивну агресію на свою адресу.

Також хотів би зазначити що на БП ( Баттл - пасс ; Далі БП ) я витратив більше 6.000 гривень, точно сумму назвати не можу не буду обманювати, але можна +- порахувати . . .
Перший пропуск купував [ де відкриття одразу +10 рівнів ] --- 999 гривень
Потім нещодавно до 2-х тижнів тому придбав пропуск до гвинтокрила --- 1999 гривень
( Це вже 3.000 гривень )
Ну і ще були рівні коли не встигав доробити завдання то пропускав рівень --- від 250 до 375 донату доходило
А інші рази просто оновлював завдання по разів 5 на день десь --- 43 Гривні - x1 раз

А Ще саме головне, мені до гвинтокрила залишилось 4 рівні - це +- 3-4 дні ., а втратити його не хотілось би, тому що я витратив багато часу та багато грошей на БП, залишилось часу до кінця БП коли я був ще в грі 22 дні і 6 годин. Це я бачив останній раз, а далі блокування . . . (

Сподіваюсь на найкраще і на розуміння моєї ситуації.
Очікую на відповідь ... (бажано позитивну )))

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):

Снимок экрана 2025-05-26 175116.png

5. Дата походження:

25.05.2025

05:58

Макс Крутов

😈 Kрутов 😈
Реєстрування
25 Лип 2023
Дописи
226
Реакції
345
Бали
68
Меньше обманывать администрацию нужно, а то сколько ты потратил, никому не интересно. Ты всех достал на сервере. По этому посиди подумай.
И не нужно как ты любишь оправдываться.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі