Відмовлено SsmpronioSero

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Данилл Дніпровський

Легенда Сметанков
Реєстрування
14 Бер 2024
Дописи
122
Реакції
84
Бали
33
1. Ваш нікнейм:Данмлл Дніпровський
2. Нікнейм адміністратора:Ssmronio Sero
3. Суть скарги:Вітаю,дивіться ви сказали що ситцація вирішена,перше сказали відписати вам в дісуорт і на фопумі я писав уже 7 днів а просто ігнор.Іншому гравці якого тоже забанили а потім розбанили ви йому сказади що ви все повернете що вмене було перед обміном.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):https://postimg.cc/rDbGnMn5-1 що ви писали.Ви написали щоб я вам написав але ви такі не переглянули.
2-https://postimg.cc/Y4Rr2q5q-це я на форумі писав вам ви навіть не читаєте-і просто ігнорите.
3-https://postimg.cc/gallery/MWpWz1P-Тут видно як я писав 7 днів уде як а ви ігнорите.
4-Гравець якого ви також забанилм а потім розбанилм Чиназес Саунтрес[12195]-Ви йому відповілиі. Сказади що ви вернете мені майно яке було до обміна.
5-В мене бкло 115+-кк і Авто ви забрали прошу відатиі неігнорувати.Я подаю тут скаргу через те щоб ви його прочитали ідали мені відповідь в ,,ДС" і на ,,Форумі",томущо це безвідповідально.
6-Я прошу відписати мені на форумі і В ДС і сказати коли ви вернете мені моє майно!
5. Дата порушення:01.01.2026-це коли мене забанили[але потім Semronio Sero-розбанив і сказав що майно вернуть а уже пройшло 7 днів і сам сказав написати йому і сам ігнорить]

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

Щодо листування, ви написали мені вчора пізно ввечері. З моменту отримання повідомлення не пройшло навіть доби, аби називати це ігноруванням згідно правил розгляду скарг. Розгляд скарг відбувається в затвердженному форматі після подачі її в відповідний розділ форума, як ви це зробили зараз, а не в особистому листуванні.
1767877019244.png

Ситуацію було вирішено: ви повернули майно, яке отримали в результаті використання недоліків системи разом з вашими друзями та твінк-акаунтами. Щодо вашого друга, гравця Чиназес Саунтрес, йому не повідомлялось нічого про відновлення конфіскованого майна.
Кошти з балансу ігрового облікового запису та автомобіль Tesla Semi були конфісковані в рамках вилучення отриманих з використанням недоліків системи майна. Рішення ухвалене безпосередньо керівництвом.

Згідно правил, ваші ігрові облікові записи (3 шт.) мали б бути заблоковані після конфіскації майна за порушення пункту:

2.5. "Мультиакаунти" - Дозволено зареєструвати виключно 2 ігрових акаунта на сервері, з яких перший основний, а інший твінк-акаунт. | Бан 6000 днівн усіх мультиакаунтів на сервері + бан основного акаунту на 7 днів
Та порушення пункту:
11.4. Забороняється взаємодія основного акаунту з твінк-акаунтом через третю особу (передача грошей, речей, майна, нерухомості, тощо).| Бан 31 день усім хто приймав участь в махінації + конфіскація переданого майна
Приклад: з твінк-акаунта передати гроші (майно) іншому гравцю, який в результаті передає ту ж саму / схожу суму або майно на ваш основний акаунт.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі