Розглянуто T-032 | Обманув на 10кк

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Володя Авторитет

Новий гравець
Реєстрування
30 Лип 2023
Дописи
4
Реакції
1
Бали
355
1.Володя Авторитет
2.116858
3. Ну по перше граю вже не перший рік таких би людей взагалі по житьево треба блокувати , домовились обмін на ЦР кейсом я йому гроші в скрін шоті прописано , на карті не було грошей я вибіг закинув бистро та скинув гравцеві як скину вгроші він просто в тік , дуже прикро я ці гроші заробляв а таких людей ще раз потврюю як по житьево блокував !
4.5.22:45-22:50
5. Добавлю читайте уважно ! Там доказів достаточно ! Прошу дуже взяти до уваги ! я залашився без грошей !
Порушник ник Киаро Райдер id 257267
дякую

Вкладення

• image1.png
    image1.png
    1.1 Mб · Перегляди: 25
  • image2.png
    image2.png
    1.1 Mб · Перегляди: 25
  • 312312312.png
    312312312.png
    130 Кб · Перегляди: 22
Останнє редагування:

Андрій Кардинал

Ст.Адміністратор | Центральна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
12 Кві 2026
Дописи
439
Реакції
157
Бали
109
Вітаю, шановний гравець.
Розглянувши вашу скаргу та ознайомившись з наданими у ній доказами, а також провівши додаткову перевірку, виношу наступний вердикт:

Гравець Кіаро Райдер (257267) отримує покарання у вигляді блокування аккаунту терміном на 40 днів за порушення наступних правил UKRAINE GTA:
11.8. "RP/NonRP шахрайство" - Заборонено будь-як обманювати гравців, здійснювати спроби ловлі на неуважності, приховування подробиць або особливостей ігрового майна (є винятки, також обліковий запис може бути додатково обнулено при першому порушенні за рішенням головного адміністратора).

За отриманням компенсації зверніться сюди.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі