Розглянуто T-060 [Перерозгляд] | Скарга на Гравців DM Без причини / DM I GZ 170644

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олег Дубровський

Кошовий отаман
Реєстрування
1 Лис 2025
Дописи
193
Реакції
78
Бали
77
1. Нікнейм та ID гравця, який порушив правила:
Олександер Верещагін [206259]
Руслан Рибак [217558]
Амид Головенко [170644]- STORM

2. Ваш нікнейм та ID:
Олег Дубровський [152685]

3. Суть скарги:
Я їхав Собі катався нікого не трогав і Гравці Мене вбили без причини Гравець Олександер Верещагін Дм по машині и вбивае І гравець Руслан Рибак Таранить мене
І потім пізніше я знову зустрів цих же гравців і знову дм кар і стріляють без причини і потім вбиває мене в зз Амид Головенко

4. Докази порушення (скріншот/відео):
1. Відео
2. Відео

5. Дата та тайм-код порушення: 20.09.2026 ( 1 Відео 01:35-02:37 Від початку до кінця дивіться Я їхав на сто полагодити нікого не чіпав я і тут Д6 дм кар Дм без причини )

Андрій Кардинал

Ст.Адміністратор | Центральна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
12 Кві 2026
Дописи
676
Реакції
260
Бали
129
Вітаю, шановний гравець.
Розглянувши вашу скаргу та ознайомившись з наданими у ній доказами, виношу наступний вердикт:

Гравець Олександр Верещагін (206259) отримує покарання у вигляді деморгану терміном на 100 хвилин за порушення наступних правил UKRAINE GTA:​
6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини.
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються.
​
Гравець Руслан Рибак (217558) отримує покарання у вигляді деморгану терміном на 40 хвилин за порушення наступних правил UKRAINE GTA:​
6.3.3. "Навмисний таран" - заборонено навмисно таранити транспортом інший транспорт (включаючи порожній), є винятки.
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються.
​

Щодо гравця Амид Головенко (170644) - переподайте окрему скаргу у відповідний розділ.

Розглянуто.​

Андрій Кардинал

Ст.Адміністратор | Центральна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
12 Кві 2026
Дописи
676
Реакції
260
Бали
129
Вітаю, шановний гравець.
Перерозглянувши вашу скаргу та повторно ознайомившись з наданими у ній доказами, виношу наступний вердикт:

Гравець Олександр Верещагін (206259) додатково отримує покарання у вигляді деморгану терміном на 80 хвилин за порушення наступних правил UKRAINE GTA:​
6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. ​
Гравець Руслан Рибак (217558) додатково отримує покарання у вигляді деморгану терміном на 80 хвилин за порушення наступних правил UKRAINE GTA:​
6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується.​

Перерозглянуто.​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі