Alex Parker
Шановний гравець
- Реєстрування
- 17 Лип 2025
- Дописи
- 48
- Реакції
- 42
- Бали
- 167
1. Ваш особистий нікнейм та ID: Алекс Паркер [222925]
2. Нікнейм та ID порушника: Арчі Устімов (117941), Микита Галицький (250270), Олександр Салтівський (153901)
3. Клан порушника : "Не перебуває"
3. Суть скарги:
Гравець Арчі Устімов (117941) використовує стороннє ПЗ (чіти). Він двічі поспіль зламав та викрав мій автомобіль Ferrari J50 , попри те, що машина була повністю зачинена на замок, а також перебувала в оренді (що за механікою гри унеможливлює будь-який злам). Крім того, чІтер дистанційно/миттєво, магічним чином висадив мене з водійського сидіння зачиненго мого власного автомобіля та забрав його. Жоден із данних гравців не перебуває в неофіційній організації, тобто гравець є цивільним і взагалі не має доступу до функціоналу зламу авто.
Прошу перевірити даного гравця на використання забороненого софту та видати покарання згідно з правилами серверу (Бан за читерство).
6. Докази порушення (скриншот/відео):
5. Тайм-коди порушення:
0:00:22 — Сідаю до авто та зачиняю його на замок.
0:00:27 — Арчі Устімов починає смикати ручку дверей авто.
0:00:33 — Чітко видно, як він висаджує мене з салону мого авто.
0:00:48 — Знову сідаю до салону свого авто.
0:01:08 — Чітко видно, як я повторно зачиняю авто на замок.
0:01:10 — Арчі Устімов знову зламує зачинене на замок авто, висаджує мене та сам сідає за кермо мого автомобіля.
6. Дата порушення: 19.09.2026
2. Нікнейм та ID порушника: Арчі Устімов (117941), Микита Галицький (250270), Олександр Салтівський (153901)
3. Клан порушника : "Не перебуває"
3. Суть скарги:
Гравець Арчі Устімов (117941) використовує стороннє ПЗ (чіти). Він двічі поспіль зламав та викрав мій автомобіль Ferrari J50 , попри те, що машина була повністю зачинена на замок, а також перебувала в оренді (що за механікою гри унеможливлює будь-який злам). Крім того, чІтер дистанційно/миттєво, магічним чином висадив мене з водійського сидіння зачиненго мого власного автомобіля та забрав його. Жоден із данних гравців не перебуває в неофіційній організації, тобто гравець є цивільним і взагалі не має доступу до функціоналу зламу авто.
Прошу перевірити даного гравця на використання забороненого софту та видати покарання згідно з правилами серверу (Бан за читерство).
6. Докази порушення (скриншот/відео):
0:00:22 — Сідаю до авто та зачиняю його на замок.
0:00:27 — Арчі Устімов починає смикати ручку дверей авто.
0:00:33 — Чітко видно, як він висаджує мене з салону мого авто.
0:00:48 — Знову сідаю до салону свого авто.
0:01:08 — Чітко видно, як я повторно зачиняю авто на замок.
0:01:10 — Арчі Устімов знову зламує зачинене на замок авто, висаджує мене та сам сідає за кермо мого автомобіля.
6. Дата порушення: 19.09.2026