Розглянуто T-134 | порушення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
29 Вер 2025
Дописи
34
Реакції
25
Бали
167
1. Нікнейм та ID гравця, який порушив правила: Мойша Гольдман
2. Ваш нікнейм та ID: Артем Юрчишин 229154
3. Суть скарги: Вітаю! Особа Мойша Гольдмен була затримана за те, що ходила зі зброєю в руках та цілилася в мене. Протягом усього часу процесуальних дій ця особа вела себе неадекватно: постійно використовувала нецензурну лексику, образи та демонструвала неповажне ставлення. Докази та тайм-коди. Відео №1: 04:22 — приїхав до колег, після чого дана особа почала цілитися в мене зі зброї та висловлювати образи; 04:42 — я здійснив затримання, після чого почалися погрози та неповажне ставлення. Відео №2: 02:00 — продовжується неповажне ставлення; 03:15 — Мойша запитав причину затримання, і я її назвав; 05:02 — починаються погрози форумом; 05:28, 05:34 — знову образи; 07:18 — згідно зі ст. 20 ЗУ «Про СБУ» проводжу обшук людини на наявність заборонених/незаконних речей; 08:15, 08:30 — знову образи; 08:45 — погрози форумом та слова про те, що мене знімуть із посади; 11:52 — я не погрожував форумом, а просто висловив свою версію; 11:56, 12:37 — знову образи; 13:05 — згадка форуму в IC-чат; 14:12 — знову образи; 14:44 — згадка форуму в IC-чат; 15:10 — згадка про адміністрацію з проханням замутити Мойшу, оскільки було нестерпно слухати постійні образи й стримуватися; 16:10 — знову образи; 16:16 — погрози зняттям із посад; 16:40, 17:00 — знову образи; 18:40 — жодним чином не погроза, просто констатація факту; 19:13 — прилетіла адміністрація; 19:25 — говорить за адміністрацію в IC-чат; 19:28 — повністю визнаю свою провину (не витримав на емоціях і нервах), але прошу пом'якшити мені покарання через постійні провокації та образи з боку Мойші; 19:38 — не погроза, а просто поставлено перед фактом; 19:45 — Мойша почав поводитися тихо перед адміністрацією 🙂 20:00 — все ще триває неповажне ставлення; 20:10 — адміністратор видав мут Мойші (величезне дякую). Вважаю, що адміністрація не втручалася в RP-процес, а зробила все абсолютно правильно. Протягом наступних хвилин відео ситуація повністю стабілізувалася. Висновки та прохання: прошу пом'якшити мені покарання за образи в бік Мойші. Провину повністю визнаю, зірвався через емоційне напруження. Також прошу відхилити скаргу на адміністрацію від Мойші через використання обрізаного відеозапису. Прошу ретельно розглянути ситуацію та застосувати жорстке покарання щодо Мойші Гольдмена!
4. Докази порушення (скріншот/відео): Відео № 1 Відео № 2

5. Дата та тайм-код порушення: 27.09.2026

Андрій Кардинал

Ст.Адміністратор | Центральна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
12 Кві 2026
Дописи
699
Реакції
263
Бали
129
Вітаю, шановний гравець.
Перепрошую за довгий розгляд скарги.
Розглянувши вашу скаргу та ознайомившись з наданими у ній доказами, виношу наступний вердикт:

Гравець Мойша Гольдман (216948) отримує покарання у вигляді муту терміном на 360 хвилин за порушення наступних правил UKRAINE GTA:​
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо.
5.8. "Нецензурна лайка" - Надмірне вживання нецензурних слів і виразів в IC чаті, в OOC - заборонено.
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців.
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця.
5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати.
​

Гравець Даніїл Сушицький (221834) отримує покарання у вигляді муту терміном на 120 хвилин та дисциплінарне покарання за порушення наступних правил UKRAINE GTA:​
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця.
5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати.
​
Гравець Артем Юрчишин (229154) отримує покарання у вигляді муту терміном на 75 хвилин та дисциплінарне покарання за порушення наступних правил UKRAINE GTA:​
​
Розглянуто.​

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі