Розглянуто Toxic

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
30 Бер 2025
Дописи
49
Реакції
20
Бали
13
1 ваш нікнейм :Денис Гаєчкін
2 нікнейм порушника :Юра Бандіт,Назар Козирний
3 суть скарги:Назар Козирний викликав ніби адвоката ,я пішов з ним його зустрічати ,після чого приходить його колега та без відгровок знімаю з його кайданки,а потім Назар Козирний виходить з гри , а бо просто кудись тепнувся,також порушник козирний поргрожував мені розправою,а також що він мене знайде,фото погроз кину знизу
4 докази:https://postimg.cc/7bCg6hyY

Даніїл Божко

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
26 Лип 2025
Дописи
349
Реакції
313
Бали
123
Вітаю, шановний гравець Денис Гаєчкін!
Пеозглянувши вашу скаргу, виношу наступний вердикт:
Гравець Назар Козирний[ID:101015] Отримає покарання "Бан на 20 днів + Варн" За причиною -
Порушення правил Ukraine GTA 5.23. "Погрози" - Заборонено залякувати / погрожувати гравцю розправою в реальному житті “я приїду до тебе і ….”, тощо. | Бан від 14 днів
Порушення правил Ukraine GTA 6.22. "Ухід в інтер'єр" -
Заборонено здійснювати ухід в інтер’єр (тікати від поліцейської погоні / перестрілки / RP процесу тощо). | Варн
Гравець Юра Бандіт[ID:229999] Отримає покарання "Варн" За причиною -
Порушення правил Ukraine GTA 6.19. "NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху. | Деморган 15-60 хвилин
Порушення правил Ukraine GTA 6.27. "Уникнення RP відігрувань" -
Заборонено уникати RolePlay ситуацій, відігровок, взаємодії з іншими ігровими персонажами. | Деморган 60-120 хвилин, при наступному порушенні Варн
Порушення правил Ukraine GTA 6.28. "Втручення у RP ситуацію" -
Заборонено втручатися в RolePlay ситуації, до яких ваш ігровий персонаж не належить. Тобто бігати, стрибати, кататися навколо ігрових персонажів, що беруть участь у Role Play ситуації, провокувати їх, створювати перешкоди та псувати ігрову атмосферу. | Деморган 30-60 хвилин
Порушення правил Ukraine GTA 6.3.1. "DB in GZ" - Drive By in Green Zone -
нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану гравця / транспорту за допомогою транспортного засобу в зеленій зоні. | Деморган 30-80 хвилин
Порушення правил Ukraine GTA 6.49. Якщо покарання у вигляді деморгану перевищує 180 хвилин буде видано попередження.
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі