Іван Бабич
Просто Бабич
- Реєстрування
- 28 Гру 2022
- Дописи
- 311
- Реакції
- 220
- Бали
- 103
1. Нікнейм гравця: Матвій Бекетов, Іван Борман, Назар Запорожець
2. Особистий нікнейм: Іван Бабич
3. Клан порушника: UKRAINE
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: -
5. Суть скарги: Стояв я сам по собі на радарі, під'їхав клановець Іван Борман, де він щось запитав і мовчав. Через декілька хвилин
приїхали його братки з клану Матвій Бекетов та Назар Запорожець, заставляли мене прибрати радар, я почав прибирати та викликав 10-34. Коли вже прибрав,
приїхав напарник та нас було 2, а їх троє (Значить було PG - 1 держ = 2 неоф). Вони вирішили відкрити вогонь по мені (Назар Запорожець FD in GZ + PG), потім вже
почав стріляти Бекетов (DM in GZ + PG), ну і йому допомогав Борман без зброї (FD in GZ + PG). Ну все зрозуміло.
Потребую більш максимального покарання та лідеру клану Ukraine - попередження
6. Докази (скриншот/відео): *тик*
7. Дата порушення: 28/08/2025
2. Особистий нікнейм: Іван Бабич
3. Клан порушника: UKRAINE
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: -
5. Суть скарги: Стояв я сам по собі на радарі, під'їхав клановець Іван Борман, де він щось запитав і мовчав. Через декілька хвилин
приїхали його братки з клану Матвій Бекетов та Назар Запорожець, заставляли мене прибрати радар, я почав прибирати та викликав 10-34. Коли вже прибрав,
приїхав напарник та нас було 2, а їх троє (Значить було PG - 1 держ = 2 неоф). Вони вирішили відкрити вогонь по мені (Назар Запорожець FD in GZ + PG), потім вже
почав стріляти Бекетов (DM in GZ + PG), ну і йому допомогав Борман без зброї (FD in GZ + PG). Ну все зрозуміло.
Потребую більш максимального покарання та лідеру клану Ukraine - попередження
6. Докази (скриншот/відео): *тик*
7. Дата порушення: 28/08/2025