В очікуванні UKRAINE GTA | 01 - Заявка на посаду лідера ЗСУ

Конор Стоун

.
Активний гравець
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
1,713
Реакції
705
Бали
409
Неоновая надпись _Заявки на ЗСУ_ (1).png

Шановні гравці, відкриті заявки на посаду Лідера "ЗСУ".
Якщо ви не підходите по критеріям нижче - ваша заявка буде відмовлена.

Вимоги від кандидата:

- Мати Discord, Telegram з відкритими особистими повідомленнями.
- Лідеру повинно бути 17 років.
- Не мати за історію гри блокувань за критичні порушення.
- Мати RP NickName за формою Ім'я_Прізвище.
- Мати NickName на форумі як на сервері.
- Мати схвалену RP Біографію лідера.
- Знати правила лідерів/правила серверу/правила організацій.
- Мати можливість приділяти в день мінімум 3 години для гри.
- Мати бажання працювати в колективі та вміти комунікувати з іншими гравцями.
- Мати базові знання про роботу фракції та розуміти її діяльність.
- Мати мікрофон.
- Мінімальний ігровий рівень кандидата на пост лідера - 15 (є виключення).

МТ.png

​
Форма подачі:

1. Ваш ігровий NickName:
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів:
3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:
4. Чи був у вас досвід на посаді лідера?:
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:
6. Ваш тег в Telegram:
7. Ваш логін в Discord:
8. Ваш справжній вік:
9. Які в вас є ідеї для фракції:
10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:
11. Місто в якому живете:
12. Посилання на схвалену Role Play біографію:
13. Покарання, які ви отримали за гру на даному сервері (TAB - Персонаж - Мої покарання):
14. Вкажіть ваш ігровий рівень:

​

МТ.png

Додаткова інформація:
- Дві та більше заявки від однієї людини - відмова.
- Копіювання заявки - відмова.
- Флуд у цій темі заборонено, якщо це робить гравець, який подає заявку - відмова.
- Дві заявки на різні посади лідерства - відмова.
- Нікнейм повинен бути Українською мовою.
- Неспівпадіння ніка на форумі та в грі - відмова.
- Відсутній додаток Telegram - відмова.
- Не відповідність вимогам - відмова.
- Активні або у історії покарань критичні порушення на інших серверах UKRAINE GTA - відмова.
- На рішення ГС/ЗГС Держ можлива відмова.
- Відсутність активної гри на 01 сервері - відмова.

- Присутність порушень за останніх 2 місяці (критичних порушень протягом всього часу) - відмова.​

Іван Дубік

Центральна Україна
Реєстрування
22 Бер 2023
Дописи
54
Реакції
35
Бали
473
patch-shevron-sukhoputnykh-viisk__1_.jpg

​
1. Ваш ігровий NickName: Іван Дубік.
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів: Так, ознайомлений.
3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Так.
4. Чи був у вас досвід на посаді лідера?: Так.
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Особисто адміністрації.
6. Ваш тег в Telegram: Надам при співбесіді.
7. Ваш логін в Discord: vani4ka_molodoy
8. Ваш справжній вік: 19.
1. Проводити польові навчання.
2. Регулярно проводити навчальні тривоги.
3. Більше взаємодіяти з НПУ/СБУ/МОЗ для обміну знаннями.
4. Для співробітників які перебувають в підрозділі ГУР/ССО та ДШВ регулярно проводити тренування для покращення їх навичок.
Також за потреби зможу розповісти додаткові ідеї для фракції на співбесіді.
Маю досвід роботи на керівних посадах, тому розумію, як правильно організувати роботу колективу та контролювати виконання поставлених завдань. Вмію працювати в команді, знаходити спільну мову зі співробітниками та відповідально ставитися до своїх обов'язків. Також у разі призначення на посаду лідера маю вже сформований особовий склад, з яким зможу одразу приступити до виконання обов'язків та розвитку фракції.
11. Місто в якому живете: Київська область.
12. Посилання на схвалену Role Play біографію:

13. Покарання, які ви отримали за гру на даному сервері (TAB - Персонаж - Мої покарання): https://ua.files.fm/u/83pygp55z7s6z8t9
14. Вкажіть ваш ігровий рівень: 29.

Даниїл Євтушенко.

“Remember the name. You’ll hear it again.”
Реєстрування
15 Жов 2023
Дописи
37
Реакції
15
Бали
362
1. Ваш ігровий NickName: Даниїл Євтушенко
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів: так
3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: так
4. Чи був у вас досвід на посаді лідера?: На лідерці ні , але був досвід на 11 званні
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Даня
6. Ваш тег в Telegram: @Danya_R88
7. Ваш логін в Discord: @7danya12
8. Ваш справжній вік: 15 ( прошу виключення )

1) Регулярне проведення спільних військових навчань із НПУ, СБУ, ДКВС та ДСНС для покращення взаємодії між державними організаціями.
2) Організація масштабних БП із відпрацюванням оборони територій, охорони важливих об'єктів, супроводу та командної роботи.
3) Впровадження системи наставництва для нових військовослужбовців із поступовим навчанням та практичною підготовкою.
4) Створення прозорої системи підвищень за активність, дисципліну, якісну RP-гру та виконання службових обов'язків.
5) Проведення регулярних спільних спецоперацій із СБУ та НПУ у рамках масштабних RP-ситуацій.
6) Організація великих військових навчань із залученням декількох державних організацій та чітким розподілом ролей.
7) Проведення RP-заходів: охорона стратегічних об'єктів, військові навчання, евакуації, надзвичайні ситуації та спільні операції.
8) Організація регулярних тренувань із тактичної підготовки, водіння, командної взаємодії та швидкого реагування.
9) Запровадження системи премій та нагород для найактивніших військовослужбовців за хорошу роботу та внесок у розвиток фракції.
10) Щотижневі збори особового складу для обговорення роботи, розбору помилок та планування майбутніх заходів.
11) Проведення внутрішніх змагань між підрозділами на командну роботу, водіння, дисципліну та виконання поставлених завдань.
12) Створення окремих навчальних програм для різних напрямків служби, щоб кожен військовослужбовець міг розвиватися у своїй сфері.
13) Проведення спільних конвоїв та охоронних заходів із іншими державними організаціями у рамках RP.
14) Впровадження системи «Військовослужбовець тижня» для мотивації активних та дисциплінованих працівників.
15) Максимальний акцент на якісній RP-грі, дисципліні, командній роботі, активності фракції та постійному розвитку ЗСУ.

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Я відповідальний , камунікабельний , був в цій сфері та хочу зробити гарну активну фракцію!
11. Місто в якому живете: Одеса
12. Посилання на схвалену Role Play біографію: тицяй : )
13. Покарання, які ви отримали за гру на даному сервері (TAB - Персонаж - Мої покарання): тицяй : )
14. Вкажіть ваш ігровий рівень: 27

Реєстрування
1 Жов 2022
Дописи
12
Реакції
8
Бали
357
Вік
23
1. Ваш ігровий NickName: Віталій Громовий
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів: Так.
4. Чи був у вас досвід на посаді лідера?: Так. Був один із перших лідерів СБУ, коли тільки відкрився проект. Якщо глобально, то дуже великий досвід на інших проектах.
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Віталій
6. Ваш тег в Telegram: З міркувань безпеки надам в особисті повідомлення.
7. Ваш логін в Discord: st.javel1n
8. Ваш справжній вік: 24
9. Які у Вас є ідеї для фракції:

- Цифровізація документообігу та обліку (аналог «Армія+»): Впровадження системи електронних військових квитків, електронних направлень на ВЛК та подання рапортів на відпустку або звільнення з розташування через Discord/форум. Це прибере зайву бюрократію та прискорить видачу документів бійцям.
- Жорсткий контроль з боку ВСП та боротьба з СЗЧ: Активна робота ВСП: патрулювання міст, блокпостів. Суворий контроль за носінням форми, субординацією та виявлення тих, хто самовільно залишає частину (СЗЧ). За порушення - дисциплінарка, трибунал або звільнення з ЧС.
- Взаємодія з МОЗ та ВРУ (ВЛК і пільги): Налагодження прямої співпраці з МОЗ для обов'язкового проходження ВЛК перед вступом на службу та після поранень. Взаємодія з ВРУ для розробки пільгових програм (премії за вислугу, постановка на квартирний облік та внесення до черги на отримання пільгового житла, бойові виплати та соціальні бонуси), щоб у бійців був реальний стимул служити.
- Розвиток спеціалізованих підрозділів (ГУР, ДПСУ, ДШВ):
- ГУР:
Розвідка та контрдиверсійні заходи у тісному контакті зі СБУ.
- ДПСУ (Прикордонники): Охорона та патрулювання прикордонної зони, контроль КПП та моніторинг нової локації (кордон з Румунією) для запобігання контрабанді та незаконному перетину.
- ДШВ: Десантно-штурмовий напрямок для швидкого реагування на виклики, штурмових операцій та підсилення прикордонників у разі загострення.

Маю чітке розуміння субординації, структури та принципів функціонування ЗСУ. На посаді планую зосередитися на системній роботі, підтримці суворої дисципліни та реалізації зазначених покращень.
Забезпечу стабільний онлайн фракції, відсутність кумівства та виважену комунікацію зі слідкуючою адміністрацією та суміжними структурами.

11. Місто в якому живете: Одеса
12. Посилання на схвалену Role Play біографію: *Посилання*
13. Покарання, які ви отримали за гру на даному сервері (TAB - Персонаж - Мої покарання): *Посилання*
14. Вкажіть ваш ігровий рівень: 6 lvl

Нікіта Родителев

У відпустці
Реєстрування
15 Січ 2025
Дописи
183
Реакції
341
Бали
264
Вік
23
1791212942917.png

​
1. Ваш ігровий NickName: Нікіта Родителев
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів: Так.
4. Чи був у вас досвід на посаді лідера?: Так.
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Нікіта Родителев
6. Ваш тег в Telegram: Надам в оп ГС/ЗГС
7. Ваш логін в Discord: legendaryshady
8. Ваш справжній вік: 23
Планую повернути актив фракції та загалом відновити повноцінну роботу підрозділів. Хочу налагодити активність, організацію та взаємодію між підрозділами, щоб фракція знову була активною та цікавою для складу.
Вважаю, що підходжу на цю посаду, тому що маю велике бажання та мотивацію розвивати фракцію. Також маю великий досвід саме в цій фракції, добре розумію її роботу та особливості. Готовий підтримувати актив і дисципліну та організувати злагоджену роботу всіх підрозділів та зовніньої взаємодії.
11. Місто в якому живете: Київ
12. Посилання на схвалену Role Play біографію:Клікабельно
13. Покарання, які ви отримали за гру на даному сервері (TAB - Персонаж - Мої покарання):Клікабельно
14. Вкажіть ваш ігровий рівень: 29

Віктор Городиський

Кошовий отаман
Реєстрування
16 Лип 2022
Дописи
75
Реакції
50
Бали
366
1791348149733.png

1. Ваш ігровий NickName: Віктор Городиський
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів: Так
3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Так
4. Чи був у вас досвід на посаді лідера?: На посаді лідера ні, на заступнику великий досвід
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Городиський ВІктор
6. Ваш тег в Telegram: horodyskyi777
7. Ваш логін в Discord: marlboro.gold
8. Ваш справжній вік: 20

Налагодження правельної системи підготовки новобранців, шляхом покращення/доопрацювання інформації на держ порталі, та призначенням відповідальних людей зa підготовку безпосередньо в грі, на плацу, на полігоні, в умовах бойових тренувань.

Наступним ділом, це налагодження взаємозв'язків між усіма підрозділами, також окрему увагу буде звернуто на дисципліну всередені фракції, тому що, в хорошій атмосфері людям завжди приємніше працювати, а новобранцям адаптопувуватись, тому кожен буде окремо відповідати як за себе, так і за всіх.

Взаємодія з іншими Силовими та Цивільними структурами, для підняття рівня обороноздатності та протидії загрозам усім структурам країни, тим самим забезпечуючи спокій як цивільним, так і безпосередньо держ службовцям.

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Зважаючи на свій рівень знань у цій структурі та поняття принципів роботи її, хочеться покращити там усе що буде можливо мені, так щоб про фракцію тільки були позитивні відгуки. Бо там яє дійсно над чим працювати.
11. Місто в якому живете: Бандерштат

12. Посилання на схвалену Role Play біографію: https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/rp-Біографія-на-лідеpа-ЗСУ-Віктор-Мечников.351599/
13. Покарання, які ви отримали за гру на даному сервері (TAB - Персонаж - Мої покарання): https://postimg.cc/Hcq7XyGj
14. Вкажіть ваш ігровий рівень: 30

1791348656336.png

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі