Важливо UKRAINE GTA 02 | Відгуки по роботі Лідерів фракцій

Райан Гослінг

Легендарний майор СБУ у відставці
Реєстрування
5 Кві 2023
Дописи
26
Реакції
28
Бали
16
1.Ваш NickName: Райан Гослінг
2.NickName лідера: Меверік Наливайко
3.Текст Відгуку: Крутий мер, який справді допомагає мешканцям м. Дніпра та дуже добре виконує свої обов'язки

Володимир Гончар

Кошовий отаман
Реєстрування
22 Чер 2023
Дописи
283
Реакції
65
Бали
33
1.Ваш NickName:Володимир Гончар
2.NickName лідера: Олександр Грамота Лідер ДКВС та Сергій Ворон лідер ДСНС та колишній Лідер ДСНС Андрій Каламук
3.Текст Відгуку: хлопці ви одні з найкращих лідерів яких я зустрічав успіху. А для пана Каламук окремо дякую він завжди підтримував і допомагав пане Каламук ви найкращий

Останнє редагування:
Реєстрування
31 Січ 2023
Дописи
64
Реакції
10
Бали
11

Мортон Острозький

ГС Неоф | Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2023
Дописи
879
Реакції
385
Бали
168
1. Ваш NickName: Мортон Острозький
2. NickName лідера: Олег Буданов
3. Текст Відгуку: Найкраща людина та найкращий лідер(він став на лідера годину тому, і що?), бажаю успіху на новій посадій та гарного особового складу

Останнє редагування:
Реєстрування
31 Січ 2023
Дописи
64
Реакції
10
Бали
11

Переглянути вкладення 55289
Ця тема створена для тих людей, хто хоче залишити свої побажання або відгук про лідера проекту Ukraine GTA.

Форма:

1.Ваш NickName:
2.NickName лідера:
3.Текст Відгуку:

Доповнення: Приймаються як хороші, так і негативні відгуки про лідерів, заборонено кривдити когось своїм відгуком.

1.Ярослав Голосіївський
2.Григорій Голосіївський
3.Бажаю вам 999.999.999грн в грі ну можна і в реальному житті і щоб коли буде 2.0 щоб добавили Мерію Києва і щоб імено ви були там мером і були самий крутис який вм і є?

Реєстрування
31 Січ 2023
Дописи
64
Реакції
10
Бали
11

Переглянути вкладення 55289
Ця тема створена для тих людей, хто хоче залишити свої побажання або відгук про лідера проекту Ukraine GTA.

Форма:

1.Ваш NickName:
2.NickName лідера:
3.Текст Відгуку:

Доповнення: Приймаються як хороші, так і негативні відгуки про лідерів, заборонено кривдити когось своїм відгуком.

1.Ярослав Голосіївський
2.Григорій Голосіївський,Наталя Полякова,Олексій Робул,Данил Громов,Євген Голосіївський,Андрій Герасименко
3.Привіт друзі це письмо я пишо вам
Нажаль я може це смс до вас пишу останній раз
Чому останній раз бо в мене в Понеділок буде операція на сердце шанси вижити 30%
Ви доя мене були хорошими друзями та хорошими колегами хочу вам побажати в майбутньому всього найкращого та перемоги України
Коли операція пройде успішно я напишу десь в Середу або можливо у Вівторок
Всім успіхів❤️

Реєстрування
27 Жов 2022
Дописи
67
Реакції
21
Бали
13
1.Ваш NickName: Денис Сплінтер
2.NickName лідера: Сергій Ворон
3.Текст Відгуку: Дуже класний лідер.

Стас Хард ♡

ЗГС неоф | Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
16 Кві 2023
Дописи
1,283
Реакції
384
Бали
168
1.Ваш NickName:Станіский Острозький
2.NickName лідера:Данило Вейсс
3.Текст Відгуку: Дуже класний,лідер бажаю успіху!

Іван Юров

Активний
Реєстрування
11 Вер 2023
Дописи
25
Реакції
3
Бали
8
Адреса
Україна
1.Ваш NickName: Іван Юров
2.NickName лідера: Олег Буданов
3.Текст Відгуку: Дуже добрий Лідер, гарно працює, Витримки йому та здоров'я

Іван Cеріо

Активний
Реєстрування
23 Лют 2023
Дописи
130
Реакції
31
Бали
33
1.Ваш NickName:Іван Довгуник
2.NickName лідера:Богдан Герамисенко
3.Текст Відгуку:коли він ще був замистителем він ніфіга не робив лідер який був тоді вийшов зі гри і він був за головного я зі своїм другом почав питати в рацію чи можемо ми зібрати стажерів та копірайтерів і поїхати на тренування (я тоді був інструктором на випробувальному терміні) ми почули ігнор хоч лідер і ходив біля МОЗ і щось там робив я запитав в діскорді відповіли що можна я оголосив стрій але прибіг Богдан і сказав що ми не можемо проводити тренування ми сказали що нам дозволили але йому було пофіг сказав що не можна і все я написав 2 заступнику директора (він був його братом) він відповів що зараз лідер напише Богдану після чого той зробив стрій і почав тренування на тему вікторина я вже подумав що він вирішив зробити тренування але другий заступник відповів що то лідер йому сказав зробити, друга ситуація я спав у себе на квартирі але дивився на чат мене покликали в рацію я прийшов мені сказали редактувати оголошення я редактувати поки Богдан стояв на місці а Андрій Мажор про нього я зараз також скажу просто ходив туда сюда, тоді я звільнився і вже написав назад додому лежу на квартирі і бачу неправильно відредактоване повідомлення я вирішив піти в офіс і розібратися я написав щоб він вийшов і я йому провів якусь малу лекцію я фактично був в ЗМІ інструктором але йому було пофіг
Тепер я би хотів написати про підлизу Богдана коли він був заст у нього була фамілія Дзядевич як і в директора коли директора сам не знаю за що звільнили (хто шарить напишіть) він поменяв фамілію
Я би ще розказав про кумовство з Мажором але краще не буду

Ітог:1 зірка і прохання поки він лідер не влаштовуватися в ЗМІ

Богдан Герасименко❤

Легенда| 05 server
Реєстрування
12 Лис 2022
Дописи
195
Реакції
87
Бали
33
1.Ваш NickName:Іван Довгуник
2.NickName лідера:Богдан Герамисенко
3.Текст Відгуку:коли він ще був замистителем він ніфіга не робив лідер який був тоді вийшов зі гри і він був за головного я зі своїм другом почав питати в рацію чи можемо ми зібрати стажерів та копірайтерів і поїхати на тренування (я тоді був інструктором на випробувальному терміні) ми почули ігнор хоч лідер і ходив біля МОЗ і щось там робив я запитав в діскорді відповіли що можна я оголосив стрій але прибіг Богдан і сказав що ми не можемо проводити тренування ми сказали що нам дозволили але йому було пофіг сказав що не можна і все я написав 2 заступнику директора (він був його братом) він відповів що зараз лідер напише Богдану після чого той зробив стрій і почав тренування на тему вікторина я вже подумав що він вирішив зробити тренування але другий заступник відповів що то лідер йому сказав зробити, друга ситуація я спав у себе на квартирі але дивився на чат мене покликали в рацію я прийшов мені сказали редактувати оголошення я редактувати поки Богдан стояв на місці а Андрій Мажор про нього я зараз також скажу просто ходив туда сюда, тоді я звільнився і вже написав назад додому лежу на квартирі і бачу неправильно відредактоване повідомлення я вирішив піти в офіс і розібратися я написав щоб він вийшов і я йому провів якусь малу лекцію я фактично був в ЗМІ інструктором але йому було пофіг
Тепер я би хотів написати про підлизу Богдана коли він був заст у нього була фамілія Дзядевич як і в директора коли директора сам не знаю за що звільнили (хто шарить напишіть) він поменяв фамілію
Я би ще розказав про кумовство з Мажором але краще не буду

Ітог:1 зірка і прохання поки він лідер не влаштовуватися в ЗМІ
Чистейшая правда

Владислав Станкевич

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
28 Тра 2023
Дописи
250
Реакції
418
Бали
123
1.Ваш NickName: Владислав Станкевич
2.NickName лідера: Катерина Должкова
3.Текст Відгуку: Дай бог здоров'я, успіхів на посаді, кращого особового складу,та знайти заступника такого яким був я

Іван Юров

Активний
Реєстрування
11 Вер 2023
Дописи
25
Реакції
3
Бали
8
Адреса
Україна
2.NickName лідера: Назар Котовський
3.Текст Відгуку: Дуже добрий лідер, Побажаю йому простояти весь срок. І витримки. Робить цікаві МП/РП/ГРП. Дуже цікаві тренування робить.

Іван Юров

Активний
Реєстрування
11 Вер 2023
Дописи
25
Реакції
3
Бали
8
Адреса
Україна
2.NickName лідера: Богдан Герасименко
3.Текст Відгуку: Дуже добрий лідер постійно працює . Роби цікаві МП/РП/ГРП. Витримки йому і відстояти весь срок.

Максимка Тейлор ♡

Дуже шановний гравець UKRAINE GTA
Реєстрування
11 Бер 2023
Дописи
144
Реакції
75
Бали
33
Вік
19

Марян Грипась

Служба Безпеки України | Західна Україна
Реєстрування
14 Жов 2023
Дописи
145
Реакції
50
Бали
33
1.Ваш NickName:Марян Кірик
2.NickName лідера:Олексій Безсонов
3.Текст Відгуку:Ви найкращій лідер МОЗ і заступником були бажаю 100 років буди на лідерці МОЗ

Максим Марценкевич

Поважний гравець
Реєстрування
8 Січ 2023
Дописи
186
Реакції
227
Бали
88
1.Ваш NickName:Андрюша Боярський
2.NickName лідера:Ларік Світов
3.Текст Відгуку: Кращий лідер СБУ Харкова який підняв організацію

Реєстрування
19 Січ 2023
Дописи
138
Реакції
23
Бали
21
1.Ваш NickName: Ілля Базанюк
2.NickName лідера: Ларік Світов
3.Текст Відгуку:
Ларік:
Гигачад.jpg

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі