Важливо UKRAINE GTA 02 | Відгуки по роботі Лідерів фракцій

Райан Гослінг

Легендарний майор СБУ у відставці
Реєстрування
5 Кві 2023
Дописи
17
Реакції
9
Бали
16
1.Ваш NickName: Райан Гослінг
2.NickName лідера: Меверік Наливайко
3.Текст Відгуку: Крутий мер, який справді допомагає мешканцям м. Дніпра та дуже добре виконує свої обов'язки

Володимир Гончар

Кошовий отаман
Реєстрування
22 Чер 2023
Дописи
280
Реакції
63
Бали
33
1.Ваш NickName:Володимир Гончар
2.NickName лідера: Олександр Грамота Лідер ДКВС та Сергій Ворон лідер ДСНС та колишній Лідер ДСНС Андрій Каламук
3.Текст Відгуку: хлопці ви одні з найкращих лідерів яких я зустрічав успіху. А для пана Каламук окремо дякую він завжди підтримував і допомагав пане Каламук ви найкращий

Останнє редагування:
Реєстрування
31 Січ 2023
Дописи
34
Реакції
8
Бали
13

Мортон Острозький

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2023
Дописи
741
Реакції
360
Бали
223
1. Ваш NickName: Мортон Острозький
2. NickName лідера: Олег Буданов
3. Текст Відгуку: Найкраща людина та найкращий лідер(він став на лідера годину тому, і що?), бажаю успіху на новій посадій та гарного особового складу

Останнє редагування:
Реєстрування
31 Січ 2023
Дописи
34
Реакції
8
Бали
13

Переглянути вкладення 55289
Ця тема створена для тих людей, хто хоче залишити свої побажання або відгук про лідера проекту Ukraine GTA.

Форма:

1.Ваш NickName:
2.NickName лідера:
3.Текст Відгуку:

Доповнення: Приймаються як хороші, так і негативні відгуки про лідерів, заборонено кривдити когось своїм відгуком.

1.Ярослав Голосіївський
2.Григорій Голосіївський
3.Бажаю вам 999.999.999грн в грі ну можна і в реальному житті і щоб коли буде 2.0 щоб добавили Мерію Києва і щоб імено ви були там мером і були самий крутис який вм і є?

Реєстрування
31 Січ 2023
Дописи
34
Реакції
8
Бали
13

Переглянути вкладення 55289
Ця тема створена для тих людей, хто хоче залишити свої побажання або відгук про лідера проекту Ukraine GTA.

Форма:

1.Ваш NickName:
2.NickName лідера:
3.Текст Відгуку:

Доповнення: Приймаються як хороші, так і негативні відгуки про лідерів, заборонено кривдити когось своїм відгуком.

1.Ярослав Голосіївський
2.Григорій Голосіївський,Наталя Полякова,Олексій Робул,Данил Громов,Євген Голосіївський,Андрій Герасименко
3.Привіт друзі це письмо я пишо вам
Нажаль я може це смс до вас пишу останній раз
Чому останній раз бо в мене в Понеділок буде операція на сердце шанси вижити 30%
Ви доя мене були хорошими друзями та хорошими колегами хочу вам побажати в майбутньому всього найкращого та перемоги України
Коли операція пройде успішно я напишу десь в Середу або можливо у Вівторок
Всім успіхів❤️

Реєстрування
27 Жов 2022
Дописи
31
Реакції
19
Бали
13
1.Ваш NickName: Денис Сплінтер
2.NickName лідера: Сергій Ворон
3.Текст Відгуку: Дуже класний лідер.

Стас Хард ♡

ЗГС неоф | Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
16 Кві 2023
Дописи
839
Реакції
299
Бали
168
1.Ваш NickName:Станіский Острозький
2.NickName лідера:Данило Вейсс
3.Текст Відгуку: Дуже класний,лідер бажаю успіху!

Іван Юров

Активний
Реєстрування
11 Вер 2023
Дописи
4
Реакції
3
Бали
8
Адреса
Україна
1.Ваш NickName: Іван Юров
2.NickName лідера: Олег Буданов
3.Текст Відгуку: Дуже добрий Лідер, гарно працює, Витримки йому та здоров'я

Іван Cеріо

Активний
Реєстрування
23 Лют 2023
Дописи
129
Реакції
30
Бали
33
1.Ваш NickName:Іван Довгуник
2.NickName лідера:Богдан Герамисенко
3.Текст Відгуку:коли він ще був замистителем він ніфіга не робив лідер який був тоді вийшов зі гри і він був за головного я зі своїм другом почав питати в рацію чи можемо ми зібрати стажерів та копірайтерів і поїхати на тренування (я тоді був інструктором на випробувальному терміні) ми почули ігнор хоч лідер і ходив біля МОЗ і щось там робив я запитав в діскорді відповіли що можна я оголосив стрій але прибіг Богдан і сказав що ми не можемо проводити тренування ми сказали що нам дозволили але йому було пофіг сказав що не можна і все я написав 2 заступнику директора (він був його братом) він відповів що зараз лідер напише Богдану після чого той зробив стрій і почав тренування на тему вікторина я вже подумав що він вирішив зробити тренування але другий заступник відповів що то лідер йому сказав зробити, друга ситуація я спав у себе на квартирі але дивився на чат мене покликали в рацію я прийшов мені сказали редактувати оголошення я редактувати поки Богдан стояв на місці а Андрій Мажор про нього я зараз також скажу просто ходив туда сюда, тоді я звільнився і вже написав назад додому лежу на квартирі і бачу неправильно відредактоване повідомлення я вирішив піти в офіс і розібратися я написав щоб він вийшов і я йому провів якусь малу лекцію я фактично був в ЗМІ інструктором але йому було пофіг
Тепер я би хотів написати про підлизу Богдана коли він був заст у нього була фамілія Дзядевич як і в директора коли директора сам не знаю за що звільнили (хто шарить напишіть) він поменяв фамілію
Я би ще розказав про кумовство з Мажором але краще не буду

Ітог:1 зірка і прохання поки він лідер не влаштовуватися в ЗМІ

Богдан Герасименко❤

Легенда| 05 server
Реєстрування
12 Лис 2022
Дописи
113
Реакції
69
Бали
33
1.Ваш NickName:Іван Довгуник
2.NickName лідера:Богдан Герамисенко
3.Текст Відгуку:коли він ще був замистителем він ніфіга не робив лідер який був тоді вийшов зі гри і він був за головного я зі своїм другом почав питати в рацію чи можемо ми зібрати стажерів та копірайтерів і поїхати на тренування (я тоді був інструктором на випробувальному терміні) ми почули ігнор хоч лідер і ходив біля МОЗ і щось там робив я запитав в діскорді відповіли що можна я оголосив стрій але прибіг Богдан і сказав що ми не можемо проводити тренування ми сказали що нам дозволили але йому було пофіг сказав що не можна і все я написав 2 заступнику директора (він був його братом) він відповів що зараз лідер напише Богдану після чого той зробив стрій і почав тренування на тему вікторина я вже подумав що він вирішив зробити тренування але другий заступник відповів що то лідер йому сказав зробити, друга ситуація я спав у себе на квартирі але дивився на чат мене покликали в рацію я прийшов мені сказали редактувати оголошення я редактувати поки Богдан стояв на місці а Андрій Мажор про нього я зараз також скажу просто ходив туда сюда, тоді я звільнився і вже написав назад додому лежу на квартирі і бачу неправильно відредактоване повідомлення я вирішив піти в офіс і розібратися я написав щоб він вийшов і я йому провів якусь малу лекцію я фактично був в ЗМІ інструктором але йому було пофіг
Тепер я би хотів написати про підлизу Богдана коли він був заст у нього була фамілія Дзядевич як і в директора коли директора сам не знаю за що звільнили (хто шарить напишіть) він поменяв фамілію
Я би ще розказав про кумовство з Мажором але краще не буду

Ітог:1 зірка і прохання поки він лідер не влаштовуватися в ЗМІ
Чистейшая правда

Владислав Станкевич

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
28 Тра 2023
Дописи
184
Реакції
359
Бали
123
1.Ваш NickName: Владислав Станкевич
2.NickName лідера: Катерина Должкова
3.Текст Відгуку: Дай бог здоров'я, успіхів на посаді, кращого особового складу,та знайти заступника такого яким був я

Іван Юров

Активний
Реєстрування
11 Вер 2023
Дописи
4
Реакції
3
Бали
8
Адреса
Україна
2.NickName лідера: Назар Котовський
3.Текст Відгуку: Дуже добрий лідер, Побажаю йому простояти весь срок. І витримки. Робить цікаві МП/РП/ГРП. Дуже цікаві тренування робить.

Іван Юров

Активний
Реєстрування
11 Вер 2023
Дописи
4
Реакції
3
Бали
8
Адреса
Україна
2.NickName лідера: Богдан Герасименко
3.Текст Відгуку: Дуже добрий лідер постійно працює . Роби цікаві МП/РП/ГРП. Витримки йому і відстояти весь срок.

Максимка Тейлор ♡

Дуже шановний гравець UKRAINE GTA
Реєстрування
11 Бер 2023
Дописи
115
Реакції
65
Бали
33
Вік
19

Марян Грипась

Служба Безпеки України | Західна Україна
Реєстрування
14 Жов 2023
Дописи
120
Реакції
49
Бали
33
1.Ваш NickName:Марян Кірик
2.NickName лідера:Олексій Безсонов
3.Текст Відгуку:Ви найкращій лідер МОЗ і заступником були бажаю 100 років буди на лідерці МОЗ

Максим Марценкевич

Поважний гравець
Реєстрування
8 Січ 2023
Дописи
153
Реакції
207
Бали
88
1.Ваш NickName:Андрюша Боярський
2.NickName лідера:Ларік Світов
3.Текст Відгуку: Кращий лідер СБУ Харкова який підняв організацію

Реєстрування
19 Січ 2023
Дописи
53
Реакції
12
Бали
21
1.Ваш NickName: Ілля Базанюк
2.NickName лідера: Ларік Світов
3.Текст Відгуку:
Ларік:
Гигачад.jpg

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі