Важливо UKRAINE GTA 02 | Відгуки по роботі Лідерів фракцій

Реєстрування
15 Сер 2024
Дописи
26
Реакції
11
Бали
13
1.Ваш NickName: Марія Кайдашиха
2.NickName лідера: Макс Пестонюк
3.Текст Відгуку: Приємний та сильний лідер з яким я рада працювати. З таким лідером відчуваю себе у правильному місці та в правильних руках. Я рада те що працюю в цій державній організації з прекрасним лідером. Лідер з яким хочеться працювати!

Орест Ганстер

Новий гравець
Реєстрування
13 Чер 2024
Дописи
11
Реакції
2
Бали
6
1.Ваш NickName:Орест Приймачук
2.NickName лідера:Макс Пестонюк Лідер ДСНС
3.Текст Відгуку:Це найкращий лідер який вміє:

підтримувати своїх колег та заохочувати їх до роботи

Дякую тобі за все Успіхів та Удачі на посаді Лідера ДСНС
Слава Україні!!!

Страх/

Новий гравець
Реєстрування
9 Гру 2022
Дописи
15
Реакції
4
Бали
6
1.Ваш NickName: Владислав Мельник
2.NickName лідера:Ігор Ронський
3.Текст Відгуку:Бажаю тобі всього найкращого легенда ВРУ також прошу видайте йому роль в діскорді Легенда ВРУ)

Павло Явний

Бородатий
Реєстрування
3 Сер 2024
Дописи
42
Реакції
34
Бали
23
1.Ваш NickName: Павло Явний
2.NickName лідера: Машуля Громова
3.Текст Відгуку:
Шановна Машуля Громова,

Хочу висловити щирі побажання успіху та натхнення у вашій нелегкій, але важливій справі на посаді лідера фракції Національної поліції України. Ваш професіоналізм, рішучість і лідерські якості завжди служать прикладом для всієї команди. Завдяки вам фракція функціонує злагоджено та ефективно, а правопорядок на сервері підтримується на високому рівні.

Бажаю вам завжди залишатися такою ж сильною та відданою своїй справі, не втрачати ентузіазму та отримувати тільки позитивні емоції від своєї діяльності. Нехай колектив підтримує вас у всіх починаннях, а кожен новий виклик приносить тільки нові можливості для розвитку і зростання.

З повагою та найкращими побажаннями,
Павло Явний

Павло Явний

Бородатий
Реєстрування
3 Сер 2024
Дописи
42
Реакції
34
Бали
23
2.NickName лідера: Серго Буйвол
3.Текст Відгуку:

Шановний Серго Буйвол,

Щиро вітаю тебе з призначенням на посаду лідера фракції Національної поліції України в місті Дніпро! Це надзвичайно важлива і відповідальна роль, яка вимагає не лише професійних знань і досвіду, але й вміння бути справжнім лідером, який здатний надихати свою команду на досягнення нових вершин. Твоє призначення свідчить про високий рівень довіри до тебе з боку колег та керівництва, і я впевнений, що ти виправдаєш їхні сподівання на 100%.

У цей новий етап твоєї кар'єри, хочу побажати тобі сили та рішучості у вирішенні всіх завдань, які постануть перед тобою і твоєю командою. Кожен день буде приносити нові виклики, але я переконаний, що ти зможеш впоратися з ними завдяки своїй винахідливості, професіоналізму та вмінням приймати виважені рішення. Нехай тебе завжди підтримують колеги, а команда, якою ти керуєш, працює злагоджено і надійно.

Твоє лідерство — це не тільки організація роботи, але й розвиток фракції, виховання нових кадрів, передача досвіду і підтримка бойового духу. Бажаю тобі, щоб під твоїм керівництвом НПУ м. Дніпра досягала нових висот у забезпеченні правопорядку та безпеки на сервері. Нехай у вашій команді панує дружня атмосфера, взаєморозуміння і бажання працювати на спільний результат. Від тебе залежить те, як команда справлятиметься з завданнями, а ти завжди показуєш приклад високого рівня відданості справі.

Крім того, бажаю тобі ніколи не втрачати віри у власні сили та завжди залишатися мотивованим, навіть у найскладніших ситуаціях. Пам'ятай, що лідер — це не лише той, хто віддає накази, але й той, хто завжди готовий підтримати свою команду і несе відповідальність за її успіхи та невдачі. Твоя мудрість, врівноваженість та вміння ефективно комунікувати з колегами дозволять тобі не лише досягти успіху, але й зберегти репутацію сильної та надійної людини.

Нехай кожен день на новій посаді приносить тобі задоволення від роботи, нові знання та можливості для професійного зростання. Я впевнений, що під твоїм керівництвом фракція НПУ м. Дніпра стане ще сильнішою і згуртованішою, а результатом твоєї роботи буде стабільність та порядок на сервері. Нехай усі рішення, які ти приймаєш, ведуть до процвітання фракції та зміцнення довіри до поліції в очах усіх гравців.

Бажаю тобі безмежного натхнення, невичерпної енергії та постійного прагнення до вдосконалення себе та своєї команди. Нехай кожен виклик буде для тебе можливістю проявити свої найкращі якості, а всі здобутки стануть лише початком великого шляху до нових перемог і досягнень.

З великою повагою та найкращими побажаннями,
твій коханий полковник Павло Явний

Павло Явний

Бородатий
Реєстрування
3 Сер 2024
Дописи
42
Реакції
34
Бали
23
3.Текст Відгуку:
Шановна Машуля Громова,

Хочу висловити вам найщиріші побажання успіху, наснаги та безмежного натхнення у вашій щоденній роботі на відповідальній посаді лідера фракції Національної поліції України. Те, як ви керуєте командою, є вражаючим прикладом для кожного, хто прагне бути справжнім професіоналом своєї справи. Ваша рішучість, непохитна відданість обов'язкам та здатність швидко й ефективно приймати рішення роблять вас незамінним лідером, якого поважають і на якого рівняються.

Бажаю вам подальших успіхів у вашій важливій діяльності. Нехай кожен новий день приносить нові досягнення, кожен виклик — можливості для розвитку, а кожна перемога над труднощами надихає вас і вашу команду на нові звершення. Завдяки вашому лідерству фракція функціонує на найвищому рівні, і це заслуга вашої наполегливості, розуму та здатності ефективно керувати ресурсами та людьми.

Машуля, ви завжди демонструєте вражаючу силу волі та високий рівень відповідальності. Це дозволяє вам не лише справлятися з викликами, але й робити свою роботу максимально ефективно і професійно. Ваша здатність надихати колег та підтримувати командний дух сприяє тому, що кожен у вашій фракції прагне досягати максимальних результатів. Ви є тим лідером, якого хочеться наслідувати, і ваша праця — це справжній приклад для всіх нас.

Нехай ваша рішучість та стійкість завжди допомагають вам долати всі труднощі на шляху. Бажаю вам завжди залишатися сильною, впевненою та мотивованою до нових перемог. Хай ваша мудрість і далекоглядність продовжують приносити плоди у вигляді розвитку фракції та покращення ситуації з правопорядком на сервері. Нехай ваш професіоналізм і працьовитість будуть винагороджені заслуженою повагою та визнанням з боку колег та керівництва.

Крім того, хочу побажати вам постійної підтримки від вашої команди. Нехай вони завжди розуміють ваші рішення і виконують їх з готовністю та ентузіазмом. Бо справжній успіх будь-якого лідера — це злагоджена робота команди, і ви вмієте зробити так, щоб кожен відчував свою важливість і мав мотивацію працювати краще. Я впевнений, що під вашим керівництвом фракція буде лише процвітати, досягаючи нових вершин.

Машуля, бажаю вам не тільки професійного успіху, але й особистого задоволення від того, що ви робите. Нехай кожен день приносить радість від досягнень, а кожна нова мета стає ще одним кроком до досконалості. Ви — справжній лідер, і я впевнений, що ваш вплив на фракцію та на сервер загалом буде лише зростати. Дякую вам за вашу невтомну роботу, мудрість та зусилля, які ви вкладаєте в розвиток фракції та підтримання правопорядку.

З повагою та найкращими побажаннями,
твій коханий полковник Павло Явний🌈🚓

Реєстрування
10 Вер 2024
Дописи
23
Реакції
12
Бали
6
1.Ваш NickName: Олексій Болтонович
2.NickName лідера: Серго Буйвол
3.Текст Відгуку:
Шановний Серго Буйвол!

Бажаю висловити вам свої враження до вас!)

Ви дуже хороший та чесний лідер! Перші дні, як ви стали на посаду, ви себе дуже добре зарекомендували!
Не пройшов місяць, як ви підняли актив фракції найкраще на сервері!
Зробили з нас добрих та чесних бійців.

Знаючи вас ви нікому не бажали зла. Ви лише хотіли щоб була чесність!
Хочу побажати вам не лише успіху, а й задоволення яке вам буде приносив наш колектив!

Ми віримо вас! Наліємося ви будете з нами довго!

P.S Болтонович

Ярик Мальтаро

Модератор | 05
Реєстрування
13 Кві 2023
Дописи
331
Реакції
167
Бали
63
1.Ваш NickName:Ярик Мальтаро
2.NickName лідера: Іван Громов
3.Текст Відгуку: Кращий коментатор

Онопрійчук Артем

Новий гравець
Реєстрування
12 Січ 2024
Дописи
0
Реакції
0
Бали
4
1ваш NickName: Артем Нагайовський
2NickName лідера: Машуля Громова
3 текст Відгуку: Найкраща

Реєстрування
31 Гру 2022
Дописи
39
Реакції
8
Бали
11
1.Ваш NickName: Максим Мартинюк
3.Текст Відгуку: Найкраща 🫶

Славік Мавдюк

Я сказав Віу-Віу! - НПУ К | 02 Server.
Реєстрування
15 Кві 2023
Дописи
51
Реакції
18
Бали
21
1.Ваш NickName: Славік Мавдюк
3.Текст Відгуку: Найкращий Генерал НПУ.

Ігор Скакун

За мною гнались розумні думки, але я був швидшим
Реєстрування
9 Кві 2023
Дописи
42
Реакції
58
Бали
23
1Ваш NickName:Ігор Скакун
2.NickName лідера:Валентин Ковач
3.Текст Відгуку:В яких ми б і в відносинах не були, ти всеодно остаєшся людиною яка знає всі свої права та закони!
З повагою Ігор Скакун❤️

Ігор Скакун

За мною гнались розумні думки, але я був швидшим
Реєстрування
9 Кві 2023
Дописи
42
Реакції
58
Бали
23
1Ваш NickName:Ігор Скакун
2.NickName лідера: Максим Марцинкевич
3.Текст Відгуку: Кращого полковника не бачив як рік
З повагою Ігор Скакун❤️

Витто Скалетта

Верховний Суддя| Західна Україна
Реєстрування
4 Сер 2023
Дописи
82
Реакції
185
Бали
88
1.Ваш NickName: Віто Скалетта
2.NickName лідера: Витто Скалетта
3.Текст Відгуку:
Найкращий Полковник ДКВС вже 3 раз успіхів в майбутьньому

Реєстрування
14 Вер 2023
Дописи
169
Реакції
125
Бали
48
1.Ваш NickName:Назик Хелл
2.NickName лідера: Павло Явний
3.Текст Відгуку:Ви дуже хороший лідер та дуже кваліфікований дякую за вашу працю !

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі