Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
ВажливоUKRAINE GTA 02 | Заява на посаду лідера "ЗМІ"
Лідер - людина, яка керує своєю організацією та здійснює її розвиток, координацію дій своїх співробітників, прийняття стратегічних рішень і мотивацію складу для досягнення спільних цілей.
Що потрібно від вас: - Мінімальний вік - 17 років (виключення до 16) - Бути комунікабельним, грамотним, відповідальним, адекватним, вміння працювати в команді - Не перебувати у Чорних списках - Відсутність критичних порушень на усіх серверах - Середній добовий онлайн 4+ години - Знання правил UKRAINE GTA, лідерів та заступників, держ.орг. та RP терміни - Не мати відношення до інших проєктів - Нікнейм на форумі має відповідати RP нікнейму в заявці - Схвалена RP біографія
Форма для подачі:
1. Ваш ігровий NickName: 2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:
3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:
4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть:
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:
6. Ваш тег в Telegram:
7. Ваш логін в Discord:
8. Ваш справжній вік:
9. Які у вас є ідеї для фракції:
10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:
11. Місто, в якому живете:
12. Посилання на схвалену Role Play біографію: 13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання):
Можливі причини відмови:
- Різний нікнейм на форумі та у грі; - ГА/ГС/ЗГС, на власний розсуд без пояснення причин; - Відсутність порушень за останніх 2 місяці (та критичних порушень протягом всього часу); - Активні або у історії критичні порушення на інших серверах UKRAINE GTA; - Немає активу за останні 5 днів; - Копіювання заявки; - Створені дописи на декілька посад;
Термін розгляду заявок становить до 7 діб або до вказаної дати у заявках. Звертаємо увагу: співбесіда відбувається лише в офіційному діскорд каналі UKRAINE GTA.
1. Ваш ігровий NickName:Тоні Харкіський 2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:Так
3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:так
4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть:так був Полковником ДСНС та Заступником Директора ЗМІ
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Олександр
6. Ваш тег в Telegram: @Virialixc
7. Ваш логін в Discord: @kharkivskiy.
8. Ваш справжній вік:15(Виключення будласка)
1.Нові Підрозділи
КР — Кримінальна редакція
цей підрозділ буде займатися тим що буде знімати затримання та спец операції
2.Більше РП - МП
люди люблять коли фракція Активна
3.на обзвоні більше 10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:я добрий Стресостійкий маю досвід у лідерстві
11. Місто, в якому живете: Харків
12. Посилання на схвалену Role Play біографію: Тиць 13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання): Тиць
Форма для подачі: 1. Ваш ігровий NickName: Олександр Мілкович
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: Так, звичайно 3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: Так
4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть: на лідері ні але на замці так 5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Гліб 6. Ваш тег в Telegram: @milfavich 7. Ваш логін в Discord: milkovnasova
8. Ваш справжній вік: 15 прошу виключення 9. Які у вас є ідеї для фракції: створити нові підрозділи типу ТСН, ВЖ, ТН та так далі
Робити щотижневі конкурси на звання кращий співробітник який буде отримувати премію.
Більше ідей я скажу на обзвоні 🤗 10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Маю великий досвід роботи в ЗМІ також я адекватний та комунікабельний 11. Місто, в якому живете: Ліберець
12. Посилання на схвалену Role Play біографію: Тикнути) 13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання): Клась цяп
1. Ваш ігровий NickName: Іван Хілл 2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: Так 3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: Так4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть: Так, 3 сроки на посаді лідера ЗМІ, також неодноразово був слідкуючим за ЗМІ 5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Іван Монатко 6. Ваш тег в Telegram: @Ivan_Hill 7. Ваш логін в Discord: @ivan_hill 8. Ваш справжній вік: 22 9. Які у вас є ідеї для фракції:
1. Буде створена система балів для працівників;
2. Буде створена "Військова журналістика"
3. Буде стоверна "Жовта пресса" 10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Є досвід роботи в даній сфері, вміння знаходити спільну мову з людьми, і в цілому працювати в різниї умовах 11. Місто, в якому живете: Brno 12. Посилання на схвалену Role Play біографію:-жми- 13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання):-жми-
1. Ваш ігровий NickName:Максим Завальнюк 2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:Так
3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:Так
4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть:Так але все при співбесіді
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Максим Завальнюк
6. Ваш тег в Telegram:Uhmaksimka
7. Ваш логін в Discord:m_s_m69._23720
8. Ваш справжній вік:17
Щоденний випуск новин — короткий вечірній дайджест: ДТП, затримання, накази уряду, події фракцій.
Ексклюзивні інтерв’ю — брати інтерв’ю у міністрів, силовиків, мерів та інших держслужбовців.
Журналістські розслідування — створити окрему групу журналістів, яка перевіряє резонансні ситуації.
Пряма трансляція подій — репортажі з місця подій, судів, пресконференцій та великих заходів.
Конкурс «Журналіст тижня» — нагороджувати працівника, який зробив найкращий матеріал.
Пресконференції — регулярно організовувати зустрічі керівників державних структур із журналістами.
Газета/новинний портал ЗМІ — зробити щотижневий випуск із головними подіями сервера.
Система акредитації — видавати журналістам акредитації на закриті заходи та важливі операції.
«Гаряча лінія ЗМІ» — громадяни можуть надсилати інформацію про цікаві події, після чого журналісти її перевіряють.
10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:Досвідчений, допоможу людям, стресостійкий
11. Місто, в якому живете:Антверпен
12. Посилання на схвалену Role Play біографію:тиць 13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання):тиць
Відмовлені заявки кандидатів: Олександр Мілкович — недовіра від адміністрації
Іван Хілл — недовіра від адміністрації
Додаткова інформація для допущених кандидатів:
Відбір допущених кандидатів відбудеться 15.08.2026 о 16:00.
У зв'язку з технічними причинами час може бути змінений. У разі змін вас обов'язково попередять.
Відбір проходитиме в офіційному Discord-каналі 02 серверу Ukraine GTA.
Просимо всіх кандидатів знаходитись у каналі «Очікування співбесіди №1» за 10 хвилин до початку співбесіди.
Також просимо змінити NickName у Discord за формою: [К/L ЗМІ] NickName
Бажаю успіхів.
Останнє редагування модератором:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.