Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
ВажливоUKRAINE GTA 02 | Заява на посаду лідера "ЗМІ"
Лідер - людина, яка керує своєю організацією та здійснює її розвиток, координацію дій своїх співробітників, прийняття стратегічних рішень і мотивацію складу для досягнення спільних цілей.
Що потрібно від вас: - Мінімальний вік - 17 років (виключення до 16) - Бути комунікабельним, грамотним, відповідальним, адекватним, вміння працювати в команді - Не перебувати у Чорних списках - Відсутність критичних порушень на усіх серверах - Середній добовий онлайн 4+ години - Знання правил UKRAINE GTA, лідерів та заступників, держ.орг. та RP терміни - Не мати відношення до інших проєктів - Нікнейм на форумі має відповідати RP нікнейму в заявці - Схвалена RP біографія
Форма для подачі:
1. Ваш ігровий NickName: 2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:
3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:
4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть:
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:
6. Ваш тег в Telegram:
7. Ваш логін в Discord:
8. Ваш справжній вік:
9. Які у вас є ідеї для фракції:
10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:
11. Місто, в якому живете:
12. Посилання на схвалену Role Play біографію: 13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання):
Можливі причини відмови:
- Різний нікнейм на форумі та у грі; - ГА/ГС/ЗГС, на власний розсуд без пояснення причин; - Відсутність порушень за останніх 2 місяці (та критичних порушень протягом всього часу); - Активні або у історії критичні порушення на інших серверах UKRAINE GTA; - Немає активу за останні 5 днів; - Копіювання заявки; - Створені дописи на декілька посад;
Термін розгляду заявок становить до 7 діб або до вказаної дати у заявках. Звертаємо увагу: співбесіда відбувається лише в офіційному діскорд каналі UKRAINE GTA.
1. Ваш ігровий NickName:Тоні Харківський 2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:так
3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:так
4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть:так був на посаді Полквника ДСНС та Заступником Директора ЗМІ
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Олександр
6. Ваш тег в Telegram: @Virialixc
7. Ваш логін в Discord: @kharkivskiy
8. Ваш справжній вік: 15(Є Виключення від ЗГС Держ) 9. Які у вас є ідеї для фракції:
1.Робити Івенти на гроші щоб людям було цікаво
2.Повернути підрозділи
ВЖ - Війскові Журналісти
3.на обзвоні більше 10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:Я Добрий Камунікабельний можу взяти на себе відповідальність
11. Місто, в якому живете: Харків
12. Посилання на схвалену Role Play біографію: Тиць 13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання): Тиць
1. Ваш ігровий NickName: Ростислав Приміський
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: так
4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть: Був на заступниках таких фракцій: НПУ, ЗСУ, ВРУ, ЗМІ, МОЗ
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Куеоз Владислав
6. Ваш тег в Telegram: @Fijhz
7. Ваш логін в Discord: @biba005211
8. Ваш справжній вік:13 ( Є виключення від гс держ )
9.1 Писати законопроєкти до ВРУ щоб вони написали закон для ЗМІ, щоб правила регламентувались законом.
9.2 Створити відео по створенню газет, та редагуванню оголошеннь.
9.3 Заповнити гарно та структурно форум, щоб нові гравці могли все гарно розуміти.
9.4 Створити різноманітні підрозділи по типу: ВСЖ - Військова Стратегічна Журналістика, ТСН - Телевізійна Служба Новин, ВРД - Відділ Редагування Оголошеннь.
9.5 Створити
9.6 Покращити набір старшого складу.
9.7 Ствоювати конкурс на вступ для фракції
10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Я активний, відповідальний, також був не раз на посаді заступника лідера.
11. Місто, в якому живете:Черкаси
12. Посилання на схвалену Role Play біографію: Жмік
13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання): жмік
1. Ваш ігровий NickName: Ростислав Приміський
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: так
4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть: Був на заступниках таких фракцій: НПУ, ЗСУ, ВРУ, ЗМІ, МОЗ
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Куеоз Владислав
6. Ваш тег в Telegram: @Fijhz
7. Ваш логін в Discord: @biba005211
8. Ваш справжній вік:13 ( Є виключення від гс держ )
9.1 Писати законопроєкти до ВРУ щоб вони написали закон для ЗМІ, щоб правила регламентувались законом.
9.2 Створити відео по створенню газет, та редагуванню оголошеннь.
9.3 Заповнити гарно та структурно форум, щоб нові гравці могли все гарно розуміти.
9.4 Створити різноманітні підрозділи по типу: ВСЖ - Військова Стратегічна Журналістика, ТСН - Телевізійна Служба Новин, ВРД - Відділ Редагування Оголошеннь.
9.5 Створити
9.6 Покращити набір старшого складу.
9.7 Ствоювати конкурс на вступ для фракції
10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Я активний, відповідальний, також був не раз на посаді заступника лідера.
11. Місто, в якому живете:Черкаси
12. Посилання на схвалену Role Play біографію: Жмік
13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання): жмік
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.