Важливо UKRAINE GTA 02 | Заява на посаду лідера "ЗСУ"

Річард Скоропадський

ГС Держ | Західна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
10 Сер 2023
Дописи
528
Реакції
644
Бали
153

Заявка на посаду лідера організації​

Лідер - людина, яка керує своєю організацією та здійснює її розвиток, координацію дій своїх співробітників, прийняття стратегічних рішень і мотивацію складу для досягнення спільних цілей.

Що потрібно від вас:
- Мінімальний вік - 17 років (виключення до 16)
- Бути комунікабельним, грамотним, відповідальним, адекватним, вміння працювати в команді
- Не перебувати у Чорних списках
- Відсутність критичних порушень на усіх серверах
- Середній добовий онлайн 4+ години
- Знання правил UKRAINE GTA, лідерів та заступників, держ.орг. та RP терміни
- Не мати відношення до інших проєктів
- Нікнейм на форумі має відповідати RP нікнейму в заявці
- Схвалена RP біографія

Форма для подачі:

1. Ваш ігровий NickName:

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:

3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:

4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть:

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:

6. Ваш тег в Telegram:

7. Ваш логін в Discord:

8. Ваш справжній вік:

9. Які у вас є ідеї для фракції:

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:

11. Місто, в якому живете:

12. Посилання на схвалену Role Play біографію:

13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання):

Додатково:​

14. Посилання на схвалену партію:

Можливі причини відмови:

- Різний нікнейм на форумі та у грі;
- ГА/ГС/ЗГС, на власний розсуд без пояснення причин;
- Відсутність порушень за останніх 2 місяці (та критичних порушень протягом всього часу);
- Активні або у історії критичні порушення на інших серверах UKRAINE GTA;
- Немає активу за останні 5 днів;
- Копіювання заявки;
- Створені дописи на декілька посад;

Термін розгляду заявок становить до 7 діб або до вказаної дати у заявках.
Звертаємо увагу: співбесіда відбувається лише в офіційному діскорд каналі UKRAINE GTA.

Тоні Харківський

Пенсія|02 Західна Україна
Реєстрування
18 Кві 2026
Дописи
20
Реакції
20
Бали
8

1. Ваш ігровий NickName:Тоні Харківський

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:так

3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:так

4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть:так був Полковником ДСНС 02 та Заступником Директора ЗМІ 02

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Олександр

6. Ваш тег в Telegram: @Virialixc

7. Ваш логін в Discord: @kharkivskiy.

8. Ваш справжній вік:15(виключення будласка)

1.робити жостку дісципліну
2.Зробити та відновити нові підрозділи
НК - Навчальна Академія вже застаріла я хочу переробити цей підрозділ на ВА
ВА - Війскова Академія
Бійці будуть вчитись у цому підрозділі до 3 порядкового звання
Зробити новий Підрозділ ВМ
ВМ - Війскові Медики
цей підрозділ подає аптечки та перевіряє на здорову психику
повернути підрозділи такі як ВСП та ПСУ
3.на обзвоні більше

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:я добрий нормальний стресостійкий та маю досвід

11. Місто, в якому живете: Харків

12. Посилання на схвалену Role Play біографію: Тиць

13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання): Тиць

Ваня Мирний

02 | Західна Україна
Реєстрування
3 Кві 2024
Дописи
60
Реакції
183
Бали
88

1. Ваш ігровий NickName: Ваня Мирний​

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: Так​

3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: Так​

4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть: Був лідером ЗСУ, ця фракція моя любов, так як в житті військовослужбовець.​

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Богданов Ваня​

6. Ваш тег в Telegram: @GrehMeliodas​

7. Ваш логін в Discord: vanyamyr​

8. Ваш справжній вік: 26​

9. Які у вас є ідеї для фракції: Так як на проєкті є вже багато чого зроблено в фракції та для неї, придумати щось нове можна і старатимусь, але головним є це зберегти особовий склад, головна мета це навчити нових, та тримати дисципліну діючих бійців, адже без активу не буде ні ідей ні роботи. Щодо різних рп чи задач? Все буде, треба тільки наладити «двіж» і все буде!

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Швидко можу здружитись з іншими фракціями, люблю спілкуватися та вмію підтримувати.​

11. Місто, в якому живете: Рівне​

12. Посилання на схвалену Role Play біографію: Тут

13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання): Тут

Кирило Малюк

Полковник ЗСУ| Західна Україна
Реєстрування
13 Бер 2023
Дописи
40
Реакції
50
Бали
63
1. Ваш ігровий NickName: Кирило Малюк
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів: Так
3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:Так
4. Чи був у вас досвід на посаді лідера?:Нажаль ні,але був досвід на Полковнику ЗСУ та наразі зараз стою на посаді Полковника ЗСУ
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Кирил
6. Ваш тег в Telegram @kurul_k
7. Ваш логін в Discord: kirill_xell
8. Ваш справжній вік: 14(Прошу виключення)
9. Які в вас є ідеї для фракції:
- Першочергово це підйом активності у фракції

- Взаємодія з іншими фракціями (НПУ / СБУ / ДСНС та іншими)
- Часто займати ПП/БП щоб гравці бачили що фракція жива;
- Набрати особовий склад та керівничий
- Посилення контролю за дотриманням дисципліни, субординації та внутрішнього статуту.

- Проведення наборів та активний розгляд анкет
10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:На мою думку я комунікабельний, цілеспрямований, адекватний
11. Місто в якому живете: Чернігів
12. Посилання на схвалену Role Play біографію:
Тиць
13. Покарання, які ви отримали за гру на даному сервері (TAB - Персонаж - Мої покарання):
Тиць
14. Вкажіть ваш ігровий рівень: 27 рівень

Стас Тернівський

Найкраща помста — величезний успіх
Реєстрування
7 Січ 2024
Дописи
33
Реакції
56
Бали
23
1. Ваш ігровий NickName:Стас Тернівський
2. Ваш ігровий рівень:27
3. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:Саме так
4. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:Саме так
5. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть:Підполвонки ЗСУ 2 рази та майор
6. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Тернівський Станіслав
7. Ваш справжній вік:15(прошу виключення)
8. Місто, в якому живете:Рожище
9. Ваш юзернейм в Telegram:stas_tern
10. Ваш юзернейм в Discord:stas_ter
11. Які у вас є ідеї для фракції:1.Повернути все що було в ЗСУ та додавати поступово щось нове.Створення цікавих інтерактивних тренувань та лекцій з іншими фракціями для заохочення військовослужбовців приходити на ці тренування та лекцій.Можливе створення підрозділу ВП-Військова Поліція/ВСП-Військова служба правопорядку в якому я буду Куратором і буду його розвивати.Проведення більше RP тренувань для нових військово службовців щоб вони розуміли що таке RP.Розвивати активність ЗСУ для подальшої взаємодії з іншими організаціями
12. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:Я буду активним та допомагати співробітникам
13. Посилання на схвалену Role Play біографію:https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Стас-Тернівський-РП-Біографія.428504/
14. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання):https://postimg.cc/Hj6XwRTW

Максим Ревуцький

Західна Україна | 02
Реєстрування
24 Сер 2024
Дописи
34
Реакції
74
Бали
23
1. Ваш ігровий NickName: Максим Ревуцький
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:
Так, ознайомлений
3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:
Так, готовий
4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть:
На посаді лідера ні, але наразі полковник ЗСУ (був 3 рази) і був також підполковником ЗСУ.
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Максим Ревуцький
6. Ваш тег в Telegram: @revutskiykeeps
7. Ваш логін в Discord: emr10770414
8. Ваш справжній вік: 15 років (прошу виключення)

1. Повернення старих систем. Старі системи працювали дуже довго і нікому не заважали, ніхто не жалівся і всім подобалось, а саме:
1) Система підвищення. На 3 порядкове звання замінити лекцію та тренування на рп чистку МП5.
2) Система звіту інструкторів-підполковників. Повернути звичайну систему, тому що наразі система звіту ускладнює роботу і є недоробленою.
3) Активна видача преміювань за звіт (тобто виплата преміювання кожного звіту інструктора - підполковника за його виконану роботу)

2. Забрати ВП (Військову Поліцію). Цей підрозділ є нереалізованим і вважаю є непотрібним.
3. Створювати цікавенькі тренування х іншими фракціями, тому що взаємодія між організаціями є найголовнішим.

Я врахував свої ідеї, а обов'язки повинен виконувати лідер в любому випадку (проведення тренувань, лекцій, рп і так далі..)

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Я відповідальний, маю певні наміри на цю посаду, багато людей хочуть бачити мене на цій посаді і також маю не малий досвід у ЗСУ
11. Місто, в якому живете: Шептицький
12. Посилання на схвалену Role Play біографію: тиць
13. Ваші по
карання (TAB - Персонаж - Мої покарання): тиць

Іван Босович

🐗 Кабан 🐗
Реєстрування
28 Січ 2024
Дописи
103
Реакції
99
Бали
33

1. Ваш ігровий NickName: Іван Босович

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: Так

3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: Так

4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть: Ну тільки зам

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: На обзвоні

6. Ваш тег в Telegram: @Goblin777Gg

7. Ваш логін в Discord: koladenko

8. Ваш справжній вік: 15

1. Видавати кожному капітану видавати парадну форму капітана (13 номер)

2. Для кращого навчання о/c надати капітанам можливість робити екстрані код-5 (Нехватка БП, Візит ВРУ, Напад на ВЧ,БП,ПП)

3. Надати капітан за рішеням с/c приймати фізо, присяги але не подавати звітності (Скріни зберігати 7 днів вразі непердбачуваних обставин)

4. Назначати капітанів/ лейтенантів на посаду Зам.Кер.Підрозділу коли нехватка Майорів/ ПІдполковників

5. Створити підрозділ який буде займатися перевіркою воєних квитків в СБУ та НПУ адже НПУ і СБУ майже не їздять на КМБ

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Хочу спробувати щось новеньке і я важа що впораюсь з даною посадою.

11. Місто, в якому живете: Львів

12. Посилання на схвалену Role Play біографію:https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Іван-Босович-Біографія.428547/

13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання): https://postimg.cc/18ks8k2p

Реєстрування
11 Лют 2023
Дописи
13
Реакції
20
Бали
8
1. Ваш ігровий NickName: Олександор Роєнко
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: Так
4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть: Полковник ЗСУ
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Олександр Роєнко
6. Ваш тег в Telegram: Korhlx
7. Ваш логін в Discord: bablod
8. Ваш справжній вік: 16
1) Нічне чергування ВЧ
2) Покращити систему преміювань
3) Збільшення Старшого складом
4) Збільшити взаємодію з іншими фракціями та покращити з усіма стосунки
5) Покращити форум ЗСУ
6) Обов'язковий переіспит для 4+ рангів кожні два тижні
10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Відповідальний, добре знаю правила і вмію керувати людьми. Готовий підняти онлайн та зробити ЗСУ найкращою фракцією на сервері
11. Місто, в якому живете: Гадяч
12. Посилання на схвалену Role Play біографію: Посилання
13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання): Посилання

Денис Духов

Кошовий отаман
Реєстрування
13 Чер 2024
Дописи
14
Реакції
59
Бали
23
1. Ваш ігровий NickName: Денис Духов
2. Ваш ігровий рівень: 27
3. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: Так
4. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: Так
5. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть: На посаді лідера досвіду не було, але був досвід на посадах: Майора,Підполковника та Полковника ЗСУ
6. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Денис
7. Ваш справжній вік: У Вересні 17
8. Місто, в якому живете: Тернопіль
9. Ваш юзернейм в Telegram: @Dench1k14
10. Ваш юзернейм в Discord: dench1k_1409
11. Які у вас є ідеї для фракції:
• Проводити цікаві тренування/лекції для молодшого складу.
• Проводити спільні тренування з НПУ/СБУ/ДКВС/МОЗ та робити цікаві РП-ситуації.
• Проводити регулярні набори до фракції, щоб поповнювати особовий склад активними та відповідальними бійцями.
• Покращення бойової підготовки бійців (провдення тренувань по типу страйку)
• Робити тренування по-типу «Їзда колоною по БК» оскільки не всі бійці вміють дотримуватися дистанції та адекватно рухатися по дорозі.
12. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Хотів би попробувати дану посаду, мрії були та повині збуватися
13. Посилання на схвалену Role Play біографію: Тут
14. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання):
Тут

Даніїл Соколов

02| Екс Полковник ЗСУ
Реєстрування
1 Січ 2026
Дописи
12
Реакції
39
Бали
18
1. Ваш ігровий NickName:Даніїл Соколов

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:Так

3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:Так

4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть:Саме на посаді лідера ні був досвід на посаді заступника лідера.

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Марценюк Ілля

6. Ваш тег в Telegram:iliuha_m

7. Ваш логін в Discord:martseniuk_46833

8. Ваш справжній вік:15(прошу виключення)

9. Які у вас є ідеї для фракції:Максимально взятись за роботу старшого та особового складу також зробити так щоб у кожному підрозділі були інструктори які будуть змушені проводити інструктажі для новобранців тому що кожен рекрут який вступає в ЗСУ він з самого початку не знає, що і як робити у фракції також моєю метою є :приділяти максимальну активність на посаді та дуже пильно дивитись за працею старшого складу щоб 11-ті,10-ті,9-ті звання виконували так як потрібно свої обовʼязки . Я якщо стану на дану посаду буду якою ціною б небуло покращувати фракцію. Посилю роботу підрозділів в тому для чого вони призначенні ,також моєю метою є : змінити графік підвищень так як не всім підходить нинішній графік підвищень та змінити графік робочої зміни ,я б запропонував з 10 ранку по 22 вечора , чому саме такий графік? : тому що у нас відбувається напад по 22:00 і в період часу з 20 по 22 відбуваються наймасовіші напади і тому зміна графіку роботи покращить такі пункти як міцніша та довша оборона вч оскільки коли настає 21:00 а тобто кінець робочої зміни то практично всі не реагують на виклики старшого складу щоб продовжувати охорону та патрулювати по вч. Також хочу запровадити для полковників такі певні речі як перевірка кд між переведеннями а саме людина яка пішла у іншу фракцію та хоче повернутись назад вона повертається практично без кд тому що банально цей момент не перевіряється . Ще один такий певний пункт я б запровадив як створення списків людей яких не бажанно приймати у фракцію через недовіру тому що були такі люди які дуже багато поганого зробили для фракції та грубо кажучи не пристойно виражались про старший склад,особовий склад, та навіть про слідкуючих

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:Я відповідальний,комунікабельний, завжди готовий допомогти також один з таких плюсів я кожного дня приділяю час грі за будь яких умов

11. Місто, в якому живете:Вол.Волинський

12. Посилання на схвалену Role Play біографію:Тик

13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання):Тик

Реєстрування
18 Тра 2026
Дописи
33
Реакції
30
Бали
23
1. Ваш ігровий NickName: Олександра Міллер
2. Ваш ігровий рівень:27
3. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:Так
4. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:Так
5. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть:Ні
6. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Олександра Могер
7. Ваш справжній вік:15 (прошу виключення)
8. Місто, в якому живете:Житомир
9. Ваш юзернейм в Telegram: @sliwwks
10. Ваш юзернейм в Discord: tuzik0600_23837
11. Які у вас є ідеї для фракції:1. Створення спеціалізованих підрозділів
Замість стандартної монолітної структури розділіть бійців за спеціалізаціями:
Військово-медична служба (ВМС): Відповідають за польову медицину, розгортання мобільних госпіталів та відіграш реалістичної евакуації поранених.
Навчальна Академія (КМБ):
Окремі інструктори, які проводять Курс молодого бійця (тактика, стрільба, субординація, супровід конвоїв).
Інженерно-саперна служба (ІСС):
Функція: Розмінування територій, перевірка підозрілих предметів, зведення барикад або тимчасових фортифікаційних споруд під час тренувань чи масштабних RP-подій.
Військова комендатура (Вартова служба):
Функція: Цілодобова охорона контрольно-пропускних пунктів (КПП), внутрішніх складів та території бази.
Танкова бригада (Бронегрупа):
Функція: Забезпечення важкої вогневої підтримки під час критичних ситуацій (наприклад, напад на військову частину або масштабні спецнавчання).
2. Цікаві RP-події та заходи
Охорона та супровід колони: Організація конвоїв з боєприпасами або паливом через усю карту із залученням НПУ/СБУ для перекриття доріг.
Блокпости та перевірка документів: Спільне з поліцією чергування на в'їздах до міст для виявлення нелегальної зброї чи розшукуваних осіб.
Спільні навчання:
З ДСНС: відпрацювання евакуації під час пожеж на базі.
З НПУ/СБУ: тактичний штурм будівель, зачистка територій.
3. Внутрішня мотивація та онлайн
Система позивних та радіообміну: Впровадження обов'язкових позивних і чітких кодів тенкодів для зв'язку в рації для покращення атмосферності.
Дошка пошани та нагороди: Впровадження медалей, орденів і грошових премій за активність (наприклад, кращий боєць тижня, премії за чергування).
Система завдань : Щоденні RP-завдання від керівництва (наприклад, Заступання у вартове приміщення, Проведення ТО військової техніки).
12. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:Тому що я готова інвестувати час у розвиток кожного бійця. Я прагну створити дружню, але дисципліновану атмосферу, де кожен гравець матиме можливість для розвитку через нові спеціалізовані напрямки.
13. Посилання на схвалену Role Play біографію: https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Олександра-Міллер-rp-біографія.428566/
14. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання): https://postimg.cc/WFtKJjFm

Данило Гнатюк

Кошовий отаман
Реєстрування
26 Чер 2024
Дописи
24
Реакції
55
Бали
23

1. Ваш ігровий NickName: Данило Гнатюк

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: Саме так!

3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: Так.

4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть: Ні, але був 2 рази Полковнику ЗСУ, та 1 раз був Диспетчером УЗ.

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Данило Гнатюк

6. Ваш тег в Telegram: @gnatuk11

7. Ваш логін в Discord: gnatuk11

8. Ваш справжній вік: 14 (Прошу виключення)

1. Поміняти все так як було, бо люди до цього привикли, та все чудово функціонувало.

2. Прибрати підрозділ під назвою ВП (Військова Поліція) так як, на мою думку він не треба у ЗСУ. (Навіть не має кд на підвищення)

3. Проводити багато чого спільного між держ.орг. (Тому що наразі стало менше взаємодії.)

4. Зробити більш часту охорону ВЧ, так як на авто, так і на нашій авіації.

5. Зробити більш часті виїзди на держ.кордон. (Хочаб 1 раз на день)

6. Проводити ГРП, та РП ситуації, тому що на данний момент їх майже не має.

7. Більш суворо карати, за те що військовослужбовець заїхав, на не зареєстрованому авто.

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Маю досвід на Полковнику ЗСУ, ще плюс я відповідальний, та комунікабельний.

11. Місто, в якому живете: Львів

12. Посилання на схвалену Role Play біографію: Тик

13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання): Тик

Дмитро Метан

Сторожила ВЧ
Реєстрування
22 Лип 2024
Дописи
34
Реакції
48
Бали
23

1. Ваш ігровий NickName:Дмитро Метан

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:так

4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть:ні

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Дмитро Бойко

6. Ваш тег в Telegram:mad:gonar4ik

7. Ваш логін в Discord:maxzolo2

8. Ваш справжній вік:16

1. Новий регламент варти на АКПП (Контроль транспорту)​

Суть: Повний порядок та контроль на в'їзді до військової частини. Заборона бездумного відкривання шлагбаума.Порядок дій бійця: Кожен транспортний засіб, що перетинає АКПП, фіксується вартовим із обов'язковою доповіддю в рацію:
«[АКПП] Заїжджає ТЗ. Марка: BMW | Колір: Чорний | Держ. номер: АА1234ВВ»Результат: Нуль сторонніх та непізнаних машин на території ВЧ і нормальна, жива RP-дисципліна на постах.

2. Інтеграція Telegram-бота «База ОТЗ ЗСУ»​

Суть: Мобільний реєстр для миттєвої перевірки транспорту бійців та офіцерів.Порядок дій: Боєць або черговий офіцер вбиває в бот держ. номер автомобіля і за 5 секунд отримує повні дані:Власник (ПІБ / Нікнейм);Порядкове звання та посада;Наявність діючого дозволу на в'їзд.Результат: Жодної бюрократії, затримок на КПП та лівих машин біля казарми.
3. Спецпідрозділ аеророзвідки «К-2»
Суть:
«К-2» — це наші очі в небі. Забезпечення цілодобового повітряного контролю бази та координація дій під час бою.
Порядок дій:
Моніторинг:
Постійні обльоти периметра на БПЛА, фіксація диверсантів та засад ОПГ ще на підходах.
Коригування бою: Під час нападу оператор «К-2» залишається в укритті та чітко відповідає за рацію: з якого боку пробили забор, яка кількість ворога та куди зміщується удар.
Результат: Повна інформаційна перевага — ЗСУ завжди знають, звідки чекати противника.

4. Напрямок контррозвідки та агентурної мережі​

Суть: Перехоплення ініціативи та ліквідація загроз ще до того, як ворог підійде до забору ВЧ.
Порядок дій: Відбір та підготовка спец-бійців для ведення агентурної роботи. Впровадження інформаторів у кримінальні структури (клани/ОПГ) для отримання точних даних про час, напрямок та склад сил під час планованих нападів чи засад на конвої.
Результат: Забудьте про раптові напади — ворога чекатимуть на позиціях із розгорнутим вогнем.

5. Підвищення дисципліни та працездатності фракції​

Суть: Вирішення проблеми «прогульників» без форми та мотивація бійців до щоденного активу.
Порядок дій:
Контроль прогулів (Військова Служба Правопорядку):
Офіцери регулярно моніторять список бійців (через /members). Хто грає без форми під час робочої зміни без поважної причини — одразу отримує попередження або догану.
Система «Премія за ККД»: За кожне відбиття нападу на ВЧ, доставку БК або успішний конвой лідер/заступники виплачуютьфінансові бонуси прямо на шикуванні.
Результат: Фракція працює стабільно і цілодобово, а бійці мають чіткий стимул перебувати у формі та виконувати накази.

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:Я комунікабельний,рішучий,відповідальний та чесний

11. Місто, в якому живете:Львів

12. Посилання на схвалену Role Play біографію:Документація

13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання):Документація

Андрій Вербицький

Пенсія 02 | Західна Україна
Реєстрування
29 Лип 2024
Дописи
204
Реакції
626
Бали
138

1. Ваш ігровий NickName:Андрій Вербицький

4. Чи був у вас досвід на посаді лідера?:Полковник СБУ Д, Начальник УЗ, Генерал ДСНС, Полковник ДКВСУ, Генерал ДКВСУ, Головний лікар МОЗ, Заступник головного лікаря МОЗ

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:

6. Ваш тег в Telegram:andriiiiiiiiiiiiii

7. Ваш логін в Discord:sewrex.

8. Ваш справжній вік:22

1. Зміна системи стояння на посту.
Пропоную змінити звичайне стояння на посту на стояння на спостережній вишці. Для цього можна зробити графік чергувань, щоб кожен знав, коли йому потрібно заступати. Також можна додати невеликі винагороди за активне несення служби. Це допоможе краще контролювати територію ВЧ та запобігати нападам.

2. Постачання БК у вигляді ГРП.
До цього можна залучати МОЗ, ДСНС, ДКВСУ, ЗМІ та інші державні структури. Це дасть можливість урізноманітнити постачання БК , та дасть можливість зробити більше взаємодії між фракціями.

3. Повернення підрозділу ТЦК.
Зробити окрему таблицю, куди будуть записуватися люди, які отримали повістку. Там буде вказуватися, коли людина отримала повістку та до якого числа повинна прибути.
Якщо дана особа не прибула в Держ організацію у певний термін, за даною особою виїжджають працівники ТЦК спільно з СБУ або НПУ.

4. Повернення чистки МП5 у систему підвищення.
Пропоную повернути чистку МП5 як одне із завдань для підвищення. Перед початком чистки співробітник повинен отримати дозвіл від працівника МОЗ, а саме Сімейного лікаря.

5.Власний військовий медіа-центр.
Залучити ЗМІ для новин про діяльність ЗСУ: великі навчання, операції, нагородження, спільні заходи. Таким чином діяльність фракції буде бачити не тільки її склад, а й інші гравці.

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:Хочу спробувати себе на даній посаді

11. Місто, в якому живете:Варшава

12. Посилання на схвалену Role Play біографію:тик

13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання):тик

Жекіч Хелл ♡

the legend..
Активний гравець
Реєстрування
15 Сер 2024
Дописи
674
Реакції
1,007
Бали
153

1. Ваш ігровий NickName: Жекіч Хелл

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: Звісно

3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: Звісно

4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть: Лідер УЗ 2 рази, Заступник лідера УЗ 2 рази, Заступник НПУ тут 1 раз і на 05 1 раз, Лідер НПУ, Неодноразово перебував на високих посадах (9-10) в НПУ та інших фракціях

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Євген

6. Ваш тег в Telegram: bleysik

7. Ваш логін в Discord: bleysik.

8. Ваш справжній вік: 16

9. Які у вас є ідеї для фракції: На співбесіді

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Маю досвід, бажання та стимул у розвитку даної фракції

11. Місто, в якому живете: Франкфурт

12. Посилання на схвалену Role Play біографію: пізніше докину

13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання): подивіться ахісторі бо немає змоги прикріпити наразі, критичних за останній час не було

Останнє редагування:

Олександр Джеффери

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
9 Кві 2023
Дописи
432
Реакції
347
Бали
123

1000007772.png

1. Ваш ігровий NickName: Олександр Джеффери

IMG_1583.jpeg

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:Так

IMG_1583.jpeg

4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть: Так

06
Генерал СБУ
Полковник СБУ
Полковник НПУ
Генерал НПУ
Генерал ДКВС
Генерал ДСНС
Полковник СБУ

03
Зам.лідера МОЗ

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Гейко Олексій

6. Ваш тег в Telegram: @Pablo21207

7. Ваш логін в Discord:stonik0126_40641

1)Створити Повітряні Сили України за для виконання оперцій у повітрі

2)Проводити масові набори у підрозділ ДПСУ щоб вони могли обороняти нашу країну на держ. кордоні біля Чорнобиля

3)Додати ТЦК щоб не проводити набори то можно відправляти мінімум 2 людини, і у однієї має бути звання Полковник щоб можно було призвати людину. Також домовитися з НПУ Д/К щоб вони виділили одну людину та вона їздила з екіпажом з ЗСУ.
Людей з військовим квитком призивати одразу на звання "КАПРАЛ" минуючі НК.

4)Проводити фракційне ГРП. Потрібно багато людей, вони поділяються та одні йдуть на ВЧ ніби вороги, а другі мають обороняти ВЧ. Задача перших захопити склад БК, а задача других вбити усіх напавших або взяти у полон.

5)У розділі "покращення фракцій" додати пропозицію створення катерів та кораблів та якщо цю пропозицію схвалять то створити підрозділ ВМСУ (Військово Морські Сили Україніи).

6)Додати підрозділ "НК ССО, ДПСУ, ПСУ, ГУР і тд." щоб військові остаточно закріпилися у підрозділі. Якщо ти наприклад Лейтенант і переводишся з ССО до ГУР то ти всеодно спочатку у НК ГУР. Тобто НК будь якого підрозділу не для підняття звання а для навчання щоб служити у підрозділі.

7)Іноді для набору брати МОЗ щоб вони могли перевірити людей на ВЛК

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Тому,що я

Адекватний
Компетентний
Комунікабельний
Стресостійкий
Працьовитий
Вмію керувати та знаходити спільну мову з О/С

11. Місто, в якому живете:Умань

12. Посилання на схвалену Role Play біографію: Недавно перейшов на даний сервер ще не схвалили(прошу виключення)

IMG_1583.jpeg

13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання):Було тільки одне покарання у вигляді блокування до оскарження(питання вирішено,помилковий бан)

IMG_1583.jpeg

Макс_Наливайко

Легенда 02 :)
Реєстрування
25 Лют 2023
Дописи
69
Реакції
34
Бали
73

1. Ваш ігровий NickName: Макс Наливайко

3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:Готов

4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть:Так, був на посаді лідера УЗ та неодноразово на 10 рангах НПУ, ЗСУ, МОЗ

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Ковба Максим

6. Ваш тег в Telegram:maks_nalivajko

7. Ваш логін в Discord:maks_nalivajko

8. Ваш справжній вік:15

Залишити підрозділ НК- Навчальний корпус буде відповідати за підготовку новобранців з звання рекрут, проведеннялекцій, тренувань та перевірку знань військовослужбовців.
images (1).png

Додати підрозділ ВСП - Військова Служба Правопорядку - Задача ВСП забезпечувати військову дисципліну та правопорядок на території військової частини. В їх задачі буде входити:
images.png

• Охорона КПП.
  • Перевірка документів на КПП/Блок пості.
  • Патрулювання території.
  • Контроль дисципліни військовослужбовців.
  • Супровід військових колон.
  • Охорона важливих об'єктів.
  • Затримання військовослужбовців порушників.
  • Забезпечення порядку під час шикувань та заходів.

Додати підрозділ ДШВ Десантно Штурмові Війська - ДШВ буде і є основною ударною силою, яка виконує швидкі штурмові та оборонні операції на землі та в повітрі. В їх задачі входить:
Емблема_ДШВ.png

• Штурм будівель.
  • Захоплення стратегічних об'єктів.
  • Проведення бойових операцій.
  • Повітряний патруль.
  • Супровід військової техніки.
  • Участь у масштабних спецопераціях.
Додати підрозділ ССО Сили Спеціальних Операцій - ССО Це буде елітним підрозділом для виконання найскладніших спеціальних операцій. В їх задачі входить:
images.jpg

• Проведення спецоперацій.
  • Антитерористичні заходи.
  • Звільнення заручників.
  • Ліквідація особливо небезпечних злочинців.
  • Приховані операції.
  • Відбиття ВЧ від нападань.
  • Підтримка інших підрозділів під час спецоперацій.
Додати підрозділ НГУ Національна Гвардія Українни - НГУ це підрозділ швидкого реагування, який забезпечує охорону громадського порядку та підтримує ЗСУ під час спеціальних операцій.
12.jpg

• Охорона державних об'єктів.
  • Посилення охорони військових частин.
  • Супровід колон.
  • Допомога іншим підрозділам.
  • Забезпечення безпеки під час масових заходів.
  • Чергування на стратегічних об'єктах.

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:Я маю досвід в організації ЗСУ, бажання розвивати цю організацію та мати більший особовий склад ніж в інших державний організаціях.

11. Місто, в якому живете:Полтава

12. Посилання на схвалену Role Play біографію:RP Біографія

13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання):
Снимок экрана (293).png

Реєстрування
3 Січ 2024
Дописи
9
Реакції
11
Бали
8

1. Ваш ігровий NickName:Даниїл Матвіюк

4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть:На посаді лідера не було,На інших керівних посадах так.

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Даниїл Матвіюк

6. Ваш тег в Telegram:mad:danik791

7. Ваш логін в Discord:dan1il0726_75246

1:Створення на держ порталі розділ "Оперативний штаб " в якому буде публікуватися різна оперативна інформація та спец операції.

2:Організація регулярних перевірки військово-облікових документів у державних організаціях та громадян.

3:Посилити взаємодію з МВС.

4:

5:

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Тому що в мене є досвід у фракціях, в тому числі ЗСУ, був підполковником ,також був на посаді полковника,готовий розвивати фракцію, вмію добре працювати з людьми, є хороші лідерські якості.

11. Місто, в якому живете:Луцьк

12. Посилання на схвалену Role Play біографію:ТУТ

13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання):ТУТ

Хто переглядає цю тему (Всього: 2, Учасників: 1, Гостей: 1)

Угорі