Важливо UKRAINE GTA 02 | Заявка на посаду лідера ЗМІ

Річард Пейс

Куратор лідерів | Західна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
10 Сер 2023
Дописи
452
Реакції
597
Бали
153

Заявка на посаду лідера організації​

Лідер - людина, яка керує своєю організацією та здійснює її розвиток, координацію дій своїх співробітників, прийняття стратегічних рішень і мотивацію складу для досягнення спільних цілей.

Що потрібно від вас:
- Мінімальний вік - 17 років (виключення до 16)
- Бути комунікабельним, грамотним, відповідальним, адекватним, вміння працювати в команді
- Не перебувати у Чорних списках
- Відсутність критичних порушень на усіх серверах
- Середній добовий онлайн 4+ години
- Знання правил UKRAINE GTA, лідерів та заступників, держ.орг. та RP терміни
- Не мати відношення до інших проєктів
- Нікнейм на форумі має відповідати RP нікнейму в заявці
- Схвалена RP біографія

Форма для подачі:

1. Ваш ігровий NickName:

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:

3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:

4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть:

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:

6. Ваш тег в Telegram:

7. Ваш логін в Discord:

8. Ваш справжній вік:

9. Які у вас є ідеї для фракції:

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:

11. Місто, в якому живете:

12. Посилання на схвалену Role Play біографію:

13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання):

Можливі причини відмови:

- Різний нікнейм на форумі та у грі;
- ГА/ГС/ЗГС, на власний розсуд без пояснення причин;
- Відсутність порушень за останніх 2 місяці (та критичних порушень протягом всього часу);
- Активні або у історії критичні порушення на інших серверах UKRAINE GTA;
- Немає активу за останні 5 днів;
- Копіювання заявки;
- Створені дописи на декілька посад;

Термін розгляду заявок становить до 7 діб або до вказаної дати у заявках.
Звертаємо увагу: співбесіда відбувається лише в офіційному діскорд каналі UKRAINE GTA.

Реєстрування
25 Гру 2024
Дописи
47
Реакції
30
Бали
23

1. Ваш ігровий NickName: Дмитро Нікон

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: Так

3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: Так

4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть: У мене був досвід на посаді заступника лідера ЗМІ,ДСНС.

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Нікон Дмитро

6. Ваш тег в Telegram: @olyx898934

7. Ваш логін в Discord: @devon_171

8. Ваш справжній вік: 15 (дуже прошу виключення)

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Тому я відповідаю критеріям, відповідальний, щирий, маю досвід на посадах заступника

11. Місто, в якому живете: Київ

13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання): https://postimg.cc/gallery/c3bg14N

Назар Мазепа

Поважний гравець
Реєстрування
31 Гру 2023
Дописи
255
Реакції
169
Бали
88
1. Ваш ігровий NickName: Назар Мазепа
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: Так, ознайомлений
3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: Так, готовий
4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть: Був досвід лише на посаді заступника лідера, а саме в УЗ, ДКВС та ЗСУ
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Задерецький Назар
6. Ваш тег в Telegram: @qua3re
7. Ваш логін в Discord: quaere
8. Ваш справжній вік: 15 (прошу виключення)

1. Створити ВРО (Відділ редагування оголошень)
Підрозділ буде займатись перевіркою та редагуванням оголошень від гравців перед їх публікацією, щоб уникати помилок та підтримувати якість контенту.

2. Створити ВЕ (Відділ ефірів)
Основним завданням буде проведення прямих ефірів на різні теми: новини, події, інтерактиви, тематичні шоу та інші формати для гравців.

3. Створити ВТЕ (Відділ тематичних ефірів)
Підрозділ спеціалізуватиметься на підготовці та проведенні окремих рубрик, таких як погода, ігрові математичні шоу, вікторини та інші розважально-освітні ефіри.

4. Створити ВКЕ (Відділ координації ефірів)
Займатиметься плануванням ефірів, розподілом ведучих та контролем графіку виходу в ефір, щоб уникати накладок і забезпечити стабільну роботу.

5. Запровадити щотижневі преміювання працівників, розробити систему премій, щоб всі отримували премії згідно їхньої роботи.

6. А також щодня виїжджати на видачу камер та іншого обладнання в інші державні організації, та водночас запрошувати людей з інших організацій в ЗМІ

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Я вважаю себе відповідальним, компетентним та активним. Маю бажання розвивати організацію та допомагати працівникам. Підтримувати субординацію та порядок в організації, а також маю бажання зробити фракцію більш активною та цікавою. На мою думку, я готовий до цієї посади.
11. Місто, в якому живете: Бібрка, Львівська область
тик
13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання): тик

Влад Тюремчук

Кошовий отаман
Реєстрування
21 Жов 2025
Дописи
58
Реакції
49
Бали
23
1. Ваш ігровий NickName:
Влад Тюремчук
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:
Так
3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:
Так
4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть:
Так. Мав досвід керівництва складом у державних організаціях, організовував роботу співробітників, проводив набори, навчання та контролював дисципліну. Також мав досвід на керівних посадах у ЗМІ та ДКВС.
5. Ваше справжнє прізвище та ім’я:
Владислав Тюремчук
6. Ваш тег в Telegram:
@PIDGONCHIK
7. Ваш логін в Discord:
Pidgonchik
8. Ваш справжній вік:
15 років(прошу виняток)
Проводити більше інтерв’ю з лідерами фракцій, організувати щоденні ефіри та випуски новин, покращити систему навчання нових співробітників, створити підрозділи для різних напрямків роботи ЗМІ, проводити конкурси та репортажі з важливих подій сервера, а також підтримувати високу активність складу.
10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:
Я відповідальний, активний та комунікабельний. Добре знаю правила сервера та державних організацій, вмію працювати з людьми та організовувати колектив. Готовий приділяти багато часу розвитку фракції та підтримувати її активність на високому рівні.
11. Місто, в якому живете:
Луцьк

13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання):

Андрій Ростиславович

Заст.Головного.Лікаря 02 | МОЗ
Реєстрування
22 Лип 2023
Дописи
56
Реакції
12
Бали
13

1. Ваш ігровий NickName: Андрій Ростиславович

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: Так

3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: Так

4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть: На посаді Лідера ні, був на посаді Заступника МОЗ

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Андрій Лакуста

6. Ваш тег в Telegram: @rosrikmkrtzah

7. Ваш логін в Discord: @rostyslavocik

8. Ваш справжній вік: 16

1. Робота

Покращити роботу Засобів Масової Інформації, активно показувати їхню діяльність усім фракціям, щоб люди самі хотіли приєднатися до нас.

2. Підрозділи:

Об’єднати підрозділи ТСН і 1+1:

• ТСН займається виконанням небезпечних завдань, таких як зйомки на блокпостах (БП), пунктах пропуску (ПП) або під час спецоперацій.
  • 1+1 фокусується на висвітленні стану країни та важливих подій.

Об’єднання цих підрозділів дозволить ефективніше використовувати ресурси й створити єдину команду, здатну оперативно інформувати суспільство.

1. Частіше проводити ефіри, щоб люди взагалі бачили що ЗМІ не вимерло.

2. Проводити більше лекцій для особового складу, щоб вони допускали менше помилок.

3. Проведення того, чим ніхто не займався, проведення лекцій для 2+ рангів на теми як правильно та корректно редагувати оголошення, щоб усі могли зробити свою норму і не було скарг на співробітників через некорректне редагування оголошень, в день я не напружуючись, робив 100-150+ оголошень, витрачаючи на це всього декілька годин, коли мене не було в онлайні, , тому будемо підвищувати працеспособність фракції.

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Я хочу розвинути цю фракцію та спробувати себе знову на посаді Директора ЗМІ

11. Місто, в якому живете: Чернівці

12. Посилання на схвалену Role Play біографію: Тиць!

13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання): Тиць!

Хто переглядає цю тему (Всього: 2, Учасників: 1, Гостей: 1)

Угорі