1. Ваш ігровий NickName: Вова Хаймер
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: Так.
3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: Так.
4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть: Так. Я займав посаду Лідера ДКВС протягом двох повних термінів та розпочав третій. За цей час отримав великий досвід керування особовим складом, організації роботи фракції, проведення наборів, тренувань та різноманітних заходів. Робота на керівній посаді навчила мене приймати відповідальні рішення, працювати з людьми та підтримувати стабільну роботу державної організації.
5. Ваше справжнє прізвище та ім’я: Богдан Васильович
6. Ваш тег в Telegram: nwixid
7. Ваш логін в Discord: nalivayko777
8. Ваш справжній вік: 19 років
9. Які у вас є ідеї для фракції?
Міністерство охорони здоров'я завжди було для мене однією з найцікавіших державних організацій на сервері. Протягом тривалого часу я спостерігав за роботою фракції, спілкувався з її співробітниками та бачив як позитивні сторони МОЗ, так і моменти, які можна покращити. Саме тому в мене сформувалося власне бачення розвитку організації та багато ідей, які я хотів би реалізувати.
На мою думку, МОЗ повинно бути не просто місцем, де громадяни отримують медичні книжки чи лікування. Це має бути активна державна організація, яка постійно взаємодіє з громадянами, бере участь у житті держави та створює якісний RolePlay процес для всіх гравців серверу.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Останнім часом можна помітити ситуації, коли в лікарнях недостатньо співробітників, через що громадянам доводиться самостійно лікуватися або довго чекати на допомогу. Вважаю, що це одна з головних проблем, яку потрібно виправляти в першу чергу. Саме тому після призначення на посаду одним із моїх перших завдань стане проведення масштабного набору співробітників.
Я планую залучити до фракції нових активних людей та сформувати сильний керівний склад, який допомагатиме підтримувати дисципліну, контролювати роботу підрозділів та навчати нових працівників. Особливу увагу приділятиму не лише кількості співробітників, а й якості їхньої підготовки.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Для нових працівників буде створена система адаптації. Кожен новачок проходитиме навчання, ознайомлення зі статутом, лекції та практичні заняття. Також буде впроваджена система наставництва, де досвідчені співробітники допомагатимуть новим працівникам освоїтися у фракції та швидше вивчити свої обов'язки.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Також хочу організувати систему денних та нічних змін. Завдяки цьому лікарні працюватимуть значно стабільніше, а громадяни зможуть отримувати допомогу практично у будь-який час доби. Будуть складатися графіки чергувань для співробітників, щоб у лікарнях завжди знаходилися лікарі, готові надати допомогу.
Окрему увагу планую приділити роботі лікарень. Моєю ціллю є зробити так, щоб лікарні були живими та активними місцями, а не просто будівлями для отримання медичних книжок. Працівники регулярно перебуватимуть на робочих місцях, проводитимуть огляди громадян, консультації та іншу медичну діяльність.
Система підвищення співробітників залишатиметься відповідно до встановлених правил серверу, проте буде покращено сам процес її проходження. Для нових працівників буде організована допомога від наставників, а також проводитиметься контроль рівня знань перед кожним підвищенням. Вважаю, що співробітник повинен не просто виконати норму для отримання нового звання, а дійсно бути готовим до подальшої служби та розуміти свою роботу.
Також буде створена Дошка Пошани МОЗ, де щомісяця публікуватимуться найкращі співробітники організації.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Для підтримки активності особового складу буде оновлена система преміювання. Кожен співробітник повинен бачити, що його робота цінується. Саме тому планую регулярно визначати найкращих працівників тижня та місяця.
Премії будуть видаватися за:
• активну роботу у фракції;
• допомогу громадянам;
• участь у заходах;
• нічні зміни;
• допомогу новачкам;
• особливий внесок у розвиток МОЗ;
• прояв ініціативи під час роботи.
Однією з головних ідей, яку я хочу реалізувати, є створення підрозділу Приватних Лікарів.
Основним завданням даного підрозділу буде персональна робота з громадянами, сім'ями, бізнесами та державними структурами.
Кожен охочий зможе закріпити за собою особистого лікаря, який буде консультувати його, проводити медичні огляди та надавати допомогу у разі необхідності.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
До обов'язків приватних лікарів входитиме:
• проведення медичних оглядів;
• консультації громадян;
• супровід клієнтів під час заходів;
• медичне обслуговування сімей;
• медичний супровід бізнесів;
• взаємодія з державними структурами.
На мою думку, такий підрозділ значно урізноманітнить діяльність МОЗ та створить нові можливості для розвитку RP процесу.
Також планую створити Медичний Патрульний Відділ.
Співробітники цього підрозділу будуть регулярно патрулювати територію держави, реагувати на виклики громадян та надавати медичну допомогу за межами лікарень.
Основними завданнями підрозділу будуть:
• реагування на виклики;
• надання першої медичної допомоги;
• патрулювання людних місць;
• чергування під час державних заходів;
• допомога іншим підрозділам МОЗ.
Завдяки цьому МОЗ стане значно активнішою організацією, а громадяни частіше взаємодіятимуть із працівниками фракції.
Ще однією ідеєю є створення Відділу Екстреної Медичної Допомоги.
Працівники цього підрозділу проходитимуть додаткову підготовку та працюватимуть під час:
• спецоперацій;
• нападів на військові частини;
• масштабних державних заходів;
• надзвичайних ситуацій;
• великих RP-подій.
Також буде впроваджено систему сімейних лікарів. Кожна сім'я зможе обрати лікаря, який буде займатися медичним супроводом її учасників та допомагати у вирішенні різних медичних питань.
Для покращення взаємодії з громадянами планую регулярно проводити польові медичні пункти у найбільш людних місцях держави. Будуть встановлюватися спеціальні медичні намети, де кожен громадянин зможе отримати консультацію, пройти огляд або отримати медичну допомогу.
Також хочу впровадити медичні рейди. Співробітники МОЗ виїжджатимуть до різних населених пунктів та проводитимуть профілактичні огляди, лекції та консультації для громадян.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Важливим напрямком роботи стане співпраця з іншими державними організаціями.
Планую активно взаємодіяти з НПУ, СБУ, ЗСУ, ДКВС та ДСНС.
Регулярно проводитимуться:
• спільні тренування;
• медичні лекції;
• тактичні навчання;
• RP-операції;
• спільні заходи;
• медичний супровід спецоперацій.
Окрему увагу хочу приділити форумному розділу МОЗ. Планую повністю оновити його оформлення та структуру.
Будуть створені нові інформаційні теми, покращена навігація, оновлена система звітності та оформлення підрозділів. Форум стане більш сучасним, зрозумілим та зручним для співробітників.
Також планую провести реформу підрозділів МОЗ. Кожен підрозділ матиме власні завдання, керівництво, систему звітності та напрямок діяльності. Це дозволить рівномірно розподілити обов'язки між співробітниками та зробить роботу всієї організації більш ефективною.
Для мене дуже важливою є атмосфера всередині колективу. Саме тому планую регулярно проводити збори особового складу, відкриті обговорення, внутрішні конкурси, тренування та командні заходи.
Кожен співробітник матиме можливість висловити власну думку та запропонувати свої ідеї щодо розвитку організації.
Також буде створено систему відзначення найкращих працівників, архів досягнень співробітників та внутрішні нагороди за особливий внесок у розвиток МОЗ.
Моя головна ціль зробити Міністерство охорони здоров'я однією з найактивніших державних організацій серверу, яка буде не лише виконувати свої прямі обов'язки, а й постійно розвиватися, створювати нові можливості для RolePlay та надавати якісну допомогу кожному громадянину.
Я хочу, щоб МОЗ асоціювалося з активністю, організованістю, професіоналізмом та постійною присутністю у житті держави. Саме таким я бачу розвиток фракції під своїм керівництвом.
11. Місто, в якому живете: Гданськ
12. Посилання на схвалену Role Play біографію: Схвалена RolePlay Біографія | Вова Хаймер
13. Ваші покарання (TAB — Персонаж — Мої покарання): Тик