Розглянуто UKRAINE GTA 03 | Відкриті заявки на посаду генерала НПУ м.Київ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Денис Тимошик

Полковник НПУ | Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
1 Тра 2023
Дописи
2,262
Реакції
4,075
Бали
253
proxy_sa Screenshot 2024.12.29 - 19.41.30.16.png

Шановні гравці, відкриті заявки на посаду Лідера ''НПУ м.Київ'
Якщо ви не підходите по критеріям нижче - ваша заявка буде відмовлена

Вимоги від кандидата:
- Мати Discord, Telegram з відкритими особистими повідомленнями.
- Лідеру повинно бути 16+ років (можливі виключення).
- Не мати за історію гри блокувань за критичні порушення.
- Мати RP NickName за формою Ім'я_Прізвище.
- Мати NickName на форумі як на сервері.
- Мати схвалену RP Біографію лідера.
- Знати правила лідерів/правила серверу/правила організацій.
- Мати можливість приділяти в день мінімум 3 години для гри.
- Мати бажання працювати в колективі та вміти комунікувати з іншими гравцями.
- Мати базові знання про роботу фракції та розуміти її діяльність.
- Мати мікрофон.
- Мінімальний ігровий рівень кандидата на пост лідера - 15 (є виключення).

Форма подачі
1.Ваш ігровий NickName:
2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:
3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:
4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?:
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:
6.Ваш тег в Telegram:
7.Ваш логін в Discord:
8.Ваш справжній вік:
9.Які в вас є ідеї для фракції:
10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:
11.Місто в якому живете:
12. Посилання на схвалену Role Play біографію:
13. Покарання, які ви отримали за гру на даному сервері (TAB - Персонаж - Мої покарання):

Додаткова інформація:

- Дві та більше заявки від однієї людини - відмова.
- Копіювання заявки - відмова.
- Флуд у цій темі заборонено, якщо це робить гравець, який подає заявку - це відмова.
- Дві заявки на різні посади лідерства - відмова.
- Нікнейм повинен бути Українською мовою.
- Неспівпадіння ніка на форумі та в грі - відмова.
- Відсутній додаток Telegram - відмова.

Вова Карпенко

бодя🥷🏻
Реєстрування
17 Лис 2023
Дописи
43
Реакції
35
Бали
23
1.Ваш ігровий NickName:Вова Крава
2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Так точно
3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Так точно
4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?: Ні не було,але був (Майор ЗСУ,Підполковник ЗСУ)
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Богдан Зайченко
6.Ваш тег в Telegram:https:zcsmxx
7.Ваш логін в Discord:zajcenko
8.Ваш справжній вік: 14 (прошу виключення)

1. Покращити дисципліну / комунікабільність / відповідальність нашихі бійців.

2. Слідкувати за патрулями.
3. В регулярному часі проводити лекції / тренування / тощо..
4. Вислуховувати та відповідати іншим людям.
5. Створити систему пермій, за виконання певної роботи.
6. Створити дошку пошан, куди попадають особливі співробітники фракції.
7. Проводити спільні заходи з іншими організаціями. ((РП))
8. Створити підрозділ ДВБ - Департамент внутрішньої Безпеки - створений для того, щоб очищати лави поліції від тих, хто вирішив наживатися на громадянах, а не служити їм, а також виявляти і протидіяти тим, хто порушує права самих поліцейських.
9. Створити підрозділ УПП - Управління патрульної поліції - його підрозділ має забезпечувати публічну безпеку й порядок, охороняти права й свободи людини, інтереси суспільства й держави, протидіяти злочинності, в рамках закону надавати допомогу особам, які такої допомоги потребують.
10. Створити підрозділ КОРД - Корпус оперативно раптової дії - це штурмовий підрозділ, завданням якого в умовах бойових дій буде, нейтралізація диверсійно-розвідувальних груп противника, затримання терористів, звільнення заручників.
11. Створити підрозділ АКПП - Академічний корпус патрульної поліції - підрозділ в якому новачки зможуть, ознайомитись з правила, підрозділами, патрулями та багато чого іншого...
12. Але більше уваги я хочу приділити до дисципліни. Дисципліна це - обличчя наших бійців та їх ставлення до нашої роботи! Також робити як умога більше цікавих та активних тренувань. Розвивати нашу організацію в шляхах грамотності та готовності до подій! Підвищувати / понижувати / звільняти / робити набори в фракцію . І це все в максимально регулярному часі! Ну і саме головне це: розвинути фракцію у знанні РП. Проводити багато РП / ГРП з іншими фракціями та з особовим складом. Привчати бійців до базових знань РП.
Запровадження програми "Поліцейський друг". Ця програма передбачає залучення школярів до співпраці з поліцією, проведення зустрічей, тренінгів та інтерактивних заходів, щоб зміцнити довіру і сприяти взаєморозумінню між поліцією та молоддю.
13. Розширення комунікації з громадянами через соціальні мережі. Генерал може створити власний обліковий запис у популярних соціальних мережах, де він буде повідомляти про новини, події та важливу інформацію для мешканців Вінниці.
14. Організація спільних заходів з громадськістю. Це можуть бути відкриті дні, ярмарки безпеки, спортивні турніри або інші заходи, які допоможуть поліції та громаді поближче познайомитися, спілкуватися і вирішувати питання разом.
15. Залучення молодих волонтерів. Генерал може створити програму волонтерства, де молодь зможе долучитися до роботи поліції, отримати цінний досвід та сприяти підвищенню безпеки в місті.

16. Посилення патрулювання в місцях громадського транспорту. Забезпечення безпеки пасажирів та запобігання злочинам на транспорті є важливою задачею поліції. Генерал може вдосконалити систему патрулювання та встановити спеціальні зони для спілкування з поліцейськими на зупинках та станціях.

10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Так точно

11.Місто в якому живете: Дніпро
12. Посилання на схвалену Role Play біографію:тут
13. Покарання, які ви отримали за гру на даному сервері (TAB - Персонаж - Мої покарання):тут

Денис Неліксов

Поважний гравець
Реєстрування
18 Лют 2023
Дописи
206
Реакції
235
Бали
88
1.Ваш ігровий NickName:Денис Джордан
2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:Так
3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:Так
4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?:Так, великий успішно відстояв 2 пости
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Денис
6.Ваш тег в Telegram: Den_vetoro
7.Ваш логін в Discord:den_vetoro
8.Ваш справжній вік:16

1.Підняття рівня РП

2.Покращення системи патрулів
3.Допомога початківцям
4.Покращити знання законодавчої бази
5.Обмінюватися досвідом з НПУ інших міст
6.Добитися хорошої дисципліни щоб кожен боєць поводив себе виховано і відповідально
7.Зробити підрозділ ДСР-Департамент Стратегічних рослідувань або покращити підрозділ який є наданий момент похожий на цей
8. Проводити багато РП / ГРП з іншими фракціями та з особовим складом
9.Додати на форум систему реєстрації ОТЗ для таких підрозділів, як ДБР та ДВБ, щоб вони не привертали уваги бандитів.
10.Мотивувати ОС для подальшої високої працездатності

(Ідей можна писати тисячу але головне виконати більше на обдзвоні)

10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:
Я:
-Адекватний
-Розумний
-Цілеспрямований
-Компетентний
-Комунікабельний
-Організований

11.Місто в якому живете:Івано-Фраківськ
12. Посилання на схвалену Role Play біографію:Клік
13. Покарання, які ви отримали за гру на даному сервері (TAB - Персонаж - Мої покарання): Пізніше вставлю(вибачайте за незручності)

Назар Пархуць

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
14 Чер 2023
Дописи
335
Реакції
332
Бали
68

1735514799591.png

1.Ваш ігровий NickName: Назар Пархуць

2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Так

3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Так

4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?: Так 2 рази і гарно їх закінчив

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Назар Пархуць

6.Ваш тег в Telegram:mad:Parkhyts_uagta

7.Ваш логін в Discord:nazar4ik1689

8.Ваш справжній вік:16

1.Введу бальну систему підвищень.

2.Cтворю на форумі окремих тем з правилами для кожного підрозділу.

3.Буду прокачувати особовий склад:

А саме -Їздити на полігон та стріляти з вогнепальної зброї

-Їздити на тренування до інших фракцій

-Робити зачистки домів

-Навчальні трюки на машинах (розворот поліцейський і так далі)

4.Створю на форумі тема "Нічний патруль" та "Нічне чергування" Працівники ГНПУ K виїжджають у патруль з доповіддю (кожних 15 хв роблять скрін) За 30 хвилин патруля отримують нагороду (буде розписана у темі) Працівник ГНПУ K на нічному чергуванні робить доповідь за вступ на чергування (кожних 15 хв) За 30 хв чергування на посту отримують винагороду (буде розписана у темі)

5.Створю на форумі тема "Назад додому" В цему розділі знаходиться інформація про те,що військовослужбовець може подати заявку назад до лав НПУ K але втратити -1 звання, і повернутися він зможе протягом 7 днів.

6. Створення на форумі тема "Щотижневі звіти Підполковників"

7. Проводитиму кожної середи цікаві мп для працівників ГНПУ K з грошовою винагородою.

8. Створю на форумі тема "Інформація для нового співробітника" Цей розділ має на собі мету забезпечите легку навігацію по розділам форуму НПУ м.Києва.

9.Створю на форумі тему "справочник криміналістики" У цій темі співробітники НПУ можуть вивчити методику з криміналістики.

10. Створю на форумі тему "Термінологія законодавства" У цьому розділі будуть розписані усі законодавства які працівники НПУ К повині знати.

11.Стверення на форумі тему Конкурсний відбір на посаду курсанта Дніпропетровсько Державного Університету Внутрішніх Справ" У цій темі працівники НПУ K зможуть подати анкету на навчання вищої освіти зі специфічними умовами навчання, що здійснює підготовку поліцейських.

12.Створю на форумі тему "Кадровий віділ" У даній темі співробітники Міністерства Внутрішніх Справ по місту київа можуть залишити заяви про отримання звільнення, відпустки.

13.Створю на форумі тему "Система отримання подяк" У цій темі для співробітників Головного Управління Національної Поліції м. Києва будуть розміщені квести, за виконання яких можна отримати Подяку.

14.Створю на форумі тему "Бінди для співробітників" В цих біндах в наявності будуть такі відігровки як:

1) Відіграти кайданки

2) Відіграти тайзер

3) Відіграти експертизу наркотиків

4) Відіграти експертизу відбитку пальців

5) Зняти відбиток пальців через сканер пальців

6) Зачитати затриманому його права

7) Представити посвідчення

8) Отримати дозвіл на обшук особи

9) Отримати дозвіл на зняття відбитку пальців

10) Відіграти двері патрульного авто

11) Відіграти перевірку документів через базу КПК

12) Відіграти двері Ітт

13) Повідомити затриманні особі про підозру

14) Скласти протокол затримання особи.

15.Створю тему на форумі "Присяга працівників Національної поліції"

17.Створю тему на форумі "Зони реагування" У цьому документі докладно описана вся територія головного управління та рамки дозволеної поведінки для всіх осіб, перебуваючи на цій території.

18. Створю тему на форумі "Правила взаємодії з адвокатом"

19. Створю курсів домедичної допомоги.

20. Створення курсів Українська Мова спілкування

21. Відкриття на базі МВС технічного сервісу на те. огляд автівок щорічного.

22. Відкриття відділу кримінальної поліції

24. Створю позивні для за охочих

27. Проведення переатестації кожного місяця.

28.Забовязати бійців сидіти в Спец Звязку Діскорд під час зміни та у патрулі.

29. Створю у діскорді канал "Питання до лідера"

30.Добавлю звіти підрозділів Туди керівники підрозділів будуть кидати звіт роботи працівників у підрозділі

34. Кожного тижня буду проводити збір Фракції у діскорді щоб послухати , ідеї, пропозиції від співробітників та сказати їхні недоліки та хорошу роботу.

35.Створю на форумі тему "Працівник тижня" Ця тема заохоче працівників більшої активності бути в цій таблиці. Працівник який попадає у цю таблицю буде видана грошова винагорода.

36.Буду проводити кожного четверга "День відкритих дверей" Громадяни зможуть дізнатись більш про НПУ та вступи у фракцію.

37.Створю тести для 1-2 звання для підвищення.

38.Створення на форумі тему "Реєстр СТЗ"

39.Створення на форумі тему "Рапорт на відпустку"

40.Створення на форумі тему "Звіти інструкторів" Туди інструктори підрозділів будуть кидати виконану роботу за тиждень.

41.Створеннян на форумі тему "Накази Генерала"

42.Створення на форумі тему "Порядок дій у разі Надзвичайних ситуація

43. Створю підрозділи НБ КП ОБР ОДР ПП ПО ОШР

10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:Я компетентний,цілеспрямований,адекватний та загалом доброзичлива людина

11.Місто в якому живете:Тернопіль

12. Посилання на схвалену Role Play біографію: тик

13. Покарання, які ви отримали за гру на даному сервері (TAB - Персонаж - Мої покарання):тик

Вкладення

• 1735515271123.png
    1735515271123.png
    232.8 Кб · Перегляди: 171
Останнє редагування:

Олег Стецюк

Новий гравець
Реєстрування
27 Лис 2023
Дописи
15
Реакції
2
Бали
6
Форма подачі
1.Ваш ігровий NickName: Олесандр Усик
2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: так
3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: так
4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?: так
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Олег Стецюк
6.Ваш тег в Telegram: olehstetsyuk2000
7.Ваш логін в Discord: olehstetsyuk
8.Ваш справжній вік: 24
9.Які в вас є ідеї для фракції: истема винагород за активність, рейтингова система, конкурси. Плани на розвиток фракції; Збільшення активних гравців на 70%, покращення дисципліни.
10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: У мене є велекий досвід, стояв на замці в СБУ К та Капітаном НПУ Д маю розуміння і знаяю як ставитись до данної посади.
11.Місто в якому живете: Венеція
12. Посилання на схвалену Role Play біографію: Схвалена Біографії
13. Покарання, які ви отримали за гру на даному сервері (TAB - Персонаж - Мої покарання): Мої Покарання

Андрій Блатний.

Посада це тільки більша можливість більше нічого🖤
Реєстрування
14 Гру 2024
Дописи
44
Реакції
54
Бали
23
1.Ваш ігровий NickName:Андрій Блатний
2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:Звісно так
3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:Так
4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?:Ні
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Андріан Соляк
6.Ваш тег в Telegram:mad:vrtl48
7.Ваш логін в Discord:andrian23
8.Ваш справжній вік:14 (Прошу виключення)
1.Зробити підрозділ НКР він розшифровується як Навчальний корпус рекрутів цей підрозділ можуть попасти рекрути які дуже добре все знають у них є можливість виїжати у патрулювання. (Бо у простих рекрутів немає такого досвіду тому їм не можна виїжати у патрулювання)

2.Зробити підрозділ разом з МОЗ щоб обʼєднати 2 фракції разом щоб НПУ Київа та МОЗ Київа могли швидко співпрацювати разом також щоб МОЗ приїжало на набір коли НПУ приводить його для того щоб вони провіряли людей на Стресостійкість та чи у людини немає Психологічних проблем

3.Також я хочу зробити для Полковників,Підполковників,Майорів окрему систему підвищення наприклад що Майор може підвищитися на Підполковника а підполковник на Полковника також самий ліпший полковник після того як Лідер від стояв свій срок що він може зайняти посаду лідера але зробити цю систему підвищення дуже важкою наприклад майор має від стояти мінімум 1 місяць без жодного косяка щоб мати змогу встати на підполковника по системі підвищення.

4.Також в мене є і не дуже масштабні ідеї такі як давати багато премій,проводити цікаві коди 5 та багато іншого

(Це все з Дозволу Адміністрації)

10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера:Тому що я маю багато цікавих ідей та я комунікабельний та доброзичливий.
11.Місто в якому ви живете:Львів
12.Посилання на схвалену Role Play біографію:Схвалена Role Play біографія
13.Покарання які ви отримали за гру на даному сервері(TAB-Персонаж - Мої покарання):Мої покарання

З повагою гравець 03 сервера Андрій Блатний

(Прошу виключення рівня)

Останнє редагування:

Максим Ковленко..

Новий гравець
Реєстрування
31 Гру 2024
Дописи
2
Реакції
3
Бали
6
1.Ваш ігровий NickName:Максим Ковленко
2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:самет ак
3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:саме так
4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?:саме так але на 01
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Купрєєв Євген
6.Ваш тег в Telegram: @Evge3466
7.Ваш логін в Discord:maksimkovlenko
8.Ваш справжній вік:14(прошу виключення)
9.Які в вас є ідеї для фракції:1.Збирати код-5 та рощдовати премії за гарну роботу 2. створити на форумі систему премій 3. Робити більше БП та ПП 4. На код-5 опитувати співробітників на знання законодавств 6. Щеб я хотів додати на форумі розділ де кожен співробітник зможе додати свої пропозиції
10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:я стресостійка,комунікабельна та я спочатку пробую вирішувати конфлікти словами а не відразу бійкою
11.Місто в якому живете:Дніпро
12. Посилання на схвалену Role Play біографію:https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Максим-Ковленко-РП-Біографія.226595/
13. Покарання, які ви отримали за гру на даному сервері (TAB - Персонаж - Мої покарання):

Денис Тимошик

Полковник НПУ | Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
1 Тра 2023
Дописи
2,262
Реакції
4,075
Бали
253
Результати розгляду заявок на посаду лідера: НПУ К

Схвалені Кандидати:

Денис Джордан
Назар Пархуць

Відмовлені Кандидати:

Вова Крава - недостатній вік + не співпадіння нік нейму у заявці та Ф.А
Олександр Усик - банальні ідеї
Андрій Блатний - недостатній вік
Максим Ковленко - недостатній вік

Інформація:
Співбесіда на посаду лідера організації НПУ К , буде 03.01.2025 о 18:50 (по технічним причинам час може бути змінений, вас про це обов'язково попередять).
Співбесіда проходитиме в офіційному Disсord каналі 3 сервера Ukraine GTA.
Всіх прошу знаходитись в каналі "Очікування обзвону" за 10 хвилин до початку співбесіди.
Також просимо змінити NickName в Discord по формі [К/L НПУ К].

Бажаємо успіхів!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі