Розглянуто UKRAINE GTA 03 | Відкриті заявки на посаду генерала НПУ м.Київ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Григорій Ізмайлов👑

Голова Служби безпеки України| Північна Україна💜
Активний гравець
Реєстрування
19 Вер 2023
Дописи
739
Реакції
1,055
Бали
113
1741769137742.png

Шановні гравці, відкриті заявки на посаду Лідера ''НПУ м.Київ'
Якщо ви не підходите по критеріям нижче - ваша заявка буде відмовлена

Вимоги від кандидата:
- Мати Discord, Telegram з відкритими особистими повідомленнями.
- Лідеру повинно бути 16+ років (можливі виключення).
- Не мати за історію гри блокувань за критичні порушення.
- Мати RP NickName за формою Ім'я_Прізвище.
- Мати NickName на форумі як на сервері.
- Мати схвалену RP Біографію лідера.
- Знати правила лідерів/правила серверу/правила організацій.
- Мати можливість приділяти в день мінімум 3 години для гри.
- Мати бажання працювати в колективі та вміти комунікувати з іншими гравцями.
- Мати базові знання про роботу фракції та розуміти її діяльність.
- Мати мікрофон.
- Мінімальний ігровий рівень кандидата на пост лідера - 15 (є виключення).

Форма подачі
1.Ваш ігровий NickName:
2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:
3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:
4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?:
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:
6.Ваш тег в Telegram:
7.Ваш логін в Discord:
8.Ваш справжній вік:
9.Які в вас є ідеї для фракції:
10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:
11.Місто в якому живете:
12. Посилання на схвалену Role Play біографію:
13. Покарання, які ви отримали за гру на даному сервері (TAB - Персонаж - Мої покарання):

Додаткова інформація:
- Дві та більше заявки від однієї людини - відмова.
- Копіювання заявки - відмова.
- Флуд у цій темі заборонено, якщо це робить гравець, який подає заявку - це відмова.
- Дві заявки на різні посади лідерства - відмова.
- Нікнейм повинен бути Українською мовою.
- Неспівпадіння ніка на форумі та в грі - відмова.

- Відсутній додаток Telegram - відмова.

Максим Алмазов

Полковник ДКВС | Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
745
Реакції
935
Бали
153
1.Ваш ігровий NickName: Максим Алмазов
2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: так.
3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Готовий.
4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?: Був.
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Алмазін Максим
6.Ваш тег в Telegram: @Almazovvvv
7.Ваш логін в Discord: maks_almazov
8.Ваш справжній вік: 16

Національна поліція має стати жорсткішою, професійнішою і технологічно розвиненішою. Це означає створення нових підрозділів і радикальне ускладнення відбору, щоб туди потрапляли тільки найкращі.

Запровадити систему анонімного штучного інтелекту для прийому заяв, щоб люди могли повідомляти про правопорушення без страху. Оснастити патрульні авто дронами-розвідниками, які зможуть підніматися в повітря та слідкувати за ситуацією в реальному часі.

Змінити концепцію роботи дільничних, перетворивши їх на мобільні групи, які постійно змінюють локації, щоб злочинці не знали, де їх шукати. Створити систему мотивації з реальною фінансовою винагородою за розкриття справ і чесну роботу, щоб корупція просто не мала сенсу. Оснастити кожного поліцейського персональним гаджетом для прямого зв’язку з усіма базами даних, щоб не витрачати час на бюрократію.

Розширити поняття патрулювання, додавши цивільних агентів під прикриттям, які можуть працювати на гарячих точках без зайвої уваги. Використовувати електрошокові щити замість кийків, щоб затримання було швидким, ефективним і без зайвої жорстокості. Розробити спеціальні програми для виявлення корупції всередині самої поліції через незалежні цифрові аудити.

Зробити окрему кіберполіцію, яка не просто реагує на кіберзлочини, а активно веде війну проти шахрайства, зламів і маніпуляцій в інтернеті. Інвестувати в постійне навчання офіцерів, відправляючи їх на міжнародні стажування, щоб переймати найкращі практики. Використовувати голографічні симуляції для тренувань замість звичайних навчань, щоб кожен поліцейський проходив ситуації максимально наближені до реальності.

Нові підрозділи:

1. Підрозділ глибокого впровадження – оперативники, які працюють під легендою роками, вбудовуючись у кримінальні угруповання. У них змінені особисті дані, документи, навіть зовнішність. Вони не просто спостерігають, а маніпулюють ситуацією, провокують злочинців на фатальні помилки.

2. Аналітичний центр прогнозування злочинів – високотехнологічна структура, яка використовує штучний інтелект для аналізу великих масивів даних. Його задача – передбачати злочини ще до того, як вони стануться. Аналіз пересування підозрюваних, соціальних мереж, кримінальної активності дозволить запобігати злочинам, а не просто розслідувати їх.

3. Відділ спецоперацій із затримання "недоторканих" – елітний підрозділ, який займається ліквідацією кримінальних структур із владними покровителями. Жодних попередніх "зливів" інформації, лише блискавичні затримання, без можливості для хабарів чи втечі.

4. Поліцейські рейнджери – мобільні підрозділи, що патрулюють важкодоступні території: ліси, гори, прикордонні райони. Озброєні дронами, всюдиходами, тепловізорами. Це не просто патрульні, а мисливці за злочинцями, які ховаються у важких умовах.

Тяжкий вступ:

В поліцію має потрапляти лише 10-15% кандидатів. Це означає суворий фізичний відбір: біг, плавання, витривалість, рукопашний бій, симуляції стресових ситуацій. Далі – інтелектуальні випробування: швидке прийняття рішень, тактичне мислення, знання законодавства. Останній етап – психологічні тести та моделювання екстремальних ситуацій: тиск, загрози, провокації, перевірка на корупційну стійкість.

Лише ті, хто пройшов усе це, можуть отримати право носити форму. Поліція має бути елітним підрозділом
, а не "місцем роботи"
.

Адекватний
Стресостійкий
Відповідальний
Комунікабельний
Організований
Ініціативний
Пунктуальний
Цілеспрямований

11.Місто в якому живете: Познань
12. Посилання на схвалену Role Play біографію:Ось тут
13. Покарання, які ви отримали за гру на даному сервері (TAB - Персонаж - Мої покарання):Ось тут

Останнє редагування:

Ангеліна Коломієць

Модератор | Східна Україна
Мл.Адміністратор
Реєстрування
18 Тра 2024
Дописи
130
Реакції
107
Бали
88
1.Ваш ігровий NickName: Ангеліна Мосісса
2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Так
3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:Так
4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?: Так
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Ангеліна Висоцька
6.Ваш тег в Telegram: Angelnemi1
7.Ваш логін в Discord: angelinas255
1. Збільшити кількість співробітників в фракції
2. Покращити умови праці
3. Збільшити активність
4. Проводити різні РП та ГРП
10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: я стресостійка , багато знаю про НПУ , знаходжу вихід з любої ситуації
11.Місто в якому живете: Вінниця
12. Посилання на схвалену Role Play біографію: Тут
13. Покарання, які ви отримали за гру на даному сервері (TAB - Персонаж - Мої покарання):

Реєстрування
1 Кві 2024
Дописи
137
Реакції
89
Бали
33
1.Ваш ігровий NickName: Кирило Авемі
2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: так
3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: готовий
4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?: був
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Кирило
6.Ваш тег в Telegram: +380990867274
7.Ваш логін в Discord: kirill_shilo
8.Ваш справжній вік: 15
  • Детальна перевірка документів – Під час зупинки автомобіля або затримання підозрюваного поліцейський може запитувати паспорт, водійське посвідчення, техпаспорт. Реакція гравця може впливати на подальший розвиток подій.​
  • Патрулювання та виклики – Поліцейський отримує завдання на день: патрулювати райони, перевіряти підозрілих осіб, виїжджати на виклики (бійки, ДТП, пограбування).​
  • Корупція чи чесна служба – Гравець може вибирати, бути чесним правоохоронцем чи корумпованим – брати хабарі, "кришувати" бізнеси або навпаки, боротися з цим.​
  • Детальні обшуки та арешти – Поліцейський може проводити повноцінні обшуки авто та гравців на наявність заборонених предметів (зброя, наркотики).​
  • Система підвищень – Чесна служба та добре виконані завдання дають можливість отримати підвищення, доступ до кращого транспорту, спорядження, спецоперацій.​
  • Взаємодія з іншими фракціями – Спільна робота з СБУ, спецназом, МВС для проведення рейдів, захоплення бандитських баз чи операцій проти корупціонерів.​
  • Допити та розслідування – Після арешту гравця можна допитувати, отримувати нові зачіпки, що ведуть до розкриття великих злочинних схем.​
  • Життя поза службою – Додати можливість мати особисте життя: купувати житло, відвідувати тренажерний зал, брати участь у неформальних заходах.​

10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: я готовий гідно відстояти пост та покращувати діяльність МВС
11.Місто в якому живете: Харків
12. Посилання на схвалену Role Play біографію: Тут
1741806177260.png

Франс Краймз

I come from the shadows — and leave silence behind
Реєстрування
30 Чер 2023
Дописи
270
Реакції
162
Бали
48
1.Ваш ігровий NickName:Давид Вовк
2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:так
3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:так
4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?:так на 11 нпу
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Давід
6.Ваш тег в Telegram:mad:gordon1689
7.Ваш логін в Discord:davidgordonn
8.Ваш справжній вік:16

• Внести зміни у роботу. Впровадити програми підтримки поліцейських, щоб зменшити стрес та підвищити ефективність роботи.. Додати тренування "Смуга перешкод", це тренування буде проходити на ВЧ, щоб підвищити спритність особового складу.. Впровадити "Систему відбиття ВЧ", її "Тактику", для того щоб о/с не бігали по бункеру як хочуть, а діяли за певною "Тактикою".. Розробити графік медоглядів. Кожен тиждень працівникі МОЗ можуть приїзджати до НПУ Д та перевіряти стан бійців.. Розробити на форумі систему відігровок РП: Наприклад: Виписати штраф, оголосити людину в розшук, посадити людину в ІТТ, та сканер відбитків пальця.

• . Створити підрозділ ДРД (Департамент Розшукової Діяльності) - цей підрозділ буде розшукувати зниклих безвісті громадян, а також буде розшукувати громадян у розшуку, або автомобілі у розшуку. Буде допомагати при погонях, або перестрілках. Будуть частіше охороняти ДКВС. Та якщо порушних втече під час затримання, то цей підрозділ буде розшукувати даного громадянина.
• Проводити більше тренувань та спецпідготовки бійців для їхньої готовності до будь-яких надзвичайних ситуацій.

• Збільшити кількість патрулів та створювати більше цікавих RP-ситуацій у фракції.

• Запровадити тренування на перевірку сміливості бійців у критичних ситуаціях (наприклад, евакуація заручників або переслідування).

• Покращити ефективність прибуття на виклики – мінімізувати затримки та вдосконалити систему координації.

• Розширити співпрацю з іншими фракціями та організовувати спільні спецоперації (наприклад, штурм бази бандитів разом із СБУ).

• Збільшити кількість наборів у фракцію для забезпечення постійної присутності НПУ в місті.

• Запровадити підготовку молодших рангів (1, 2 звання) до патрулів, а також спеціальні завдання для підвищення їхнього рівня RP.

• Підвищити швидкість реагування на критичні ситуації – створити систему пріоритетних викликів та чіткі алгоритми дій.
  • Проводити РП ситуації, наприклад-Мене мають затримати і Т.Д.

• Буду за тиждень можливо буду видавати премії хто був активний.

• Проводити більше тренуваннь на полігоні щоб наші бійці змогли у любий момент захистити себе і інших навкруги.

• Премії кращому працівнику тижня та дошка пошани.

• Буду розвивати підрозділи і фракцію

• Зробити турнір між підрозділами по стрільбі.

• Зробити кожну суботу в відповідний час Код-5 для перевірки особового складу на рп терміни,рп відігровки і тощо.

• Обмінюватися досвідом з НПУ інших міст

• Створю курсів домедичної допомоги.

• Проведення активного набору співробітників(агітації, заохочення, відео-ролики, набори)

• Постійне аудитування та перегляд стратегій з метою постійного покращення ефективності організації

10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:Адекватний,комунікабельний
11.Місто в якому живете:Івано-Франківськ
12. Посилання на схвалену Role Play біографію:тута
13. Покарання, які ви отримали за гру на даному сервері (TAB - Персонаж - Мої покарання):тиць

Тимофій Авенчук👑

Екс-Президент України | 03 Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
29 Лют 2024
Дописи
791
Реакції
764
Бали
153
1.Ваш ігровий NickName:
Тимофій Авенчук

2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:
Так

3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:
Так

4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?:
Так [L МОЗ Х]

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:
Тимофій

6.Ваш тег в Telegram:
@TimKom18

7.Ваш логін в Discord:
komistim

8.Ваш справжній вік:

14 [прошу виключення]

1. Підрозділи
1.1 НАВС [Національна Академія Внутрішніх Справ]

1.2 КОРД [Корпус Оперативно-Раптових Дій]

1.3 ГСУ [Головне Слідче Управління]

1.4 ДПП [Департамент Патрульної Поліції]

2. Біндер
2.1 Створю біндер за допомогою якого співробітникам буде легко відігровувати різні РП ситуації

3. Навчання О/С
3.1 Буде проведено навчання О/С для поглибленого вивчення Законодавства України

3.2 Буде зроблено відео, за вдяки якому співробітники навчаться відкривати кримінальні справи

4. Тренування О/С
4.1 Будуть проведені заходи з тренування, наприклад, штурм окопу в Пущі-Водиці

4.2 Штурм будинку. Біль Борисполя в сторону Харкова є закинуте селище, в якому можна буде проводити тренування з штурму будинку.

4.3 Тренування у критичних ситуаціях

4.3.1 Тренування «дії під час викрадення»

5. Мобільні пости
5.1 Буде розроблена система постів на вʼїздах до міста, де разом з ЗСУ будуть роздаватись повістки

6. Проведення заходів для покращення якості патрулювання

7. Проводити видачу премій співробітникам за гарну роботу

Я маю досвід на посаді Полковника НПУ м.Дніпра, СБУ м.Дніпра, знаю як працює система МВС

11.Місто в якому живете:
Охтирка

дивитись

дивитись

Тарас Галичанівський

Кошовий отаман
Реєстрування
14 Гру 2024
Дописи
58
Реакції
62
Бали
23
1.Ваш ігровий NickName: Тарас Галичанівський
3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Так
4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?: ні но хочу спробувати
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Тарас Галичанівський
6.Ваш тег в Telegram: @taras245
7.Ваш логін в Discord: tarasgalichanivskii
8.Ваш справжній вік: 18
9.Які в вас є ідеї для фракції: 1. Зробити нову системі підвищення більш зручною.
2.
набирати людей в підрозділи в ДВБ І зробити систему нову систему підвищень . 3.

1.Допомагати співробітникам засвоїти закон про НПУ та законодавчу базу.
2. Навчити дисципліни, проводити різні тренування такі як стрільба по мішенням, штурм будівлі, тактики відбиття різних держ.структур.
3. Швидко долати різні перешкоди, та оперативність саме головне що нам потрібно.
4. ВОРН віділ оперативного реагування на наркозлочини підрозділ по бородьбі з наркотиками. Данний підрозділ спеціалізується на виявленні наркотичних засобів, різні спец.операції переслідування наркопродавців, якщо у громадяна буде виявлено наркотичне сп'яніння данний громадянин буде притягнутий до відповідальності
Я відверто можу сказати що наркотики це зло!
У данний підрозділ можна вступити з 6 порядкового звання (Лейтенант)
Гасло підрозділу-"Зупинимо наркотики - врятуємо майбутнє!"
5.Робити стрибки з парашутом .
6. додати нові коди та тен коди . Додати систему преміювань . Додати нові тренування та більш цікаві лекції . і Багато іншого

10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Я добрий чесний , справедливий ,порядний
11.Місто в якому живете: Львів
12. Посилання на схвалену Role Play біографію: тиць
13. Покарання, які ви отримали за гру на даному сервері (TAB - Персонаж - Мої покарання): тиць

Останнє редагування:

Владислав Іваненко

Кошовий отаман
Реєстрування
3 Кві 2023
Дописи
63
Реакції
75
Бали
33
1.Ваш ігровий NickName: Владислав Іваненко
2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Ну звичайно
3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Ну да
4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?: звичайно
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Владислав Іваненко
6.Ваш тег в Telegram: @Vladoslan
7.Ваш логін в Discord: vladoslan

1. Основні завдання фракції:

• Забезпечення правопорядку: Патрулювання вулиць, боротьба з криміналом, зупинка підозрілих осіб.
  • Реагування на надзвичайні ситуації: Високий рівень швидкості реагування на пограбування, заворушення або інші кризові ситуації.
  • Протидія організованим злочинним угрупуванням: Спільні рейди з іншими силовими структурами для виявлення та ліквідації мафіозних мереж.

2. Спеціальні підрозділи:

• Кобра: Елітний підрозділ, спеціалізується на боротьбі з бандитами, організованими злочинними групами, викритті корупції в державних органах.
  • Патрульно- постова служба (ППС): Відповідає за регулярне патрулювання, контроль дорожнього руху та протидію малим правопорушенням.
  • Кримінальна розвідка: Підрозділ, що займається розслідуванням важких злочинів — від вбивств до великих крадіжок.

3. Завдання в грі:

• Антикорупційні місії: Виявлення та боротьба з корупцією в середовищі поліції, бізнесу чи навіть у політичних колах.
  • Визначення небезпечних зон: Створення безпечних районів у місті, де буде високий контроль і постійне патрулювання.
  • Мобільні блокпости: Розстановка блокпостів у різних частинах міста для контролю за транспортуванням зброї, наркотиків та нелегальних товарів.

4. Зброя та техніка:

• Типова техніка поліції: Легкові та вантажні автомобілі, спеціальні поліцейські позашляховики, бронетехніка для боротьби з масовими заворушеннями.
  • Оновлення техніки: Можливість модернізувати транспорт, зброю і техніку після виконання певних місій або завдань.
  • Технічні новинки: Використання дронів для патрулювання небезпечних територій або відслідковування злочинців.

5. Інтерактивність з іншими фракціями:

• Координація з іншими органами влади: Спільні операції з СБУ, армією, а також боротьба з місцевими бандами.
  • Інтерактивні місії з цивільними: Взаємодія з мирними жителями: допомога на дорогах, реагування на повідомлення про злочини.

6. Ранги та кар'єрне зростання:

• Новачок: Прості завдання для вивчення основних механік гри та процедур.
  • Капітан: Командування невеликими групами, участь у великих рейдах.
  • Полковник: Управління цілим відділом, розробка стратегії для великомасштабних операцій.

7. Реалізм і атмосфера:

• Форми та зовнішній вигляд: Спеціалізовані форми для кожного підрозділу, в тому числі бронежилети та технічні засоби.
  • Час доби та погодні умови: Зміна часу доби, сезони року, що впливають на завдання, стиль ведення операцій (вночі або під час поганої погоди).

8. Місії:

• Розкриття серії вбивств: Спільно з іншими правоохоронними органами, поліція проводить розслідування по знищенню серії злочинів.
  • Переслідування кримінальних угруповань: Фракція може брати участь в масових погонях, наприклад, за наркоторговцями чи великими бандами.

10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Харизматичний, веселий, адекватний, плей-бой
11.Місто в якому живете: Конотоп
тут
тут

Мартін Хаймарс

Поважний гравець
Реєстрування
13 Бер 2023
Дописи
173
Реакції
107
Бали
48
1.Ваш ігровий NickName: Мартін Хаймарс
2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Звісно
3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Звісно
4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?: Багато
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Дімон
6.Ваш тег в Telegram: @okun41
7.Ваш логін в Discord: okunev492
8.Ваш справжній вік: 17

1. Створити нічний патруль працівник НПУ К, обов'язково робити доповідь у рацію кожні 15хв. Протягом 30 - 60 хв. За це їм буде винагорода (все це буде на форумі).
2. Створити розділ на форум "Бінд для НПУ" щоб було краще відігрувати РП процесс.
3. Створю курс домедичної допомоги спільно з МОЗ.
4. Створити на форум для Підполковник Майорів систему балів, а саме коли вони подають звіт получають бали а за балли вони можуть зняти догану, а також за бал винагороду
5. Створити підрозділ "Психолохічна пітримка" для співробітників що допоможе їм ефективніше впоратися зі стресом та психологічними труднощами
6. А також банальне співпрацювати з різними фракціями
6.1. Робити більше спільних та самостійних БП а також ПП
6.2 Робити часті набори та перевіряти кожен день заявки
6.3 Зробити щоб якщо людина подала заявку Генерал або Полковник позвонив людині коли вона не зайнята та перевірити її знання.

6.4 Та робити РП ГРП з фракціями або же самі.

10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Серйозний трохи, амбіційний, адекватний, та купа раз був на керівничих посадах
11.Місто в якому живете: Хмельницький
12. Посилання на схвалену Role Play біографію: Тиць
13. Покарання, які ви отримали за гру на даному сервері (TAB - Персонаж - Мої покарання): Тиць

Адам Квенті

Адміністратор | Північна Україна (04)
Адміністратор
Реєстрування
10 Лют 2025
Дописи
334
Реакції
247
Бали
103
1.Ваш ігровий NickName:Адам Хомс
2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:Так
4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?: Так
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Вася Крамський
6.Ваш тег в Telegram:Homs35
7.Ваш логін в Discord:kventi22
8.Ваш справжній вік:15
7a4gu3k.png

1️ Спеціалізовані підрозділи всередині НПУ К

Кримінальний відділ – розслідування тяжких злочинів, пошук доказів, допити.
Оперативний спецвідділ (КОРД) – швидке реагування, штурми, захист VIP.
Кіберполіція – боротьба з хакерами, цифрові розслідування.
ДБР (Департамент Внутрішніх Розслідувань) – контроль за законністю дій офіцерів.
Антикорупційний відділ – боротьба з внутрішньою корупцією та хабарництвом.
7a4gu3k.png

2 Покращена система RP (гри в роль)

Запровадження “реєстру злочинців” – база даних із досьє та історією правопорушень.
Проведення "секретних операцій" – розвідка, стеження, підставні агенти Реалістична система допитів із психологічним тиском та торгами Більше інтерактивних дій у процесі патрулювання (раптові перевірки, облави).

Це додасть більше реалістичності та азарту!
7a4gu3k.png

3️ Тренування та ієрархія

Обов’язкові навчання – для кожного рангу свої тести та завдання.
Система підвищень – не просто за час, а за активність та успішні операції.
Більше внутрішніх тренувань – полігон, відпрацювання штурмів, тактика командної роботи.

Це зробить фракцію дисциплінованішою та професійнішою!
7a4gu3k.png

4 Судова система

Додати роль суддів і адвокатів – не всі злочини мають вирішуватися арештом одразу.
Можливість підозрюваним вимагати суду, де розглядають докази.
Більше інтриги та можливості для якісного RP.

Це зробить систему правосуддя цікавішою!
7a4gu3k.png

4 Корупція та інтриги

Впровадити внутрішні розслідування – щоб знаходити "брудних копів".
Можливість інтриг і боротьби за посади – щоб гравці могли розвивати власні історії.
"Джерела в мафії" – можлива співпраця деяких офіцерів із криміналом.
7a4gu3k.png

5.Зробити Позивні для Працівників
7a4gu3k.png

Досвід та стратегічне бачення
Дисципліна та порядок
Покращення системи тренувань
Розвиток командного духу
Боротьба з корупцією та хаосом
7a4gu3k.png

Мій план дій:
Покращити систему внутрішніх підрозділів (КОРД, ДБР, Кіберполіція).
Запровадити реалістичні операції та RP-сценарії.

Регулярні тренування та розширені можливості кар’єрного росту.
Зміцнити дисципліну та професійність особового складу.

7a4gu3k.png

11.Місто в якому живете:Охтирка
12. Посилання на схвалену Role Play біографію:тут
13.
Покарання, які ви отримали за гру на даному сервері ( TAB - Персонаж - Мої покарання):

16.png

┏━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━UKRAINE GTA━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┓
Головний Лікар МОЗ Х 24.12.2024-02.01.2025
Полковник НПУ К 01.11.2024-16.11.2024
Підполковник НПУ К 19.10.2024-01.11.2024

┗━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━♡♡♡━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┛

Останнє редагування:

Назар Коноба.

L Montana | Назар Коноба | 03 Східна Україна
Реєстрування
19 Кві 2024
Дописи
167
Реакції
395
Бали
108
1.Ваш ігровий NickName: Назар Коноба
2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Саме так
3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Саме так
4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?: Саме так, також на посаді Майора ЗСУ - 3 рази, Підполковник ЗСУ - 3 рази, Полковник ЗСУ - 3 рази, Генерал ЗСУ - 1 раз, Генерал ДКВС - 1 раз, Майор СБУ м.Київа - 1 раз, Підполковник СБУ м.Київа - 1 раз.
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Назар Коноба
6.Ваш тег в Telegram: @nazarkonoba2
7.Ваш логін в Discord: nazarkonoba
8.Ваш справжній вік: 15 (прошу виключення)

Дизайн_без_назви__1_-removebg-preview.png

1. Коди Тен-Коди.

1-1 Склад: Коноба, Зеленський. - Виїхали в патруль.

1-2 Склад: Коноба, Зеленський. - Продовжили патруль.

1-3 Склад: Коноба, Зеленський. - Закінчили патруль.

2-1 Склад: Коноба, Зеленський - Виїхали в МОЗ на лікування.

2-2 Склад: Коноба, Зеленський - Приїхали від МОЗ.

3-1-1 Склад: 6. - Виїхали на Блок-Пост.

3-1-2 Склад: 6. - Продовжуємо перебувати на Блок-Посту.

3-1-3 Склад: 6. - Покинули Блок-Пост.

4-1 Держ.Номера *КХ6195КХ* Склад: Коноба, Зеленський. - Виїхали в розвідку.

4-2 Держ.Номера *КХ6195КХ* Склад: Коноба, Зеленський. - Продовжуємо розвідку,

4-3 Держ.Номера *КХ6195КХ* Склад: Коноба, Зеленський. - Закінчили розвідку.

5-1 Склад: Коноба, Зеленський. - Виїхали на охорону Державної Організації.

5-2 Склад: Коноба, Зеленський. - Продовжуємо охорону Державної Організації.

5-3 Склад: Коноба, Зеленський. - Закінчили охорону Державної Організації.

2. Підрозділи.

Національна поліція України (НПУ) складається з центрального органу управління та територіальних органів, які включають різні підрозділи, кожен з яких виконує специфічні функції. Нижче наведено основні підрозділи НПУ та їхні завдання:

Кримінальна поліція

Відповідає за запобігання, виявлення та розслідування кримінальних правопорушень. До її складу входять:

Карний розшук: Займається розкриттям тяжких та особливо тяжких злочинів.

Кіберполіція: Протидіє кіберзлочинності та забезпечує безпеку в інформаційному просторі.

Патрульна поліція: Забезпечує публічний порядок, безпеку дорожнього руху та оперативне реагування на правопорушення.

1. Органи досудового розслідування (слідчі управління): Проводять досудове розслідування кримінальних правопорушень, збирають докази та готують матеріали для суду.
  2. Поліція охорони: Надає послуги з охорони об'єктів різних форм власності та фізичних осіб на договірних засадах.
  3. Спеціальна поліція: Виконує завдання з охорони громадського порядку в особливих умовах, забезпечує безпеку під час масових заходів та в надзвичайних ситуаціях.
  4. Поліція особливого призначення: Виконує спеціальні завдання, пов'язані з високим ризиком, включаючи:

• Корпус оперативно-раптової дії (КОРД): Спецпідрозділ для боротьби з організованою злочинністю та тероризмом.

• Об'єднана штурмова бригада "Лють": Створена для виконання штурмових операцій та інших спеціальних завдань.
  5. Департамент превентивної діяльності: Займається профілактикою правопорушень, взаємодією з громадськістю та реалізацією програм запобігання злочинності.
  6. Департамент боротьби з наркозлочинністю: Протидіє незаконному обігу наркотичних засобів та пов'язаним з ними правопорушенням.
  7. Департамент стратегічних розслідувань: Виявляє та розслідує злочини, що становлять загрозу державній безпеці та економіці.
  8. Департамент внутрішньої безпеки: Запобігає та виявляє правопорушення серед працівників поліції, забезпечує внутрішню дисципліну та дотримання законності.
  9. Департамент головної інспекції та дотримання прав людини: Контролює діяльність підрозділів поліції щодо дотримання прав людини та службової дисципліни.
  10. NPU
  11. Департамент інформаційно-аналітичної підтримки: Забезпечує збір, обробку та аналіз інформації для підтримки оперативно-службової діяльності поліції.
  12. Департамент міжнародного поліцейського співробітництва: Координує взаємодію НПУ з міжнародними правоохоронними органами та організаціями.
  13. Департамент оперативно-технічних заходів: Забезпечує проведення оперативно-технічних заходів для підтримки діяльності інших підрозділів поліції.
  14. Департамент фінансового забезпечення та бухгалтерського обліку: Відповідає за фінансове забезпечення діяльності поліції та ведення бухгалтерського обліку.
  15. Департамент кадрового забезпечення: Займається підбором, підготовкою та розвитком персоналу поліції.
  16. Департамент комунікації: Забезпечує взаємодію поліції з громадськістю та засобами масової інформації.
  17. Управління авіації та поліції на воді: Забезпечує авіаційну підтримку та контроль на водних об'єктах.
  18. Управління ювенальної превенції: Працює з неповнолітніми, запобігає дитячій злочинності та правопорушенням серед молоді.
  19. Управління боротьби з торгівлею людьми: Протидіє торгівлі людьми та пов'язаним з нею злочинам.
  20. Управління захисту економіки: Бореться з економічними злочинами та корупцією.
  21. Управління організації кінологічної діяльності: Координує використання службових собак у діяльності поліції.
  22. Управління спеціального зв'язку та захисту інформації: Забезпечує захист інформації та спеціальний зв'язок у системі поліції.
Приклад того як будуть розписані підрозділи:

КОРД (Корпус оперативно-раптової дії)

– це елітний спеціальний підрозділ Національної поліції України, який виконує завдання підвищеної складності. Його можна порівняти зі SWAT у США або GIGN у Франції.

Основні завдання КОРДу:

- Затримання озброєних та особливо небезпечних злочинців.

- Звільнення заручників.

- Протидія організованій злочинності та тероризму.

- Підтримка інших підрозділів поліції у високоризикових операціях.

- Операції зі штурму будівель та транспортних засобів.

- Охорона високопосадовців і спеціальних об'єктів у критичних ситуаціях.

Специфіка роботи:

Висока фізична та тактична підготовка – відбір до КОРДу дуже жорсткий, проходять тільки найкращі.

Сучасне озброєння та спорядження – використовують автоматичну зброю, бронезахист, спецзасоби.

Тренування за міжнародними стандартами – співпрацюють із НАТО, ФБР та іншими силовими структурами світу.

КОРД – це підрозділ, який працює в екстремальних умовах і завжди першим входить у найнебезпечніші ситуації. 🚔

3. Обов'язки.

Приклад:
Генерал (лідер):
1. Лідер (керівник) - особа, яка керує і несе відповідальність за довірену організацію перед адміністрацією сервера і всім сервером загалом. Лідер - це особа фракції, зобов'язаний поводитися належним чином лідеру і подавати приклад підлеглим.

Це допоможе щоб бійці краще знали що вони зобов'язані знати на цій посаді та будуть більш компитентними до своєї посади.

4. Правила НПУ м.Київа.

Правила НПУ м.Київа

Це правила які буде зобов'язаний дотримуватись кожен працівник НПУ м.Київа.

В правила будуть входити:

- Графік роботи.
- Старший склад, керівничий та молодший склад.
- Інформація для новобранців
- Субординація
- Коди Тен-Коди
- Обов'язки співробітників
- Система видачі та зняття доган
- Правила затримання
- Правила використовувати СТЗ
- Правила видачі форми
- Підрозділи (будуть описані підрозділи та який чим займається)
- Спецзв'язок

10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Маю багато досвіду на керівничій посаді, адекватний, стресостійкий, бажаю розвивати фракцію та вивести її на кращий рівень.
11.Місто в якому живете: Польща - Познань
12. Посилання на схвалену Role Play біографію: Role Play біографія - [Посилання]
13. Покарання, які ви отримали за гру на даному сервері (TAB - Персонаж - Мої покарання): Знімок з екрану - [Посилання]

Останнє редагування:
Реєстрування
28 Вер 2023
Дописи
35
Реакції
13
Бали
11
1.Ваш ігровий NickName: Денис Барбара
4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?:Так
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Денис Волоський
6.Ваш тег в Telegram:@Denis_Voloskiy
7.Ваш логін в Discord: volovs_
8.Ваш справжній вік:15 років

Добавити Підрозділи
МТ.png

Підрозділ "Кіборги" (спецназ НПУ)

🔹 Висококваліфіковані бійці для боротьби з тероризмом та важкими злочинами.
🔹 Використовують бронетехніку, дрони, снайперів.
🔹 Спеціалізація: захоплення злочинців, операції в заручниках.

Підрозділ "Фантом" (економічна поліція)

🔹 Працюють під прикриттям.
🔹 Спеціалізація: вилучення нелегальних активів, арешт корумпованих чиновників.

Підрозділ "Грім" (спецоперації у місті)

🔹 Операції проти банд, наркоторговців, нелегальних казино.
🔹 Використовують швидкі машини, броньовані фургони, електрошокери.
🔹 Спеціалізація: рейди, зачистки, арешти.

Підрозділ "Щит" (антипротестні сили)

🔹 Контроль заворушень, демонстрацій, масових акцій.
🔹 Використовують водомети, гумові кулі, сльозогінний газ.
🔹 Спеціалізація: розгін натовпу, захист урядових будівель.

"Дорожній контроль" (автополіція)

🔹 Ловлять вуличних гонщиків, нелегальних таксистів, перевіряють фури.
🔹 Використовують радари, вертольоти для переслідувань.
🔹 Спеціалізація: патрулювання доріг, затримання п'яних водіїв.
МТ.png

Добавити нові Тен-Коди:
МТ.png

🔹 10-0Небезпечна ситуація! Термінове підкріплення.
🔹 10-4Прийнято, зрозуміло.
🔹 10-7Офіцер не в мережі (перерва).
🔹 10-10Підозріла особа/авто.
🔹 10-20Моє місцезнаходження...
🔹 10-30Код 30: велике злочинне угруповання.
🔹 10-50ДТП, аварія.
🔹 10-80Висока швидкість! Преследуємо.
🔹 10-99Офіцер у небезпеці, всім прибут!

МТ.png

Зробити більше Код 5
Проводити агітації іншим Держ.організаціям
Добавити Графік роботу
Проводити різні лекції
робити різні РП і ГРП з різними Держ.організаціям
Робити багато наборів.

МТ.png

МТ.png

Я вважаю, що саме я повинен зайняти посаду лідера Національної поліції України, оскільки маю необхідний досвід, стратегічне бачення та лідерські якості, які дозволять ефективно реформувати та зміцнити правоохоронну систему країни.
МТ.png

Досвід та професійна підготовка
Я маю багаторічний досвід роботи в правоохоронних органах, добре розумію виклики, з якими стикається українська поліція, і володію сучасними методами управління та організації правоохоронної діяльності.

Бачення реформ та розвитку
Моя головна мета – зробити поліцію більш ефективною, прозорою та орієнтованою на громадян. Я маю чітку стратегію боротьби з корупцією, підвищення рівня безпеки в країні та впровадження новітніх технологій у роботу НПУ.

Лідерські якості та управлінські навички
Я готовий брати відповідальність за рішення, мотивувати команду та забезпечити ефективну співпрацю між підрозділами. Мій стиль управління базується на принципах справедливості, професіоналізму та довіри.

Пріоритет – громадяни та їхня безпека
Моя головна місія – повернути довіру громадян до поліції. Я готовий працювати задля підвищення рівня правопорядку, вдосконалення системи розслідувань та зміцнення партнерства між поліцією та суспільством.
МТ.png

Я впевнений, що мої компетенції, досвід та бачення розвитку поліції дозволять ефективно виконувати обов’язки керівника НПУ та зробити правоохоронну систему України зразковою.
МТ.png

11.Місто в якому живете: Львів
12. Посилання на схвалену Role Play біографію: тиць
13. Покарання, які ви отримали за гру на даному сервері (TAB - Персонаж - Мої покарання):тиць

Останнє редагування:

Григорій Ізмайлов👑

Голова Служби безпеки України| Північна Україна💜
Активний гравець
Реєстрування
19 Вер 2023
Дописи
739
Реакції
1,055
Бали
113
Результати розгляду заявок на посаду лідера: НПУ К

Схвалені Кандидати:

Максим Алмазов
Ангеліна Мосісса
Тарас Галичанівський
Владислав Іваненко
Мартін Хаймарс
Назар Коноба

Денис Барбара

Відмовлені Кандидати:

Тимофій Авенчук - діючий лідер
Адам Хомс - недовіра від старшої адміністрацїі
Давид Вовк - відрізняється нік на форумі та у грі
Кирило Авемі - РП біографія на інше імʼя

Інформація:
Співбесіда на посаду лідера організації НПУ К , буде 16.03.2025 о 16:00 (по технічним причинам час може бути змінений, вас про це обов'язково попередять).
Співбесіда проходитиме в офіційному Disсord каналі 3 сервера Ukraine GTA.
Всіх прошу знаходитись в каналі "Очікування обзвону" за 10 хвилин до початку співбесіди.
Також просимо змінити NickName в Discord по формі [К/L НПУ К].

Бажаємо успіхів!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі