1.Ваш ігровий NickName:Денис Крід
2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Так, ознайомлений
3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:Готовий згідно правил
4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?:Так, зараз міський голова
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Денис
6.Ваш тег в Telegram: Den_vetoro
7.Ваш логін в Discord:den_vetoro
8.Ваш справжній вік:16 років(2 січня 17)
9.Які в вас є ідеї для фракції:
Доступність ВРУ:
Покращити комунікабельність діяльності ВРУ.Як саме це буде працювати будуть ми будемо обговорювати з громадянами про різні законопроекти для нас думка громадян є обов'язкова. Також будемо робити конкурси для людей.
Залучення громадян до законотворчості:
Впровадити цифрову платформу (Телеграм) для громадського обговорення законопроєктів, щоб громадяни могли ділитися своїми думками та коментарями, а депутати – враховувати ці ідеї у роботі.
Ефективне управління часом:
Ввести новий регламент, що допоможе краще організувати робочий час. Наприклад, можна запровадити чіткий розклад для розгляду найбільш важливих законопроєктів та обмежити час на виступи для уникнення затягування також кожен міністр розробить календарне планування для свого міністерства це допоможе продуктивності роботи державних організацій
Парламентські слухання з актуальних питань:
Організувати регулярні слухання з обговоренням найбільш значущих для країни питань: економічна політика, безпека, медицина, освіта тощо. До слухань варто залучати, представників бізнесу, Представник державних структур та працівників щоб дізнатися різні точки зору й напрацювати комплексні рішення.
Дні відкритих дверей для громадян:
Регулярно організовувати дні відкритих дверей у Верховній Раді, щоб громадяни могли відвідати парламент, поспілкуватися з депутатами, дізнатися більше про законотворчий процес і навіть взяти участь у громадських обговореннях.
Покращення комунікації з медіа:
Створити новий підрозділ або команду комунікацій, яка займатиметься регулярним інформуванням громадян через соціальні мережі, відеоролики, інфографіку, які пояснюватимуть прийняті закони та їхній вплив на повсякденне життя людей. Це допоможе покращити розуміння громадян про діяльність парламенту та підвищити рівень залученості.
Моніторинг та оцінка впроваджених законів:
Регулярно проводити аналіз того, як прийняті закони впливають на реальне життя громадян та ефективність їх впровадження. На основі цього можна ініціювати необхідні зміни або уточнення для досягнення кращих результатів.
Слухання:
Кожного тижня буде проходити збір всіх лідерів та замів та вони будуть розповідати про потреби організації
10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Тому що я розумію роботу ВРУ маю досвід в такій сфері так як я лідер МР Д хочу додати зміни в законопроекті. Моя команда зробить все для ефективності організації
11.Місто в якому живете: Івано-Франківськ
12. Посилання на схвалену Role Play біографію:
Клік
13. Ваші покарання(скріншот покарань) (Пізніше вставлю)