Розглянуто UKRAINE GTA 03 | Відкриті заявки на посаду лідера ВРУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Григорій Ізмайлов👑

Голова Служби безпеки України| Північна Україна💜
Активний гравець
Реєстрування
19 Вер 2023
Дописи
739
Реакції
1,055
Бали
113
1732026329601.png

Відкриті заявки на посаду лідера ВРУ

Якщо ви не підходите по критеріям нижче - ваша заявка буде відмовлена.

Вимоги від кандидата:

- Мати Discord, Telegram з відкритими особистими повідомленнями.

- Бути старше 16 років (є виключення)

- Не мати за історію гри блокувань за критичні порушення.

- Мати Role Play NickName за формою Ім'я_Прізвище.

- Знати правила лідерів/правила серверу/правила організацій.

- Мати можливість приділяти в день 3 години для гри.

- Мати бажання працювати в колективі, та вміння комунікувати с людьми.

- Мати базові знання про роботу фракції та розуміння її діяльності

- Мати мікрофон.

- Чітке розкриття покращених ідей для фракцій.

Форма подачі:

1.Ваш ігровий NickName:

2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:

3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:

4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?:

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:

6.Ваш тег в Telegram:

7.Ваш логін в Discord:

8.Ваш справжній вік:

9.Які в вас є ідеї для фракції:

10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:

11.Місто в якому живете:

12. Посилання на схвалену Role Play біографію:

13. Ваші покарання(скріншот покарань)

Додаткова інформація:

- Дві та більше заявки від однієї людини - відмова.

- Копіювання заявки - відмова.

- Флуд у цій темі заборонено, якщо це робить гравець, який подає заявку - це відмова.

- Дві заявки на різні посади лідерства - відмова.

- Нікнейм повинен бути Українською мовою.

- Неспівпадіння ніка на форумі та у грі - відмова.

Реєстрування
19 Лис 2024
Дописи
1
Реакції
5
Бали
6

1.Ваш ігровий NickName: Томас Сопрано​

2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Так​

3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Так​

4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?: Так:
Полковник НПУ 01
Модератор 03
Заступник лідера LSPD QuantRP
Заступник лідера GOV QuantRP
Генеральний Прокурор QuantRP
Федеральний суддя QuantRP
Заступник лідера FIB QuantRP
Заступник лідера BLS, GSF, TTM QuantRP​

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я : Матфій​

6.Ваш тег в Telegram: @fagsndunddkksjsknsjdn​

7.Ваш логін в Discord: floi122​

8.Ваш справжній вік: 15​

1. Реформа Законодавчого Процесу: Запровадження ефективних механізмів для спрощення та прискорення прийняття законів, зокрема, оновлення процедур та забезпечення більшої прозорості.

2. Розширення Громадської Участі: Впровадження механізмів для залучення громадськості до законодавчого процесу, включаючи публічні консультації та участь у формуванні важливих рішень.

3. Стимулювання Молодіжної Участі: Створення програм та ініціатив для залучення молоді до політичного життя, надання можливостей для їхньої участі в прийнятті рішень.

4. Боротьба з Корупцією: Вдосконалення системи контролю за дотриманням етичних та антикорупційних стандартів серед парламентаріїв та управління фінансовими потоками.

5. Розвиток Комітетської Системи: Посилення ролі парламентських комітетів у формуванні та аналізі законопроектів, забезпечення їхньої компетентності та відповідальності.

6. Створення Програми Законотворчої Активності:Розробка детальної програми законотворчих ініціатив для досягнення конкретних цілей у різних сферах суспільства та економіки.

7. Зміцнення Міжнародної Співпраці: Активне взаємодії з іншими країнами та міжнародними організаціями для обміну досвідом та здійснення спільних ініціатив.

10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:
1. Досвід управління: Я маю великий досвід управління та розробці стратегій, що дозволяє мені бути ефективним лідером. Мій досвід управління дозволяє мені розуміти складнощі та виклики, з якими стикаються українці, і розв'язувати їх на рівні лідерства Верховної ради.

2. Сприяння єдності: Я вірю в важливість об'єднання людей з різних політичних поглядів для досягнення загальних цілей. Я розумію, що в Україні є різні політичні сили, та вмію працювати з усіма групами для досягнення консенсусу та спільних рішень.

3. Толерантність та розуміння: Я відкритий до думок усіх громадян України, незалежно від їхньої політичної афіліації, релігії або етнічної належності. Моя толерантність та розуміння допомагають мені встановлювати конструктивний діалог та знаходити компроміси в складних ситуаціях.

4. Прозорість та ефективність: Я прагну до створення прозорої та ефективної системи управління, що забезпечить розвиток країни та підвищення довіри громадян до уряду. Я готовий внести свій внесок у вдосконалення системи управління та боротьбу з корупцією.

5. Загальна спрямованість на зміни: Я продовжуватиму працювати над впровадженням реформ та змін в Україні, що сприятимуть розвитку країни та покращенню умов життя її громадян.

11.Місто в якому живете: Кривий Ріг​

12. Посилання на схвалену Role Play біографію: Немає, якщо стану на лідера зроблю​

13. Ваші покарання(скріншот покарань)

Едуард Фенікс

SAC with the FBI
Реєстрування
25 Сер 2022
Дописи
230
Реакції
437
Бали
108

1732028742834.png

1.Ваш ігровий NickName: Едуард Фенікс

2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: так

3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: так

4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?: так, багато

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Едуард Дзядевич

6.Ваш тег в Telegram: @eduard_dzyadevych

7.Ваш логін в Discord: eduard_fenix

8.Ваш справжній вік: 15

- створення відділів:

- СБП - Служба безпеки президента
- ВКДО - Відділ контролю держ.організацій

АП - Академія політика

ВВР - Відділ внутрішньої розвідки

-Підняття рівню РП серед організацій

-Проведення щотижневих перевірок складу держ.організацій

- Проведення ГРП, та інших заходів для складу.

- Антикорупційні дії

- Створення нової системи парламенту
- Відокремлення міністрів та парламенту
- Створення нової системи військового обліку
- Призначення голови СБУ, який буде займати ранг в ВРУ, а фракції СБУ будуть як регіональні офіси, щоб в них було рівноправ'я
- Поліпшення судової системи
- Взаємодія з громадянами
- Роздача гуманітарки, проведенння лекцій для громадян
- Реформи міністерств

Міністерство Внутрішніх Справ
1. Реформа територіального устрою. Кожне управління СБУ стане регіональним офісом, де буде свій генерал, а голову СБУ призначить президент, але людина буде у фракції ВРУ.
2. Новий підрозділ. Ввести наказ про створення загального підрозділу МВС спеціального призначення "Лють"

Міністерство Оборони
1. Цифровізація. Створення застосунку "Резерв+" через який кожен чоловік має стати на облік. Там же можна буде подати на відстрочку.
2. Зменшити кількість нападів на ВЧ. Ввести наказ про створення чергування на складі БП кожного працівника ЗСУ (можливо підключити інші організації). Час чергування буде залежати від звання.
3. Реформа військово-медичної сфери. Створити підрозділи, що будуть спеціально навчені та забезпечені для порятунку людей.

Міністерство Охорони Здоров'я
1. Взаємодія з громадськістю. За допомогою фінансування ВРУ організовувати різні заходи для людей на рахунок медичної профілізації.
2. Медичне страхування. Створення онлайн послуг медичного страхування. Онлайн можна буде подати заявку на отримання страхування, або ж на отримання фінансування після тяжкого випадку

Міністерство Юстиції
1. Відкритість та прозорість. Створити щомісячну/щотижневі декларації майна для керівництва кожної фракції.
2. Реформа парламенту. Тепер не потрібно буде від кожної фракції представник у парламенті, все буде вирішуватись саме депутатами.
3. Зміна зконодавства. Ретельний перегляд кожного закону, щодо наявності порушень прав людини, тощо... та відповідно внесення змін через голосування парламенту. Прийняти нові закони, що будуть більше забезпечувати безпеку та захист прав людини.

Державна Служба з Надзвичайних Ситуацій
1. Новий підрозділ ОРСЗН. Додати підрозділ ОРСЗН - Оперативно-Рятувальна Служба Захисту Населення
2. Взаємодія з громадськістю. За допомогою фінансування ВРУ організовувати різні заходи для людей на рахунок профілізації основних навичок рятувальника-початківця.

10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: маю досвід, чесний, знаюсь в цій сфері

11.Місто в якому живете: Київ

12. Посилання на схвалену Role Play біографію: *клікабельно*

13. Ваші покарання(скріншот покарань) *клікабельно*

14. Посилання на партію: *клікабельно*

Останнє редагування:

Мадара Сопранов

Поважний гравець
Реєстрування
4 Тра 2023
Дописи
103
Реакції
249
Бали
68
Адреса
100

1.Ваш ігровий NickName: Мадара Сопранов

2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Звісно

3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: так

4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?: так. Лідер НПУ К

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Єгор ( призвіще не бажаю оголошувати)

6.Ваш тег в Telegram: Madara_Soprano

7.Ваш логін в Discord: madarasoprano

8.Ваш справжній вік: 15

9.Які в вас є ідеї для фракії:

1. Перевірка державних організацій на : корупцію, блат, знання законодавчої бази, трудових книг

2. Забезпечення Військовій Частині допомогу від структур МВС як у обов'язковому порядку

3. Покращення Прокуратур 3.1 Створюється спеціальний відділ прокурорських детективів.

3.2 Гравці, які хочуть стати прокурорами, повинні проходити тренінги або виконувати навчальні місії (наприклад, розслідувати фіктивну справу чи захищати місто від корупції).

3.3 Прокуратура може вести базу даних найбільш небезпечних злочинців у місті.

4. Забезпечення фінансово громадянинів, якщо згідно трудовогу кодексу вони повинні чекати певний час.

5.Також створення спеціальний відділ який буде займатися корупцією ДКВС

6. Реформи для МВС

Ротація кадрів: Створення прозорої системи набору та атестації поліцейських.
Підвищення кваліфікації: Постійні курси навчання для поліцейських за європейськими стандартами.

10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Тому що я маю досвід на схожих посадах. Я піднімаю фракцію з 0. Я завжди за справедливість, навіть якщо вона не вигідна мені.

11.Місто в якому живете: Київ

12. Посилання на схвалену Role Play біографію: тиць

13. Ваші покарання(скріншот покарань) тиць

Партія - тиць

Останнє редагування:

Максим Антонов

Поважний гравець
Реєстрування
27 Чер 2023
Дописи
179
Реакції
178
Бали
48

1. Ваш ігровий NickName: Максим Антонов​

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Так​

3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Так​

4. Чи був у вас досвід на посаді лідера?: Так​

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Максим Антонов​

6. Ваш тег в Telegram: @maxim12333a

7. Ваш логін в Discord: maxim12333

8. Ваш справжній вік: 15​

9. Які в вас є ідеї для фракції:​

1. Діджиталізація державних послуг

• Законопроект про спрощення надання державних послуг онлайн: Розробка єдиного порталу для всіх державних послуг, щоб громадяни могли отримати необхідні сервіси без бюрократії та фізичної присутності.

2. Охорона здоров'я

• Законопроект про телемедицину: Легалізація та розвиток системи телемедичних консультацій, щоб громадяни з віддалених регіонів мали доступ до кваліфікованих лікарів.
  • Програма стимулювання донорства крові: Введення нових пільг та винагород для донорів крові та активна пропаганда донорства.

3. Боротьба з корупцією

• Посилення незалежності антикорупційних органів: Забезпечення незалежності антикорупційних установ від політичного впливу та посилення прозорості їх діяльності.
  • Розширення прав громадян на антикорупційні розслідування: Введення інструментів для громадянського контролю за діяльністю державних органів та можливості для подання скарг на корупційні дії.

4. Забезпечення прозорості роботи

• Онлайн-трансляції всіх комітетів і робочих груп: Для підвищення прозорості можна зобов'язати проводити прямі трансляції всіх засідань, включаючи комітети та робочі групи, з архівацією відео для публічного доступу.
  • Публікація розширених протоколів засідань: Усі обговорення та аргументи депутатів мають бути задокументовані та доступні громадськості для ознайомлення.

5. Підвищення кваліфікації депутатів

• Програми постійної освіти для депутатів: Регулярні тренінги та освітні програми, зокрема з економіки, права, технологій та міжнародних відносин, для підвищення компетентності народних обранців.
  • Навчання з питань етики та боротьби з корупцією: Обов’язкові курси для всіх депутатів щодо стандартів етичної поведінки та методів запобігання корупції.

6. Громадська участь та комунікація

• Створення платформи для громадських ініціатив: Онлайн-платформа, де громадяни можуть подавати свої законодавчі ініціативи та петиції. Якщо ініціатива набирає певну кількість підписів, Рада зобов’язана її розглянути.

7. Оптимізація законодавчого процесу

• Зменшення кількості законопроектів для обговорення за сесію: Встановити обмеження на кількість законопроектів, які можуть бути внесені за одну сесію, щоб зосередитися на якості, а не кількості.

8. Оптимізація роботи депутатських груп

• Аналіз ефективності комітетів: Регулярний моніторинг роботи парламентських комітетів з аналізом їхньої ефективності, швидкості розгляду законопроектів та впливу на реформи.

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Маю досвід на данній посаді, маю купу вільного часу, та бажання працювати в данній сфері.​

11. Місто в якому живете: м.Бориспіль​

12. Посилання на схвалену Role Play біографію: Біографія

13. Ваші покарання(скріншот покарань): Тут

Денис Тимошик

Полковник НПУ | Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
1 Тра 2023
Дописи
2,262
Реакції
4,075
Бали
253
Результати розгляду заявок на посаду лідера: ВРУ

Схвалені Кандидати:

Максим Антонов
Мадара Сопрано

Відмовлені Кандидати:

Едуард Фенікс - недовіра від адміністрації
Томас Сопрано - відсутня рп біографія,недостатній рівень.

Інформація:
Співбесіда на посаду лідера організації ВРУ , буде 23.11.2024 о 21:00 (по технічним причинам час може бути змінений, вас про це обов'язково попередять).
Співбесіда проходитиме в офіційному Disсord каналі 3 сервера Ukraine GTA.
Всіх прошу знаходитись в каналі "Очікування обзвону" за 10 хвилин до початку співбесіди.
Також просимо змінити NickName в Discord по формі [К/L ВРУ].

Бажаємо успіхів!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі