Розглянуто UKRAINE GTA 03 | Відкриті заявки на посаду лідера ЗМІ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Нікіта Карпенко

Пенсія | Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
13 Січ 2024
Дописи
1,194
Реакції
725
Бали
253
photo_2025-01-17_11-51-17.jpg

Відкриті заявки на посаду лідера ЗМІ

Якщо ви не підходите по критеріях нижче - ваша заявка буде відмовлена.

Вимоги від кандидата:

- Мати Discord, Telegram з відкритими особистими повідомленнями.

- Бути старше 16 років (Можливі виключення)

- Не мати за історію гри блокувань за критичні порушення.

- Мати Role Play NickName за формою Ім'я_Прізвище.

- Знати правила лідерів/правила серверу/правила організацій.

- Мати можливість приділяти в день 3 години для гри.

- Мати бажання працювати в колективі, та вміння комунікувати с людьми.

- Мати базові знання про роботу фракції та розуміння її діяльності

- Мати мікрофон.

- Чітке розкриття покращень.

Форма подачі:

1.Ваш ігровий NickName:

2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:

3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:

4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?:

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:

6.Ваш тег в Telegram:

7.Ваш логін в Discord:

8.Ваш справжній вік:

9.Які в вас є ідеї для фракції:

10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:

11.Місто в якому живете:

12. Посилання на схвалену Role Play біографію:

13. Ваші покарання(скріншот покарань)

Додаткова інформація:

- Дві та більше заявки від однієї людини - відмова

- Копіювання заявки - відмова

- Флуд у цій темі заборонено, якщо це робить гравець, який подає заявку - відмова

- Дві заявки на різні посади лідерства - відмова

- Нікнейм повинен бути Українською мовою

- Розбіжність нікнейму на форумі та у грі - відмова

Гліб Хліманцов

Директор Східної України
Реєстрування
7 Вер 2023
Дописи
393
Реакції
364
Бали
108

1.Ваш ігровий NickName: Гліб Хліманцов #61202

2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: так

3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: так

4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?: так

5.Ваше справжнє прізвище та ім'я: Гліб Щит

6.Ваш тег в Telegram: xxcikexx

7.Ваш логін в Discord: xcikex

8.Ваш справжній вік: 19

9.Які в вас є ідеї для фракції:

1. Створення каналу новин ЗМІ на ютубі, силки на відео новин серверу можуть публікуватися у спеціально створений для цього канал у дискорді 03 серверу, який зможуть переглядати усі гравці серверу. (канал уже есть, готов к работе тик)

2. Частіше проводити ефіри, щоб люди взагалі бачили що ЗМІ не вимерло.

3. Проводити більше лекцій для особового складу, щоб вони допускали менше помилок.

4. Проведення того, чим ніхто не займався, проведення лекцій для 2+ рангів на теми як правильно та корректно редагувати оголошення, щоб усі могли зробити свою норму і не було скарг на співробітників через некорректне редагування оголошень, в день я не напружуючись, робив 100-150+ оголошень, витрачаючи на це всього декілька годин, коли мене не було в онлайні, була дуже велика проблема, гравці скаржилися що ЗМІ не працює, тому будемо підвищувати працеспособність фракції.

5. З приводу того що у ЗМІ в основному вступають новачки, збільшити кількість проведення лекцій як правильно відігрувати РП, тощо.

6. Проводити тренування не пов'язані з діяльністю ЗМІ, наприклад фізичні тренування, тренування з галузі медицини, як себе поводити коли тебе викрали, тобто запрошувати інші фракції для проведення таких цікавих тренуваннь.

7. ПОВЕРНУТИ мою систему нагород, грамот та медалей.

8. ПОВЕРНУТИ мою систему редакцій та каналів, відповідно до редакцій та каналів будуть назначатися 9 та 10 ранги.

9. Трудові договори з людьми які стали на посади 9 та 10 звання, якщо вони зайняли посаду заради швидкого підняття звання для переведення в іншу фракцію, у таких гравців буде вибір, або залишитися відпрацювати мінімальний термін за договором, або повернутися на своє звання та звільнитися/перевестися.

10. Повернути систему школи SMM редакторів (зроблено по прикладу НААУ), після закінчення працівники зможуть брати замовлення на VIP та PREMIUM рекламу, подробиці що до цієї реклами та як і на яких умовах буде працювати рекламна агенція, можна буде побачити після створення відповідної теми на форумі.

11. Що до редакцій та каналів, ось список:
Редакція "Навчальний корпус журналістики" (НКЖ)
Редакція "Новини України" (НУ)
Редакція "Оголошення Країни" (ОК)
Редакція "Телевізійна Служба Новин" (ТСН)
Редакція "Бойовий Фронт" (БФ)

Канали розміщуються у редакції ТСН

Канал "Україна 24"
Канал "UA:Держава"
Канал "UA:RADA"
Канал "Бойовий Фронт"
Канал "UA:Культура"

5 редакцій = 5 посад Головних Редакторів
5 каналів = 5 посад Керуючих Каналом

Можливо пізніше за необхідності з'явиться ще одна редакція, щоб кількість редакцій відповідало кількості доступних місць на посаду Головного Редактора.

12. Створити телеграм канал як на 06 сервері, де також будуть публікуватися новини, ми практикували це на 06 сервері коли я був там заступником ЗМІ, канал досі є, крім цього частина людей дізнається про заходи, події, тощо не з діскорду або гри, а саме з телеграм каналу ЗМІ.

Якщо за перший тиждень на посаді лідера я зможу найти хочаб декілька працьовитих людей, то я зможу приділяти більше уваги саме комунікації з іншими фракціями, а не тільки займатися навчанням своїх співробітників, так ми зможемо більше працювати та показати що у ЗМІ можна не тільки редагувати оголощення, а що це дійсно цікава та креативна фракція, але щоб вона стала цікавою, повинна бути ініціатива, ініціатива від людини яка знає своє діло та зможе проконтролювати це все.

Усе що я писав вище, а також усі теми для форума вже зроблені і повністю готові до публікації, я готовий робити те, що робив вже два рази, підняти ЗМІ.
1742049620437.png

10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Адекватна, стресостійка, цілеспрямована, працьовита, відповідальна людина, хочу повернути ЗМІ яке було при мені, яке працювало 16 годин на день. Відстояв на посаді лідера ЗМІ 2,5 строки. За період з 12.02.2024 до сьогоднішнього дня, я поки що не побачив людину на посаді лідера ЗМІ яка прикладала до цієї фракції більше зусиль ніж я.

11.Місто в якому живете: Харків

12.Посилання на схвалену Role Play біографію: тик

13.Ваші покарання(скріншот покарань): тик

Останнє редагування:

Данило _Викін

Почему ти ее любиш? Потумушто у нее кампуси
Реєстрування
23 Лют 2025
Дописи
8
Реакції
9
Бали
6

1.Ваш ігровий NickName:Данило Викін​

2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:так​

3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:так​

4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?:Ні​

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Данило Горват​

6.Ваш тег в Telegram:mad:Babaykadanylo​

7.Ваш логін в Discord:danylo_v​

8.Ваш справжній вік:14 (17/06/2010) прошу виключення​

9.Які в вас є ідеї для фракції:​

1. Інформаційна агенція "Правдиве Дзеркало": Ми створимо незалежний новинний портал, який відображатиме реальне життя Фортуни без цензури та пропаганди. Ми покажемо, як живуть звичайні люди, з якими проблемами вони стикаються, та які рішення пропонують. Ніяких замовних матеріалів та "джинси"! Тільки чесна інформація для свідомих громадян.
2. Телевізійний проєкт "Зірки Фортуни": Ми оголошуємо кастинг на найталановитіших мешканців нашого міста! Співаки, танцюристи, актори, фокусники, спортсмени – всі, хто має хист та бажання проявити себе, отримають шанс стати справжньою зіркою! Ми будемо проводити яскраві шоу з професійним журі та щедрими призами для переможців.
3. Рубрика "Світські Хроніки": Хто з ким, куди, навіщо? Ми будемо в курсі всіх наймодніших тусовок та яскравих подій міста! Інтерв'ю з відомими бізнесменами та політиками, репортажі з закритих вечірок, скандали, інтриги, розслідування! Гарантуємо ексклюзивні матеріали та гарячі сенсації.
4. Програма "Укра Безпеки": Ми хочемо, щоб кожен мешканець нашого міста почувався захищеним! Ми будемо розповідати про правила дорожнього руху, про те, як уникнути шахрайства та захистити свій дім від злодіїв. Ми будемо співпрацювати з поліцією та іншими організаціями, щоб зробити Фортуну безпечним та комфортним для життя.
5. Цикл передач "Кримінальний Репортер": Гучні вбивства, зухвалі пограбування, бандитські розбірки – ми будемо детально аналізувати кожний злочин, разом із слідчими з'ясовувати мотиви злочинців та виносити на суд громадськості резонансні справи.
6. Економічний Огляд":Ми хочемо, щоб кожен мешканець нашого міста розумів, як працює економіка і як на ній можна заробити! Ми будемо розповідати про нові бізнес-ідеї, про інвестиційні можливості та про те, як правильно розпоряджатися грошима. Ми будемо проводити консультації з експертами та ділитися корисними порадами.

10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:​

1. Я – відповідальний лідер: Ніколи не кидаю слова на вітер, тримаю обіцянки та готовий нести відповідальність за свої дії.
2. Я – справедливий суддя: Завжди приймаю рішення об'єктивно, враховуючи всі обставини та інтереси сторін.
3. Я – рішучий командир: Не боюся приймати складні рішення та вести команду до перемоги, навіть якщо це потребує ризику.
4. Я – досвідчений гравець: Знаю всі нюанси гри, розумію потреби гравців та готовий створити комфортні умови для їхнього розвитку.
5. Я – комунікабельний товариш: Легко знаходжу спільну мову з людьми, вмію слухати та чути думку інших, завжди готовий допомогти та підтримати.
6. Я - відданий своїй справі: Працюю до кінця, незважаючи на труднощі, та завжди прагну досягти найкращих результатів.

11.Місто в якому живете:Лвл обл​

12. Посилання на схвалену Role Play біографію:тиць

13. Ваші покарання(скріншот покарань)тиць

Останнє редагування:
Реєстрування
1 Кві 2024
Дописи
137
Реакції
89
Бали
33

1.Ваш ігровий NickName: Кирило Шило​

2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: так​

3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: готовий​

4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?: був Мером Дніпра.​

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Кирило​

6.Ваш тег в Telegram: +380990867274​

7.Ваш логін в Discord: kirill_shilo​

8.Ваш справжній вік: 15​

9.Які в вас є ідеї для фракції:​

1. Телеканал "Новини Юкрейн"

📺 Опис: Фракція займається зйомкою сюжетів, інтерв'ю та репортажів про події у місті.

Що роблять:

• Знімають новини про ДТП, злочини, політику, бізнес.
  • Ведуть прямі ефіри та беруть інтерв’ю у гравців.
  • Проводять соціальні опитування серед жителів міста.

2. Радіостанція "Голос Вулиць"

🎧 Опис: Радіоефіри з музикою, новинами та жартами для жителів міста.

Що роблять:

• Ведуть живі ефіри з музикою та новинами.
  • Беруть дзвінки від гравців, слухають їхні історії.
  • Рекламують бізнеси та важливі події у місті.

3. Газета "Міський Хронограф"

📰 Опис: Друковане та онлайн-видання з аналітикою, чутками та розслідуваннями.

Що роблять:

• Пишуть статті про важливі події у місті.
  • Викривають корупцію та злочини.
  • Роблять рубрики: "ТОП-10 місць у місті", "Легенди Юкрейн GTA".

4. YouTube-канал "Viral Ukraine"

📹 Опис: Розважальний канал із мемами, стрімами та оглядами.

Що роблять:

• Знімають кумедні ситуації та роблять меми.
  • Роблять огляди на авто, нерухомість, зброю.
  • Знімають реакції на події в місті.

10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: я хочу спробувати себе в новій організації. я вважаю що я гідний кандидат на посаду та не сперечаюсь що є кандидати посельніші але молоді сили готові покращити цю організацію, дякую старим лідерам за актив та роботу але ваш час прийшов надати спробу покращити фракцію іншим але більш молодім та свіжим кандидатам.​

11.Місто в якому живете: Харків​

12. Посилання на схвалену Role Play біографію: (скоро Схвалять) ТУТ

13. Ваші покарання(скріншот покарань)
1742282818973.png

Нікіта Карпенко

Пенсія | Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
13 Січ 2024
Дописи
1,194
Реакції
725
Бали
253
Результати розгляду заявок на посаду лідера: ЗМІ

Схвалені Кандидати:

Гліб Хліманцов.

Відмовлені Кандидати:

Данило Викін - недостатній вік.

Кирило Шило - немає RP-біографії.

Інформація:
Співбесіда на посаду лідера організації ЗМІ буде проведена 19.03.2025 о 21:30 (з технічних причин час може бути змінений, вас про це обов'язково попередять).
Співбесіда проходитиме в офіційному Disсord каналі 03 серверу Ukraine GTA.
Всіх прошу знаходитись в каналі "Очікування обзвону" за 10 хвилин до початку співбесіди.
Також просимо змінити NickName в Discord за формою [К/L ЗМІ].

Бажаємо успіхів!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі