1.Ваш ігровий NickName:Данило Викін
2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:так
3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:так
4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?:Ні
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Данило Горват
6.Ваш тег в Telegram
Babaykadanylo
7.Ваш логін в Discord:danylo_v
8.Ваш справжній вік:14 (17/06/2010) прошу виключення
9.Які в вас є ідеї для фракції:
1. Інформаційна агенція "Правдиве Дзеркало": Ми створимо незалежний новинний портал, який відображатиме реальне життя Фортуни без цензури та пропаганди. Ми покажемо, як живуть звичайні люди, з якими проблемами вони стикаються, та які рішення пропонують. Ніяких замовних матеріалів та "джинси"! Тільки чесна інформація для свідомих громадян.
2. Телевізійний проєкт "Зірки Фортуни": Ми оголошуємо кастинг на найталановитіших мешканців нашого міста! Співаки, танцюристи, актори, фокусники, спортсмени – всі, хто має хист та бажання проявити себе, отримають шанс стати справжньою зіркою! Ми будемо проводити яскраві шоу з професійним журі та щедрими призами для переможців.
3. Рубрика "Світські Хроніки": Хто з ким, куди, навіщо? Ми будемо в курсі всіх наймодніших тусовок та яскравих подій міста! Інтерв'ю з відомими бізнесменами та політиками, репортажі з закритих вечірок, скандали, інтриги, розслідування! Гарантуємо ексклюзивні матеріали та гарячі сенсації.
4. Програма "Укра Безпеки": Ми хочемо, щоб кожен мешканець нашого міста почувався захищеним! Ми будемо розповідати про правила дорожнього руху, про те, як уникнути шахрайства та захистити свій дім від злодіїв. Ми будемо співпрацювати з поліцією та іншими організаціями, щоб зробити Фортуну безпечним та комфортним для життя.
5. Цикл передач "Кримінальний Репортер": Гучні вбивства, зухвалі пограбування, бандитські розбірки – ми будемо детально аналізувати кожний злочин, разом із слідчими з'ясовувати мотиви злочинців та виносити на суд громадськості резонансні справи.
6. Економічний Огляд":Ми хочемо, щоб кожен мешканець нашого міста розумів, як працює економіка і як на ній можна заробити! Ми будемо розповідати про нові бізнес-ідеї, про інвестиційні можливості та про те, як правильно розпоряджатися грошима. Ми будемо проводити консультації з експертами та ділитися корисними порадами.
10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:
1. Я – відповідальний лідер: Ніколи не кидаю слова на вітер, тримаю обіцянки та готовий нести відповідальність за свої дії.
2. Я – справедливий суддя: Завжди приймаю рішення об'єктивно, враховуючи всі обставини та інтереси сторін.
3. Я – рішучий командир: Не боюся приймати складні рішення та вести команду до перемоги, навіть якщо це потребує ризику.
4. Я – досвідчений гравець: Знаю всі нюанси гри, розумію потреби гравців та готовий створити комфортні умови для їхнього розвитку.
5. Я – комунікабельний товариш: Легко знаходжу спільну мову з людьми, вмію слухати та чути думку інших, завжди готовий допомогти та підтримати.
6. Я - відданий своїй справі: Працюю до кінця, незважаючи на труднощі, та завжди прагну досягти найкращих результатів.
11.Місто в якому живете:Лвл обл
12. Посилання на схвалену Role Play біографію:тиць
13. Ваші покарання(скріншот покарань)тиць