Розглянуто UKRAINE GTA 03 | Відкриті заявки на посаду лідера ЗСУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Денис Тимошик

Полковник НПУ | Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
1 Тра 2023
Дописи
2,262
Реакції
4,075
Бали
253
IMG_4139.jpg

Шановні гравці, відкриті заявки на посаду Лідера ''ЗСУ'
Якщо ви не підходите по критеріям нижче - ваша заявка буде відмовлена

Вимоги від кандидата:
- Мати Discord, Telegram з відкритими особистими повідомленнями.
- Лідеру повинно бути 16+ років (є виключення).
- Не мати за історію гри блокувань за критичні порушення.
- Мати RP NickName за формою Ім'я_Прізвище.
- Мати NickName на форумі як на сервері.
- Мати схвалену RP Біографію лідера.
- Знати правила лідерів/правила серверу/правила організацій.
- Мати можливість приділяти в день мінімум 3 години для гри.
- Мати бажання працювати в колективі та вміти комунікувати з іншими гравцями.
- Мати базові знання про роботу фракції та розуміти її діяльність.
- Мати мікрофон.
- Мінімальний ігровий рівень кандидата на пост лідера - 15 (є виключення).

Форма подачі
1.Ваш ігровий NickName:
2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:
3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:
4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?:
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:
6.Ваш тег в Telegram:
7.Ваш логін в Discord:
8.Ваш справжній вік:
9.Які в вас є ідеї для фракції:
10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:
11.Місто в якому живете:
12. Посилання на схвалену Role Play біографію:
13. Покарання, які ви отримали за гру на даному сервері (TAB - Персонаж - Мої покарання):

Додаткова інформація:
- Дві та більше заявки від однієї людини - відмова.
- Копіювання заявки - відмова.
- Флуд у цій темі заборонено, якщо це робить гравець, який подає заявку - це відмова.
- Дві заявки на різні посади лідерства - відмова.
- Нікнейм повинен бути Українською мовою.
- Неспівпадіння ніка на форумі та в грі - відмова.
- Відсутній додаток Telegram - відмова.

Марк Мосісса

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
13 Лют 2024
Дописи
174
Реакції
335
Бали
108
Вік
22

1.Ваш ігровий NickName:

Марк Мосісса

Так точно! Всі правила лідерів досконально вивчені та добре відомі мені, включаючи всю необхідну інформацію.

Так точно! Повністю усвідомлюю всю відповідальність, яку на себе беру, і готовий отримати покарання, якщо піду з посади раніше терміну.

Так точно! Пару місяців тому відстояв повний термін на посаді лідера цієї фракції, а також майже завершив другий термін, оскільки на той час не довів фракцію до стану, якого бажав для фракції. Після того як я став упевнений у тому, що привів фракцію до найкращого стану, я з чистою совістю вирішив передати її наступному лідеру.

Марк Мосісса

6.Ваш тег в Telegram:

@deceaseed

7.Ваш логін в Discord:

@mosisssa

8.Ваш справжній вік:

21

1) Посилення контролю над АКПП та запобігання дезертирству

Для забезпечення абсолютного контролю на території ВЧ необхідно переробити правила, що регламентують роботу АКПП. Основна мета — зробити так, щоб жодна людина не могла незаконно проникнути на територію чи дезертирувати. Це сприятиме повному контролю ((Та підвищення RP)). Для цього потрібно:

• Запровадити безперервний контроль на всіх ключових точках, включно в серидині ВЧ за воротами АКПП.
  • Організувати постійне патрулювання навколо периметру ВЧ.
  • Забезпечити чіткі правила, які регламентують дії всіх бійців на АКПП.

2) Реформа системи підвищень

Ця реформа спрямована на стимулювання активності серед бійців ((Покращення співпраці з іншими фракціями)). Для цього:

• Зменшити кількість днів до можливості підвищення.
  • Ускладнити процес підвищення, щоб воно залежало від реальних дій та заслуг, а не просто присутності на території. Це дозволить кожному бійцю, який прагне отримати вищий ранг, заслужити його власними діями.

3) Переробка системи підрозділів та регулювання їх активності

Необхідно провести ревізію підрозділів для забезпечення рівномірного розподілу активності. Деякі підрозділи варто прибрати, а інші залишити.((Деякі підрозділі АФК, тому потрібно або покращити актив або прибрати їх)). Це потрібно для того, щоб:

• Всі підрозділи мали достатню кількість активних учасників.
  • Забезпечити якісне управління, де кожен підрозділ матиме компетентного керівника.
  • Створити систему, яка мотивує підрозділи до активної участі у виконанні завдань.

4) Загальний контроль та патрулювання території ВЧ

Важливо, щоб на території ВЧ був повний контроль над простором. Це дозволить уникнути будь-яких непередбачуваних ситуацій та забезпечити порядок. Патрулювання має бути регулярним і проходити по всіх ключових точках, включаючи контроль за АКПП.

5) Систематичний графік обов'язків для кожного бійця

Для усунення простою бійців, коли керівництво відсутнє, необхідно впровадити систематичний графік обов'язків для кожного підрозділу. Хоча існує загальний графік роботи, часто бійці не мають конкретних завдань, коли немає керівництва, що негативно впливає на продуктивність. Тому пропоную:

• Розробити графік обов'язків на кожну годину для кожного бійця в підрозділі. Це гарантує, що всі будуть зайняті роботою, навіть за відсутності командування.
  • Обов'язки можуть включати патрулювання на території ВЧ або в місті, перевезення боєприпасів, чергування на постах, охорону складів тощо.
  • Кожен підрозділ матиме чітко визначені завдання на кожен день, що забезпечить постійну активність та ефективність роботи.

Я вже маю успішний досвід керівництва фракцією, і на мою думку, це був найкращий період за останній час. Це підтверджують і всі бійці, які служили під моїм лідерством. Під час мого керівництва був постійний контроль ситуації, що забезпечувало стабільність та активність фракції.

((Під час мого лідерсва у мене були найкращі звітності серед усіх лідерів фракцій, і по балам і по активності.))

((У мене є багато вільного часу, тому я готовий присвячувати грі не менше 6 годин на добу)). Це дозволить мені бути постійно присутнім і підтримувати бійців. Кожен боєць знатиме, що лідер завжди поруч і готовий допомогти в будь-якій ситуації.

Я глибоко розумію структуру та роботу цієї фракції, тому впевнений, що кращої кандидатури на лідера ЗСУ, ніж я, немає. ((У мене бездоганна репутація серед інших фракцій, а також успішний досвід взаємодії з ними)), що дозволить легко знайти спільну мову з іншими лідерами.

Я даю свою обіцянку: якщо я стану лідером, фракція під моїм керівництвом буде постійно розвиватися і покращуватися.

11.Місто в якому живете:

Іспанія, Сантьяго-де-Компастела​

ПОСИЛАННЯ

13. Ваші покарання(скріншот покарань):

ПОСИЛАННЯ

Останнє редагування:
Реєстрування
17 Бер 2024
Дописи
21
Реакції
6
Бали
6
Прошу винятку по ігровому рівню
1.Ваш ігровий NickName:Микита Петрушка
2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Так точно!
3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Так точно!
4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?: ніяк ні!
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Микита Петршука
6.Ваш тег в Telegram: nagibator708
7.Ваш логін в Discord: n1k_k1t
8.Ваш справжній вік: 15

1)Створити Повітряні Сили України за для виконання оперцій у повітрі

2)Проводити масові набори у підрозділ ДПСУ щоб вони могли обороняти нашу країну на держ. кордоні біля Чорнобиля

3)Додати ТЦК щоб не проводити набори то можно відправляти мінімум 2 людини, і у однієї має бути звання Полковник щоб можно було призвати людину. Також домовитися з НПУ Д/К щоб вони виділили одну людину та вона їздила з екіпажом з ЗСУ.
Людей з військовим квитком призивати одразу на звання "КАПРАЛ" минуючі НК.

4)Проводити фракційне ГРП. Потрібно багато людей, вони поділяються та одні йдуть на ВЧ ніби вороги, а другі мають обороняти ВЧ. Задача перших захопити склад БК, а задача других вбити усіх напавших або взяти у полон.

5)У розділі "покращення фракцій" додати пропозицію створення катерів та кораблів та якщо цю пропозицію схвалять то створити підрозділ ВМСУ (Військово Морські Сили Україніи).

6)Додати підрозділ "НК ССО, ДПСУ, ПСУ, ГУР і тд." щоб військові остаточно закріпилися у підрозділі. Якщо ти наприклад Лейтенант і переводишся з ССО до ГУР то ти всеодно спочатку у НК ГУР. Тобто НК будь якого підрозділу не для підняття звання а для навчання щоб служити у підрозділі.

7)Іноді для набору брати МОЗ щоб вони могли перевірити людей на ВЛК

10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:Я адекватний, чесний розумний та готовий допомагати співробітникам ЗСУ у будь якій ситуації
11.Місто в якому живете:Дніпро
12. Посилання на схвалену Role Play біографію: Папка з вердиктом РП біографії
13. Покарання, які ви отримали за гру на даному сервері (TAB - Персонаж - Мої покарання):Папка з усіма покараннями

Реєстрування
30 Кві 2023
Дописи
29
Реакції
15
Бали
11
1.Ваш ігровий NickName:
Ярослав Острозький

Так

Так

Так

Ярослав Махнов

6.Ваш тег в Telegram:

@Yarik389
7.Ваш логін в Discord:
@yaroslav_31

8.Ваш справжній вік:
15

1) Зробити підрозділ [ТЦК] та [СП]- Дані підрозділи будуть відповідати за мобілізацію людей до лав ЗСУ. Саме люди цих підрозділів будуть перевіряти громадян на наборі.

2) Посилити рівень оборони на території Військової частини. Для цього потрібно щоб постійно хтось знаходився на пропускному пункті та перевіряти кожну людину.
3) Навчити бійців дисципліни, як поводитися зі зброєю, як захищати Боєприпаси та територію військової частини.
4) Додати підрозділи НГУ, ДШВ, ППО, ТРО та інші.
5) У кінці неділі збирати стрій та питати у бійців чого вони хотіли б бачити у фракції що їм подобається, а що ні.
6) Зробити систему премій за виконання завдань. Допустимо працівник зробив завдання яке йому дав старший склад він робить це завдання по РП та на форумі в спеціальну тему надсилає звіт.
7) Співпрацювати з іншими фракціями та покращити з ними відносини.

Я адекватний, грамотний, справедливий, комунікабельний.

11.Місто в якому живете:
Запоріжжя

РП Біографія
13. Покарання, які ви отримали за гру на даному сервері (TAB - Персонаж - Мої покарання):

Сергій Лютик

Східна Україна | 03
Реєстрування
6 Чер 2023
Дописи
357
Реакції
182
Бали
48
Результати розгляду заявок на посаду лідера: ЗСУ

Схвалені Кандидати:

Марк Мосісса
Ярослав Острозький

Відмовлені Кандидати:

Микита Петрушка - недостатній ігровий рівень

Інформація:

Співбесіда на посаду лідера організації ЗСУ , буде 26.09.2024 о 22:30 (по технічним причинам час може бути змінений, вас про це обов'язково попередять). Співбесіда проходитиме в офіційному Disсord каналі 3 сервера Ukraine GTA. Всіх прошу знаходитись в каналі "Очікування обзвону" за 10 хвилин до початку співбесіди. Також просимо змінити NickName в Discord по формі [К/L ЗСУ].

Бажаємо успіхів!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі