Розглянуто UKRAINE GTA 03 | Відкриті заявки на посаду лідера ЗСУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,519
Реакції
1,627
Бали
253
1760290691718.png

Відкриті заявки на посаду Генерала Збройних сил України (лідер ЗСУ)

Якщо ви не підходите по критеріях нижче - ваша заявка буде відхилена.

Вимоги від кандидата:

- Мати Discord, Telegram з відкритими особистими повідомленнями;

- Бути старше 17 років (можливі виключення);

- Не мати за історію гри покарань та блокувань за критичні порушення;

- Мати Role Play NickName за формою Ім'я_Прізвище;

- Мати схвалену RP Біографію лідера;

- Знати правила лідерів/правила серверу/правила державних організацій;

- Мати можливість приділяти в день 3+ годин для гри;

- Мати бажання працювати в колективі та вміння комунікувати с людьми;

- Мати базові знання про роботу фракції та розуміння її діяльності;

- Мати мікрофон;

- Чітке розкриття покращень;

- Мінімальний ігровий рівень кандидата на посаду лідера - 15.

Форма подачі:

1. Ваш ігровий NickName:

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:

3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:

4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть:

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:

6. Ваш тег в Telegram:

7. Ваш логін в Discord:

8. Ваш справжній вік:

9. Які у вас є ідеї для фракції:

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:

11. Місто, в якому живете:

12. Посилання на схвалену Role Play біографію:

13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання):

Додаткова інформація:

- Дві та більше заявки від однієї людини - відмова.

- Копіювання заявки - відмова.

- Флуд у цій темі заборонено, якщо це робить гравець, який подає заявку - відмова.

- Дві заявки на різні посади лідерства - відмова.

- Нікнейм повинен бути Українською мовою.

- Розбіжність нікнейму на форумі та у грі - відмова.

Останнє редагування:

Арсeн Тюрган

Служити українському народові то це не втікати а ц
Реєстрування
7 Лип 2025
Дописи
39
Реакції
30
Бали
21
1. Ваш ігровий NickName: Арсен Тюрган
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: наполовину
3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:Ні
4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть: так але ..
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Арсен
6. Ваш тег в Telegram: @arsenfd
7. Ваш логін в Discord:arsen2000l200
8. Ваш справжній вік:(-1) рік (прошу виключення) да я дід
9. Які у вас є ідеї для фракції: розвивати добавляти та створити нові підрозділи
10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: ну я адекватний є досвід
11. Місто, в якому живете: Варшава
12. Посилання на схвалену Role Play біографію: https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/rp-біографія-Іван-Кіборг.322426/
13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання):https://imgpile.com/p/vpHAMD5

Вкладення

• Screenshot_2025-10-12-20-35-23-871_com.discord.jpg
    Screenshot_2025-10-12-20-35-23-871_com.discord.jpg
    647.7 Кб · Перегляди: 90
Останнє редагування:

Владислав Пічкур

Адміністратор | Чорноморський край
Адміністратор
Реєстрування
5 Лис 2022
Дописи
983
Реакції
547
Бали
153

1. Ваш ігровий NickName:Владислав Пічкур

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:Так

3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:Так

4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть:Був на Лідері НПУ та ДСНС також на Зам.Лідері НПУ,ДСНС,СБУ,ЗСУ

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Владислав

6. Ваш тег в Telegram:РП телеграм

7. Ваш логін в Discord:Rolton6268

8. Ваш справжній вік:18

1.Переробити ієрархію в ЗСУ та зробити її ту яку вона є в житті.

2.Удосконалення системи підвищення

3.Зачинити певні підрозділи для стабілізації ЗСУ(потім вітчинити поступово та по мірі їх значень)

4.Змінити назву підрозділа ВСП на ВП-Військова Поліція та переробити її

5.Зробити на форумі пояснення Підрозділів та їх значення.

6.Оптимізувати форум

7.Зробити цікаві системи для інструкторів НК, система буде полягати у зацікавленості працівника на вступ до інструктори та ефективність фракції(топ то щоб людина мала бажання зробити іспит людині або шукала людину якаб хотіла зробити іспит працівнику)

8.Система КД доган - топ то коли працівник отримує догану то він не може зняти догану

Капітан-3 днів кд

Та всі другі по 2 дні

9.Що вечірній стрій о 19:00 - Коли буде проводитися вечірній стрій о 19:00 Начальники Підрозділів будуть доповідати про те що вони за сьогодні зробили або виконали, обшук всіх працівників на нелегал, проведення фіз.підготовки та лекції, при завершенні строю всім працівникам буде виплачена що дена премія​

10.Взагалом вивисти фракції на новий рівень РП
11.Робити цікаві РП ситкації і багато що ще.​

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:Гарний досвіт,розуміння взагальному РП та створити ту ЗСУ яка вони повина бути с самаго початку гри

11. Місто, в якому живете:Кривий Ріг

12. Посилання на схвалену Role Play біографію:Сер Да Сер

13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання):Тута

Останнє редагування:

Ангеліна Коломієць

Модератор | Східна Україна
Мл.Адміністратор
Реєстрування
18 Тра 2024
Дописи
116
Реакції
102
Бали
88

1. Ваш ігровий NickName: Ангеліна Мосісса

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: Так точно

3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: Так

4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть: Так, Лідер ЗМІ та заступник лідера МОЗ Д

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Ангеліна

6. Ваш тег в Telegram: @Angelnemi1

7. Ваш логін в Discord: angelinas255

8. Ваш справжній вік: 16

1. Розвиток Державної Прикордоної Служби України.

2. Приділяти більше уваги рекрутам, солдатам та старшим солдатам.

Люди, які мають ці звання, не завжди знають, як і що потрібно робити. Багато лідерів або їхніх заступників не пояснюють цього належним чином, через що військовослужбовці втрачають інтерес до організації. Потрібно приділяти більше уваги їхньому навчанню, підтримці та мотивації.

3. Частіше приїжджати на оборону до різних цивільних організацій.

ВРУ, МОЗ, УЗ, ЗМІ — з цими структурами потрібно підтримувати постійний контакт і співпрацю. Це дозволить покращити взаєморозуміння між державними органами та підвищити рівень координації під час спільних дій.

4. Посилення контролю над АКПП та запобігання дезертирству

Для забезпечення абсолютного контролю на території ВЧ необхідно переробити правила, що регламентують роботу АКПП. Основна мета — зробити так, щоб жодна людина не могла незаконно проникнути на територію чи дезертирувати. Це сприятиме повному контролю

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Тому що я комунікабельна людина, маю бажання у розвитку цієї організації. Також я дуже стресостійка людина.

11. Місто, в якому живете: Вінниця

12. Посилання на схвалену Role Play біографію: ТІК

13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання): ТІК

Денис Єфимов

Новий гравець
Реєстрування
17 Вер 2025
Дописи
5
Реакції
2
Бали
6

1. Ваш ігровий NickName:

Денис Єфимов

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:

Саме так

3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:

Саме так

4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть:

Так був, стояв на посаді лідера МР Д, CБУ Д, на багато разів на посаді З-L

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:

Иброгим Денис

6. Ваш тег в Telegram:

@denisskkaaaa

7. Ваш логін в Discord:

de.shixx

8. Ваш справжній вік:

17

1. Зробити систему скарг через форум, там де кожен співробітник зможе поскаржитися

2. Додати новий підрозділ ДПСУ, як для мене наразі саме цей підрозділ після оновлення 3.3 потрібен

3. Покращити взаємодію з організаціями НПУ, СБУ методом спільних тренувань

4. Додати щотижневу перевірку знать О/C для покращення рівня РП знань

5. Додати на форумі систему преміювання для працівників ЗСУ
6. Відокремити круг працівників з підрозділу ДПСУ (Державна прикордонна служба України) для проведення інформаційної діяльності за кордонов "Румунія"
7. Разом з керівництвом НПУ зробити новий підрозділ ВСП який буде мати дозвіл перебування на території ВЧ

Також багато ідей для ГРП з адміністрацією, деталі яких я можу розповісти саме на обзвоні

В подальшому буде більше реалізованих ідей

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:

Я адекватний, стресостійкий, замотивований в покращинні організаціі

11. Місто, в якому живете:

м.Суми

12. Посилання на схвалену Role Play біографію:

13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання):

Останнє редагування:

Едуард Міхновський

Лідер ДКВС | Південна Україна
Реєстрування
7 Жов 2024
Дописи
234
Реакції
204
Бали
101

1. Ваш ігровий NickName: Тарасенко Владислав

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:Так

3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:Так

4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть:Так був
05

Лідер НПУ
Лідер ДКВС
Зам Лідера СБУ Д
Зам ЛІдера СБУ Д 2 раз

03
Зам Лідера ДКВС
Більше 10 разів був як і на 03 так і на 05 (9-10)різних фракціях

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Тарасенко Владислав

6. Ваш тег в Telegram: Vlados0804

7. Ваш логін в Discord: vladossix

8. Ваш справжній вік:17

Хотів би вести деякі прокращення в фракцію які я важаю за потрібне а саме!

1. Це налаштувати сестиматичну варту на АКПП назначити 2х людей з старшого особового складу на відповідальнх за вартою на АКПП та поставити їм чіткі задачі про варту!
2. Збільшення ОС в ЗСУ для збільшення загального онлайну в держ структурах! За допомогою ТЦК.
Онлайн підніметься не тільки в ЗСУ а й в інших держ структурах якщо вони будуть проводити ЦІКАВІ агітації та намагатимуться зробити фракцію цікавою для інших.
3. Покращення ОСНОВНОЇ роботи ЗСУ за допомогою зацікавлення працівників цікавими РП тренуваннями Великими преміями та нормальним відношенням.
4. Розробити чітку систему підвищення яка буде не просто аби ОС щось робив а буде особливий підхід щоб ОС було і не важко підвищуватись і хотіли підвищитись.
5. Доповнення до пункту 3!
Розробити на форумі новий розділ в якому буде розписані конкурси не неділю із призами так само для мотивації ОС і для того щоб вони проявляли величезний онлайн та актив на сервері !

Банальні ідеї не бачу сенсу писати звичайні проблеми фрації вирішу ще в першу свою неділю терміну!

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Я компетентна особа яка хоче допомагати ОС та хоче покращити фракції своїм активом та насищеною мотивацією та позитивним настроєм! Я особа яка постійно допоможе буде шукати способи виходу з ситуації та постійно ставить ОС на 1 план!

11. Місто, в якому живете: Київ

12. Посилання на схвалену Role Play біографію:(тик)

13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання):(тик)

Віталік Миколенкo

Модератор | Східна Україна
Адміністратор
Реєстрування
26 Лип 2022
Дописи
298
Реакції
211
Бали
88
Веб-сайт
t.me

1760374068657.png

1. Ваш ігровий NickName: Віталік Миколенко

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: Так

3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: так

4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть: був лідером на деяких серверах зокрема: Лідер ЗСУ, СБУ, НПУ, МОЗ, УЗ, ЗМІ, Заступник НПУ, СБУ, ДКВС. А також радник президента, міністр Оборони.

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Діденко Михайло

6. Ваш тег в Telegram: @mivox25

7. Ваш логін в Discord: vitalikmykolenko

8. Ваш справжній вік: 18

9. Які у вас є ідеї для фракції: Ідей багато зокрема:

9.1 Всі підрозділи які є на даний час Залишити тому що всі підрозділи відповідають своєму функціоналу!

9.2 Покращити сили всіх бійців, а саме: розробити щоденні тренування з стрильби, покращити комунікабельність між співробітниками, зробити тактики відбиття ВЧ щоб всі виконували свою роль.

9.3 міцно взятись за роботу ТЦК, зробити заходи видачі повіток людям збільшивати людей в фракції.

9.4 Покращити ДПСУ, зробити заходи такі як

- "Стоп-контробанда", на кордоні ДПСУ міцно перевіряти фури, автівки, зробити увагу на це.

- "Тільки легал", захід який дає завдання ДПСУ уважно перевіряти ВСІХ людей які перетинають кордон не зважаючи чим, авто, пішки, велосипедом тощо... Та затримувати всіх які будуть намагатись перетнути незаконо кордон.

- "Стоп-Затор" захід за допомогаю якого ДПСУ спільно з НПУ займуть кордон.. завдання НПУ буде слідкування щодо дотримання ПДР на кордоні та під його перетину, розприділяти авто по вільним шлагбаумам... тобто, якщо всі шлагбауми зайняті автомобілями то НПУ не пропусте інших авто до зони перевірки поки не буде вільно місць. Тим самими тримати контроль над дорожним рухом кордону.​

- "Стоп-Дизинтир" під час цого заходу прикордоники будуть уважно стежити за пересуванням через кордон можливих війсковослужбовців якщо війсковослужбовец захоче під час Робочой зміни перетнути кордон то ДПСУ в повному праві затримати та доповісти про це ВСП, а ВСП в свою чергу повині приїхати та забрати людину.. там самим відбувається спільна робота підрозділів ЗСУ.​

ДПСУ повині перед виїздом на кордон обрати захід який вони будуть проводити.. а не на самому кордоні.

9.5 Покращити НГУ: ввести обов'язковим охорону таких об'ектів як:​

- МОЗ територія постіїного актива людей тому лікарям потрібна охорона з боку силових структур, НГУ забеспечить їм це.​

- ДСНС теж потрибує охорони багато правопорушників намагаються потрапити на територію ДСНС вбивають або крадуть навіть співробітників НГУ забеспечить їм охорону​

- Перевірка всіх заборів на місцність... повне стеження за станом забрів щоб уникнути проникненя на ВЧ з боку цівільних або бандитів.​

9.6 Робити масштабні війскові завдання з використанням тяжкой техники, повітряной техники, та живой сили.​

9.7 Для ССО, ВСП я розповім без посередньо на обзвоні.​

9.8 В систему підвищення для ВСП додати "Провести 1 або 2 або 3 великой поставки БК" тобто, наприклад провести 1 велику колону БК від 4 Кразів і більше, звичайно з супроводом.​

9.9 Додати розділ КМБ ( курс молодого бійця ) його сдати потрібно всім які мають від 1 до 3 звання ( включно ).​

Теперь особисто 1 звання здають іспити інструкторам, а присягу виконуєтся перед всім строєм на плацу! для того щоб кожен боець чув присягу молодого бійця.​

ВСІ ІНШІ ІДЕЙ на обзвоні

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Я розумна людина, добра, вмію працювати з о\с так як не одноразово займав керівни посади. Також багато працивників хочуть щоб саме я став на дану посаду є довіра до мене це дуже важливє як для лідера.

11. Місто, в якому живете: Одеса

12. Посилання на схвалену Role Play біографію: ТИК

13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання): ТИК

Останнє редагування:

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,519
Реакції
1,627
Бали
253
Результати розгляду заявок на посаду лідера ЗСУ

Схвалені кандидати:

Владислав Пічкур

Джеймс Громов
Владислав Тарасенко
Віталік Миколенко

Відмовлені кандидати:

Арсен Тюрган - не зрозумілий вік
Ангеліна Мосісса - пробуйте себе проявити на посадах нижче та підвчити законодавчу базу для РП
Денис Єфимов - критичні покарання твінк акаунта​

Інформація:

Співбесіда на посаду лідера організації ЗСУ буде проведена 16.10.2025 о 17:20 (з технічних причин час може бути змінений, про це Вас обов'язково попередять).

Співбесіда проходитиме в офіційному Disсord каналі 03 серверу Ukraine GTA.

Всіх прошу знаходитись в каналі "Очікування обзвону" за 10 хвилин до початку співбесіди.

Також просимо змінити NickName в Discord за формою [К/L ЗСУ ]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі