Розглянуто UKRAINE GTA 03 | Відкриті заявки на посаду лідера ЗСУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,508
Реакції
1,627
Бали
253
1772360101483.png

Відкриті заявки на посаду Генерала Збройних сил України (лідер ЗСУ)

Якщо ви не підходите по критеріях нижче - ваша заявка буде відхилена.

Вимоги від кандидата:

- Мати Discord, Telegram з відкритими особистими повідомленнями;

- Бути старше 17 років (можливі виключення);

- Не мати за історію гри покарань та блокувань за критичні порушення;

- Мати Role Play NickName за формою Ім'я_Прізвище;

- Мати схвалену RP Біографію лідера;

- Знати правила лідерів/правила серверу/правила державних організацій;

- Мати можливість приділяти в день 3+ годин для гри;

- Мати бажання працювати в колективі та вміння комунікувати с людьми;

- Мати базові знання про роботу фракції та розуміння її діяльності;

- Мати мікрофон;

- Чітке розкриття покращень;

- Мінімальний ігровий рівень кандидата на посаду лідера - 15.

Форма подачі:

1. Ваш ігровий NickName:

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:

3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:

4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть:

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:

6. Ваш тег в Telegram:

7. Ваш логін в Discord:

8. Ваш справжній вік:

9. Які у вас є ідеї для фракції:

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:

11. Місто, в якому живете:

12. Посилання на схвалену Role Play біографію:

13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання):

Додаткова інформація:

- Дві та більше заявки від однієї людини - відмова.

- Копіювання заявки - відмова.

- Флуд у цій темі заборонено, якщо це робить гравець, який подає заявку - відмова.

- Дві заявки на різні посади лідерства - відмова.

- Нікнейм повинен бути Українською мовою.

- Розбіжність нікнейму на форумі та у грі - відмова.

Тимофій Патрон

Легенда Людина | Полковник ДСНС | Східна Україна
Реєстрування
24 Лис 2023
Дописи
161
Реакції
184
Бали
88

images.jpg

1. Ваш ігровий NickName:Тимофій Патрон 74637

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: Так точно

3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: так

4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть:Так був Зам лідер ДКВС,Лідер ДКВС,Зам лідер ДСНС

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Зайцев Тимофій

6. Ваш тег в Telegram: @vrontero

7. Ваш логін в Discord: vrontero

8. Ваш справжній вік: 16(прошу виключення,був досвід)

1.білбш робити набіри та розвивати фрації
2.Підрозділи> НГУ, ТЦК, ССО, ГУР,ДПСУ Їх робота у штатному порядку
3.Розробка нових внутрішніх підвищень і нагород
4.Створення на сайті подачі анкет на вступ ЗСУ
5.Проводити багато різних та цікавих заходів/тренувань для о/с

6.Проводити Дні відкритих дверей

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:Хотів би спробувати щось нове та цікаве,дуже нормальний та адекватний,добрий хочу далі розвиватися

11. Місто, в якому живете:Харків

12. Посилання на схвалену Role Play біографію: сюди натисни

13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання): сюди натисни

Тимур Алмазов💎

Генерал ЗСУ 03 | M.D 07
Лідер
Реєстрування
15 Чер 2023
Дописи
194
Реакції
257
Бали
108

1. Ваш ігровий NickName: Тимур Алмазов

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: Так

3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: Так

4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть: Лідер НПУ х2, Лідер ДСНС, Лідер МОЗ Х, Лідер ДКВС, Заступник СБУ х3,НПУ,ДКВС,ДСНС,ВРУ,МР Д,ЗМІ,ЗСУ х3.

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Тимур

6. Ваш тег в Telegram: На обзвоні надам, оскільки не хочу розголошувати цю інформацію

7. Ваш логін в Discord: hikagoboss

8. Ваш справжній вік: 17

1. Покращити роботу навчального корпусу (НК). На мою думку потрібно приділяти багато часу на навчання 1-3 рангів.
В майбутньому після успішного навчання працівники будуть виконувати свою роботу якісно та впевнено.

2. Максимально звертати увагу на порушення/недоліки працівників у їхній роботі та не видавати зразу догану.
Інколи вчитись на помилках краще ніж видавати покарання за порушення.

3. Проводити (По можливості) в день мінімум 1-2 тренування/лекції.
Це посприяє покращенню знань у працівників.

4. Для зняття догани видавати RP завдання.
Це підніме рівень RP у працівників ЗСУ.

5. Впровадити систему зворотного зв'язку, щоб члени фракції могли висловлювати свої ідеї та пропозиції щодо покращення.

6. Залучати нових бійців через ТЦК, агітації та співпрацю з іншими держструктурами.
Активний онлайн у ЗСУ позитивно вплине й на інші фракції, особливо якщо проводити цікаві РП-заходи та показувати активну діяльність.

7. Розробити зрозумілу та справедливу систему підвищення.
Вона має враховувати активність, участь у тренуваннях, дисципліну та РП-рівень. Підвищення не повинно бути складним без причини, але має мотивувати розвиватись.

Я повинен бути лідером, бо відповідальний, вмію слухати інших і доводжу справи до кінця. Готовий брати на себе рішення та працювати заради спільного результату.

11. Місто, в якому живете: На обзвоні скажу, оскільки не хочу розголошувати цю інформацію.

12. Посилання на схвалену Role Play біографію: Тиць

13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання): Тиць

Останнє редагування:

Адам Квенті

Адміністратор | Північна Україна (04)
Адміністратор
Реєстрування
10 Лют 2025
Дописи
307
Реакції
242
Бали
103

1772365321163.png

1. Ваш ігровий NickName:Адам Квенті

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: Так

4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть: На Лідера ЗСУ ні

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Вася

6. Ваш тег в Telegram: kventi35

7. Ваш логін в Discord:kventi22

8. Ваш справжній вік: 16

9. Відновити та структуризувати підрозділи: ССО, ТЦК, ГУР.

Замість НК створити МНК (Морський Навчальний Корпус) — навчання військових керуванню човнами та проведенню водних операцій.

Запровадити прозору та справедливу систему підвищень.

Оновити систему поновлення військового квитка через Google-форму, щоб керівництво могло оперативно розглядати заявки.

Підвищити рівень RP та дисципліни у фракції.

Провести перегляд старшого складу з оцінкою їхньої активності, ефективності та відповідності займаним посадам для покращення роботи фракції.

Я адекватна та відповідальна людина. Маю досвід перебування на посаді Полковника ЗСУ, тому добре розумію структуру та принципи роботи фракції. Знаю внутрішні процеси, систему підвищень і організацію підрозділів.

Готовий докласти максимум зусиль для розвитку ЗСУ, підвищення дисципліни, активності складу та рівня RP. Моя мета — зробити фракцію стабільною, організованою.

11. Місто, в якому живете: Охтирка Сумська Область

12. Посилання на схвалену Role Play біографію: Тут

13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання): Тут (Тут покарання від Джейм Громова но не правильна він виплатив компенцасію

На цьому все

З повагаю ваш👑 Адам Квенті👑

Останнє редагування:

Владислав Пічкур

Адміністратор | Чорноморський край
Адміністратор
Реєстрування
5 Лис 2022
Дописи
983
Реакції
547
Бали
153

1. Ваш ігровий NickName: Владислав Пічкур

4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть: Так 01 Лідер ДСНС,НПУ Зам.Лідер - ДСНС НПУ СБУ 03 - Зам.Лідер НПУ

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Прокопенко Владислав

6. Ваш тег в Telegram:https://t.me/PINKIPINELS

7. Ваш логін в Discord:Rolton6268

8. Ваш справжній вік:18

1.Система Особиста Справа

Суть системи - на форумі буде тема Особиста Справа Складу ЗСУ, підрозділ НГУ буде писати позитивні,порушення працівника ЗСУ і т.д.

Як воно працює? - Якщо в особисте діло буде Негативна,Судове Стягнення і т.д то працівнику в складі ЗСУ будуть іти певні санкції що до переводу до іншої Державної Структури і т.д

2.Підрозділи - переглянути розуміння підрозділів їх бачення та функціонал

НГУ - Додати більш можливостей та обов'язки

Пояснення.

Частково додати в обов'язки ВП - топ то зробити НГУ в системі ієрархії на голову вище чим інші підрозділи, будуть займатися дотримання порядку на ВЧ,сурового дотримання субординації на територія ВЧ та поза нею, писати особисту справу на певних працівників і т.д.

НГУ за дані дії будуть отримувати певні премії і т.д

ТЦК - створити певні правила по вручення військових квитків і т.д

Пояснення.

ТЦК не будуть давати кому завгодно - Зробити закон про вручення повістки.

В законі буде прописано скільки повинні бути років проживання в місті та скільки повинно бути років громадянину і т.д

ССО - Зробити активним та зрозумілим як правильно заходити на штурм,десант і т.д

Пояснення

ССО зараз не є таким яким він повинен бути зараз - переробити його так щоб він бути на рівні КОРД,ЦСО А

Додатково - Намагатися зробити сувору ієрархію в підрозділі

3.Що вечірній стрій о 20:00 Коли буде проводитися вечірній стрій о 20:00 Начальники Підрозділів будуть доповідати про те що вони за сьогодні зробили або виконали, обшук всіх працівників на нелегал, проведення фіз.підготовки та лекції, при завершенні строю всім працівникам буде виплачена що вечірні премії

4.Регламент несення служби на АКПП - зараз його майже ні хто не виконує тому буде переробленні правила що до пропуску на територію ВЧ та максимально зробити зачиненою

5.Субординація - зробити новий вид вітання до громадянин
Приклад - Бажаю Здоров'я (Звання) (Ім'я Фамілія) Ціль Прибуття до території Військової Частини

6.Система КД доган - топ то коли працівник отримує догану то він не може зняти догану

Підполковник-подання звіту

Майор - подання звіту

Капітан-3 днів кд

Та всі інші по 2 дні

Примітка - буде змінити система доган

7.Переробити систему підвищення

8.До статуту додати такі заборони як - Пригати на території ВЧ критично заборонено, бігати по плацу. сурове дотримання правил ПДР.

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:Є гарний досвіт,розуміння РП складової,розуміння РП і т.д ЗСУ,комунікабельний,активний,стресостійкий і т.д

11. Місто, в якому живете:Кривий Ріг

12. Посилання на схвалену Role Play біографію: тик

13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання): Тиця

Останнє редагування:

Кевін Морено

𝐜𝐚𝐭𝐜𝐡 𝐭𝐡𝐞 𝐦𝐨𝐦𝐞𝐧𝐭𝐬
Реєстрування
12 Січ 2024
Дописи
93
Реакції
89
Бали
63

1. Ваш ігровий NickName: Кевін Морено

3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:Так

4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть: Так, був лідером УЗ, також був заступником інших фракцій

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Почтаренко Ігор

6. Ваш тег в Telegram: @sebastiantm

7. Ваш логін в Discord: corleone2105

8. Ваш справжній вік: 24

-Розробити підзрозділ ТрО - Теріторіальна Оборона, тобто захищає населення та критичні об'єкти, виїзжає на блок пости для перевірки документів та війскового обліку, якщо людина досягла 25 віку, військовий повиннен людину забрати у військомат для проходження ВЛК​

19556.jpg

-Розробити підрозділ ССО - Сили Спеціальних Операцій, щоб було достатьно штурмів на нелегальні організації, відбиття нападу на Військову частину, також розробити багато тренувань, та як правильно штурмувати будівлі та інше​

Fotogalereya-sso-01.jpg

-Розробити підрозділ НК - Навчальний корпус, для цього корпусу буде назначена спеціально обучена людина, вона буде проводити інструктаж правил поведінки на військовій частини, що дозволено, а що заборонено, також проводити різні тренування та лекції

b42ezo---c1950x985x0sx29s--3769fcf32f8008136947bc47a1727572.png

-Розробити підрозділ НГУ - Національна Гвардія України, бере безпосередню участь у бойових діях охороняє критичні об'єкти бере участь у розмінуванні та бореться з тероризмом, також виїзжати на охорону інших фракцій​

ff4b78.png

-Розробити підрозділ ДПСУ - Державно Прикордонна Служба України, перевірка документів як: Паспорт, Тех паспорт на машину, документи на груз, номерні знаки, перевірка багажу, перевірка закордонного паспорту, перевірка речей, огляд автівки​

flag-derzhavna-prykordonna-sluzhba-znak-zelenyy-max-990.jpg

-Розробити підрозділ ТЦК - Територіальний Центр Комплектування, спеціальні люди будут виїзжати на машинах/бусах та перевіряти документи у громадян, якщо в них немає військового обліку то співробітник ТЦК має повне право виписати громадянину повістку​

FAG699-TCKSP-06-1800x1200.jpg

-Адекватний​

-Цілеспрямованний​

-Коммунікабельний​

-Завжди за чесність та справедливість​

-Бажаю розвітати цю фракцію​

11. Місто, в якому живете: Чернівці

12. Посилання на схвалену Role Play біографію:Тиць

13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання):Покарання

Останнє редагування:

Назар Рейвен

Кошовий отаман
Реєстрування
15 Лип 2025
Дописи
60
Реакції
74
Бали
63

1. Ваш ігровий NickName:Назар Райкович

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:ТАК

3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:ТАК

4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть:Був досвід на таких посадах:Майор НПУ,Полковник СБУ двічі.

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Дяченко Назар

6. Ваш тег в Telegram:mad:naz1kXD

7. Ваш логін в Discord:tot_u_kotorogo_xr

8. Ваш справжній вік:15(Прошу виключення)

1.Польові виїзди-разомм з О\С їдемо в поле\ліс та проводимо тренерування на теми:"Штурм посадок","Маскування в лісі", тим самим покращивши бойову підготовку бійців.

2.Часті РП ситуації-оскільки звичайні тренерування\лекції надоїдають бійцям,можна робити такі рп як :

ДКВС\СБУ\НПУ домовляються з ЗСУ та намагаються проникнути на тереторію ВЧ (у адмінів попросити зламати стіни 2-3 шт.Задача ЗСУ знайти місце "Нападу"та тайзером вдарити людину або просто назвати кодове слово яке позначатиме розсикречення нападників.

3.Створити план дії при нападу щоб не бігли просто так на пролом на нападників а щоб кожен мав свою задачу ,тим самим збільшити ефективність нападу.

4.Створення підрозділу :ПС (Повітряні Сили): Пілоти гелікоптерів (Мі-8) та літаків. Відповідають за повітряне патрулювання та швидку перекидку ССО.

Керівник підрозділу буде вчити літати на літаках\гелікоптерах,гарним маневрам , збиттю ворожих літаків гелікоптерів. Тим самим забезпеивши охорону повітряного простору.

5.Збільшити нагородження за "мужність","Відвагу", а саме зробити їх частішими наприклад:Боєцб Назар Райкович ортимує нагороду за відвагу ! а саме "витягнув своїх побратимів с під шквалу вогню" або "сам в окопі відбив територію" і тд.Також окрім медалі видавати премію в розмврах 100-200тис.

6.Додати в підрозділи "спец батальйони" наприклад: в ССО будуть окремо обучені професійні розмінувальники.

в Повітряних силах будуть елітні пілоти які будть літати на спец операції де треба охорона\відбиття П.П.У.

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:Хочу наладити відносини між фракціями , та зробити з бійців ЗСУ справжню еліту,яка зможе відбиватись від кланів з легкістю.

11. Місто, в якому живете:На обзвоні

12. Посилання на схвалену Role Play біографію:Тиць

13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання):тут

Назар Коноба.

L Montana | Назар Коноба | 03 Східна Україна
Реєстрування
19 Кві 2024
Дописи
166
Реакції
395
Бали
108

1. Ваш ігровий NickName: Назар Коноба

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: Саме так.

3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Саме так.

4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть: Саме так, також: Майор ЗСУ - 4 рази, Підполковник ЗСУ - 4 рази, Полковник ЗСУ - 3 рази, Генерал ЗСУ - 1, Генерал ДКВС - 1, Майор СБУ м.Київа - 1, Підполковник СБУ м.Київа - 1, Майор НПУ - 1, Підполковник НПУ - 1, Полковник НПУ - 1.

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Назар Коноба

6. Ваш тег в Telegram: Bykonoba

7. Ваш логін в Discord: nazarkonoba

8. Ваш справжній вік: 16

9. Які в вас є ідеї для фракції:

Для ЗСУ (1).png

1. Підрозділи.

Для ЗСУ (1).png

Сили спеціальних операцій (ССО): структура та обов’язки

Сили спеціальних операцій (ССО) це елітний підрозділ Збройних Сил України, який виконує найскладніші та найбільш секретні завдання в інтересах національної безпеки. Це один із найбоєздатніших та найпрофесійніших компонентів української армії.

Основні завдання ССО

ССО діють у складних умовах і часто працюють на окупованій або ворожій території. Основні функції підрозділу:

1. Спеціальна розвідка
    • Збір інформації про ворога, його позиції, техніку та плани.
    • Виявлення стратегічних об'єктів для ураження.
    • Ведення розвідки в тилу противника.
  2. Диверсійно-підривна діяльність
    • Руйнування критично важливих об'єктів ворога (мости, склади, штаби).
    • Знищення ворожої техніки та ресурсів.
    • Проведення засідок та знищення командних пунктів супротивника.
  3. Антитерористичні операції
    • Знешкодження терористичних загроз.
    • Врятування заручників та ліквідація небезпечних груп.
  4. Психологічні операції (PsyOps)
    • Вплив на моральний стан противника.
    • Інформаційна війна, дезінформація та пропаганда.
  5. Організація та підтримка руху опору
    • Взаємодія з партизанськими групами.
    • Організація саботажу на ворожих територіях.
  6. Контртерористична та контррозвідувальна діяльність
    • Протидія шпигунам та агентам ворога.
    • Виявлення та ліквідація диверсійних груп.
  7. Спеціальна підготовка та навчання
    • Вишкіл бійців ЗСУ, територіальної оборони та добровольчих підрозділів.
    • Навчання партизанської боротьби.

Структура ССО

ССО складається з декількох основних елементів:

• Окремі центри спеціальних операцій – базові підрозділи, що виконують основні бойові завдання.
  • Полк сил спеціальних операцій – формування, здатне діяти автономно та вести комплексні бойові дії.
  • Центр інформаційно-психологічних операцій – займається інформаційною боротьбою та впливом на супротивника.
  • Навчальний центр ССО – проводить підготовку та підвищення кваліфікації військових.

Підготовка бійців ССО

Щоб стати частиною ССО, необхідно пройти жорсткий відбір, який включає:

• Фізичну витривалість (марші, навантаження, бій у рукопашному бою).
  • Психологічні випробування (стресові ситуації, витримка).
  • Навчання тактичним діям, диверсійній роботі, веденню розвідки.
  • Роботу в екстремальних умовах (виживання, боротьба у міських та лісових умовах).

Бійці ССО – це професіонали, які працюють у найгарячіших точках і здатні діяти як у відкритому бою, так і в тіні.

Роль ССО у сучасній війні

Підрозділи ССО відіграють ключову роль у сучасній війні, виконуючи критичні завдання, які можуть суттєво змінити хід бойових дій. Вони діють як самостійно, так і в координації з іншими силами, використовуючи передові методи та сучасну техніку.

ССО – це еліта українського війська, що демонструє високу ефективність та професіоналізм у боротьбі за незалежність та безпеку України.

Для ЗСУ (1).png

Національна гвардія України (НГУ): структура та обов’язки

Національна гвардія України (НГУ) це військове формування з правоохоронними функціями, яке входить до системи Міністерства внутрішніх справ України та Оборони України. НГУ виконує завдання з охорони громадського порядку, боротьби з тероризмом, оборони держави та захисту її суверенітету.

Основні завдання НГУ

Підрозділи НГУ діють як у мирний, так і у воєнний час, виконуючи широкий спектр функцій:

Охорона громадського порядку

• Забезпечення безпеки під час масових заходів, протестів, виборів.
  • Патрулювання вулиць спільно з поліцією.
  • Протидія кримінальним та терористичним загрозам у містах.

Охорона державних об'єктів

• Захист стратегічних об'єктів (атомні станції, урядові будівлі, військові бази).
  • Охорона дипломатичних установ.

Боротьба з диверсіями та тероризмом

• Ліквідація терористичних загроз.
  • Виявлення та знешкодження диверсійних груп.
  • Антитерористичні операції разом із СБУ та іншими спецслужбами.

Оборона держави та участь у бойових діях

• Виконання бойових завдань у зоні бойових дій.
  • Контроль важливих територій та захист населених пунктів.
  • Взаємодія з ЗСУ для стримування агресії.

Охорона державного кордону

• Підтримка Держприкордонслужби у захисті кордонів.
  • Виявлення та затримання нелегальних збройних формувань.

Евакуаційні та рятувальні операції

• Евакуація населення з небезпечних районів.
  • Надання допомоги під час стихійних лих та надзвичайних ситуацій.

Контррозвідувальна діяльність

• Виявлення та затримання шпигунів і диверсантів.
  • Протидія незаконним збройним формуванням.

Спеціальна підготовка та навчання

• Підготовка особового складу для виконання завдань підвищеної складності.
  • Спеціальні тренування з тактики бою, контрдиверсійних операцій та психологічної підготовки.

Національна гвардія України є важливим компонентом безпеки країни, поєднуючи функції правоохоронного органу та військового підрозділу. Вона відіграє ключову роль у забезпеченні стабільності, правопорядку та оборони України.

Для ЗСУ (1).png

Військова служба правопорядку (ВСП): структура та обов’язки

Військова служба правопорядку (ВСП) це спеціальний правоохоронний орган у складі Збройних Сил України, який відповідає за підтримку військової дисципліни, правопорядку та законності серед військовослужбовців.

Основні завдання ВСП

ВСП виконує важливі функції як у тилу, так і в зоні бойових дій:

Забезпечення військової дисципліни

• Контроль дотримання військових статутів та законодавства.
  • Виявлення та припинення порушень серед військовослужбовців.
  • Проведення профілактичної роботи для запобігання правопорушенням.

Військова поліція та патрулювання

• Контроль військових патрулів у містах та гарнізонах.
  • Затримання військовослужбовців, які порушують закон або самовільно залишили частину.
  • Перевірка документів та контроль переміщення військових підрозділів.

Розслідування військових злочинів

• Проведення слідчих дій у випадках злочинів у військових частинах.
  • Виявлення корупційних схем у ЗСУ.
  • Взаємодія зі слідчими органами та прокуратурою.

Контррозвідувальна діяльність

• Виявлення та нейтралізація шпигунської або диверсійної діяльності у військових частинах.
  • Робота з військовими контррозвідниками для запобігання витоку інформації.

Захист і супровід військових колон та стратегічних об'єктів

• Охорона та супроводження військових вантажів та техніки.
  • Захист військових баз та важливих об'єктів від можливих загроз.
  • Організація блокпостів та перевірка транспорту в районах проведення бойових дій.

Боротьба з дезертирством та самовільним залишенням частини

• Пошук та затримання дезертирів.
  • Організація роботи з військовослужбовцями для запобігання втечам з армії.
  • Проведення психологічної та виховної роботи.

Спеціальна підготовка та навчання

• Підготовка військових патрулів та слідчих.
  • Навчання особового складу методам військової поліції.
  • Проведення курсів із розслідування злочинів та оперативної роботи.

ВСП відіграє ключову роль у підтриманні дисципліни, законності та безпеки всередині Збройних Сил України, сприяючи підвищенню боєздатності армії.

Для ЗСУ (1).png

Навчальний Корпус (НК): структура та обов’язки

Навчальний Корпус (НК)це підрозділ, який займається підготовкою військовослужбовців, підвищенням їхньої кваліфікації та проведенням навчальних програм для військових спеціалістів.

Основні завдання НК:

Бойова та тактична підготовка

• Відпрацювання навичок ведення бойових дій в умовах міста, лісу, гір та інших локацій.
  • Тренування із сучасною зброєю та бойовою технікою.
  • Організація польових навчань та тактичних занять.

Фізична та психологічна підготовка

• Військові тренування для розвитку витривалості, сили та реакції.
  • Психологічна підготовка до стресових ситуацій у бойових умовах.
  • Навчання методам виживання та орієнтування на місцевості.

Спеціалізовані курси та перепідготовка

• Вишкіл саперів, розвідників, зв’язківців, медиків, снайперів.
  • Підготовка операторів дронів та спеціалістів з електронної війни.
  • Навчання військових інструкторів для підготовки нових кадрів.

Робота з резервом та молодими військовослужбовцями

• Організація базового військового вишколу для новобранців.
  • Проведення курсів перепідготовки для мобілізованих.
  • Співпраця з військовими навчальними закладами та академіями.

Територіальний Центральний Корпус (ТЦК): структура та обов’язки

Територіальний Центральний Корпус (ТЦК) це військове формування, яке відповідає за координацію територіальної оборони та мобілізаційної готовності у певному регіоні.

Основні завдання ТЦК:

Організація територіальної оборони

• Формування та координація підрозділів територіальної оборони.
  • Організація патрулювання та захисту ключових об'єктів у регіоні.
  • Планування оборонних дій у разі військової загрози.

Мобілізація та резерв

• Координація мобілізаційних заходів у регіоні.
  • Підтримка бойової готовності резервних підрозділів.
  • Взаємодія з місцевою владою щодо військової безпеки.

Військова логістика та постачання

• Забезпечення підрозділів територіальної оборони зброєю, амуніцією та продовольством.
  • Організація транспортування особового складу та військової техніки.
  • Управління складами та ресурсами для оборони регіону.

Навчання та тренування резервістів

• Проведення тактичних навчань та тренувань.
  • Підготовка цивільного населення до можливих загроз.
  • Співпраця з добровольчими формуваннями.

Співпраця з іншими військовими структурами

• Взаємодія із ЗСУ, ССО, Нацгвардією та правоохоронними органами.
  • Підтримка координації між військовими підрозділами у регіоні.
  • Забезпечення оперативного реагування на загрози.

Навчальний Корпус (НК) та Територіальний Центральний Корпус (ТЦК) є важливими елементами військової інфраструктури, які забезпечують ефективну підготовку військовослужбовців та захист територій України.

Для ЗСУ (1).png

Державна прикордонна служба України (ДПСУ): структура та обов’язки

Державна прикордонна служба України (ДПСУ)це правоохоронний орган спеціального призначення, який відповідає за охорону та захист державного кордону України. ДПСУ виконує функції як у мирний, так і у воєнний час, забезпечуючи безпеку країни на суші, морі та в повітрі.

Основні завдання ДПСУ

Охорона державного кордону

• Контроль та забезпечення недоторканності державного кордону.
  • Виявлення та затримання порушників кордону.
  • Патрулювання сухопутних і морських ділянок кордону.

Боротьба з нелегальною міграцією та контрабандою

• Виявлення та припинення незаконного перетину кордону мігрантами.
  • Протидія контрабанді зброї, наркотиків та інших заборонених товарів.
  • Використання сучасних систем моніторингу та дронів для контролю кордону.

Прикордонний контроль у пунктах пропуску

• Перевірка документів осіб, які перетинають кордон.
  • Контроль транспортних засобів та вантажів.
  • Використання баз даних для виявлення розшукуваних осіб та правопорушників.

Взаємодія з ЗСУ та іншими силовими структурами

• Координація дій із Збройними Силами України для захисту державного суверенітету.
  • Спільні операції з Нацгвардією, СБУ та поліцією для боротьби з тероризмом та диверсіями.
  • Організація оборони на кордоні в умовах війни.

Розвідка та контррозвідувальна діяльність

• Виявлення загроз з боку іноземних спецслужб та незаконних формувань.
  • Збір інформації про можливі порушення на кордоні.
  • Моніторинг прикордонних районів та аналіз потенційних загроз.

Морська охорона

• Контроль морських кордонів та запобігання незаконному судноплавству.
  • Захист українських територіальних вод.
  • Виявлення та припинення браконьєрства у виключній економічній зоні України.

Оборона кордону в умовах війни

• Участь у бойових діях разом із ЗСУ та іншими військовими формуваннями.
  • Організація оборонних рубежів та укріплень на кордоні.
  • Евакуація цивільного населення та охорона гуманітарних коридорів.

Навчання та підготовка особового складу

• Проведення спеціальних курсів для прикордонників.
  • Навчання з тактики бою, розвідки, оперативної роботи та першої медичної допомоги.
  • Підготовка кінологічних підрозділів для виявлення наркотиків, зброї та вибухівки.

ДПСУ є першою лінією оборони України, забезпечуючи контроль над кордонами, запобігаючи загрозам та підтримуючи стабільність і безпеку держави.

Для ЗСУ (1).png

Головне управління розвідки (ГУР): структура та обов’язки

Головне управління розвідки Міністерства оборони України (ГУР МО) це військова розвідувальна служба, яка займається збором, аналізом та використанням розвідувальної інформації для забезпечення національної безпеки та оборони України.

ГУР МО України працює як у мирний, так і у воєнний час, виконуючи складні та секретні операції, часто за межами країни.

Основні завдання ГУР

Стратегічна військова розвідка

• Отримання та аналіз інформації про потенційні загрози національній безпеці.
  • Моніторинг військових сил противника, їхньої техніки, озброєння та дислокації.
  • Виявлення та оцінка ймовірних сценаріїв розвитку воєнних конфліктів.

Агентурна розвідка

• Робота з агентурною мережею в інших країнах.
  • Виявлення та інфільтрація ворожих структур та спецслужб.
  • Організація підривної діяльності на території противника.

Спеціальні операції

• Диверсії, знищення критично важливих об’єктів противника.
  • Підтримка підпільних та партизанських рухів на окупованих територіях.
  • Фізичне усунення стратегічних цілей ворога.

Кіберрозвідка та інформаційні операції

• Злом і знешкодження інформаційних систем противника.
  • Дезінформаційні кампанії, інформаційна війна.
  • Перехоплення та аналіз електронних комунікацій ворога.

Контррозвідка та боротьба з ворожими агентами

• Виявлення та нейтралізація шпигунів і диверсантів.
  • Захист державних військових та стратегічних секретів.
  • Виявлення внутрішніх загроз у силових структурах.

Розвідувально-диверсійна діяльність за кордоном

• Виконання операцій на території противника.
  • Вербування іноземних агентів.
  • Використання дронів, супутникової розвідки та інших сучасних технологій.

Аналіз і прогнозування

• Оцінка військово-політичної ситуації в світі.
  • Аналіз загроз для України та союзників.
  • Прогнозування можливих сценаріїв розвитку конфліктів.

ГУР МО є ключовою структурою в системі національної безпеки, яка працює над збором та використанням критично важливої інформації для захисту України, завдаючи ударів по ворогу там, де він цього не очікує.

Для ЗСУ (1).png

2. Тен-Коди.

Для ЗСУ (1).png

1-1 Склад: 10 - Виїхали по Боєприпаси.
1-2 Склад: 10 - Завантажуємось Боєприпасами.
1-3 Склад:10 - Закінчили перевезення Боєприпасів.

2-1 Склад: Коноба, Свидоров - Виїхали на лікування до МОЗ.
2-2 Склад: Коноба, Свидоров - Лікуємось в МОЗ.
2-3 Склад: 10 - Приїхали від МОЗ.

І так далі.

Для ЗСУ (1).png

3. Правила
Для ЗСУ (1).png

Правила ЗСУ

Це правила які буде зобов'язаний дотримуватись кожен працівник ЗСУ.

В правила будуть входити:

- Графік роботи.
- Старший склад, керівничий та молодший склад.
- Інформація для новобранців
- Субординація
- Коди Тен-Коди
- Обов'язки співробітників
- Система видачі та зняття доган
- Правила затримання
- Правила використовувати СТЗ
- Правила видачі форми
- Підрозділи (будуть описані підрозділи та який чим займається)
- Спецзв'язок

Для ЗСУ (1).png

4. Обов'язки.
Для ЗСУ (1).png

Обов’язки Збройних Сил України, яких зобов’язаний дотримуватися кожен військовослужбовець, є обов’язковими для виконання.

1. Лідер (керівник) - особа, яка керує і несе відповідальність за довірену організацію перед адміністрацією сервера і всім сервером загалом. Лідер - це особа фракції, зобов'язаний поводитися належним чином лідеру і подавати приклад підлеглим.
10. Чому саме ви повинні зайняти посаду Майора?: Маю багато досвіду на керівничій посаді, адекватний, стресостійкий, бажаю розвивати фракцію та вивести її на кращий рівень.
11. Місто в якому живете: Познань (Польща)
12. Посилання на схвалену Role Play біографію: - [Посилання]

13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання): - [Посилання]

Андрій Залізняк👑

Поважний гравець
Реєстрування
18 Бер 2025
Дописи
59
Реакції
145
Бали
38
Вік
26

1. Ваш ігровий NickName: Андрій Квенті

4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть: Так Майор ЗСУ , Майор НПУ , Зам Лідера МОЗ , ЛІдер МОЗ

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Андрій Ярмоленков

6. Ваш тег в Telegram: @andrew12314

7. Ваш логін в Discord: yarmolenko22

8. Ваш справжній вік: 25

Хочу зробити ЗСУ активною фракцією, де постійно будуть проходити тренування, навчання та різні РП ситуації.

Планую проводити регулярні тренування по відбиттю нападів на військову частину, щоб бійці були готові діяти у будь-якій ситуації. Також будуть тактичні тренування по роботі в команді, штурму будівель та обороні позицій.

Хочу запровадити лекції для бійців на тему видів зброї, їх характеристик та правильного застосування у різних ситуаціях. Це допоможе складу краще розуміти, як діяти під час РП ситуацій.

Також планую проводити спільні навчання з іншими державними структурами, щоб була взаємодія між фракціями. Наприклад навчання у разі нападу на місто Дніпро, де будемо відпрацьовувати оборону міста, координацію та різні засоби захисту.

Хочу створити підрозділи у фракції більш наближені до реальних. Наприклад підрозділ по безпілотних системах (по типу К2), де бійців будуть навчати роботі з дронами, розвідці та коригуванню під час операцій.

Також планую зробити систему преміювання для бійців за активність, участь у тренуваннях, допомогу фракції та хорошу службу.

Щоб підтримувати дисципліну та знання, планую проводити щотижневі екзамени для складу, де будуть питання по видам зброї, правилам фракції та загальним знанням.

Крім цього хочу проводити польові навчання на полігонах, де бійці будуть тренувати тактику, командну роботу та дії у різних бойових ситуаціях.

Також планую зробити систему підвищень через активність, знання та участь у житті фракції, щоб кожен боєць мав мотивацію розвиватися.

І ще хочу проводити масштабні РП події разом з іншими фракціями, щоб на сервері було більше цікавих ситуацій та взаємодії між організаціями.

Я вважаю, що підходжу на цю посаду, тому що маю досвід і розуміння військової структури. У реальному житті я військовий, кулеметник, тому добре розумію дисципліну, відповідальність та командну роботу.

Хочу зробити фракцію ЗСУ більш активною: проводити регулярні тренування, навчання для бійців, спільні операції з іншими структурами та цікаві РП ситуації для сервера.

Також я хочу створити нормальну атмосферу у фракції, де кожен боєць буде розуміти свої обов’язки та права.

Я готовий приділяти час фракції, розвивати її та робити так, щоб ЗСУ була однією з найактивніших організацій на сервері.

11. Місто, в якому живете:Хмельницький

12. Посилання на схвалену Role Play біографію: Тиць

13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання):ТИЦЬ

Останнє редагування:

Марк Мосісса

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
13 Лют 2024
Дописи
174
Реакції
335
Бали
108
Вік
22
1. Ваш ігровий NickName:
Марк Мосісса

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:
Так, я повністю ознайомлений з правилами для лідерів. Вивчив їх детально та добре розумію всі вимоги і обов’язки, які покладаються на людину, що займає цю посаду.

3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:
Так, я розумію відповідальність, яка покладається на лідера. У випадку, якщо я залишу посаду раніше встановленого терміну, я готовий прийняти відповідне покарання.

4. Чи був у вас досвід на посаді лідера?:
Так, приблизно півтора року тому я вже займав посаду лідера цієї фракції. Тоді я повністю відстояв свій термін і намагався максимально покращити стан фракції. Після цього я також почав другий термін, але на той момент зрозумів, що вже виконав основні завдання, які ставив перед собою. Коли я переконався, що фракція знаходиться у стабільному та хорошому стані, я передав керівництво наступному лідеру.

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:
Марк Мосісса

6. Ваш тег в Telegram:
@deceeaseed

7. Ваш логін в Discord:
@deceeaseed

8. Ваш справжній вік:
22

1) Посилення контролю на АКПП та боротьба з дезертирством

Одним із головних завдань є підвищення контролю на території військової частини. Для цього необхідно переглянути правила, що регулюють роботу АКПП, щоб запобігти незаконному проникненню сторонніх осіб та випадкам дезертирства.

Планується:

• організувати постійний контроль на ключових точках, у тому числі всередині території ВЧ після воріт АКПП;
  • впровадити регулярне патрулювання навколо всієї території;
  • встановити чіткі інструкції для бійців, які несуть службу на КПП.
Це дозволить значно підвищити контроль та покращити RP складову.

2) Зміни у системі підвищення
Метою цієї реформи є підвищення мотивації бійців та заохочення активної участі у житті фракції.

Планується:

• трохи скоротити терміни між можливістю отримання нового звання;
  • зробити сам процес підвищення більш вимогливим, щоб воно залежало від активності, виконання завдань та реального внеску у розвиток фракції.
Таким чином підвищення будуть отримувати ті бійці, які справді проявляють ініціативу та працюють.

3) Перегляд системи підрозділів
Необхідно провести аналіз усіх підрозділів у фракції. Деякі з них на даний момент малоефективні або мають дуже низьку активність.

Планується:

• оптимізувати структуру підрозділів;
  • залишити лише ті, які реально працюють;
  • забезпечити кожен підрозділ достатньою кількістю активних бійців та компетентним керівником.
Це дозволить зробити роботу підрозділів більш організованою та ефективною.

4) Контроль території ВЧ
Постійний порядок на території військової частини є важливою складовою дисципліни.

Для цього планується:

• запровадити регулярні патрулювання всієї території;
  • контролювати ключові об'єкти та стратегічні точки;
  • підтримувати дисципліну серед бійців.
Це дозволить уникнути непередбачуваних ситуацій та підтримувати стабільний порядок.

5) Система обов’язків для бійців
Іноді виникають ситуації, коли через відсутність керівництва бійці залишаються без конкретних завдань. Щоб уникнути простою, планується впровадити чіткий графік обов’язків для підрозділів.

Пропонується:

• скласти розклад завдань на кожен день або певні проміжки часу;
  • розподілити обов’язки між бійцями.
До таких завдань можуть входити:
  • патрулювання території ВЧ або міста;
  • чергування на постах;
  • перевезення боєприпасів;
  • охорона складів.
Це дозволить забезпечити постійну зайнятість бійців та підвищити загальну ефективність фракції.

Я вже маю досвід керівництва цією фракцією, і під час мого минулого терміну вона показувала хорошу активність та стабільність. Багато бійців, які служили у той період, залишилися задоволені організацією роботи та атмосферою у фракції.

((Під час мого лідерства звітність була однією з найкращих серед усіх фракцій - як за кількістю балів, так і за активністю, у діскорді було стабільно 10-20 людей у войсі.))

У мене достатньо вільного часу, тому я можу приділяти грі приблизно 3-5 годин на день. Це дозволить мені постійно контролювати ситуацію у фракції та допомагати бійцям.

Я добре розумію структуру цієї організації та її механіку роботи. Крім того, маю досвід взаємодії серед інших фракцій з ними, що допоможе підтримувати нормальні відносини та співпрацю.

Я впевнений, що зможу забезпечити стабільний розвиток фракції та підтримувати її активність на високому рівні.

11. Місто в якому живете:

Німедчина, Гамбург

12. Посилання на схвалену Role Play біографію:

ПОСИЛАННЯ

13. Ваші покарання (скріншот покарань):
ПОСИЛАННЯ

Aндре Колісник

ГС Держ | Східна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
22 Гру 2023
Дописи
932
Реакції
763
Бали
153
Результати розгляду заявок на посаду лідера: ЗСУ

Схвалені Кандидати:
Марк Мосісса
Кевін Морено
Назар Коноба
Адам Квенті
Владислав Пічкур

Відмовлені Кандидати:
Тимур Алмазов - Копіювання заявки
Тимофій Патрон - Готові до співпраці, лише на фракціях ЦО

Андрій Квенті - Не готові до співпраці
Назар Райкович - Інший нікнейм у грі, РП біографія оформлена на інше ім'я + недостатній вік

Інформація:

Співбесіда на посаду лідера організації ЗСУ відбудеться 11.03.2026 о 13:00 (через технічні причини час може бути змінений, вас про це обов'язково попередять).

Співбесіда проходитиме в офіційному Disсord каналі 03 серверу Ukraine GTA.

Всіх прошу знаходитись в каналі "Очікування обзвону" за 10 хвилин до початку співбесіди.

Також просимо змінити NickName в Discord по формі [К/L ЗСУ].

Бажаю успіхів! ✨

! УВАГА !
Якщо ви бажаєте пройти обзвон раніше або пізніше зазначеного часу, через відключення світла напишіть мені в особисті на форумі.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі