1.Ваш ігровий NickName: Артем Гранько
2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Так звичайно!
3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Так готовий!
4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?: ні
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Артем Собіна
6.Ваш тег в Telegram: Artemuk_2
7.Ваш логін в Discord: artem_20090612
8.Ваш справжній вік: 15
9.Які в вас є ідеї для фракції:
1. Цифровізація та електронні системи
Розвиток електронних медичних карт: Це дозволить лікарям швидко отримувати доступ до історії хвороби пацієнта, уникнути помилок і несанкціонованих змін в документації, а також прискорить процес діагностики та лікування.
Електронні рецепти та медичні документи: Спрощення процесу отримання рецептів, направлень і медичних листків через онлайн-системи.
Телемедицина: Розширення доступу до онлайн-консультацій, що особливо важливо для віддалених регіонів.
2. Прозорість та боротьба з корупцією
Електронні тендери та закупівлі: Використання системи прозорих електронних закупівель для боротьби з корупцією та забезпечення ефективного використання бюджетних коштів.
Підзвітність та звітність: Забезпечення регулярної публікації звітів про використання бюджетних коштів на охорону здоров’я, що дозволить громадянам контролювати ефективність роботи МОЗ.
3. Покращення фінансування медичних закладів
Оптимізація фінансування на основі потреб: Перехід до більш ефективної системи фінансування лікарень, враховуючи реальні потреби та завантаженість медичних установ.
Модернізація інфраструктури: Вкласти кошти в модернізацію медичних установ, щоб забезпечити кращі умови для пацієнтів і лікарів.
4. Покращення якості медичних послуг
Підвищення кваліфікації медичних працівників: Впровадження програм постійного навчання для лікарів та медсестер з новітніх медичних технологій, практик і стандартів.
Мотивація медичного персоналу: Розробка ефективних механізмів мотивації медичних працівників, включаючи підвищення заробітної плати, бонуси за досягнення в роботі, а також підтримка наукової діяльності.
5. Покращення доступу до медичних послуг
Модернізація системи первинної медичної допомоги: Розвиток мережі амбулаторій та центрів здоров'я, особливо в сільських районах, для надання швидкої та доступної медичної допомоги.
Зниження вартості ліків: Створення механізмів для зниження цін на ліки, зокрема через державні закупівлі або субсидії на життєво необхідні препарати.
6. Пропаганда здорового способу життя та профілактика
Програми з профілактики захворювань: Масові кампанії по профілактиці хвороб, таких як рак, діабет, серцево-судинні захворювання, а також пропаганда здорового способу життя.
Підтримка здоров'я через освіту: Впровадження просвітницьких програм у школах, університетах і громадських організаціях для популяризації правильного харчування, фізичної активності і психологічного здоров'я.
7. Покращення інфраструктури
Відновлення лікарень та амбулаторій: Проведення капітального ремонту медичних установ, щоб вони відповідали сучасним стандартам безпеки і комфорту.
Енергозбереження та екологічність: Впровадження екологічних та енергоефективних технологій у медичних установах для зниження витрат на енергію та зменшення викидів.
10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:я адекватний чесний вічловий добрий та компететний
11.Місто в якому живете: Київ
12. Посилання на схвалену Role Play біографі
ю:
https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Рп-біографія-Артем-Гранько.229441/
13. Ваші покарання(скріншот покарань)