Розглянуто UKRAINE GTA 03 | Відкриті заявки на посаду лідера МОЗ м.Києва

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Денис Тимошик

Полковник НПУ | Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
1 Тра 2023
Дописи
2,262
Реакції
4,075
Бали
253
1731380938905.png

Відкриті заявки на посаду лідера МОЗ м.Київ

Якщо ви не підходите по критеріям нижче - ваша заявка буде відмовлена.

Вимоги від кандидата:

- Мати Discord, Telegram з відкритими особистими повідомленнями.

- Бути старше 16 років (є виключення)

- Не мати за історію гри блокувань за критичні порушення.

- Мати Role Play NickName за формою Ім'я_Прізвище.

- Знати правила лідерів/правила серверу/правила організацій.

- Мати можливість приділяти в день 3 години для гри.

- Мати бажання працювати в колективі, та вміння комунікувати с людьми.

- Мати базові знання про роботу фракції та розуміння її діяльності

- Мати мікрофон.

- Чітке розкриття покращених ідей для фракцій.

Форма подачі:

1.Ваш ігровий NickName:

2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:

3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:

4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?:

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:

6.Ваш тег в Telegram:

7.Ваш логін в Discord:

8.Ваш справжній вік:

9.Які в вас є ідеї для фракції:

10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:

11.Місто в якому живете:

12. Посилання на схвалену Role Play біографію:

13. Ваші покарання(скріншот покарань)

Додаткова інформація:

- Дві та більше заявки від однієї людини - відмова.

- Копіювання заявки - відмова.

- Флуд у цій темі заборонено, якщо це робить гравець, який подає заявку - це відмова.

- Дві заявки на різні посади лідерства - відмова.

- Нікнейм повинен бути Українською мовою.

- Неспівпадіння ніка на форумі та у грі - відмова.

Андрій Хансен

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
18 Лип 2023
Дописи
458
Реакції
505
Бали
153

Emblem_of_the_Ministry_of_Health_of_Ukraine.png

1.Ваш ігровий NickName:Андрій Хансен
2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:Так
3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:Так
4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?:Так
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Хансен Андрій
6.Ваш тег в Telegram:andrij64
7.Ваш логін в Discord:andrij64
8.Ваш справжній вік:15
630_360_1632730714-645.jpeg

Дошка пошани
Створити розділ "Дошка пошани".
Там будуть написані всі найкращі співробітники. Щоб їм стати, потрібно нічого не порушувати, виконувати завдання від старшого складу, завжди вказувати медичну допомогу пацієнтам. Крім цього, потрібно провести в МОЗ 1 тиждень.
Кабінет Головного лікаря
Створити розділ "Кабінет Головного лікаря".
Громадянин або співробітник завжди сможе задати якесь питання або запропонувати якісь ідеї.
Фотоальбом
Створити розділ "Фотоальбом",
в ньому кожен співробітник зможе залишити якесь фото на спогад, а громадянини зможуть переглянути, як ми працюємо та що ми робимо. Таким чином, ми зможимо привести нових співробітників.
Премії
Зробити розділ премій.
Так молодшим складом буде чим зайнятися, коли їм нудно. У ньому вони можуть отримати певну премію. Приклад: Якщо співробітник виконає 10 квестів "Чергування" за один день, він отримає премію в розмірі 50.000грн. Отримати премію можна раз на тиждень.
Підрозділ СМД:
СМД - (Стаціонарна медична допомога) - Стаціонарна медична допомога —
це допомога, яку пацієнт отримує у стаціонарних умовах медичного закладу. Це може бути як медична допомога без хірургічних втручань, так і хірургічні операції. Медична допомога в стаціонарі є БЕЗОПЛАТНОЮ для українців у всіх лікарнях
Завданням СМД є:
- Надання медичних послуг в умовах стаціонару (чергування у палатах)
- Проведення хірургічних оперативних втручань.

Підрозділ ШМД:
ШМД - (Швидка Медична Допомога) -
це система і вид найбільш масової, доступної, безплатної позалікарняної медичної допомоги при станах, що загрожують здоров’ю і життю людини.
Завданням ШМД є:
- надання першої медичної допомоги при станах, загрозливих для життя на вулиці;
- надання допомоги потерпілим від нещасних випадків (поранення, переломи, опіки, отруєння, ураження електричним струмом тощо), також транспортування потерпілих до лікарень;
- також підрозділ стежить за якісним обслуговуванням пацієнтів виключно за межами лікарень, відповідає за виїзди.

Підрозділ МНК:
МНК - (Медичний навчальний корпус) -
це система первинного підвищення кваліфікації випускників вищих медичних закладів, після закінчення якої їм присвоюється кваліфікація лікаря - спеціаліста певного фаху.
Основним завданням МНК є:
підвищення рівня практичної підготовки випускників вищих медичних (фармацевтичних) закладів освіти, їх професійної готовності до самостійної лікарської (провізорської) діяльності.
Увага! Коли ви потрапляєте в МОЗ , ви автоматично є в підрозділі МНК

Підрозділ Інтернатури:
Інтернатура -
це підрозділ для інструкторів який займається підрозділом МНК, також в цей підрозділ можна вступити з 4 звання (Лікар-Травматолог), також є начальник підрозділу, Старший інструктор, Інструктор.
Основні завдання інтернатури:
-Допомагати новим співробітникам МОЗ
-Допомагати на наборі
-Приймати іспити
-Робити лекції та тренування
-Слідкувати за підрозділом МНК

10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:Тому, що я відповідальна, стримана, комунікабельна, адекватна, і впевнена в собі особа.
11.Місто в якому живете:Луцьк
12. Посилання на схвалену Role Play біографію:клік
13. Ваші покарання(скріншот покарань):клік

Ара Джан

Шановний гравець
Реєстрування
18 Бер 2023
Дописи
73
Реакції
43
Бали
23

1.Ваш ігровий NickName:Андрій Флоренс​

2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:так​

3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:так​

4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?:так​

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Андрій Мацерук​

6.Ваш тег в Telegram:https://t.me/florensik333

7.Ваш логін в Discord:storm160​

8.Ваш справжній вік:16​

Cтворити підрозділи: ШМД Інтернатура СП ВМД СМЕ.
Підрозділ ШМД- Даний підрозділ буде орієнтуватися у поїздках на виклики, допомозі при пораненнях.
Підрозділ інтернатури- в цьому підрозділі нові працівники будуть проходити курси підготовки щоб стати досвідченими спеціалістами.
Підрозділ СП- Служба порятунку- Даний підрозділ буде займатися порятунком при утопленні,при пожежах, завалах
Підрозділ ВМД- Військово медична допомога- Орієнтується у наданні допомоги армії (ЗСУ) наданні першої медичної допомоги, обеспеченням ліками та аптечками.
Підрозділ СМЕ- Судово медична екпертиза- Даний підрозділ буде займатися перевіркою населення на алкогольне сп'яніння, на наявність наркотичних засобів.
Впровадження системи преміювань- за успішно виконану роботу співробітник отримуватиме грошову винагороду.
Зробити відділення:
Кардіологічне- Буде займатися з паталогією серцево судинної системи
Реанімація- Буде забезпечувати реанімування людей внаслідок вбивства,утоплення.
Анестезіологічне- буде займатись у тому шоб підготувати пацієнта до операції
Відділення Операції- Орієнтується у здійснення операцій.
Травматологічне- Суть відділення у наданні допомоги при забоях, переломах, черепно мозгових травмах.
Відділення Акушерського профілю- Даний підрозділ буде займатися тим шо буде приймати роди і пологи
Робити конкурси найкращий лікарь місаця
Видавати гарні премії
Робити гарні РП кожен день

10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:Я розуміюся в цій темі в мене є досвід, я бажаю зробити топ 1 фракцію , я можу знайти спільну мову з людиною, "НЕ ПОТРІБНО ГОВОРИТИ ТЕ ЩО НЕ ВИКОНАЄМО" я вважаю що можу зайняти цю посаду

11.Місто в якому живете:Одеса​

12. Посилання на схвалену Role Play біографію:тик

13. Ваші покарання(скріншот покарань):тик

Артем Гранько

Шановний гравець
Реєстрування
23 Сер 2024
Дописи
26
Реакції
4
Бали
6
1.Ваш ігровий NickName: Артем Гранько
2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Так звичайно!
3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Так готовий!
4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?: ні
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Артем Собіна
6.Ваш тег в Telegram: Artemuk_2
7.Ваш логін в Discord: artem_20090612
8.Ваш справжній вік: 15
1. Цифровізація та електронні системи
Розвиток електронних медичних карт: Це дозволить лікарям швидко отримувати доступ до історії хвороби пацієнта, уникнути помилок і несанкціонованих змін в документації, а також прискорить процес діагностики та лікування.
Електронні рецепти та медичні документи: Спрощення процесу отримання рецептів, направлень і медичних листків через онлайн-системи.
Телемедицина: Розширення доступу до онлайн-консультацій, що особливо важливо для віддалених регіонів.
2. Прозорість та боротьба з корупцією
Електронні тендери та закупівлі: Використання системи прозорих електронних закупівель для боротьби з корупцією та забезпечення ефективного використання бюджетних коштів.
Підзвітність та звітність: Забезпечення регулярної публікації звітів про використання бюджетних коштів на охорону здоров’я, що дозволить громадянам контролювати ефективність роботи МОЗ.
3. Покращення фінансування медичних закладів
Оптимізація фінансування на основі потреб: Перехід до більш ефективної системи фінансування лікарень, враховуючи реальні потреби та завантаженість медичних установ.
Модернізація інфраструктури: Вкласти кошти в модернізацію медичних установ, щоб забезпечити кращі умови для пацієнтів і лікарів.
4. Покращення якості медичних послуг
Підвищення кваліфікації медичних працівників: Впровадження програм постійного навчання для лікарів та медсестер з новітніх медичних технологій, практик і стандартів.
Мотивація медичного персоналу: Розробка ефективних механізмів мотивації медичних працівників, включаючи підвищення заробітної плати, бонуси за досягнення в роботі, а також підтримка наукової діяльності.
5. Покращення доступу до медичних послуг
Модернізація системи первинної медичної допомоги: Розвиток мережі амбулаторій та центрів здоров'я, особливо в сільських районах, для надання швидкої та доступної медичної допомоги.
Зниження вартості ліків: Створення механізмів для зниження цін на ліки, зокрема через державні закупівлі або субсидії на життєво необхідні препарати.
6. Пропаганда здорового способу життя та профілактика
Програми з профілактики захворювань: Масові кампанії по профілактиці хвороб, таких як рак, діабет, серцево-судинні захворювання, а також пропаганда здорового способу життя.
Підтримка здоров'я через освіту: Впровадження просвітницьких програм у школах, університетах і громадських організаціях для популяризації правильного харчування, фізичної активності і психологічного здоров'я.
7. Покращення інфраструктури
Відновлення лікарень та амбулаторій: Проведення капітального ремонту медичних установ, щоб вони відповідали сучасним стандартам безпеки і комфорту.
Енергозбереження та екологічність: Впровадження екологічних та енергоефективних технологій у медичних установах для зниження витрат на енергію та зменшення викидів.
10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:я адекватний чесний вічловий добрий та компететний
11.Місто в якому живете: Київ
12. Посилання на схвалену Role Play біографі
ю:https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Рп-біографія-Артем-Гранько.229441/
13. Ваші покарання(скріншот покарань)

Денис Тимошик

Полковник НПУ | Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
1 Тра 2023
Дописи
2,262
Реакції
4,075
Бали
253
Результати розгляду заявок на посаду лідера: МОЗ К

Схвалені Кандидати:

Андрій Хансен

Відмовлені Кандидати:

Артем Гранько - недостатній рівень.
Андрій Флоренс - критична історія покарань.

Інформація:
Співбесіда на посаду лідера організації МОЗ К, буде 18.11.2024 о 22:20 (по технічним причинам час може бути змінений, вас про це обов'язково попередять).
Співбесіда проходитиме в офіційному Disсord каналі 3 сервера Ukraine GTA.
Всіх прошу знаходитись в каналі "Очікування обзвону" за 10 хвилин до початку співбесіди.
Також просимо змінити NickName в Discord по формі [К/L МОЗ К].

Бажаємо успіхів!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі