В очікуванні UKRAINE GTA 03 | Відкриті заявки на посаду лідера МОЗ

Деніс Котик

ГС Держ | Cхідна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
3 Гру 2023
Дописи
1,174
Реакції
876
Бали
675
1780388924220.png

Відкриті заявки на посаду Головного лікаря Міністерства охорони здоров'я (лідер МОЗ)

Якщо ви не підходите по критеріях нижче - ваша заявка буде відхилена.

Вимоги від кандидата:
Мінімальний вік - 17 років (виключення до 16)
Бути комунікабельним, грамотним, відповідальним, адекватним, вміння працювати в команді
Не перебувати у Чорних списках
Відсутність критичних порушень на усіх серверах
Середній добовий онлайн 4+ години
Знання правил UKRAINE GTA, лідерів та заступників, держ.орг. та RP терміни
Не мати відношення до інших проєктів
Нікнейм на форумі має відповідати RP нікнейму в заявці
Схвалена RP біографія

Форма подачі:
1. Ваш ігровий NickName:
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:
3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:
4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть:
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:
6. Ваш тег в Telegram:
7. Ваш логін в Discord:
8. Ваш справжній вік:
9. Які у вас є ідеї для фракції:
10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:
11. Місто, в якому живете:
12. Посилання на схвалену Role Play біографію:
13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання):

Можливі причини відмови:

- Різний нікнейм на форумі та у грі;
- ГА/ГС/ЗГС, на власний розсуд без пояснення причин;
- Відсутність порушень за останніх 2 місяці (та критичних порушень протягом всього часу);
- Активні або у історії критичні порушення на інших серверах UKRAINE GTA;
- Немає активу за останні 5 днів;
- Копіювання заявки;
- Створені дописи на декілька посад;

Заявки приймаються до 10.09.2026, 23:59
Інформацію щодо проведення співбесіди буде повідомлено після закриття заявок.
Звертаємо увагу: співбесіда відбувається лише в офіційному діскорд каналі UKRAINE GTA.

Звертаємо увагу: співбесіда відбувається лише в офіційному діскорд каналі UKRAINE GTA.

Даниїл Хліманцов

Пенсія | Hlimancov FamQ
Реєстрування
19 Лис 2024
Дописи
266
Реакції
344
Бали
279
Вік
25
Адреса
Великі Геївці
1. Ваш ігровий NickName: Даниїл Хліманцов
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: так
3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: так
4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть: в підписі розписано
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Данило
6. Ваш тег в Telegram: @s04vr
7. Ваш логін в Discord: day7384
8. Ваш справжній вік: 17
9. Які у вас є ідеї для фракції: Почати розвиток Харківської та Дніпровської лікарень, збільшити кількість особового складу та набирати професійних людей, збільшувати кількість видачі медичних книг
10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: маю досвід роботи в МОЗ, відкритий до спілкування з о/с
11. Місто, в якому живете: Львів
12. Посилання на схвалену Role Play біографію: тут
13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання): тут

Тарас Бондаренко

Cхідна Україна 03 Полковник ДКВС
Реєстрування
30 Кві 2024
Дописи
34
Реакції
67
Бали
366
1. Ваш ігровий NickName: Тарас Бондаренко
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: Так
3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: Так
4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть: Так я був Полквоником ДКВС 2 раза, Підполквокником ДКВС, та Майором ДКВС
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Яковлєв Артемій
6. Ваш тег в Telegram: artickk12
7. Ваш логін в Discord: .artick12
8. Ваш справжній вік: 14 ( В жовтні день народження) Прошу великі величезні виключення

Моя головна мета — підняти актив МОЗ та зробити фракцію цікавою для гравців, адже наразі не так багато людей зацікавлені в роботі в медичній сфері.

Насамперед хочу зробити більший акцент на розвитку медичної системи та залученні нових працівників. Планую регулярно проводити тренування, лекції та практичні заняття для складу, де медики зможуть відпрацьовувати різні ситуації: надання першої допомоги, правильний порядок дій під час масових подій, роботу на місці надзвичайних ситуацій тощо.

Також хочу запровадити та розвинути декілька спеціалізованих підрозділів:

• Військово-медична служба — підрозділ, який буде спеціалізуватися на медичній допомозі військовослужбовцям. Наприклад, під час тренувань, навчань або інших заходів на військовій частині у разі отримання військовослужбовцем травми викликатиметься саме військовий медик. Працівники підрозділу перебуватимуть на військовій частині та зможуть оперативно реагувати на подібні ситуації.

• Патрульна медична служба — бригади медиків, які працюватимуть безпосередньо по місту та реагуватимуть на виклики громадян. Це дозволить зробити роботу медиків більш активною та наближеною до звичайного життя міста.

• Медична служба ДКВС — спеціальний напрямок для надання медичної допомоги ув’язненим. У разі погіршення стану здоров’я особи, яка перебуває під вартою, спеціально закріплені медики зможуть прибути до установи та надати необхідну допомогу.

• Тактична медична група — спеціально підготовлені медики, які зможуть працювати під час масштабних RP-ситуацій за участю правоохоронних органів. Наприклад, під час спецоперацій НПУ, СБУ та інших силових структур проти організованих злочинних угруповань медики зможуть надавати допомогу постраждалим правоохоронцям та цивільним особам.

Окремо хочу зробити акцент на взаємодії МОЗ з іншими державними структурами. Планую проводити спільні навчання та RP-заходи з НПУ, СБУ, ЗСУ, ДКВС та іншими фракціями. Це дозволить не тільки підвищити актив МОЗ, а й створити більше цікавих ситуацій для всіх державних організацій.

Також хочу розвинути систему заступників та старшого складу, щоб у різних містах, зокрема Дніпрі та Харкові, були відповідальні керівники, які зможуть контролювати роботу складу, проводити заходи та підтримувати активність.

Планую регулярно проводити збори особового складу, лекції, тренування та практичні заняття, на яких працівники МОЗ зможуть покращувати свої навички та знання.

Головне для мене — зробити так, щоб МОЗ не сприймався лише як місце для отримання медичної книжки, а став повноцінною, активною та цікавою фракцією, де кожен працівник матиме можливість розвиватися та отримувати цікавий RP-досвід.
Я вважаю, що підходжу на цю посаду завдяки своєму досвіду на керівних посадах та розумінню роботи з особовим складом. Я не вперше претендую на керівну посаду та вже маю досвід управління колективом.

Я вмію знаходити спільну мову з людьми, організовувати роботу складу, вирішувати конфліктні ситуації та взаємодіяти з представниками інших фракцій. Також розумію важливість правильної комунікації між керівництвом та звичайними співробітниками.

У разі отримання посади готовий приділяти достатньо часу розвитку фракції, працювати над її активом, підтримувати дисципліну та створювати комфортну атмосферу для всього складу.

Моя головна ціль — не просто отримати лідерство, а залишити після себе активну, організовану та цікаву фракцію, в якій гравцям справді захочеться залишатися та розвиватися.
11. Місто, в якому живете: Київ
12. Посилання на схвалену Role Play біографію:Тиць

13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання):Тиць

Реєстрування
1 Лип 2023
Дописи
27
Реакції
34
Бали
266
1. Ваш ігровий NickName:
Володимир Алмазов

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:
Так

3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:
Так

4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть:
Досвід на посаді лідера саме цієї фракції у мене відсутній. Проте маю досвід роботи на посаді полковника, тому розумію, як організувати роботу складу, контролювати співробітників та підтримувати дисципліну.

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:
Владислав Алмазов

6. Ваш тег в Telegram:
@qnockep

7. Ваш логін в Discord:
swiaik11111

8. Ваш справжній вік:
15 (прошу надати виключення)

Розвиток виїзної роботи МОЗ

Хотів би зробити більший акцент саме на виїзній роботі співробітників. Окрім звичайних викликів, можна організовувати планові виїзди по різних районах міста, де співробітники будуть проводити медичні огляди, надавати допомогу громадянам та взаємодіяти з іншими фракціями. Це дозволить медикам не сидіти постійно в лікарні та створить більше можливостей для нормального RP.

Спільні медичні заходи з державними організаціями

Проводити спільні заходи з іншими державними структурами. Наприклад, організовувати перевірку стану здоров'я співробітників, медичні огляди після навчань або просто спільні RP-ситуації. Такі заходи дадуть можливість співробітникам МОЗ частіше взаємодіяти з іншими фракціями та зроблять роботу більш різноманітною.

Система внутрішнього навчання

Для нових співробітників зробити нормальне введення в роботу фракції. За новачком закріплюється більш досвідчений працівник, який допомагає йому розібратися з правилами, командами, обов'язками та RP-відігровками. Після цього новий співробітник вже самостійно проходить перевірку знань. Це дозволить зменшити кількість помилок серед молодшого складу та швидше адаптувати нових працівників.

Медичні чергування

Запровадити чергування співробітників у лікарні та визначених місцях міста. Під час чергування медики повинні бути готові швидко реагувати на виклики та допомагати громадянам. Відповідальні за чергування будуть призначатися заздалегідь, щоб не виникало ситуацій, коли у потрібний момент немає вільних співробітників.

Контроль якості роботи співробітників

Окремо хочу звернути увагу на дисципліну та якість роботи складу. Буде проводитися регулярний контроль активності співробітників, виконання ними своїх обов'язків та дотримання правил. При цьому основний акцент буде не на бездумних покараннях, а на тому, щоб співробітники розуміли свої помилки та виправляли їх. Для тих, хто стабільно показує хорошу роботу, можна проводити додаткові заохочення та підвищення.

Я вважаю, що можу зайняти цю посаду, оскільки готовий відповідально ставитися до роботи та приділяти достатньо уваги фракції. Маю досвід на керівній посаді полковника, тому розумію, наскільки важливі дисципліна, контроль та нормальна атмосфера всередині колективу. У разі призначення не планую просто займати посаду заради самого статусу. Хочу підтримувати активність МОЗ, працювати зі складом, стежити за дисципліною та поступово розвивати фракцію. Також готовий вислуховувати пропозиції співробітників і змінювати те, що реально заважає нормальній роботі фракції.

11. Місто, в якому живете:
Katowice, Польща

12. Посилання на схвалену Role Play біографію:
Клац

13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання):
Клац

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі