Розглянуто UKRAINE GTA 03 | Відкриті заявки на посаду лідера МР м. Дніпра

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Денис Тимошик

Полковник НПУ | Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
1 Тра 2023
Дописи
2,262
Реакції
4,075
Бали
253
IMG_3542.jpg

Відкриті заявки на посаду лідера Міська Рада Дніпро

Якщо ви не підходите по критеріям нижче - ваша заявка буде відмовлена.

Вимоги від кандидата:

- Мати Discord, Telegram з відкритими особистими повідомленнями.

- Бути старше 16 років (є виключення)

- Не мати за історію гри блокувань за критичні порушення.

- Мати Role Play NickName за формою Ім'я_Прізвище.

- Знати правила лідерів/правила серверу/правила організацій.

- Мати можливість приділяти в день 3 години для гри.

- Мати бажання працювати в колективі, та вміння комунікувати с людьми.

- Мати базові знання про роботу фракції та розуміння її діяльності

- Мати мікрофон.

- Чітке розкриття покращень.

Форма подачі:

1.Ваш ігровий NickName:

2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:

3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:

4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?:

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:

6.Ваш тег в Telegram:

7.Ваш логін в Discord:

8.Ваш справжній вік:

9.Які в вас є ідеї для фракції:

10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:

11.Місто в якому живете:

12. Посилання на схвалену Role Play біографію:

13. Ваші покарання(скріншот покарань)

Додаткова інформація:

- Дві та більше заявки від однієї людини - відмова.

- Копіювання заявки - відмова.

- Флуд у цій темі заборонено, якщо це робить гравець, який подає заявку - це відмова.

- Дві заявки на різні посади лідерства - відмова.

- Нікнейм повинен бути Українською мовою.

- Неспівпадіння ніка на форумі та у грі - відмова.

Метью Дефо 💎

DefosFamQ 💎|| 03 Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
7 Вер 2022
Дописи
922
Реакції
778
Бали
113

1.Ваш ігровий NickName:

Метью Дефо

Так

Так

Так (вся інформація нижче)

Байбарак Матвій

6.Ваш тег в Telegram:

@UAmotyanastyleUA

7.Ваш логін в Discord:

motyanastyle

8.Ваш справжній вік:

16 років

9.1. Створити тему на форумі "Книга МР Д [F.A.Q.]". В цій темі буде абсолютно вся інформація про МР Д (графік роботи, субординація, тен-коди, різні правила тощо). Завдяки цьому, в розділі МР Д буде все максимально охайно та зручно для співробітників та глядачів. Дана ідея вже була використана у таких фракціях, як МОЗ, ЗМІ, ЗСУ та НПУ. Книжка всім дуже сподобалась та дала свою користь (приклад, який до сих пір залишився).

9.2. Створити дошку пошани. Додавши дошку пошани, співробітники будуть мати бажання та мотивацію гарно працювати та розвивати RP процес в МР Д. Кожен гарний співробітник зможе потрапити на дошку пошани. Плюс в дошці в тому, що співробітники, які знаходяться на ній, будуть мати окрему систему премій. Завдяки цієї системі, вони зможуть виконувати завдання та отримувати гарну нагороду.

9.3. Різні цікаві та корисні заходи. Розібравшись зі всіма початковими проблемами, та справами, можна розпочати проводити різні заходи:

- 9.3.1. Роздача гуманітарної допомоги. Отримавши грант від Президента можна купити гарну кількість їжі, аптечок, рем.комплектів та почати роздавати їх громадянам України.

- 9.3.2. Збір коштів для ЗСУ. Є багато способів зібрати кошти для ЗСУ. Один із способів - проведення концерту. Кожний громадянин зможе прийти на концерт, але щоб його подивитись, він повинен заплатити за вхід. Одночастно ГРП та допомога ЗСУ.

- 9.3.3. Слідкування за організаціями. Кожний день МР Д буде приїзджати в організацію та слідкувати за її роботою. Також можна виділити підрозділ, який буде займатись засекреченим слідкуванням та при необхідності будуть застосовувати незаплановані перевірки.

Це лише маленька кількість того, що я можу запропонувати. Всі ідеї та покращення будуть реалізовуватись вже на самому пості.

10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:

Маю великий досвід у RP проектах, був на багатьох різних керівних посадах. Маю всі необхідні критерії для того, щоб розвивати фракцію.

11.Місто в якому живете:

Кривий Ріг

13. Ваші покарання(скріншот покарань):

Реєстрування
17 Бер 2024
Дописи
21
Реакції
6
Бали
6

1.Ваш ігровий NickName: Микита Петрушка

2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:Так точно!

3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:Так точно!

4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?:Ніяк ні!

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Микита Петрушка

6.Ваш тег в Telegram: nagibator708

7.Ваш логін в Discord: n1k_k1t

8.Ваш справжній вік: 15(у мене через місяць 24 жовтня буде др, тому прошу виключення)

1)За для безпеки Заступника та Лідера, зробити так щоб вони пересувалися тільки кортеджом, виняток якщо немає у області нікого з охоронників або водіїв

2)Зробити картку на яку усі будуть щотижнево скидати 13,000, це буде ніби казна, з цих грошей будуть видаватися премії. Також з цих грошей я буду купляти квартиру або машину (до 900,000) та розігрувати їх між працівниками, я хочу зробити декілька квестів ну і зрозуміло що хто їх усі пройде той і переміг. У розіграші можуть приймати участь усі від 3-го по 10-те звання.

3)Коли у мережу заходить Заступник лідера або сам Лідер, якщо йому потрібно кудись їхати то він може наказати нач. охорони зробити код-5 для водіїв та охоронців. І машини вистраюються у такому порядку

1.Toyota Land Cruiser 2.Mersedes 3.Toyota Land Cruiser

У першому авто має їхати: Водій, нач.охорони та охоронці,

у другому: міський голова або заступник та звісно водій,

якщо вистачає персоналу то у третій: водій та охоронці.

4)Додати нову систему премій
1. Премії можуть видаватися тільки раз на тиждень

2. Для видання премії працівники мають виконати роботу. Для кожного звання свої завдання
Водії: мають перевезти працівників від 4-го звання 5 разів

Виплата у розмірі 15,000

Охоронник: відстояти 1 годину на чергуванні у холі (можно не одразу наприклад по 10 хв кожен день) Виплата у розмірі 15,000

Нач. охорони: провести 3 тренування для охоронців по охороні будівлі, та людей
Виплата у розмірі 15,000

Секретар: виконати міссію сортування документів 5 разів

виконати міссію агітація влади 10 разів
Виплата у розмірі 20,000

Адвокат:виїхати на виклики 5 разів
Виплата у розмірі 20,000

Прокурор-Заступник міського голови: нагодувати о/с будь якої фракції 10 разів
Виплата у розмірі 20,000

Також можно присилати інші роботи додатково до цих, додавати чи не додавати грошей це вже на розсуд лідера

5)Депутати мають додатися у групу у телеграмі, там будуть публікуватися голосування з деяких питань та депутати мають голосувати.

6)Для зручності додати усі іспити які потрібні для підвищення у електронному вигляді щоб працівники не чекали довго і не шукали заступників або лідера.

7)У зв'язку з тим що ЗСУ підпорядковується лідеру МР Д спробувати домовитися ЗСУ створити Повітряні Сили України. Де моужть буди тільки ті хто ммає доступ до гвинтокрилів та та літаків. Також домовитися на створення підрозділу ТЦК щоб набирати новобранців.

8)Змінити систему підвищення, якщо я стану лідером то я зроблю звання адвокат тільки після обзвону. Кандидат має знати конституцію ККУ, КПК,КУпА та правила затримань або конфіскацію прав щоб мати можливість захистити людину у рельному виклику. Або ж працівник просто складає іспит вже лідеру і тільки лідеру, чого не у електронному виді? А тому що у електронноми виглді працівник може списати.

9)Перевірка на знання, кожні 10 днів працівники від 3-го звання мають здати тест у електронній формі, якщо 1-й раз тест провалений то штраф у розмірі 50,000 у казну якщо немає то догана, якщо і на другий раз провал то звільнення.

10)Це для усіх фракцій, "Битвва міст" фракції Дніпра та Києва мають битися. У Дніпрі головний Міський голова а у Києві Президент. Тобто домовитися з усіма для цього ГРП. ЗСУ розподіляється 50/50.

11)Також можно провести ГРП "Переворот" ніби ЗСУ взбунтовалися та пійшли на МР Д але біля підїзду до Дніпра на БП їх має зустріти НПУ Д там вони ніби вбили генерала а полковник був за революцію і вони далі пійшли до МР Д а у цей час СБУ Ду цей час готує план евакуації МР Д, коли ЗСУ вже їдуть по мосту СБУ Д вирушує до МР Д та євакуює Міського голову та Заступника. І вони мають евакуюватися до ВРУ. А у місті біля ВРУ має готуватися оборона від повстанців. І біля ВРУ СБУ Д, СБУ К та НПУ К мають стояти на обороні, а охоронці ВРУ та МР Д на обороні території ВРУ, і далі як пійде якщо повстанці не возьмуть ВРУ за 10 хвилин то вони програли, але якщо возьмуть то виграли.

Тобто при основній битві ми маємо такі сили
Повстанці Захисники

ЗСУ СБУ Д/К

НПУ Д НПУ К

ДКВС Охоронці МР Д та ВРУ

12.Змінити систему доган, 1)Працівник має виконати міссію агітація влади 5 разів, 2)Штраф 10,000 у казну 3)Помити усі поли та авто які доступні працівнику, 4)щоб нііхто не думав щоо так легко позбутися доганти то він має на коді 5 сказати що він винен та приносить свої вибачення, 5)сдати іспит на тему через яку він отримав догаану, наприклад порушивв статут, перездаєш статут

10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:Я адекатний, чесний, розумний, добрий та готовий допомогати усім співпрацівникам.

11.Місто в якому живете:Дніпро

12. Посилання на схвалену Role Play біографію: Папка з вердиктом РП біографії

13. Ваші покарання(скріншот покарань) Папка з усіма покараннями

Останнє редагування:
Реєстрування
30 Кві 2023
Дописи
29
Реакції
15
Бали
11
1.Ваш ігровий NickName:
Ярослав Острозький

Так
Так
Так

Ярослав Махнов
6.Ваш тег в Telegram:

@Yarik389
7.Ваш логін в Discord:
yaroslav31
8.Ваш справжній вік:
15
1) Підвищення рівня безпеки на Військовій частині. Надати для ЗСУ нову зброю щоб в случаї нападу вони могли гарно відбивати атаку.
2) Будування нових житлових будинків та комплексів.
3) Будування нових електростанцій та покращення старих.
4) Підтримувати у області: дорогу, світлофори, розмітку у гарному стані.
5) Підтримувати чистоту у області вчасне прибирання вулиць, дворів.
6) Надати нове обладнення для державних фракцій.
7) Посилити покарання за порушення ККУ.
8) Покращити їжу у інших фракціях.
9) Зробити на форумі там де кожен громадянин зможе отримати якусь допомогу або відповідь на своє запитання.
10) Кожного ранку у 9:00 проводити вшанування пам'яті загиблих героїв під час війни.

10.Чому саме ви повинщні зайняти посаду лідера?: Я маю досвід на посаді лідера. Я адекватний, грамотний, справедливий.
11.Місто в якому живете:
Запоріжжя
13. Ваші покарання(скріншот покарань)

(Бан був помилковим)

Денис Тимошик

Полковник НПУ | Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
1 Тра 2023
Дописи
2,262
Реакції
4,075
Бали
253
Результати розгляду заявок на посаду лідера: МР м.Дніпра

Схвалені Кандидати:

Метью Дефо
Ярослав Острозький (виключення )

Відмовлені Кандидати:

Микита Петрушечка - недостатній ігровий рівень

Інформація:

Співбесіда на посаду лідера організації МР м.Дніпра, буде 11.09.2024 о 22:30 (по технічним причинам час може бути змінений, вас про це обов'язково попередять).

Співбесіда проходитиме в офіційному Disсord каналі 3 сервера Ukraine GTA.

Всіх прошу знаходитись в каналі "Очікування обзвону" за 10 хвилин до початку співбесіди.

Також просимо змінити NickName в Discord по формі [К/L МР Д].

Бажаємо успіхів!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі