1.Ваш ігровий NickName: Микита Петрушка
2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:Так точно!
3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:Так точно!
4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?:Ніяк ні!
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Микита Петрушка
6.Ваш тег в Telegram: nagibator708
7.Ваш логін в Discord: n1k_k1t
8.Ваш справжній вік: 15(у мене через місяць 24 жовтня буде др, тому прошу виключення)
9.Які в вас є ідеї для фракції:
1)За для безпеки Заступника та Лідера, зробити так щоб вони пересувалися тільки кортеджом, виняток якщо немає у області нікого з охоронників або водіїв
2)Зробити картку на яку усі будуть щотижнево скидати 13,000, це буде ніби казна, з цих грошей будуть видаватися премії. Також з цих грошей я буду купляти квартиру або машину (до 900,000) та розігрувати їх між працівниками, я хочу зробити декілька квестів ну і зрозуміло що хто їх усі пройде той і переміг. У розіграші можуть приймати участь усі від 3-го по 10-те звання.
3)Коли у мережу заходить Заступник лідера або сам Лідер, якщо йому потрібно кудись їхати то він може наказати нач. охорони зробити код-5 для водіїв та охоронців. І машини вистраюються у такому порядку
1.Toyota Land Cruiser 2.Mersedes 3.Toyota Land Cruiser
У першому авто має їхати: Водій, нач.охорони та охоронці,
у другому: міський голова або заступник та звісно водій,
якщо вистачає персоналу то у третій: водій та охоронці.
4)Додати нову систему премій
1. Премії можуть видаватися тільки раз на тиждень
2. Для видання премії працівники мають виконати роботу. Для кожного звання свої завдання
Водії: мають перевезти працівників від 4-го звання 5 разів
Виплата у розмірі 15,000
Охоронник: відстояти 1 годину на чергуванні у холі (можно не одразу наприклад по 10 хв кожен день) Виплата у розмірі 15,000
Нач. охорони: провести 3 тренування для охоронців по охороні будівлі, та людей
Виплата у розмірі 15,000
Секретар: виконати міссію сортування документів 5 разів
виконати міссію агітація влади 10 разів
Виплата у розмірі 20,000
Адвокат:виїхати на виклики 5 разів
Виплата у розмірі 20,000
Прокурор-Заступник міського голови: нагодувати о/с будь якої фракції 10 разів
Виплата у розмірі 20,000
Також можно присилати інші роботи додатково до цих, додавати чи не додавати грошей це вже на розсуд лідера
5)Депутати мають додатися у групу у телеграмі, там будуть публікуватися голосування з деяких питань та депутати мають голосувати.
6)Для зручності додати усі іспити які потрібні для підвищення у електронному вигляді щоб працівники не чекали довго і не шукали заступників або лідера.
7)У зв'язку з тим що ЗСУ підпорядковується лідеру МР Д спробувати домовитися ЗСУ створити Повітряні Сили України. Де моужть буди тільки ті хто ммає доступ до гвинтокрилів та та літаків. Також домовитися на створення підрозділу ТЦК щоб набирати новобранців.
8)Змінити систему підвищення, якщо я стану лідером то я зроблю звання адвокат тільки після обзвону. Кандидат має знати конституцію ККУ, КПК,КУпА та правила затримань або конфіскацію прав щоб мати можливість захистити людину у рельному виклику. Або ж працівник просто складає іспит вже лідеру і тільки лідеру, чого не у електронному виді? А тому що у електронноми виглді працівник може списати.
9)Перевірка на знання, кожні 10 днів працівники від 3-го звання мають здати тест у електронній формі, якщо 1-й раз тест провалений то штраф у розмірі 50,000 у казну якщо немає то догана, якщо і на другий раз провал то звільнення.
10)Це для усіх фракцій, "Битвва міст" фракції Дніпра та Києва мають битися. У Дніпрі головний Міський голова а у Києві Президент. Тобто домовитися з усіма для цього ГРП. ЗСУ розподіляється 50/50.
11)Також можно провести ГРП "Переворот" ніби ЗСУ взбунтовалися та пійшли на МР Д але біля підїзду до Дніпра на БП їх має зустріти НПУ Д там вони ніби вбили генерала а полковник був за революцію і вони далі пійшли до МР Д а у цей час СБУ Ду цей час готує план евакуації МР Д, коли ЗСУ вже їдуть по мосту СБУ Д вирушує до МР Д та євакуює Міського голову та Заступника. І вони мають евакуюватися до ВРУ. А у місті біля ВРУ має готуватися оборона від повстанців. І біля ВРУ СБУ Д, СБУ К та НПУ К мають стояти на обороні, а охоронці ВРУ та МР Д на обороні території ВРУ, і далі як пійде якщо повстанці не возьмуть ВРУ за 10 хвилин то вони програли, але якщо возьмуть то виграли.
Тобто при основній битві ми маємо такі сили
Повстанці Захисники
ЗСУ СБУ Д/К
НПУ Д НПУ К
ДКВС Охоронці МР Д та ВРУ
12.Змінити систему доган, 1)Працівник має виконати міссію агітація влади 5 разів, 2)Штраф 10,000 у казну 3)Помити усі поли та авто які доступні працівнику, 4)щоб нііхто не думав щоо так легко позбутися доганти то він має на коді 5 сказати що він винен та приносить свої вибачення, 5)сдати іспит на тему через яку він отримав догаану, наприклад порушивв статут, перездаєш статут
10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:Я адекатний, чесний, розумний, добрий та готовий допомогати усім співпрацівникам.
11.Місто в якому живете:Дніпро