Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
РозглянутоUKRAINE GTA 03 | Відкриті заявки на посаду лідера УЗ
Відкриті заявки на посаду лідера УЗ Якщо ви не підходите по критеріям нижче - ваша заявка буде відмовлена.
Вимоги від кандидата: - Мати Discord, Telegram з відкритими особистими повідомленнями.
- Бути старше 16 років ( Можливі виключення )
- Не мати за історію гри блокувань за критичні порушення.
- Мати Role Play NickName за формою Ім'я_Прізвище.
- Знати правила лідерів/правила серверу/правила організацій.
- Мати можливість приділяти в день 3 години для гри.
- Мати бажання працювати в колективі, та вміння комунікувати с людьми.
- Мати базові знання про роботу фракції та розуміння її діяльності
- Мати мікрофон.
- Чітке розкриття покращених ідей для фракцій.
Форма подачі: 1.Ваш ігровий NickName:
2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:
3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:
4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?:
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:
6.Ваш тег в Telegram:
7.Ваш логін в Discord:
8.Ваш справжній вік:
9.Які в вас є ідеї для фракції:
10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:
11.Місто в якому живете:
12. Посилання на схвалену Role Play біографію:
13. Ваші покарання(скріншот покарань)
Додаткова інформація:
- Дві та більше заявки від однієї людини - відмова. - Копіювання заявки -відмова. - Флуд у цій темі заборонено, якщо це робить гравець, який подає заявку - це відмова. - Дві заявки на різні посади лідерства - відмова. - Нікнейм повинен бути Українською мовою. - Неспівпадіння ніка на форумі та у грі - відмова.
2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: так
3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: так
4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?: ні
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Жуковський Роман
6.Ваш тег в Telegram: @romko_bomko1
7.Ваш логін в Discord: rbomko_72148
8.Ваш справжній вік: 15
9.Які в вас є ідеї для фракції: Кожжний день проводити цікаві РП ситуації
Старатися кожжний день проводити цікаві РП та ГРП з іншими фракціями
Зробити хорошу систему підвищення
Дотримувати дисципліни
Створити графік маршруту потягів
Особивсто від мене зрозуміле та красиве оформлення форума
10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:
Я, Роман Дніпровський, маю бажання обійняти посаду лідера УЗ у GTA Ukraine, оскільки маю чітке розуміння того, як має працювати система Укр залізниці у грі, та готовий зробити її максимально ефективною. 11.Місто в якому живете: Львів
12. Посилання на схвалену Role Play біографію: Клік
13. Ваші покарання(скріншот покарань) Клік
1.Ваш ігровий NickName: Назар Легенда 2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Так
3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Так
4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?: Ні
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Назар Веремієнко
6.Ваш тег в Telegram: @yfpfh2952
7.Ваш логін в Discord: fistacha_1216
8.Ваш справжній вік: 15
9.Які в вас є ідеї для фракції:
1. Технологічна Революція та Кібернетична Держава
Що покращити:
Впровадження штучного інтелекту в державне управління.
Повна цифровізація економіки: безготівкове суспільство, смарт-контракти на базі блокчейну.
Масове виробництво безпілотних бойових машин, дронів і кібернетичних солдатів.
2. Глобальна Експансія та Економічний Контроль
Що покращити:
Розширення економічного впливу УЗ у сусідніх країнах через торгівлю та інвестиції.
Використання економічної блокади та фінансової залежності для контролю над іншими державами.
Впровадження власної цифрової валюти, яку використовують інші країни.
Створення спецпідрозділів, що володіють біологічними покращеннями, високим інтелектом і рефлексами.
Армія майбутнього, яка складається з найсильніших воїнів, що фізично та розумово перевершують будь-якого ворога.
10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Тому що я: Компетентний!
Гарний!
Дисциплінований!
А ще я дуже гарно знаю саму фракцію УЗ
11.Місто в якому живете: Дніпро
12. Посилання на схвалену Role Play біографію: *Жмяк* 13. Ваші покарання(скріншот покарань): *Чпоньк*
1.Ваш ігровий NickName: Бодя Назаренко
2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: так
3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:так
4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?: Маю досвід та знаю як можу розвивати фракцію на посаді лідера
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Богдан Назаренко
6.Ваш тег в Telegram: @No_emeny_00
7.Ваш логін в Discord: @bogdn7855
8.Ваш справжній вік:23
9.Які в вас є ідеї для фракції: Глобальний розвиток інфрактуктури УЗ
На посаді лідера хочу зробити активну фракцію, зацікавити новачків до фракції інвентами та іншими цікавими речами до прикладу розіграші та преміювання співробітників.
чітка та прозора система підвищення
викорення корупції з УЗ та привести економічний спад до підняття
Використати ресурс УЗ для комфортних подорожей пасажирів
Взаємодія з іншими фракція до прикладу ЗСУ, НПУ, СБУ, ВРУ, МР Д, ДСНС, ДКВС ЗСУ доставка нової техні та спорядження для військовослужбовців, оцінка перспектив співпраці та підписання меморандому про співпрацю. НПУ взаємодія щодо гарнізонової охорони вокзалів та охорони в поїздах, перевірка громадян на забороненні речі, організація спільного меморандому про співпрацю. ВРУ взаємодія щодо економічних інвестиції та економічної допомоги для розвитку УЗ, організація меморандому про економічну незалежність від економіки держави, видатки та прибуток безпосередньо буде іти до бюджету держави у вигляді 30% выд загального прибутку фракції, підписання всіх меморандомів з президентом України, Прем'єр Міністром України, Головою ВРУ, Головою МР Д, та отримання бюджету від ВРУ. СБУ взаємодія запобіганню корупційних схем, запобігання кібертичних атак на УЗ, запобіганню териростичним загрозам на УЗ, отримувати інформацію та повідомлення про правопорушення співробітників особисто лідеру фракції, підписання меморандому про Безпеку та Корупційні схеми в державній організації УЗ. МР Д взаємодія в розвитку обласного значення дирекції УЗ, створення Дирекції по області лівого та правого берега міста Дніпра,
розвиток колійної інспекції по місту Дніпро та області а саме створення Інспекції УЗ в МР Д, на чолі інспекції має бути Мер та Лідер УЗ, підписання меморандому про співробітництво. ДСНС взаємодія в правилах пожежної безпеки, проведення регулярних перевірок щодо вогнигасників та приведення всіх належних засобі до Надзвичайних ситуації, організація спільних тренувань та лекції для співробітників УЗ. підписання відповідно меморандому про співробітництво. ДКВС взаємодія з даною фракцією в доставці засуджених до місць покарання якщо це буде загрожувати життю через інші шляхи для співробітників ДКВС, УЗ готова до співпраці в цьому напрямку та допомагати в розвитку співпраці з даною фракцію та підписання меморандому.
додати локомотиви в УЗ:
ІнтерСіті та ІнтерСіті +
забезпечення старих локомотивів модернізацію та оновленням локомотивного парку УЗ.
Для нових співробітників буде преміювання за досягнення та роботу за 2 тижні роботи.
Створення звітності для співробітників від 4 по 11 ранг: щосуботи до 20:00 години перевірка звітності буде Лідером.
Введення системи преміювання співробітників за досягнення в фракції
Організувати дошку пошани для кращого співробітника тижня або місяця (додатково буде висунено на розгляд для співробітників та старшого складу) метод організації цього заходу особисто беру під особистий контроль і оголосити складу УЗ про прийняття чи відмову від даної ідеї це є суто внутрішньо фракційне питання.
організувати чесні та прозорі умови для набору заступників їх має бути 2 особи
Робити ГРП та РП з іншими фракціями.
10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: адекватний, відповідальний, цілеспрямований, знаю як фрацію розвинути та покращити для співробітників.
11.Місто в якому живете: Одеса
12. Посилання на схвалену Role Play біографію: тиць
13. Ваші покарання(скріншот покарань) тиць
1.Ваш ігровий NickName:Назар Тейлор 2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів:Звісно 3.Чи готові ви отриматипокаранняякщо підете з посади раніше терміну?:Звісно 4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?:Звісно 5.Ваше справжнє прізвище та ім'я:Назар 6.Ваш тег в Telegram:@Nazar1290 7.Ваш логін в Discord:taylor_5555 8.Ваш справжній вік:15 9. Які в вас є ідеї для фракції:Піднімати актив в організації, набрати чудовий старший склад, створити на форумі розділ "Працівник тижня", створити графік руху потягів, створити новий підрозділи а саме:
(НК)-Навчальний корпус. В даному підрозділі будуть знаходитися новобранці. Які будуть проходити навчання та підготовку. В їхніх обов'язках входить: активна участь в лекціях, тренуваннях, вивчення правил УЗ
(УПГП)-Управління Пасажирськими та Грузовими перевезеннями. В даному підрозділі знаходяться співробітники 3 звання "Помічник Машиніста". Обов'язки цього підрозділу: Ругулярні виїзди в рейс, перевезення пасажирів, та вантажу, чергування на переїздах. 10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:Тому що маю великий досвід на посаді лідерства
11.Місто в якому живете:Житомир 12. Посилання на схвалену Role Play біографію:СЮДА 13.Ваші покарання(скріншот покарань)Покарання
1.Ваш ігровий NickName:Андрій Блатний
2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:Так
3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:Так
4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?:Ні
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Андріан
6.Ваш тег в Telegram: @vrtl48
7.Ваш логін в Discord:andrian23
8.Ваш справжній вік:14[Прошу виключення] 9.Які в вас є ідеї для фракції: Система нагород Зробити відповідну тему у діскорді УЗ або на форумі.У тій темі людина з може скинути докази своєї роботи для того щоб людина могла отримати премії від Лідера. Взаємодія з іншими фракціями Коли поставляється спец техніка на поїздах тоді потрібно щоб МВС забеспечили безпеку для грузу а саме біля залізної колії поставити патрульні машини коли проїжає спец техніка. Підвищення активності Підвищити активність у фракції УЗ а саме зробити більше переводів з інших фракцій до УЗ також проводити кожень день по пару співбесідів щоб люди могли вступити у фракцію. Додати підрозділ СНК (Спеціальний Навчальний Корпус) Підрозділ СНК буде займатися
Ремонтування колій.
Обслуговуванням техніки УЗ.
Прибирання вагонів.
Мити підлоги у холі УЗ.
В данний підрозділ ви попадаєте автоматично коли вступили у фракцію УЗ з 1 до 2 звання ви підвищуєтеся там а дельше можете вибрати інший підрозділ. Підвищити комфорт у вагонах Зробити VIP вагон данний вагон буде коштувати за 1 рейс 50.000 грн.У данному вагоні вас буде чекати свій повар та 2 спальне ліжко з масажом та буде телевізор.
10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Тому, що я відповідальна, стримана, комунікабельна, адекватна, і впевнена в собі особа.
11.Місто в якому живете:Львів
12. Посилання на схвалену Role Play біографію:Біографія
13. Ваші покарання(скріншот покарань)Мої грішки
┏━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━♡♡♡━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┓
Ukraine GTA Андрій Блатний ┗━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━♡♡♡━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┛
Роман Дніпровський - діючий керівничий склад Назар Легенда - відмовлена РП біографія Андрій Блатний - малий вік + недовіра
Інформація:
Співбесіда на посаду лідера організації УЗ , буде 08.04.2024 о 21:00 (по технічним причинам час може бути змінений, вас про це обов'язково попередять).
Співбесіда проходитиме в офіційному Disсord каналі 3 сервера Ukraine GTA.
Всіх прошу знаходитись в каналі "Очікування обзвону" за 10 хвилин до початку співбесіди.
Також просимо змінити NickName в Discord по формі [К/L УЗ].
Бажаємо успіхів!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.