Розглянуто UKRAINE GTA 03 | Відкриті заявки на посаду лідера Укрзалізниці

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Денис Тимошик

Полковник НПУ | Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
1 Тра 2023
Дописи
2,261
Реакції
4,075
Бали
253
IMG_3454 (1).jpg

Відкриті заявки на посаду лідера * Укрзалізниці *

Якщо ви не підходите по критеріям нижче - ваша заявка буде відмовлена.

Вимоги від кандидата:

- Мати Discord, Telegram з відкритими особистими повідомленнями.

- Бути старше 16 років (є виключення)

- Не мати за історію гри блокувань за критичні порушення.

- Мати Role Play NickName за формою Ім'я_Прізвище.

- Знати правила лідерів/правила серверу/правила організацій.

- Мати можливість приділяти в день 3 години для гри.

- Мати бажання працювати в колективі, та вміння комунікувати с людьми.

- Мати базові знання про роботу фракції та розуміння її діяльності

- Мати мікрофон.

- Чітке розкриття покращень.

Форма подачі:

1.Ваш ігровий NickName:

2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:

3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:

4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?:

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:

6.Ваш тег в Telegram:

7.Ваш логін в Discord:

8.Ваш справжній вік:

9.Які в вас є ідеї для фракції:

10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:

11.Місто в якому живете:

12. Посилання на схвалену Role Play біографію:

13. Ваші покарання(скріншот покарань)

Додаткова інформація:

- Дві та більше заявки від однієї людини - відмова.

- Копіювання заявки - відмова.

- Флуд у цій темі заборонено, якщо це робить гравець, який подає заявку - це відмова.

- Дві заявки на різні посади лідерства - відмова.

- Нікнейм повинен бути Українською мовою.

- Неспівпадіння ніка на форумі та у грі - відмова

Тимур Фенікс

Східна Україна
Реєстрування
7 Жов 2023
Дописи
474
Реакції
1,115
Бали
138
завантаження (2).jpg

1.Ваш ігровий NickName:
Тимур Крутий

2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:
Так
3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:
 Так
4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?:
Так,був невеликий досвід (але на іншому проекті)
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:
ГорбаньТимур
6.Ваш тег в Telegram:

Tim_ur0510🥷🎧
7.Ваш логін в Discord:
 tumur0278
8.Ваш справжній вік:
14 (дуже прошу виключення, 5 жовтня вже буде 15)

1. Регулярні набори та відкриті дні :
для ефективної роботи фракції необхідно залучати нові кадри. Я планую проводити регулярні набори, а також дні відкритих дверей, де потенційні співробітники зможуть познайомитися з нашою роботою.
2. Спільні тренування та заходи з іншими структурами :
організація взаємодії з іншими силовими структурами для підвищення злагодженості під час надзвичайних ситуацій. Спільні навчання підвищать рівень координації та підготовленості.
3. Проведення лекцій і тренінгів :
запрошення фахівців з інших організацій для проведення лекцій на теми пожежної безпеки, самооборони та надання першої медичної допомоги. Це дозволить підвищити загальний рівень кваліфікації особового складу.
4. Набір та підготовка інструкторів у фракції :
введення інституту інструкторів, які будуть займатися підготовкою нових співробітників та проведенням внутрішніх екзаменів для перевірки їхніх знань і навичок.
5. Розширена система преміювання :
введення розширеної системи мотивації через преміювання за видатні досягнення та внесок у розвиток організації, що сприятиме підвищенню ефективності роботи особового складу.

6. Агітація та співпраця з іншими структурами :
створення програми залучення співробітників з інших організацій до нашої фракції, а також налагодження співпраці для обміну досвідом та спільних дій.

7. Введення системи зворотного зв'язку :
регулярне проведення опитувань і збору пропозицій від співробітників щодо покращення роботи фракції. Це допоможе вчасно реагувати на внутрішні проблеми та пропонувати інновації.
8. Організація внутрішніх змагань :
проведення внутрішніх конкурсів та змагань серед співробітників для підвищення командного духу, професійної майстерності та здорової конкуренції.
9. Програма наставництва :
впровадження системи наставництва, де досвідчені співробітники будуть допомагати новачкам адаптуватися та швидше оволодівати необхідними навичками.

10. Внутрішні перевірки та аудит :
створення системи внутрішніх перевірок та оцінювання для забезпечення належного рівня дисципліни, дотримання правил та стандартів фракції.

Я адекватний, добрий, компетентний, можу знайти розмову з іншими людьми, люблю допомогати своїм співробітникам та вирішувати спільно незрозумілі питання
11.Місто в якому живете:
 Одеса
12. Посилання на схвалену Role Play:

Біографія
13. Ваші покарання(скріншот покарань):
Покарання

Максим Алмазов

Полковник ДКВС | Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
744
Реакції
935
Бали
153
1.Ваш ігровий NickName: Максим Алмазов

2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Звичайно!

3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Готовий

4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?: Був, дуже великий досвід.

5.Ваше справжнє прізвище та ім'я: Алмазін Максим

6.Ваш тег в Telegram: @Almazovvvvw

7.Ваш логін в Discord: maks_almazov

8.Ваш справжній вік: 16 (30.08.2008)

Створення програм лояльності для пасажирів, які регулярно користуються послугами залізниці, що мотивуватиме їх обирати цей вид транспорту. Запровадження більш гнучкого графіку руху поїздів відповідно до потреб пасажирів та бізнесу. Вдосконалення інфраструктури на станціях, включаючи зони відпочинку, доступність для людей з обмеженими можливостями, безкоштовний Wi-Fi та інші сервіси.

Поліпшення інформаційного забезпечення, забезпечивши актуальні дані про розклад руху, затримки та зміни на всіх доступних платформах, включаючи соціальні мережі. Впровадження комфортних вагонів з покращеними умовами: нові сидіння, чистота, кондиціонування повітря, сучасні санвузли. Розвиток інфраструктури для перевезення вантажів, включаючи створення нових логістичних центрів та терміналів, які зможуть забезпечити швидке та ефективне оброблення вантажів.

Співпраця з місцевими громадами для розвитку залізничних маршрутів, які задовольняють потреби населення. Впровадження системи електронних квитків, яка дозволить швидко і зручно купувати проїзні документи без черг. Створення екологічних ініціатив, наприклад, висадка дерев на території станцій та використання енергоефективних технологій.

Організація культурних подій та виставок на станціях, щоб залучити більше пасажирів і створити позитивний імідж. Розробка програми підвищення кваліфікації співробітників, щоб покращити якість обслуговування та взаємодії з клієнтами. Впровадження системи зворотного зв'язку для пасажирів, щоб вони могли залишати свої відгуки та пропозиції, що допоможе покращити сервіс.

Забезпечення прозорості фінансових звітів фракції, щоб пасажири могли бачити, куди йдуть їхні кошти та які покращення заплановані. Розширення міжнародних маршрутів для збільшення туристичного потоку в Україну. Розробка спеціальних тарифів для студентів, пенсіонерів та малозабезпечених, щоб забезпечити доступність

проїзду.

Я можу зайняти посаду лідера Української Залізниці завдяки моєму стратегічному мисленню та розумінню сучасних тенденцій у транспортній інфраструктурі. Я маю досвід у впровадженні інноваційних рішень, що дозволяють оптимізувати процеси, знижувати витрати та підвищувати ефективність роботи.

Моя здатність слухати і враховувати думки різних зацікавлених сторін дозволить створити ефективну команду, яка працюватиме над спільною метою. Я також прагну забезпечити відкритість та прозорість у всіх аспектах діяльності, що зміцнить довіру пасажирів та партнерів.

Моя пристрасть до сталого розвитку та екологічної відповідальності стане основою для впровадження нових технологій, які зменшать негативний вплив на навколишнє середовище. Я готовий до викликів і маю амбіції, щоб разом з командою перетворити Українську Залізницю на сучасний, ефективний та надійний транспортний оператор, здатний задовольнити потреби як внутрішніх, так і міжнародних пасажирів
.

11.Місто в якому живете: Познань

12. Посилання на схвалену Role Play біографію:
Ось тут

13. Ваші покарання(скріншот покарань):
IMG_20240723_200520_252.jpg

Макcим Сокол

Модератор | Південна Україна
Модератор
Реєстрування
20 Тра 2024
Дописи
248
Реакції
464
Бали
108

1.Ваш ігровий NickName: Максим Сокол​

2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:саме так​

3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:саме так готовий​

4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?: саме так​

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Максим Сокол​

6.Ваш тег в Telegram:mad:Sokol_Maksum​

7.Ваш логін в Discord:maksim07682​

8.Ваш справжній вік:14​

9.Які в вас є ідеї для фракції:​

1.Зробити активну Фракцію​

2.Робити цікаву та нескладну систему підвищення​

3.Створити нові підрозділи​

(НК)- Навчальний Корпус

В данному підрозділі знаходяться новобранці. Проходять навчання та підготовку. В їх обов'язки входить: активна участь в лекція та тренуваннях, вивчення правил, слідкуванням за станом колій, слідкування за чистотою території УЗ. Після отримання 3 порядкового звання, вони повинні обрати інший підрозділ.

(УПГП) - Управління Пасажирськими та Грузовими Перевезеннями

В данному підрозділі знаходяться співробітники від 3 порядкового звання "Помічник Машиніста". В їх обов'язки входить: регулярні виїзди в рейс, перевезення пасажирів та вантажу, чергування на переїздах, участь в лекціях та тренуваннях від керівничого складу.

4.Робти грані премії та різні конкурси для співробітників

5.Створити на форумі розділ Працівник Тижня

6.Набрати комунікабельний Старший особовий склад​

7. Додати "зони реагування", зелені, жовті, та червоні зони на території УЗ
В зеленій зоні - дозволено перебувати усім громадянам скільки завгодно часу,
В жовтій зоні - дозволено перебувати не більше 2-х хвилин
В червоній зоні - знаходитись заборонено
8. Додати можливість реєструвати ОТЗ для того щоб швидше прибувати на місце зломаних колій.

10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: нормальний адекватний дружелюбний і думаю справлюся зі своїм обов'язкам​

11.Місто в якому живете: Луцьк​

12. Посилання на схвалену Role Play біографію: тиць

13. Ваші покарання(скріншот покарань)покарань не має​

Денис Тимошик

Полковник НПУ | Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
1 Тра 2023
Дописи
2,261
Реакції
4,075
Бали
253
Результати розгляду заявок на посаду лідера: УЗ

Схвалені Кандидати:

-

Відмовлені Кандидати:

Тимур Крутий - недостатній вік
Максим Алмазов - недовіра від адміністрації
Максім Сокол - діючий лідер МОЗ,недостатній вік

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі