Розглянуто UKRAINE GTA 03 | Конкурсний відбір на посаду генерала НПУ м.Київ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кіра Тейлор

ГС Держ | Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Січ 2023
Дописи
1,593
Реакції
606
Бали
213
Шановні гравці, відкриті заявки на посаду Лідера ''НПУ м.Київ'
Якщо ви не підходите по критеріям нижче - ваша заявка буде відмовлена

Вимоги від кандидата:
- Мати Discord, Telegram з відкритими особистими повідомленнями.
- Лідеру повинно бути 16+ років(є виключення).
- Не мати за історію гри блокувань за критичні порушення.
- Мати RP NickName за формою Ім'я_Прізвище.
- Мати NickName на форумі як на сервері.
- Мати схвалену RP Біографію лідера.
- Знати правила лідерів/правила серверу/правила організацій.
- Мати можливість приділяти в день мінімум 3 години для гри.
- Мати бажання працювати в колективі та вміти комунікувати з іншими гравцями.
- Мати базові знання про роботу фракції та розуміти її діяльність.
- Мати мікрофон.
- Мінімальний ігровий рівень кандидата на пост лідера - 15 (є виключення).

Форма подачі
1.Ваш ігровий NickName:
2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:
3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:
4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?:
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:
6.Ваш тег в Telegram:
7.Ваш логін в Discord:
8.Ваш справжній вік:
9.Які в вас є ідеї для фракції:
10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:
11.Місто в якому живете:
12. Посилання на схвалену Role Play біографію:
13. Покарання, які ви отримали за гру на даному сервері (TAB - Персонаж - Мої покарання):

Додаткова інформація:
- Дві та більше заявки від однієї людини - відмова.
- Копіювання заявки - відмова.
- Флуд у цій темі заборонено, якщо це робить гравець, який подає заявку - це відмова.
- Дві заявки на різні посади лідерства - відмова.
- Нікнейм повинен бути Українською мовою.

- Неспівпадіння ніка на форумі та в грі - відмова.
- Відсутній додаток Telegram - відмова.

Іван Дефо💎

Ст.Модератор | 03 Східна Україна
Реєстрування
9 Чер 2023
Дописи
166
Реакції
311
Бали
68
images-removebg-preview (2).png

1.Ваш ігровий NickName:
Іван Дефо
2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:
Так
Так
Так
Зам.Головного Лікаря МОЗ
Головний Лікар МОЗ
Полковник ЗСУ
Ігровий Помічник
Головний Лікар МОЗ Д

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:
Іван Требко
6.Ваш тег в Telegram:
@vanichka_love
Посилання на ТГ

7.Ваш логін в Discord:
ivannastyle
8.Ваш справжній вік:
15 років
(прошу виключення)

Банальні ідеї:
- Підняти РП в фракції
- Проводити цікаві лекції
- Проводити цікаві тренування
- Проводити РП
- Проводити ГРП
- Проводити МП
- Проводити ГМП
- Відкрити заяви на 9+ звання

Ідеї які покращать роботу НПУ міста Києва:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Додати підрозділ
НАВС
"Навчальна Академія Внутрішніх Справ"
png-transparent-ukrainian-academy-of-internal-affairs-organization-police-academy-ministry-of-...png

Даний підрозділ буде створений для новобранців, які тільки прийшли до лав НПУ К

1. Навчання новобранців
2. Охорона території НПУ К

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Додати підрозділ
ДПП
"Департамент Патрульної Поліції"
lossless-page1-717px-Нарукавний_знак_Департамент_патрульної_поліції.tif.png

Даний підрозділ буде створений для працівників, які вже отримали 3 порядкове звання
1. Забезпечення публічного порядку та безпеки охоронних прав і свободи людини
2. Патрулювання міста Києва
3. Затримка злочинців
4. Виписування штрафів за порушення ПДР

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Додати підрозділ
КОРД
"Корпус Оперативно Раптової Дії"
CORD_Patch_NPU.svg.png

Даний підрозділ буде створений для працівників, які вже отримали 4 порядкове звання
1. Вирішення надзвичайно небезпечних ситуацій з затримання бандитських та організованих злочинних угрупувань
2. Надання силової підтримки іншим підрозділам поліції
3. Участь в антитерористичних операціях

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Додати підрозділ
ГСУ
"Головне Слідче Управління"
images__1_-removebg-preview.png

Даний підрозділ буде створений для працівників, які вже отримали 5 порядкове звання
1. Надання практичної і методичної допомоги в організації роботи органів досудового розслідування
2. Розроблення проектів нормативно-правових актів з питань, що стосуються сфери діяльності органів досудового розслідування
3. надання допомоги і перевірка роботи слідчих підрозділів, здійснення заходів щодо усунення недоліків і підвищення рівня слідчої роботи на місцях, контроль за їх виконанням

Всі ці підрозділі покращать роботу НПУ міста Києва, та зроблять місто безпечнішим

Маю досвід, та хочу спробувати себе на новій посаді
11.Місто в якому живете:
Бориспіль

ТИЦЬ
13. Покарання, які ви отримали за гру на даному сервері (TAB - Персонаж - Мої покарання):
ТИЦЬ

Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
106
Реакції
205
Бали
88
security-service-of-ukraine-ministry-of-internal-affairs-special-tasks-patrol-police-ukrainian.jpg

1.Ваш ігровий NickName: Маркіян Шумин

2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Так!

3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Так!

4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?: Так!

-Лідер МР м.Харків 03

-лідер СБУ м.Дніпра 03
-Полковник СБУ м.Київ 02
- Прем'єр-міністр 02

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Шумин Маркіян

6.Ваш тег в Telegram: @vasaw1

7.Ваш логін в Discord: satylili211

8.Ваш справжній вік: 16

1) Забезпечення безперебійної взаємодії Національної Поліції з іншими силовими структурами, зокрема, СБУ Києва, ЗСУ та іншими у галузі боротьби із злочинністю та порушенням громадського порядку.

2) Створення графіку щоденних тренувань, щоразу комбінуючи їх.
Наприклад:
-Понеділок: Відпрацювання тактичних маневрів, зокрема, паралелінг, блокування, коробочка та тиски.

-Вівторок: Проведення тренування для молодшого особового складу в галузях дізнання та слідства.

-Середа: Проведення тренінгу для інших організації на тему: “Правила застосування та поводження з вогнепальною зброєю”
-Четвер: Тренування по тактиці штурму та десанті для силових підрозділів “Корд” і “Лють” спільно з “ССО”(ЗСУ) та “ЦСО Альфа”(СБУ м.Київ).

3) Створення спеціалізованих підрозділів Національної Поліції України:

— ДСР “Департамент стратегічних розслідувань” - головною метою є здійснення боротьби з організованою злочинністю та слідчих дій.

— ВПУ “Військова поліція України” - головною метою є забезпечення правопорядку в ЗСУ та інших військових формуваннях.

— “Корд” та “Лють” - головною метою є виконання надскладних спеціальних операцій у повітрі та на воді.

— ДПП “Департамент патрульної поліції’ - головною метою є забезпечення правопорядку на дорогах Східної України.

— ДВБ “Департамент внутрішньої безпеки” - головною метою є забезпечення державного захисту для особового складу Національної поліції.
— ЦПП “Центр професійної підготовки” - головною метою є забезпечення якісного навчання майбутніх поліцейських

10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: На мою думку, я повинен зайняти посаду лідера НПУ м.Києва, бо маю великий досвід у роботі з особовим складом. Я завжди стараюсь всім співробітникам і просто громадянам допомагати. Вмію контролювати свої емоції. Маю велике бажання та мотивацію для роботи у даній силовій структурі.

11.Місто в якому живете: Львів

клік

13. Покарання, які ви отримали за гру на даному сервері (TAB - Персонаж - Мої покарання): клік

Джеймс Джордан

Адміністратор | Чорноморський край
Адміністратор
Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
979
Реакції
420
Бали
123
1.Ваш ігровий NickName: Толя Шелбі
2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Так
3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Так
4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?: Так
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Толя Теплинський
6.Ваш тег в Telegram: Humple_Pirate
7.Ваш логін в Discord: to3038
8.Ваш справжній вік: 17

В основні ідеї входить:
1. Покращити дисципліну / комунікабільність / відповідальність нашихі бійців.
2. Слідкувати за патрулями.
3. В регулярному часі проводити лекції / тренування / тощо..
4. Вислуховувати та відповідати іншим людям.
5. Створити систему пермій, за виконання певної роботи.
6. Створити дошку пошан, куди попадають особливі співробітники фракції.
7. Проводити спільні заходи з іншими організаціями. ((РП))
8. Створити підрозділ ДВБ - Департамент внутрішньої Безпеки - створений для того, щоб очищати лави поліції від тих, хто вирішив наживатися на громадянах, а не служити їм, а також виявляти і протидіяти тим, хто порушує права самих поліцейських.
9. Створити підрозділ УПП - Управління патрульної поліції - його підрозділ має забезпечувати публічну безпеку й порядок, охороняти права й свободи людини, інтереси суспільства й держави, протидіяти злочинності, в рамках закону надавати допомогу особам, які такої допомоги потребують.
10. Створити підрозділ КОРД - Корпус оперативно раптової дії - це штурмовий підрозділ, завданням якого в умовах бойових дій буде, нейтралізація диверсійно-розвідувальних груп противника, затримання терористів, звільнення заручників.
11. Створити підрозділ АКПП - Академічний корпус патрульної поліції - підрозділ в якому новачки зможуть, ознайомитись з правила, підрозділами, патрулями та багато чого іншого...
12. Але більше уваги я хочу приділити до дисципліни. Дисципліна це - обличчя наших бійців та їх ставлення до нашої роботи! Також робити як умога більше цікавих та активних тренувань. Розвивати нашу організацію в шляхах грамотності та готовності до подій! Підвищувати / понижувати / звільняти / робити набори в фракцію . І це все в максимально регулярному часі! Ну і саме головне це: розвинути фракцію у знанні РП. Проводити багато РП / ГРП з іншими фракціями та з особовим складом. Привчати бійців до базових знань РП.

Запровадження програми "Поліцейський друг". Ця програма передбачає залучення школярів до співпраці з поліцією, проведення зустрічей, тренінгів та інтерактивних заходів, щоб зміцнити довіру і сприяти взаєморозумінню між поліцією та молоддю.
13. Розширення комунікації з громадянами через соціальні мережі. Генерал може створити власний обліковий запис у популярних соціальних мережах, де він буде повідомляти про новини, події та важливу інформацію для мешканців Вінниці.
14. Організація спільних заходів з громадськістю. Це можуть бути відкриті дні, ярмарки безпеки, спортивні турніри або інші заходи, які допоможуть поліції та громаді поближче познайомитися, спілкуватися і вирішувати питання разом.
15. Залучення молодих волонтерів. Генерал може створити програму волонтерства, де молодь зможе долучитися до роботи поліції, отримати цінний досвід та сприяти підвищенню безпеки в місті.
16. Посилення патрулювання в місцях громадського транспорту. Забезпечення безпеки пасажирів та запобігання злочинам на транспорті є важливою задачею поліції. Генерал може вдосконалити систему патрулювання та встановити спеціальні зони для спілкування з поліцейськими на зупинках та станціях.

10.
Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Тому що я адекватний, стресостійкий, добре розуміюся на посаді, комунікабельний, допоможу людині, якщо в неї є проблеми в фракції
11.Місто в якому живете: смт.Пантаївка
12. Посилання на схвалену Role Play біографію: Біографія
13.
Покарання, які ви отримали за гру на даному сервері (TAB - Персонаж - Мої покарання): Покарання

Віктор Каравай

Новий гравець
Реєстрування
25 Лис 2023
Дописи
5
Реакції
1
Бали
6

1717338189106.png

Заявка на Генерала НПУ К

1.Ваш ігровий NickName:Віктор Каравай

2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:Так, ознайомлений

3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:Так, я готовий.

4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?:Ні

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Віктор Каравай

6.Ваш тег в Telegram:@makaka337228

7.Ваш логін в Discord:check4ik

8.Ваш справжній вік:14 (прошу виключення)

-зробити нову систему підвищення,

-зробити дружний колектив

-зробити НПУ К топ 1 фракція по активу, стрельбі, рп відігровкам і т.д..

-зробити дружний колектив з усіма фракціями!

-робити на код-6 не тільки що я хочу а іще шо мої співробітники хочять,

-проводити Вікторину, за правельну відповідь отримуєш 5к хто саме більше відповість отримує +20к

-відкрити заявки на 9+ звання.

-і ще багато чого що можна зробити!!!

10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:я веселий, добрий, дісцеплінований, трудолюбивий, комунікабельний, адекватний.

11.Місто в якому живете:Cottbus (Німмечіна)

Реєстрування
15 Лют 2023
Дописи
310
Реакції
351
Бали
68
1.Ваш ігровий NickName:
Ярослав Хоффман
2.
Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:
Так
Повністю
Маю великий досвіт за своїми плечами.
5.
Ваше справжнє прізвище та ім'я:
Ярослав Левченко
6.Ваш тег в Telegram:
@Horny_dady
7.Ваш логін в Discord:
Wolody
8.Ваш справжній вік:
19
1)Поставити нових до-посадових осіб,які будут керувати:Відділ кадрів,виплати премій,проведенння до медичної/психологічної допомоги,запису контрактів.
2)Відновлення хвилину мовчання
3)Створення патрулів в коменданску годину
4)Дошка пошани,гравець тижня
5)Відновленна система підвищення

Підрозділи

Кіберполіції

1717351561069.png

Основними завданнями Кіберполіції є:

1.Завчасне інформування населення про появу новітніх кіберзлочинів;
2.Впровадження програмних засобів для систематизації та аналізу інформації про кіберінциденти, кіберзагрози та кіберзлочини;

3.Участь у міжнародних операціях та співпраця в режимі реального часу. Забезпечення діяльності мережі контактних пунктів між 90 країнами світу;
4.Протидія кіберзлочинам.

Группа швидкого реагування "КОРД"

1717351520384.png

Підрозділи «КОРД» мають такі основні завдання

1.планування, підготовка та проведення спеціальних поліцейських операцій, спрямованих на:
2. затримання членів злочинних організацій та озброєних банд;
3. забезпечення особистої охорони осіб, узятих під захист;
4. участь в антитерористичних операціях, що проводяться відповідно до Закону України «Про боротьбу з тероризмом»;

Навчальна академія МВС-НАВС

1717351754587.png

Національна академія внутрішніх справ — вищий орган навчання .

Головне слідче управління-ГСУ

1717351901749.png

Основна задача:
Забезпечення швидкого, повного та неупередженого розслідування кримінальних правопорушень

Компетентний в справі.
11.Місто в якому живете:
Харків
Тиць

Тиць
(За правилами сервера блокувань не маю)

Вкладення

• 1717351376437.png
    1717351376437.png
    79.2 Кб · Перегляди: 62

Тимур Фенікс

Майор НПУ І Східна Україна
Реєстрування
7 Жов 2023
Дописи
470
Реакції
1,112
Бали
138
1715110239988.png

1.Ваш ігровий NickName: Тимур Крутий
3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Так
4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?: Ні, не було
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Горбань Тимур
6.Ваш тег в Telegram: Tim_ur0510🥷🎧
7.Ваш логін в Discord: tumur0278
8.Ваш справжній вік: 15 (прошу виключення)

1. Поліпшення внутрішньої структури:
Ієрархія: Введення чіткої ієрархії з різними званнями та ролями (патріот, молодший офіцер, старший офіцер, капітан, майор, полковник).
Рольові обов'язки: Кожне звання має свої обов'язки та привілеї, що допоможе підтримувати дисципліну та мотивацію.
2. Навчання та тренування:
Регулярні тренування: Організація регулярних тренувань для покращення бойових навичок, водіння, тактичного планування та комунікації.
Навчальні місії: Проведення спеціальних навчальних місій для новачків, щоб допомогти їм швидше адаптуватися та розвивати необхідні навички.
3. Розширення взаємодії з іншими фракціями:
Спільні операції: Кооперація з іншими фракціями для виконання складних місій або заходів, що покращить взаємодію та побудує сильні альянси.
Міжфракційні змагання: Організація змагань між різними фракціями, як-от стрілецькі змагання, перегони на автомобілях чи стратегічні ігри.
4. Інфраструктурні покращення:
Обладнання: Підвищення рівня технічного забезпечення, зокрема оновлення парку автомобілів, зброї та захисного спорядження.
Бази та штаби: Модернізація існуючих баз та створення нових, де можна зберігати техніку, тренуватися та проводити стратегічні наради.
5. Соціальні активності:
Івенти та заходи: Організація різноманітних івентів, як-от святкові паради, благодійні акції, тематичні вечірки, щоб згуртувати гравців та покращити командний дух.
Форуми та соціальні мережі: Активне використання форумів та соціальних мереж для обміну ідеями, планування заходів та підтримки комунікації серед членів фракції.
6. Спеціальні підрозділи:
Антитерористичний загін: Створення спеціального підрозділу для боротьби з тероризмом, який буде виконувати найскладніші та найнебезпечніші завдання.
Підрозділ швидкого реагування: Формування мобільної групи, що швидко реагуватиме на виклики та інциденти.

10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Я адекватний, добрий, стресостійкий, грамотний, компетентний, можу знайти розмову з іншими людьми, люблю допомогати своїм співпрацівникам.
11.Місто в якому живете: Одеса
12. Посилання на схвалену Role Play біографію: Біографія
13. Покарання, які ви отримали за гру на даному сервері (TAB - Персонаж - Мої покарання): Покарання

Назар Пархуць

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
14 Чер 2023
Дописи
335
Реакції
332
Бали
68

Управління авіації та поліції на воді

1.Ваш ігровий NickName:Назар Пархуць
3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Так готовий
4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?: Так був досвід
3 рази на Полковнику НПУ К стояв та був на С МВС
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Пархуць Назар
6.Ваш тег в Telegram:mad:Otamanchuk
7.Ваш логін в Discord:nazar4ik1689
8.Ваш справжній вік:16
1.Буду оліпшувати особовий склад:

А саме: Їздити на полігон та вчитися стріляти з вогнепальної зброї, Стрибати з гвентокрила, Їздити на тренування з фракціями, Їздити вчитися на поліцейських машинах робити трюки.
2.Створю на форумі тему "Нічний патруль та нічне чергування" Це принесе великий актив від працівників. Ця тема покраще роботу працівників. Як це все буде працювати;

Нічний патруль: 2 працівників НПУ будуть виїжати у нічний патруль. Нічний патруль буде працювати після 21:00. Тобто працівники виїжають і кожних 30 хвилин роблять доповідь у рацію та роблять скріншот. Пізніше після цього вони будуть подавати свій звіт окремо в іншу тему.
Нічне чергування:
Працівник буде робити кожної години доповідь та також подавати звіт та отримувати за це грошову винагороду.

3.Хочу створити на форумі тему "Повернення додому" Працівник НПУ який звільнився по ЗВБ,він зможе повернутися назад у сім*ю. Тобто подати заявку на форумі та Полковник або Генерал буде схвалювати
4.Також дуже бажаю створити на форумі дуже цікаву тему:
-Звіт Керівників підрозділу
-Звіт Заступника Керівника підрозділу
-Звіт Ст. та простого Інструктора
Ці тему дуже допоможуть бачити активність підрозділів та їхніх працівників у ньому.
5.Хочу робити кожного Вівторка та Четверга "ГРП РП МП"
6.Також добавлю на форумі тему "Інформація для співробітників" У цій темі працівник зможе ознайомитися з кожною інформацією
7.Також добавити на форумі тему "Наказаи Генерала" Ця тема зможе ознайомлювати працівників та щоб вони бачили накази Генерала.
8.Створю власний діскорд канал НПУ К. Це допоможе в розвитю фракції та піднесе великий актив
9.Створю на форумі тему "Криміналістика" У цій темі я розпишу все про криміналістику та кожен працівник зможе ознайомитися з Криміналістикою.
10.Створю на форумі тему "Реєстрація ОТЗ" У даній темі працівник зможе зареєструвати свій транспорт та пересуватись на ньому під час зміни.
11.Добавлю на форумі тему "Система отримання подяк" У даній темі для співробітників будуть добавлені завдання за їхню роботу вони зможуть отримати подяку.
12.Створю на форумі тему "Бінди для співробітників" В цій темі будуть такі відігровки як:
Використання тайзеру
Надівання кайданок
Зачитання міранди
Відривання/Закривання дверей у ІТТ
Діставання М4
Представлення свого посвідчення
Відігравати перевірку паспорту по КПК
13.Створю на форумі тему "Присяга для працівників" У цій темі працівник зможе подати свою присягу.
14.Створю на форумі тему "Зони реагування ГНПУ К" У цій темі буде описано зони віділу ГНПУ К тобто
Де знаходиться Жовто та Червона зона.
15.Створю на форумі тему "Правила з Адвокатом" Тобто працівники зможуть ознайомитися з правилами взаємодії адвокатом.
16.Кожного Понеділка буду викликати Головного лікаря до Віділу ГНПУ К та він буде розказувати як надавати першу домедичну допомогу
17.Буду проводити кожної неділі збір працівників.
18.Буду проводити кожних код 6 хвилину мовчання
19.Добавлю для кожного підрозділу аксесуар. Це допоможе взнати по працівнику у якому він підрозділі. (Якщо це можна буде)
20.Буду проводити переатестації кожного місяця.
21.Буду просити працівників НПУ сидіти в Спец Звязку Діскорд коли вони сидять під час зміни або у патрулі.
22.Добавлю у діскорд "Питання до лідера"
23.Створю на форумі тему "Працівник тижня" Працівник буде отримувати за це винагороду. Тому працівники захочуть бути працівником тижня тому це піднесе великий актив.
24.Буду проводити агітацію до вступу НПУ через новини ЗМІ.

25.Буду проводити кожного місяця день відкритих дверей та повідомляти це все у Діскорд та у Новини ЗМІ.

Хочу добавити підрозділи:

КП

Кіберполіція відкрила телефонну лінію для інформаційної підтримки громадян  | Кременчуцька газета

Кіберполіція — міжрегіональний територіальний орган Національної поліції України, який входить до структури кримінальної поліції Національної поліції та відповідно до законодавства України забезпечує реалізацію державної політики у сфері боротьби з кіберзлочинністю.

ОДР

Колапс органів досудового розслідування - Антидот

Органами досудового розслідування є органи, що здійснюють досудове слідство і дізнання

НА

Головна сторінка :: НАВС

Навчальна академія - це освітня установа або програма, яка надає структуроване навчання та підготовку в певній галузі знань або професії.

10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Я компетентний, цілеспрямований, стресостійкий, та доброзичлива людина.
11.Місто в якому живете: Тернопіль
тут
13. Покарання, які ви отримали за гру на даному сервері (TAB - Персонаж - Мої покарання): тут

Максим Герас ♡

.
Активний гравець
Реєстрування
15 Чер 2023
Дописи
1,357
Реакції
1,644
Бали
213
Допущено до обзвону:
Маркіян Шумин
Тимур Крутий
Назар Пархуць

Недопущено до обзвону:
Іван Дефо - На ігровому аккаунті попередження.
Толя Шелбі - Недовіра від адміністрації
Віктор Каравай - Банальні ідеї
Ярослав Хоффман - Недовіра від адміністрації

Інформація
Обзвон на посаду лідера НПУ м.Київ відбудеться 05.06.2024 о 19.00 (по технічиним причинам час може бути змінений, вас про це обов'язково попередять).
Обзвон проходитиме в офіційному Disсord каналі 03 сервера Ukraine GTA.
Всіх прошу знаходитись в каналі "Очікування обзвону" за 10 хвилин до початку обзвону.

Також просимо змінити NickName в Discord по формі [К/НПУ К].

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі