Розглянуто UKRAINE GTA 03 | Конкурсний відбір на посаду лідера МОЗ м.Дніпро

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Герас ♡

.
Активний гравець
Реєстрування
15 Чер 2023
Дописи
1,357
Реакції
1,644
Бали
213
Шановні гравці, відкриті заявки на посаду Лідера ''МОЗ м.Дніпро''
Якщо ви не підходите по критеріям нижче - ваша заявка буде відмовлена

Вимоги від кандидата:
- Мати Discord, Telegram з відкритими особистими повідомленнями.
- Лідеру повинно бути 16+ років(є виключення).
- Не мати за історію гри блокувань за критичні порушення.
- Мати RP NickName за формою Ім'я_Прізвище.
- Мати NickName на форумі як на сервері.
- Мати схвалену RP Біографію лідера.
- Знати правила лідерів/правила серверу/правила організацій.
- Мати можливість приділяти в день мінімум 3 години для гри.
- Мати бажання працювати в колективі та вміти комунікувати з іншими гравцями.
- Мати базові знання про роботу фракції та розуміти її діяльність.
- Мати мікрофон.
- Мінімальний ігровий рівень кандидата на пост лідера - 15 (є виключення).

Форма подачі
1.Ваш ігровий NickName:
2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:
3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:
4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?:
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:
6.Ваш тег в Telegram:
7.Ваш логін в Discord:
8.Ваш справжній вік:
9.Які в вас є ідеї для фракції:
10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:
11.Місто в якому живете:
12. Посилання на схвалену Role Play біографію:

Додаткова інформація:
- Дві та більше заявки від однієї людини - відмова.
- Копіювання заявки - відмова.
- Флуд у цій темі заборонено, якщо це робить гравець, який подає заявку - це відмова.

- Дві заявки на різні посади лідерства - відмова.
- Нікнейм повинен бути Українською мовою.
- Неспівпадіння ніка на форумі та в грі - відмова.
- Відсутній додаток Telegram - відмова.

Реєстрування
1 Кві 2024
Дописи
137
Реакції
89
Бали
33
1.Ваш ігровий NickName: Мага Терехов
2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: так
3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: так
4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?: так
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Кирило.
6.Ваш тег в Telegram: @Sos3216
7.Ваш логін в Discord: Kirill_Shilo
8.Ваш справжній вік: 15
9.Які в вас є ідеї для фракції: Ідей що до покращення багато але Підрозділи і т.д. будуть зробленні в процесі праці, планую нормалітізувати роботу МОЗ у зв"язку з тим що немає роботи та лікарів!
10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Я единий кандидат, я дуже гарно вмію тримати слово, працювати, у зв"язку з Канікулами буду працювати або 24 на 7 або 23 на 7!
11.Місто в якому живете: Харків
12. Посилання на схвалену Role Play біографію: (РП біо скоро схвалять, будь ласка прийміть заявку навіть якщо Рп Біо відхилять через 24 години подам нову, прошу зробити виключення! Тут )

Олег Бачевський

Поважний гравець
Реєстрування
3 Кві 2023
Дописи
372
Реакції
179
Бали
103
1.Ваш ігровий NickName: Олег Найк
2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Саме так
3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Саме так
4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?: Ніяк ні
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Постригань Олег
6.Ваш тег в Telegram: @Oleg03_Olek
7.Ваш логін в Discord: @olegkachan
8.Ваш справжній вік: 14
1. Зробити три підрозділи:
- Медичний навчальний корпус [МНК] - це частина навчального закладу, яка спеціалізується на навчанні та підготовці майбутніх медичних працівників. Тут працівники, отримують теоритичні знання та дорогоцінний досвід, який їм буде потрібний, для майбутнього кар'єрного зростання. Сюди автоматично вступають всі працівники, які вступили до організації.
- Швидка медична допомога [ШМД] — спеціалізована медично-санітарна служба, завданням якої є надання першої медичної допомоги при станах, загрозливих для життя, потерпілим від нещасних випадків або при раптових захворюваннях, а також транспортування потерпілих до лікарень. Сюди можна вступити, маючи 3+ звання.
- Санітарно медична допомога [СМД] - це стаціонарно медечна допомга, завданням якої є стежити за якісним лікуванням пацієнтів виключно в лікарні, це може бути як медична допомога без хірургічних втручань, так і хірургічні операції. Сюди можна вступити, маючи 3+ звання.
2. Набрати людей, зробити більше наборів та зробити легку систему підвищень, щоб працівники хотіли вступати до МОЗ Д й мали змогу швидко підвищуватись.
3. Навчити працівників RP, щоб всі працівники вміли відігрувати RP в чат/мікрофон у будь-яких ситуаціях.
4. Проводити цікаві лекції та тренування, не для галочки, а для працівників.
5. Створити канал на форумі "Відповіді на найчастіші запитання".
6. Вислуховувати всі думки працівників МОЗ та прислуховуватись до них.
7. Зробити дошку пошани, де будуть працівники, які сумлінно, чесно та правильно виконують свою роботу.
8. Видавати премії співробітникам, які виконують свою роботу сумлінно, чесно та правильно!
9. Збільшити взаємодію МОЗ Д, з іншими організаціями.
10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Я добрий, чесний, адекватний, справедливий та відповідальний. Також, я хочу врятувати МОЗ Д, тому що ця організація майже неактивна.
11.Місто в якому живете: Олександрія, Кіровоградська область
12. Посилання на схвалену Role Play біографію: https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Олег-Найк-rp-Біографія.174526/

Реєстрування
15 Січ 2023
Дописи
113
Реакції
125
Бали
88
1.Ваш ігровий NickName: Олег Маккалістер
2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Так
3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Та
4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?: Ні, тільки на керівних посадах
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Цісінський Олег
6.Ваш тег в Telegram: @Yakyca
7.Ваш логін в Discord: mayas230
8.Ваш справжній вік: 15 (прошу виключення)

1. Створити тему: Кращий співробітник тижня, задача цієї ідеї: щоб фракція була активна та за це получати грошові премії.

2. Розробити систему преміювань, для того щоб співробітники хотіли працювати я розроблю систему преміювань, 1 бал - 4 тисячі, щоб получати бали потрібно виконувати завдання і за це получати бали і ті бали на гроші, наприклад, помити підлогу в холі - 1 бал, побути на 3 лекціях - 2 бали і т.д також будуть окремі завдання для заступників лідера.
3. Проводити збори всіх співробітників щоб послухати різні пропозиції/питання від співробітників щоб поліпшити роботу Укрзалізниці.
4. “Накази Головного Лікаряі” - будуть введені накази де будуть затверджені різні рішення
5. Проводити різні мп/грп/мп з іншими фракціями та з ними взаємодіяти
6. Дресс Код - в цій темі буде інформація з якого звання доступна нова форма
7. Розробити гарну та чітку систему підвищень
8. Реєстрація ОТЗ - кожен співробітник повинен буде зареєструвати свій особистий транспортний засіб щоб получити доступ до паркування своєї машини на території Укрзалізниці.
9. Створити діскорд канал де будуть всі працівники МОЗ Дніпра та усі підрозділи, в цьому діскорді працівники зможуть вступити в підрозділ, та багато корисного
9. Зробити онлайн іспит, щоб підвищитись з 1 на 2 та з 2 на 3 потрібно буде пройти онлайн тест, після чого лідер/ заступник лідера пишуть в діскорд каналі МОЗ Д що людина здала іспит
10. Розробити тему обов'язки Старшого Складу, наприклад
Лікар-психотерапевт, провести 3 Лекції, тренування, 2 Рп разом з іншою фракцією.
11. "Допомога Інструктору" - в цій темі буде все корисне для Інструкторів,
12. Проводити конкурси на різні виграшні місця: машина, квартира, грошова премія, конкурси будуть на тематику
13. "Позивні" - кожен співробітник МОЗ зможе зробити собі позивний, щоб створити Позивний потрібно мати 2 звання
14. Підрозділи:
НА - Національна Академія - в цей підрозділ будуть входити інструктори які будуть вчити нових співробітників
ШМД - Швидка Медична Допомога - будуть виїжджати на виклиики, та в необхіднності доставляти людей в Лікарню

СМД - Стаціонарна медична допомога - цей підрозділ буде займатись лікуванням людей, операціями і т,д

10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Я адекватна, та стресостійка людина, є невеликий досвід на керівних посадах, хочу себе попробувати себе на цій посаді
11.Місто в якому живете: Львівська область
12. Посилання на схвалену Role Play біографію:
Тиць

Олег Бачевський

Поважний гравець
Реєстрування
3 Кві 2023
Дописи
372
Реакції
179
Бали
103
1.Ваш ігровий NickName: Олег Найк
2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Саме так
3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Саме так
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Постригань Олег
6.Ваш тег в Telegram: @Oleg03_Olek
7.Ваш логін в Discord: @olegkachan
8.Ваш справжній вік: 14
1. Зробити три підрозділи:
- Медичний навчальний корпус [МНК] - це частина навчального закладу, яка спеціалізується на навчанні та підготовці майбутніх медичних працівників. Тут працівники, отримують теоритичні знання та дорогоцінний досвід, який їм буде потрібний, для майбутнього кар'єрного зростання. Сюди автоматично вступають всі працівники, які вступили до організації.
- Швидка медична допомога [ШМД] — спеціалізована медично-санітарна служба, завданням якої є надання першої медичної допомоги при станах, загрозливих для життя, потерпілим від нещасних випадків або при раптових захворюваннях, а також транспортування потерпілих до лікарень. Сюди можна вступити, маючи 3+ звання.
- Санітарно медична допомога [СМД] - це стаціонарно медечна допомга, завданням якої є стежити за якісним лікуванням пацієнтів виключно в лікарні, це може бути як медична допомога без хірургічних втручань, так і хірургічні операції. Сюди можна вступити, маючи 3+ звання.
2. Набрати людей, зробити більше наборів та зробити легку систему підвищень, щоб працівники хотіли вступати до МОЗ Д й мали змогу швидко підвищуватись.
3. Навчити працівників RP, щоб всі працівники вміли відігрувати RP в чат/мікрофон у будь-яких ситуаціях.
4. Проводити цікаві лекції та тренування, не для галочки, а для працівників.
5. Створити канал на форумі "Відповіді на найчастіші запитання".
6. Вислуховувати всі думки працівників МОЗ та прислуховуватись до них.
7. Зробити дошку пошани, де будуть працівники, які сумлінно, чесно та правильно виконують свою роботу.
8. Видавати премії співробітникам, які виконують свою роботу сумлінно, чесно та правильно!
9. Збільшити взаємодію МОЗ Д, з іншими організаціями.
10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Я добрий, чесний, адекватний, справедливий та відповідальний. Також, я хочу врятувати МОЗ Д, тому що ця організація майже неактивна.
11.Місто в якому живете: Олександрія, Кіровоградська область
12. Посилання на схвалену Role Play біографію: https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Олег-Найк-rp-Біографія.174526/
Прошу видалити повідомлення, заявки не розглядаються більше тижня

Сергій Примак

Кошовий отаман
Реєстрування
30 Чер 2023
Дописи
144
Реакції
58
Бали
33
1.Ваш ігровий NickName: Сергій Примак
2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Так
3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Так
4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?: Ні
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Примак Сергій
6.Ваш тег в Telegram: sergiyprymak
7.Ваш логін в Discord: sergiyprymak77
8.Ваш справжній вік: 15

Покращити роботу минулих підрозділів та працівників. Проводити часто набір, різні ГРП/МП/РП/ГМП, тренування, лекції, конкурси, премії, розіграші. Слідкувати за всіма працівниками МОЗ, проводити лекції людям які тільки вступили у фракцію, допомагати їм, навчати їх, відповідати на всі питання працівників. Також зробити МОЗ ще більш комфортною фракцією для працівників та інших гравців. Наразі у мене є багато різних цікавих ГРП які можна буде використати. Зробити розділ на форумі "Ідеї для МОЗ". Зробити дошку пошани. Домовитися з силовими службами про постійну охорону МОЗ.

Лекції та тренування:

Також появляться нові види тренування на теми: як потрібно поводитись при обстрілі, тоді коли людина наставила зброю і т.д.

Підрозділи:

Я планую змінити підрозділи у назві та їхньому призначені.
Будуть такі підрозділи:

ІНТ (Інтернатура) - це система первинного підвищення кваліфікації випускників вищих медичних закладів, після закінчення якої їм присвоюється кваліфікація лікаря - спеціаліста певного фаху.
У цьому підрозділі будуть одразу знаходитися працівники, після їхнього вступу в МОЗ.

Основним завданням ІНТ є:
підвищення рівня практичної підготовки випускників вищих медичних (фармацевтичних) закладів освіти, їх професійної готовності до самостійної лікарської (провізорської) діяльності.
Увага! Коли ви потрапляєте в МОЗ , ви автоматично є в підрозділі ІНТ

ШМД (Швидка Медична Допомога) - це система і вид найбільш масової, доступної, безплатної позалікарняної медичної допомоги при станах, що загрожують здоров’ю і життю людини.
У цей підрозділ можна буде вступити з 3 порядкового звання.

Завданням ШМД є:
- надання першої медичної допомоги при станах, загрозливих для життя на вулиці;
- надання допомоги потерпілим від нещасних випадків (поранення, переломи, опіки, отруєння, ураження електричним струмом тощо), також транспортування потерпілих до лікарень;
- також підрозділ стежить за якісним обслуговуванням пацієнтів виключно за межами лікарень, відповідає за виїзди.

(Не бачу потрібності створювати більше підрозділів)

Графік роботи:

Понеділок - П'ятниця
9:00 - 21:00

Перерва:
13:00 - 14:00
17:00 - 18:00

Субота - Неділя
10:00 - 20:00

Перерва:
13:00 - 14:00
17:00 - 18:00

Мої головні завдання на МОЗ будуть:

- Стабілізувати онлайн;
- Зробити так, щоб працівники завжди в робочий час були на зміні, але, щоб їм було цікаво.
- Покращити систему підвищення;
- Підвищити рівень працівників у відігравання RP.

10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:тому що я адекватна людина вмію себе поводить з гравцями.
11.Місто в якому живете: Рівне
12. Посилання на схвалену Role Play біографію: Тик

Ерік Мосісса ♡

✦ MOSISSA Легенда MD 04✦
Реєстрування
21 Січ 2024
Дописи
186
Реакції
347
Бали
108
1.Ваш ігровий NickName: Єрік Мосісса
2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Так точно
3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Так точно
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Єрік Мосісса
6.Ваш тег в Telegram: Doflix6
7.Ваш логін в Discord:doflix6_38193
8.Ваш справжній вік:15 ( прошу Виключення )
Створити підрозділ ВМ

Військовий медик: Це офіцери з вищою медичною освітою, працюють в надзвичайних, екстремальних умовах, надаючи медичну допомогу нашим бійцям
Ідеї для завдань:
1.Розслідування медичної помилки:
Головний лікар повинен знайти причину медичної помилки та вжити заходів, щоб запобігти її повторенню.
2.Підготовка до надзвичайних ситуацій: МОЗ має розробити план дій на випадок надзвичайних ситуацій, таких як землетрус, пожежа чи теракт.
3.Переговори з іноземними партнерами: Головний лікар повинен вести переговори з іноземними партнерами щодо постачання медичного обладнання чи надання фінансової допомоги.
4.Проведення медичної реформи: Головний лікар повинен розробити та впровадити медичну реформу, яка покращить доступність та якість охорони здоров’я.

Додаткові ідеї:
- Створення системи електронної медичної документації.

- Впровадження нових технологій в медицині.
- Розвиток системи швидкої допомоги.
- Створення центру донорства органів.
- Проведення кампанії з профілактики захворювань.
-
Підготовка медичного персоналу до роботи в екстремальних умовах.
10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:Я важаю що достатньо компетентна, стресостіка, та адекватна людина для цієї посади
11.Місто в якому живете: Santiago De Compostela
12. Посилання на схвалену Role Play біографію: Тиць

Максим Герас ♡

.
Активний гравець
Реєстрування
15 Чер 2023
Дописи
1,357
Реакції
1,644
Бали
213
Cхвалені кандидати:
Сергій Примак
Єрік Мосісса

Відмовлені кандидати:
Олег Маккалістер - Замалий рівень
Олег Найк - Мало років
Мага Терехов - Банальні ідеї

Інформація:

Співбесіда на посаду лідера організації МОЗ Д буде 12.06.2024 о 19:00 (по тех причинам час може бути змінений, вас про це обов'язково попередять), в офіційномі Disсord каналі 3 сервера Ukraine GTA.

Всіх прошу знаходитись в каналі "Очікування обзвону" за 10 хвилин до початку співбесіди, також просимо змінити NickName в Discord по формі [К/L МОЗ Д] NickName.

Слава Україні!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі