- Реєстрування
- 13 Тра 2023
- Дописи
- 3,153
- Реакції
- 1,077
- Бали
- 253
удачіПереглянути вкладення 1944561.Ваш ігровий NickName:Максим Алмазов1. Реформа Законодавчого Процесу: Запровадження ефективних механізмів для спрощення та прискорення прийняття законів, зокрема, оновлення процедур та забезпечення більшої прозорості.
2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:Ознайомлений
3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:Готовий
4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?:Так,наразі діючий лідер МР Д
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Максим Алмазін
6.Ваш тег в Telegram: @Almazovvvvw
7.Ваш логін в Discord: maks_almazov
8.Ваш справжній вік:15+(Прошу виключення)
9.Які в вас є ідеї для фракції:
2. Розширення Громадської Участі: Впровадження механізмів для залучення громадськості до законодавчого процесу, включаючи публічні консультації та участь у формуванні важливих рішень.
3. Стимулювання Молодіжної Участі: Створення програм та ініціатив для залучення молоді до політичного життя, надання можливостей для їхньої участі в прийнятті рішень.
4. Боротьба з Корупцією: Вдосконалення системи контролю за дотриманням етичних та антикорупційних стандартів серед парламентаріїв та управління фінансовими потоками.
5. Розвиток Комітетської Системи: Посилення ролі парламентських комітетів у формуванні та аналізі законопроектів, забезпечення їхньої компетентності та відповідальності.
6. Створення Програми Законотворчої Активності:Розробка детальної програми законотворчих ініціатив для досягнення конкретних цілей у різних сферах суспільства та економіки.
7. Зміцнення Міжнародної Співпраці: Активне взаємодії з іншими країнами та міжнародними організаціями для обміну досвідом та здійснення спільних ініціатив.
10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:
1. Досвід управління: Я маю великий досвід управління та розробці стратегій, що дозволяє мені бути ефективним лідером. Мій досвід управління дозволяє мені розуміти складнощі та виклики, з якими стикаються українці, і розв'язувати їх на рівні лідерства Верховної ради.
2. Сприяння єдності: Я вірю в важливість об'єднання людей з різних політичних поглядів для досягнення загальних цілей. Я розумію, що в Україні є різні політичні сили, та вмію працювати з усіма групами для досягнення консенсусу та спільних рішень.
3. Толерантність та розуміння: Я відкритий до думок усіх громадян України, незалежно від їхньої політичної афіліації, релігії або етнічної належності. Моя толерантність та розуміння допомагають мені встановлювати конструктивний діалог та знаходити компроміси в складних ситуаціях.
4. Прозорість та ефективність: Я прагну до створення прозорої та ефективної системи управління, що забезпечить розвиток країни та підвищення довіри громадян до уряду. Я готовий внести свій внесок у вдосконалення системи управління та боротьбу з корупцією.
5. Загальна спрямованість на зміни: Я продовжуватиму працювати над впровадженням реформ та змін в Україні, що сприятимуть розвитку країни та покращенню умов життя її громадян.
11.Місто в якому живете:Познань(PL)
12. Посилання на схвалену Role Play біографію:Тиць
13. Ваші покарання(скріншот покарань):Переглянути вкладення 194883
14. Ваша схвалена партія: Ось тут