Розглянуто UKRAINE GTA 03 I Відкриті заявки на посаду лідера ВРУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Таісія Фенікс

Cхідна Україна
Активний гравець
Реєстрування
24 Чер 2023
Дописи
910
Реакції
522
Бали
98

Відкриті заявки на посаду Президента Східної України

Якщо ви не підходите по критеріям нижче - ваша заявка буде відмовлена.

Вимоги від кандидата:

- Мати Discord, Telegram з відкритими особистими повідомленнями.

- Бути старше 16 років ( виключень немає)

- Не мати за історію гри блокувань за критичні порушення.

- Мати Role Play NickName за формою Ім'я_Прізвище.

- Знати правила лідерів/правила серверу/правила організацій.

- Мати можливість приділяти в день 3 години для гри.

- Мати бажання працювати в колективі, та вміння комунікувати с людьми.

- Мати базові знання про роботу фракції та розуміння її діяльності

- Мати мікрофон.

- Чітке розкриття покращень.

- Гарне та чітке оформлення заяви.

- Мати схвалену партію

1.Ваш ігровий NickName:

2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:

3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:

4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?:

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:

6.Ваш тег в Telegram:

7.Ваш логін в Discord:

8.Ваш справжній вік:

9.Які в вас є ідеї для фракції:

10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:

11.Місто в якому живете:

12. Посилання на схвалену Role Play біографію:

13. Ваші покарання(скріншот покарань)

14. Ваша схвалена партія

Додаткова інформація:

- Дві та більше заявки від однієї людини - відмова.

- Копіювання заявки - відмова.

- Флуд у цій темі заборонено, якщо це робить гравець, який подає заявку - це відмова.

- Дві заявки на різні посади лідерства - відмова.

- Нікнейм повинен бути Українською мовою.

- Неспівпадіння ніка на форумі та у грі - відмова.

Нікіта Карпенко

Пенсія | Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
13 Січ 2024
Дописи
1,194
Реакції
725
Бали
253

1.Ваш ігровий NickName: Дмитро Ігнатенко;

2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Так;

3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Так;

4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?: Ні (тільки зам. лідера);

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Данило Слєпцов;

6.Ваш тег в Telegram: @prosto_ministr ;

7.Ваш логін в Discord: denchik.91 ;

8.Ваш справжній вік: 21 рік ;

1. Проведення гарячої лінії громадян з президентом України або Премʼєр-Міністром (зустрічі з громадянами);
2. Розробити Відділ з питань звернень громадян;
3. Створити відділ, який буде займатись охороною президента. Призначити Начальника відділу, заступника, і співробітників. 6-7 ранг. Також цей відділ буде відповідати за охороною/відбиттям ВЧ;
4. Впровадити систему планових засідань парламенту (збори Начальників/заступників кожної фракції для вирішення питань);
5. Створити щотижневе видання газети ВРУ "Голос України";
6. Розробити розділ на форумі "Грант" (Гранти — грошові або інші засоби, що передаються громадянами та юридичними особами, а також міжнародними організаціями для проведення конкретних наукових досліджень, розробки законопроєктів, підготовки кадрів та інших цілей на умовах, передбачених грантодавцем.). Мається на увазі, що кожна державна організація або громадянин може написати грант на отримання фінансування;

Саме я повинен зайняти посаду лідера ВРУ, тому що я дуже комунікабельна, пунктуальна, ввічлива, компетентна, стримана людина. Завжди готовий прийти на допомогу. Швидко знаходжу спільну мову з кожним. Вмію не тільки слухати, а й чути. І, найголовніше, я вмію відрізняти поняття «лідер» і «босс». Я думаю, це одне з важливіших навичок;

11.Місто в якому живете: Аліканте [Лиман, Донецька обл.] ;

12. Посилання на схвалену Role Play біографію: ТИЦЬ ;

13. Ваші покарання(скріншот покарань): ТИЦЬ ;

14. Ваша схвалена партія: ТИЦЬ .

Лicca Aвемі

Козак
Реєстрування
22 Січ 2023
Дописи
9
Реакції
15
Бали
6

1.Ваш ігровий NickName: Лісса Авемі

2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Так

3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Так

4.Чи був у вас досвід на посаді лідера?: Так, "Лідер | НПУ Харків. | 04 сервер, 2023" " Полковник | НПУ Харків. | 03 сервер, 2023" "Адміністратор 3-го рівня | 03 сервер, 2023" " ПідПолковник | НПУ Харків. | 03 сервер, 2023"

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Єлизавета Шевченко

6.Ваш тег в Telegram: @mrazotaQq

7.Ваш логін в Discord: @dc.hka

8.Ваш справжній вік: 19

ФРАКЦІЇ-
  1. Створення партнерств: Заклик до співпраці з іншими фракціями для спільного розроблення та підтримки ініціатив, які сприяють розвитку міста та підвищенню якості життя мешканців.
  2. Діалог та обмін ідеями: Організація регулярних зустрічей або форумів, де представники різних фракцій можуть обговорювати проблеми міста та шукати спільні рішення.
  3. Робота над законодавством: Співпраця з іншими фракціями у виробленні та підтримці законопроектів, спрямованих на поліпшення умов життя мешканців та розвиток міста.
  4. Публічна підтримка ініціатив: Висловлення підтримки ініціативам та проектам, запропонованим іншими фракціями, які сприяють загальним інтересам міста.
  5. Розвиток довіри та взаєморозуміння: Праця над побудовою довіри та взаєморозуміння між фракціями для забезпечення конструктивної співпраці та вирішення конфліктних ситуацій шляхом діалогу та компромісу.
МЕШКАНЦІ-

1. Публічні слухання: Організація регулярних публічних слухань, де мешканці можуть висловлювати свої погляди та концепції щодо розвитку міста, а також ділитися своїми проблемами та ідеями з представниками міської влади.
  2. Відкриті двері: Встановлення часу для особистого зустрічей мерії з мешканцями, коли вони можуть висловлювати свої питання та пропозиції безпосередньо меру або його заступникам.
  3. Електронні платформи: Створення веб-порталу або мобільного додатка, де мешканці можуть залишати свої коментарі, пропозиції та скарги, а також отримувати інформацію про рішення міської влади та події в місті.
  4. Консультації з громадськістю: Залучення представників місцевих громадських організацій до процесу планування та прийняття рішень, що стосуються розвитку міста, через регулярні зустрічі та консультації.
  5. Інформаційна прозорість: Забезпечення доступу до інформації про роботу міської влади, рішення, прийняті на засіданнях мерії, а також проекти та програми, що реалізуються в місті, для забезпечення прозорості та відкритості перед мешканцями.

ОСОБОВИЙ СКЛАД-

1. Регулярні наради та зустрічі: Організація регулярних нарад та зустрічей зі співробітниками міської влади для обговорення поточних питань, вирішення проблем та обміну ідеями.
  2. Програми навчання та розвитку: Забезпечення можливостей для професійного розвитку та навчання для співробітників міської влади, щоб вони могли покращувати свої навички та знання.
  3. Відкрита комунікація та обмін ідеями: Створення каналів комунікації, де співробітники можуть висловлювати свої ідеї, пропозиції та побажання щодо роботи міської влади, а також отримувати зворотний зв'язок.
  4. Стимулювання творчості та ініціативи: Підтримка та заохочення співробітників до реалізації новаторських проектів та ініціатив, що сприяють покращенню роботи міської влади та обслуговуванню мешканців.
  5. Збереження робочого середовища: Створення сприятливого та дружнього робочого середовища, де співробітники відчувають себе комфортно та мають можливість реалізовувати свій потенціал.

СИСТЕМА ПІДВИЩЕННЯ-

1. Створення Google Форми: створити Google Форму, де працівники можуть подати заявки на підвищення. У формі можуть бути поля для введення особистих даних, відомостей про роботу, досягнень тощо.
  2. Подання заявок: Проходячи через посилання на Google Форму, працівники можуть заповнити всі необхідні поля та подати свою заявку на підвищення.
  3. Аналіз і розгляд заявок: Після подання заявок старший склад (або відповідальна особа) може аналізувати всі отримані форми, переглядаючи в них вказану інформацію.
  4. Прийняття рішення: Після аналізу заявок старший склад приймає рішення щодо підвищення. Це може бути на основі критеріїв, які попередньо встановлені у вашій організації.
  5. Повідомлення про результати: Всі працівники, які подали заявки, отримують повідомлення про результати розгляду їхніх заявок. Якщо заявка була прийнята, працівник може бути підвищений у рангу чи отримати інші переваги.
  6. Архівація та зберігання даних: Після завершення процесу всі дані можуть бути архівовані та збережені для подальшого використання і аналізу.
СИСТЕМА ПРЕМІЙ-
  1. Встановлення критеріїв: Команда керівників встановлює чіткі критерії, за якими працівники можуть отримати премії. Ці критерії можуть включати результативність, творчість, ефективність та інші важливі аспекти роботи.
  2. Оцінка результатів: Керівництво регулярно оцінює результати працівників на підставі встановлених критеріїв. Це може включати періодичні огляди роботи, виявлення успіхів та досягнень.
  3. Визначення премій: На підставі результатів оцінки, керівництво визначає працівників, які заслуговують на отримання премій.
  4. Оголошення та вручення премій: Після визначення отримувачів, премії оголошуються та вручаються працівникам на спеціальній церемонії або через індивідуальні зустрічі.
  5. Звітність і обговорення: Після вручення премій може бути проведено обговорення результатів та перспектив для подальшого розвитку. Керівництво також може підготувати звіт про використання коштів на премії для внутрішнього аудиту та прозорості.

Я можу взяти на себе роль лідера завдяки своїм унікальним здібностям та характеристикам. Моя здатність аналізувати великі обсяги інформації, швидко реагувати на нові ситуації та розробляти стратегії дозволить ефективно керувати командою. Крім того, я вмію спілкуватися з різними людьми, маючи різні точки зору, та сприяти побудові спільної візії та згуртуванню групи. Моя надійність, емпатія та вміння приймати обґрунтовані рішення роблять мене сильним кандидатом на посаду лідера.

11.Місто в якому живете:Одесса

12. Посилання на схвалену Role Play біографію: BIO

13. Ваші покарання(скріншот покарань)

14. Ваша схвалена партія - партія

Таісія Фенікс

Cхідна Україна
Активний гравець
Реєстрування
24 Чер 2023
Дописи
910
Реакції
522
Бали
98
Cхвалені кандидати:
Дмитро Ігнатенко
Лісса Авемі

Інформація:

Співбесіда на посаду лідера організації ВРУ буде 25.04.2024 о 18:00 (по тех причинам час може бути змінений, вас про це обов'язково попередять), в офіційномі Disсord каналі 3 сервера Ukraine GTA.

Всіх прошу знаходитись в каналі "Очікування обзвону" за 10 хвилин до початку співбесіди, також просимо змінити NickName в Discord по формі [К/L ВРУ] NickName.

Бажаю всім удачі. Слава Україні!

Останнє редагування модератором:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі